2008 Kasım Anneleri

Ooooh be bana ne oluyorsa sanki rahatladım ama :)) Ata maşallah batu çok tatlı diyemeyeceğim çok karizmatik diyebilirim ancak :))) Çünkü kocaman bir delikanlı olmuş buu melek :)

kızlar eşime burun aspiratörü ısmarlamıştım demin aradı almış ağzınla çekiymuşsun nasıl bişey anlamadım kullannan varmı markası otri bebe mi neymiş 16 milyonmuş

bende ondan alacaktım ama sonra vazgectım el ıle olanıda guzel ama agızla cekılenı daha ıslevsel sankı el ıle olanı hepsını almıyo

hoşbulduk mmf'cim.. geçmişe bakıyorum fırsat buldukça da sen eeenn hamarat kasım annesisin galiba yerimseniben

BAK SEEEEEN ORDAN BAKINCA DA MI ANLAŞILIYOR YAW .HEMEN ÜNLÜ OLDUN MAYTAP KAFA

delikafaduldendelikafadulden

öyle walla, hayranlık uyandırıyo.. en azından ben gibi bir ''of ya bu işler bitmeeezzciler'' için -tatlicadiarzu-

Ya ama benim Memo mun da hakkını yemeyin kızlar. Ne gık der ne ıh der. Annesinin yardımcısı o. Kucak istenez bişe yapmaz 41 kere maşallah paşama. Alcam onu alcam
[/URL]
[/IMG]

ahanda gün içindeki hallerimmmm

selam kızlar...
ben geldiiiiiiiiiimmm..
ayyy azocumhoşgeldinn canımmmm oğluşunuda maşallah paşa olmuş valla çok yakışıklı

atacım seninkide çok yakışıklı canım benim maşallah subhanallah bebelerinize

Son düzenleme:
azo canım hoşgeldin oğluşunda sende pek tatlısınız maşallah..
atacım senin paşanda çok güzel çıkmış.. bebişler her haliyle çok tatlı oluyorlar ya..
mmmf canım sende gün içinde nede çok işe koşturuyormuşun bravo sana yawws..akşama kadar başın dönmüyomu :bbo:..
bizde elle çekilen burun aspiratöründen,küçük olandan aldık önce serum fizyolojik sonrada onunla işimizi hallediyoruz..
valla çok acıktım kocişi bekliyorum.. bugün evde ekmek ve bebelere mama almaya gitti.. benimde ocakta yemek var anacığım sağolsun lahana sarıp birkaç paket dolaba koymuştuk hazır onu çıkarttımda pişiyor.. bu gidişle yemek yapmayıda unutacağım..
ama sizin şuuu meşhurrrrrr ağlayan keki kesin yapacağım bir ara..

yaaa azo gelmıs ben yetısemedım yaaaa
cok ozlemıstım ben ama yaaaa

oglusun maasallah cok tatlı kocaman delıkanlı olmus
canım arkadasım ben senı cok ozledım sutunun olmasına ve pasanın babaanne yanında huzurda olmasına cok sevındım

atatanem senın yakısıklının gozlerı cam gıbı maasallah
kıme benzedı bılmem rengı ama cok hos

julıannecım cok stres yapma bence ıse baslayınca sut konusunu
cunku ıse baslayınca hersey daha duzenlı gıdıyor
evde basında olunca ınsan keyfı hareket edıyor her konuda belkı ama ıs bası yapınca
saatlı olarak duzene gırıyor hersey merak etme canım

dilokscum maşallah senin tuna oğlana büyümüşde küçülmüş paşa buda...:))
hadi kızlar benden byee... sabahtan beri daha yeni ymek yiyeceğim.. grşrz sonra...

valla bugün başım döndü iş güçyetiştircem diye bune be hayatmı anasını satiim .bide fatihin 3 ders olup eve 1de gelmesi ve mehmet beyin banyo günü olması üzerine tuz biber oldu ve bugünede zor bi yemek seçmişim :bbo::bbo::bbo:aynı bu haldeyim .şimdigidip mutfağı toplayıp hazırladığım yemeği ocağa koyucamdelikafadulden

juli kafa memo da uslu ama bizde banusu hanım gibi 12ye kadar uyumuyoz anacımlülülülülülü

bir kedi de bende var cnm merak etme kaydirigubbakcemile3

geçmişi okurken gördüm ben de izmirdeyim ama canım oğlum bana pek fırsat vermediği için fazla nette vakit geçiremiyorum inş bundan sonra biraz değişir de yazışmaya vakit bulabilirima.s
inşallah daha sık görüşürüz cnm..izmirlileri görmek çok güzel :1hug:

