2008 Kasım Anneleri

koftecim hoşgeldiin aramıza a.s. benim de bebeğim 3 aylık ve bende aynı senin gibi çok fazla dışarı çıkamamış ve sıkıntıdan patlamış olanlardanım.burda hayatı paylaşmaktan çok zevk alıyoruz hepimiz ve dert ortağı olduk birbirimize :1hug: seni aramızda görmek çok güzel tekrar hoşgeldin a.s.

hoşbulduk saphira'cım, yaşasııın benim gibi bir gece kuşu daha hihoyyyt benim kız bugün erken uyudu, uyanır münasebetsiz bir vakitte diye bekliyorum şimdi. tam dalmışken uyanmak zor geliyo da mirmirmirmir

seni çok iyi anlıyorum cnm benimde kendime ayırabildiğim tek zamanlar geceleri oluyor.uykusuz kalma pahasına kk ya takılıyorum napiim alışkanlık yapıyor burası :enbuyukkk: :teytey:

e haklısın valla bende de durum faklı değil. evde ya kızla ilgileniyorum ya da kalan zamanda işle güçle. şimdi koca da kız da uyuyolar kaldım sonunda kendimle.. aynı şeyleri yaşayan kişiler birbirlerini ne kadar iyi anlıyolar, geçmişi ve diğer konuları okudukça görüyorum. sadece yazışarak da ne kadar güzel arkadaşlıklar kurulurmuş meğer..

buraya alışana kadar bende internetten bu kadar güzel dostlukların olabileceğine inanmazdım :)) buluşanlar da var aramızda çoğunluk istanbul :) ben izmirdeyim ve izmirli çok kişi yokuz o yüzden sanıırm ,biz buluşmadık hiç.tabi birde bebişlerden fırsat yok,havalar soğuk

süper ya, ben de İstanbul'dayım, çoğunluğa dahilim yani, ama İzmir'i çok severim. benim kız uyanıyo, gidip ilgileneyim biberon kişiliğimle cokacimcoook. görüşmek üzere, baş baaşş

sanırım bugün kapanışı ben yapıcam :))
eveett seni öldürürüm samiiimm i izledikten sonra bizim hatun banyo sefasını yaptıı ve cup yatağa
yarın sabah annemle teyzem kahvaltıya gelecek biraz ortalığı toparla, bi yandan cimcimenin kıyafetleri yıkandı çamaşır as,mutfağı toparla ve bu saat oldu..şimdi ben yatarım birazdan bizimki miyavlamaya başlar..
ya bu arada aklıma geldi paylaşayım dedim geçenlerde annemlerdeyiz mutfak camı açık annemin karşı binasında kedili bir teyze var evinde bi sürü kedi ..kediler malum mart ayı ve sesler çıkartıyor bizim duru hanımda içerde odada uyuyor ..sürekli kızı kontrol etim acaba uyandımı diye..kedide bile durunun sesini duyuyorum sanki..o günden sonra dayısı kıza kedi diye seslenmeye başladı :))) sizde de böyle benzetme oluyormu??
tüm bebişlereve annelerine tatlı rüyalar mışıl mışıl uykular kızlar

gunaydın mıllet
bugunun acılısı benden galıba
benım gun erken baslad yıne herzaman kı gıbı ıse geldım cayımı yudumluyorum
sıze de ıkram edebılrıım hadı kalkın

elıfsevde gecmıs olsun canım

denızanası oncelıkle hangı hastane ve hangı doktora gıttgını cok merak ettım
benım doktorum bu tur bır ılac vermedı ama verılmesı daha mantıklı sanırım
ılac ısmını de yazarsan arastırma ve doktorumla konusma fırsatı bulabılırım canım

asortıe tebrıkler canım
cok cesur gordum senı ben tek basıma yıkayamam henuz
otursa falan belkı ama su elden kayıyor sureklı annem ve ya kocıs yıkıyor ben su dokuyorum

kofte aramıza hosgeldın canım

ben cılekı ozledım hıc ceee demedı bıze ne yaptı acaba denız oglanla

günaydıın..
hoşbulduk kalimero, kolay gelsin sana iyiçalışmalar..
ben bir süre evdeyim, meleğimi büyütüp öyle başalayayım dedim işe ama dur bakalım ne kadar sürecek bilinmez :bbo: onunla olmak, büyümesinin her anına tanıklık etmek dünyanın en güzel işi ama evde can sıkıntısı da olmuyo değil hani. özledim çalışmayı da..

mmfcım rezeneye evet ama ısırgana sıddetle hayırrrrr
sut yapsın dıye ıcmeye kalktıgım ılk yudum sersemleyerek ıkıncı yudumu alma cabası benım omrumdekı son ısırgan otu cayı deneyımım olacaktır emınım

koftecım evde oturup cocugumla bızzat ılgılenmeyı ne kadar ısterdım bılemezsın
en azından ılk 2 yılını an be an yasamak ıyı olurdu ama bende elımden geldıgınce ılgılenmeye calısıyorum oglusumla

kımseler yok bugun
benım asıya gıtmem gerekıyor ama pazartesıden bu yana ertelıyorum korkudan
cok agrıyor kolum yaa olmasak olmaz mı dedım esım hayır cocuk ıcın onemlı dedı zorluyor
ne olacak bu halım bılmıyorum bırazdan ogluma gıdıcem ben de

günaydın millet.
benim oğlum da kk ya karşı sanırım.
tam yazacağım ki o sesi duyuyorum..ıngaa..ıngaaaaa
şuan da kucağımda ağlıyoo kuzu

geçmişi okurken gördüm ben de izmirdeyim ama canım oğlum bana pek fırsat vermediği için fazla nette vakit geçiremiyorum inş bundan sonra biraz değişir de yazışmaya vakit bulabilirima.s

selam kızlar ;
benim kızım konuşuyo agu ,auuu ,vauuuv gibi kelimelerden sonra çok teknolojik bir kelime kullandı bugün ve hatta kucağımda hala aynı şeyi söylüyo ne mi ? GOOGLE :roflol::roflol:ay koptum valla çok güzel söylüyo hemde .eeee zamane bebeği

:roflol: :roflol: Ay canım gördün dimi Abdurrahman'ı gerçekten adam sanki midesinden konuşuyor ama ben yine de çok sevdim kendisini şahsen :) Sevimli. Kızım da sevdi gerçi hiç ağlamadı ona bir de cebine el atmaya calıştı :) Ama işte konuşma özürlü :)

Aramıza hoşgeldin köfte. Yalnız öğleden sonraları çok can çektirirsin sen bu nick le haberin ola :)

Lelalcim dikkat et de annennler sizde 5 gün kalmasın. Malum sizin ailede kahvaltı en az bir hafta sürüyor cokacimcoook

günaydın çıtırdak hatunlar rezene ikram edeyiz size bide ısırgan çayı varki onu heç tavsiye etmiim igrenç ötesi töbe töbe

Ayyy o kadar mı kötü mmf ya dur bugün ben de kaynatayım ısırganımı.

Sabah sabah Banusu kaka operasyonunu abarıp tepesine kadar çıkarttığı için acil önlem paketi kapsamında kendini bannyoda buldu. Banusu tertemiz onun dışında her yeri mok götürüyo. Bir de yatağıma çiiiş baptıııı. Gelsin çamaşırlar. Dur şu annem işe başlamadan bir görsün gününü dedi heralde.

Eylülcüm bilgisayar başınsda çocuk büyütürsek olacağı buydu :))) Google ha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…