- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.801
buraya alışana kadar bende internetten bu kadar güzel dostlukların olabileceğine inanmazdım :)) buluşanlar da var aramızda çoğunluk istanbul :) ben izmirdeyim ve izmirli çok kişi yokuz o yüzden sanıırm ,biz buluşmadık hiç.tabi birde bebişlerden fırsat yok,havalar soğuk
Dün b.evler yaşam hastanesine götürdm abdurrahmna die bi doktor vardı adam yaşayan ölü gibi zorla konuşuyodu resmen tahlili 10 dk da verdiler şaşırdım bu kadar kısamı sürüyor anlamadım sıra yoktu gerçi ama allaha şükür bişey çıkmadı buarada julicim sen rotavirüs aşısını yaptırdın mı
Selam, ben de bir kasım annesiyim. Burayı keşfedeli olmadı, takip edince katılmak istedim size hemen. Meleğim 3 aylık ve bu sürede doğru düzgün dışarı çıkmış değiliz, patlaadım yani. Sıkıntıları, mutlulukları, sevinçleri ortak bir gurupta ben de olmak isterim, e kabul ederseniz tabi.şutarafagitti
sanırım bugün kapanışı ben yapıcam :))
eveett seni öldürürüm samiiimm i izledikten sonra bizim hatun banyo sefasını yaptıı ve cup yatağa
yarın sabah annemle teyzem kahvaltıya gelecek biraz ortalığı toparla, bi yandan cimcimenin kıyafetleri yıkandı çamaşır as,mutfağı toparla ve bu saat oldu..şimdi ben yatarım birazdan bizimki miyavlamaya başlar..
ya bu arada aklıma geldi paylaşayım dedim geçenlerde annemlerdeyiz mutfak camı açık annemin karşı binasında kedili bir teyze var evinde bi sürü kedi ..kediler malum mart ayı ve sesler çıkartıyor bizim duru hanımda içerde odada uyuyor ..sürekli kızı kontrol etim acaba uyandımı diye..kedide bile durunun sesini duyuyorum sanki..o günden sonra dayısı kıza kedi diye seslenmeye başladı :))) sizde de böyle benzetme oluyormu??
tüm bebişlereve annelerine tatlı rüyalar mışıl mışıl uykular kızlar
günaydın çıtırdak hatunlar rezene ikram edeyiz size bide ısırgan çayı varki onu heç tavsiye etmiim igrenç ötesi töbe töbe
günaydın köftecim aramıza hoşgeldin canımm
BAK SEEEEEN ORDAN BAKINCA DA MI ANLAŞILIYOR YAW .HEMEN ÜNLÜ OLDUN MAYTAP KAFAhoşbulduk mmf'cim.. geçmişe bakıyorum fırsat buldukça da sen eeenn hamarat kasım annesisin galiba yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?