hoşbulduk mmf'cim.. geçmişe bakıyorum fırsat buldukça da sen eeenn hamarat kasım annesisin galiba yerimseniben
valla bravo cnm biz üşeniyoruz çopu zaman geçmişi okumaya ya da vakit olmuyor :hooray:

nazlıcım bi google olsa tamam facebook bile diyor kızımkaydirigubbakcemile3

maşallah cnm benim kızm da microsoft diyor :roflol::roflol::roflol:

azom,ata_tanem ve diloksum maşallh minik erkeklere,hepsi birbirinden yakışıklı.benim kıza hangisini kertsem acaba bilemedim sırnaşık şey

merhaba nzlımelek. benimde ikiz oğlanlar.sen tek mi bakıyorsun onlara merak ettim?

bende bi İzmir köfte yapayım bari ,köfte köfte canım çekti yafu cokacimcoook

cnm benim menü de de tuzu fazla kaçmış ıspanak(dünden) ve biraz yanmış mantar sote var
artık yemeklerin ismi de değişiyor hayatımda oğlumdan sonra herşeyin değiştiği gibi.ama oğlum gibi bu yemeklerin de tadı daha da güzell..yansa ve tuzlu olsa da:))

hepinize iyi akşamlar kızlar.
henuz geçmişe bakmadım.inş.bebişlerinizin ve sizlerin sağlığı yerindedir.
biz çık kötü bir 2 gün geçirdik.daha yeni kendiimize geliyoruz. bakın başıma ne geldi.geçtiğimiz akşam ben idrar yolu enfeksiyonundan dolayı çok rahatsızlandım.vc den çıkamadım.tabi bu durumum gece de şiddetli bir şekilde devam etti.vcye gitmek acıdan dolayı kabuş gibiydi.tabi ben bu durumdayken gece boyu kızım hiç uyumadı ve surekli beni yanında istiyordu bende 2 dk ya bir bırakıp vcye koşuyorum acımdan ağlaya ağlaya çıkıyorum enson sabah 5 buçukta tekrar gittim kızı bırakıp gidince kız cıyak cıyak ağlamaya başladı ben wcde ağlıyorum o içerde bekliyorum ki eşim duyar uyanır alır yok adamda tık yok enson o can havliyle çıktım kızımı aldım ikimizde ağlar durumda yatak odosına daldık tabi ben eşime beni duymuyorsun kızıdamı duymuyorsun diye bir çıkış yapmamla adamçaz yataktan fırladı ve acaip bir şekilde korktu zannetmişki bebeğe bişey oldu.tabi bende onun o ani hareketlerinden ve bebeği benden almaya çalışmasından ne yaptığını anlayamadım bende ondan korktum bebeği aldım gibi kaçtım adamdan :)) (kafayı yedi sandım)o beni sakinleştirip durumunu açıklarken adamcaz pat diye bayıldı rengi gitti.ben korkudan napcamı şaşırdım.çoçuk kucağımda avazı çıktığı kadar ağlıyor.hemen karşı komşunun ziline bastım..ağlaya ağlaya annemleri aradım onlarda korkmuş bişekilde geldiler .komşşu eşimin yüzüne su falan attı kendine geldi ama ben gelemedim.kızım oğece sabah 8 buçukta ancak uyudu.dr gittik bana yuksek enfeksiyon geçirdiğimi söyledi.hamilelerinde kullandığıbir antibiyotik verdi.kültur sonuçlarım kötu çıkarsa bebeğe rağmen yüksek antibiyotik vermek zorunda olduğunu söyledi.inş gerek kalmaz.bu gün daha iyiyim.bol su içiyorum.eşimede işinden dolayı yorgunluk ve stres hepsinin bir araya gelmesinden kaynaklandığını söyledi dr.bir takım tahliller yaptı henuz sonuç almadık inş iyi çıkar.ama ben kendimi çok suçlu hissettim ve yaptığımdan çok utandım.ama bende çok zor durumdaydım.bi yardıma ihtiyacım vardı.neyseki dun annemlerde kaldık 3 umuzede iyi bir baktılar.bebeği gece bile bana vermediler.bu gün evimize ğeldik.işte böyle allah kimseye göstermesin.kabuş gibiydi.kızlar çok buyuk salgin varmış.rota virüsü,ve idrar yolu enfeksiyonu yayginmış.
ben şöyle bir geçmişe bakım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…