2008 Kasım Anneleri

aha juli yine taktı kaç cc diyegamyoncuiremsu
azo allah canını almaya emi ne ara büyüttün bu oğlanı yaw maşşallah maşşallah pek yakışıklı listeye ekliyorum

canım sabah 8,30 dan 18,30 a kadar işteyim.bi sabah 10 da bir 1-2 gibi bide 5-6 gibi sağıyorum.yani 3 yada fırsat olursa 4 kez.
toplamda 600-650 cc ortalama süt çıkıyo.
akşamda yatana kadar ,gece uyanıyo 1-2 kez ozamanlar emziriyorum.nerden baksan 24 saatte 1000 cc ye yakın süt anca yetiyo paşama.
doktorunu aradım geçen çalışıyorum her 2 saatte bir nekadar süt vermemiz lazım diye.adam 120-130 , 150 ye kadar içebilir dedi.oha dedim
valla benim oğlan ilk günler 90-100 içiyodu.şimdi babaannesi bikaçgündür 120 veriyomuş içiyo maşallah.oda yetiyo ona.
sen naptın?
23 şubattamı başlayacaktın?
öle kalmış aklımda.
stok yapabildinmi?
evdeyken olmuyo stok.ben yapamamıştım.
yani anca 1-2 poşet..
ama şimdi bazen fazla süt çıkıyo gün içinde.artanını annem poşetle atyı hemen dolaba..iyi oluyo.az çıktığı zamanlarda oradan takviye yapabiliyo.

termos baktım hafta sonu.ama küçükler.gün içinde sağdığım süt sığmaz.bende bi çantam vardı soğuğu biraz muhafaza eden.tatil için aımıştım.ona 3 tane buz kapsulü koyuyorum.ortasınada cam kavanoz.sağdığımı akşama kadar burada sokğuk muhafaza edebiliyorum.ilk günler yemekhaneye çıkarıyodum.ama zor oluyo.herkez dolabı aç kapa..rahatsız oldum.bende bu yöntemi keşfettim.
şimdilik böle.ama yaza bakıcam artık.belki buzlar çabuk erirse başka çözüm yolu düşünürüm.

aha juli yine taktı kaç cc diyegamyoncuiremsu
azo allah canını almaya emi ne ara büyüttün bu oğlanı yaw maşşallah maşşallah pek yakışıklı listeye ekliyorum

:roflol: Kız öyle deme ama bak dün sağdım iki göğsümden ancak 50 cc falan çıktı nasıl doyacak bu kız onla ya da nasıl şimdi doyuyor da kilo alıyor ben anlamıyorum. Benim memeleri servise göndermek istiyooom ya garantisi bitmeden :1no2:

teşekkürler kızlar..
geçmişe bakamadım.
ama bi konu açıp sizde bebişlerinizin fotolarını koyun bende sizinkileri merak ediyorum..
valla eylülcüm bende işe ilk başladığım günler takmıştım cc lere
köfte sende yenisin galiba hoşgeldin..

Maşallah Azo'cum ben şimdiye kadar 30 poşet falan stok yaptım. Çünkü sağınca benden seninki gibi gelmiyo. Azıcık azıcık geliyor ben senin gibi sağdığımda heralde taş çatlasa 300 cc falan çıkarırım. O da taş çatlasa yani. Stoklarla en azından ilk 4 ay anne sütünden başka bişey almamış olacak. 4 aydan sonra stoklar da bitince mama artık napalım...

ay azocuum hoşgeldin nerelerdesin canım yaa ufalıklar tüm boş zamanları alıyo dimi?iyi olunda gerisi önemli değil.oğluşun topaç maşşallah nazar değmesin canım

eylül kız damat adayımı biriktiriyon:))bizi de ekle işte benim yakışıklı oğluşum

kızlar eşime burun aspiratörü ısmarlamıştım demin aradı almış ağzınla çekiymuşsun nasıl bişey anlamadım kullannan varmı markası otri bebe mi neymiş 16 milyonmuş

atacım maşallah seninkide pek şeker olmuş.
masmavi gözler..
pirayecim bende hamileyken almıştım.çok işe yarıyo şimdi.benimki nuk marka.
pompa gibi sıkıyosun burnuna getirip bırakıyosun.içindekileri çekiyo..
benim oğlumunda özellikle sabah kalktığında burnu çok tıkalı oluyo..önce serum fizyolojik yarım saat sonrada burun aspiratörüyle çekip açıyoz.

piroşçum ben de gördüm o ağızlaçekileni ama almadım.
elle olanı aldım.
ilerde ihtiyaç duyarsam alırımdedim.
bence sen de elle tutulanı al.

esra ceyhanda sonay dikkaya var şuan.bebeği 29. haftada 680 gr doğmuş.tabişimdi büyümüş maşallah,yaşıtlarıyla aynı gelişimde.
çok etkilendim,ağlamaya yer arıyormuşum meğer.
anne olduktan sonra çocuklarla ilgili tüm haberlerde ağlıyorum yaa

cnm bende hamileyken o dediklerinden alcaktım satan adam onun burun temizlemek için olmadığını emdikten sonra ağzında burnunun altında kalan sütleri temizlemek için gibi saçma sapan bişey söylemişti tamda hatırlayamıyorum bizde almamıştık kulak çubuğuyla temizliyoduk ama olmuyo öle kocişin aldığıda ağzınla çekiyomuşsun anlamadım valla

heralde bu ağızla çekilen pompalar burnu çok tıkalı olanl bebekler için öylemi cnm,ama piroşun burnu tıkanmıyoki o kadar sadece çümükleri oluyo kuzumun,kocişin aldığı yerde bide wee marka elle sıkılan pompalardan varmış bende wee alma demiştim ona oda bunu almış wee ye karşı bi önyargı var bende çin malı falan diye gerçi herşey çin malı ama...sanki o marka kalitesizmiş gibi geliyo ama napalım söliyim değiştirsin bari

Piroş ben ldım eşinin aldığı aspiratörden. Kızların işine yaramış ama elle cekilen benim kızımda hiçbir işe yaramadı. Ama şimdi bu dediğin aspiratör sayesinde burnu hep açık kuuzmun. Üç tane yedekli ucu var. Uçların içinde sünger de var bu içinden çıkanı muhafaza ediyor ayrıca serum hortumu gibi bir şey var o uçla senin ağızdan çektiğin ucun arasında. Böylece istediğin şiddette iğstediğin sürede çekebiliyorsun. Çok kullanışlı yani. Ay reklam gibi oldu ama öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…