2008 Kasım Anneleri

hoşbulduk julianne'cim. isim konusunda haklısın galiba, yazdığım tüm isimler zaten mevcutmuş, düşünürken aynı zamanda ne yemek yapsam diye de düşününce kofte çıkıverdi..fisfisfis

hoşbulduuukkk eylülcüm. sen de popüler kasım annelerindensin bu arada.. ismi köfte yaptık ama hala akşama yemek yookkk cokacimcoook
sengözlerimebaksanabARTİZMİYİM NEYİM YAW ÜNLÜ OLMUŞUM BİLE HABERİM YOK
KIS KÖFTE AKŞAMA YİMEK YOK SEN KK DA TAKILIYON HAAAA ..BİZ YEMEKLERİ SABAHTAN YAPTIK Bİ MMMF Mİ HAMARAT SANDIN

selamlar, kasım anneleri bugün nasılsınız? bebeler nasıl?..
bende bebelerimi uyuttum gerçi babişimiz bugün evde izin günü biri onun kucağında uyuyor hazır bilg. boşken bakayım dedim..
köftecik hoşgeldin aramıza..
julicim bizimkilerde erkek olduğu için çiş fışırtma olayı çok oluyor yatağıma kendi yataklarına çoooook yaptılar.. sadece bir kere kaan bey çooook dolu dolu bir kaka yapmış 2 gün yapamadıktan sonra ozaman kıyafwt üst baş koltuk heryer mok olmuştu..sana kolay gelsin bacım..
eylülcüm google hımmm maşallah pek erken başlamışınız bilgisayar terimlerine benim oğluşlar klavye bilem kullanıyor oğlan kucağımda yazıyı okurken bir bakıyom yazı aşağıya kayıyor benim oğlan basıyor tabii...:))))

slm kısslar
bugün çok iyiyim kızım dün gece eskisi gibi uyudu emzirmeye kaldırdım sadece inş.dönmüştür artık eski düzenine 1 haftadır sinir küpü oldum valla...
demin eşim aradı teyzemler gelir belki diye hastaneye gelceklermiş uğrarlar belki dedi hemen apar topar topladım ortalığı hastanenin yanında oturuncada böyle her gelen uğruyo:))bide kek yapıyım dedim ıslak kek yaptım pişiyo her yer buram buram kek kokuyo gelmezlerse hepsini ben yerim artık napalımcokacimcoook
benim kızancıkta uyuyo çok neşeli bugün maşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

cnm bende havlu koyup yıkıyorum ama sedece başının altına 2 tane havlu...vücudunun altında havlu olmuyo kaymıyo ama

süpersiniz hepiniz yaa, dışarıdan ben de orada olsamya dedirtiyonuz yani.. cümle karışık oldu idare edin, bir yandan da benim minyatür cadıyı oyalamaya çalışıyorum da..

selam kızlar...
ben geldiiiiiiiiiimmm..
sizleri çok ama çoooook özledim.
işe başladğımdan beri okadar yoğunumki..
akşamlarıda eve kendimi zor atıyom.
malum oğlumu çok özlediğim için..
uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonrada benimde pilim bitmiş oluyo ve uyuyorum.bütün günlerim böle geçiyo.
inş. şu kolleksiyonu biraz toparlarsak sık sık gelicem bende aranıza..
oğlum çok iyi şükür.eşşek kadar adam oldu.size resmini gönderiyorum.en son 20 gün önce boyu 63 cm. ve 7 kilo olmuştu maşallah..
burada süt sağıyorum ve ertesi gün kayınvalidem oğluma içiriyo 2 saatte bir.çok şükür şimdilik yetiyo sütüm.
sizinkiler nasıl?
siz nasılsınız?
umarım hepinizde iyisinizdir.
en kısa zamanda görüşmek üzere..
hepinizi çok öpüyorum.bebişerinizide..
kendinize iyi bakın..

julicim inan maillerime bile bakmayalı çok zaman oldu.zaten bi vakit bulsam hemen soluğu burada alıcam.
ama bu akşam inş.oğluşumu uyutup geçte olsa biraz maillerime bakmayı düşünüyorum.
koptum hayattan iyice valla
kızı büyütmüşün maşallah..
eylülcüm ben hiç buralara gelip selam vermeden kaçarmıyım.
buradayım bak...

Azo adam etmişsin sen bu koca adamı. Biz de seni çok özledik bir an önce gel aramıza çok açılma. Ya yakaladım seni sorayım bari ne kadar süt çıkarıyorsun iş yerinde kaç kez sağıyorsun kaç cc içiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…