- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.861
kızlar eşime burun aspiratörü ısmarlamıştım demin aradı almış ağzınla çekiymuşsun nasıl bişey anlamadım kullannan varmı markası otri bebe mi neymiş 16 milyonmuş
hoşbulduk mmf'cim.. geçmişe bakıyorum fırsat buldukça da sen eeenn hamarat kasım annesisin galiba yerimseniben
BAK SEEEEEN ORDAN BAKINCA DA MI ANLAŞILIYOR YAW .HEMEN ÜNLÜ OLDUN MAYTAP KAFA
delikafaduldendelikafadulden
öyle walla, hayranlık uyandırıyo.. en azından ben gibi bir ''of ya bu işler bitmeeezzciler'' için -tatlicadiarzu-
Ya ama benim Memo mun da hakkını yemeyin kızlar. Ne gık der ne ıh der. Annesinin yardımcısı o. Kucak istenez bişe yapmaz 41 kere maşallah paşama. Alcam onu alcam
ayyy azocumhoşgeldinn canımmmm oğluşunuda maşallah paşa olmuş valla çok yakışıklıselam kızlar...
ben geldiiiiiiiiiimmm..
bir kedi de bende var cnm merak etme kaydirigubbakcemile3sanırım bugün kapanışı ben yapıcam :))
eveett seni öldürürüm samiiimm i izledikten sonra bizim hatun banyo sefasını yaptıı ve cup yatağa
yarın sabah annemle teyzem kahvaltıya gelecek biraz ortalığı toparla, bi yandan cimcimenin kıyafetleri yıkandı çamaşır as,mutfağı toparla ve bu saat oldu..şimdi ben yatarım birazdan bizimki miyavlamaya başlar..
ya bu arada aklıma geldi paylaşayım dedim geçenlerde annemlerdeyiz mutfak camı açık annemin karşı binasında kedili bir teyze var evinde bi sürü kedi ..kediler malum mart ayı ve sesler çıkartıyor bizim duru hanımda içerde odada uyuyor ..sürekli kızı kontrol etim acaba uyandımı diye..kedide bile durunun sesini duyuyorum sanki..o günden sonra dayısı kıza kedi diye seslenmeye başladı :))) sizde de böyle benzetme oluyormu??
tüm bebişlereve annelerine tatlı rüyalar mışıl mışıl uykular kızlar
inşallah daha sık görüşürüz cnm..izmirlileri görmek çok güzel :1hug:geçmişi okurken gördüm ben de izmirdeyim ama canım oğlum bana pek fırsat vermediği için fazla nette vakit geçiremiyorum inş bundan sonra biraz değişir de yazışmaya vakit bulabilirima.s
valla bravo cnm biz üşeniyoruz çopu zaman geçmişi okumaya ya da vakit olmuyor :hooray:hoşbulduk mmf'cim.. geçmişe bakıyorum fırsat buldukça da sen eeenn hamarat kasım annesisin galiba yerimseniben
nazlıcım bi google olsa tamam facebook bile diyor kızımkaydirigubbakcemile3
azo canım hoşgeldin oğluşunda sende pek tatlısınız maşallah..
atacım senin paşanda çok güzel çıkmış..bebişler her haliyle çok tatlı oluyorlar ya..
mmmf canım sende gün içinde nede çok işe koşturuyormuşun bravo sana yawws..akşama kadar başın dönmüyomu :bbo:..
bizde elle çekilen burun aspiratöründen,küçük olandan aldık önce serum fizyolojik sonrada onunla işimizi hallediyoruz..
valla çok acıktım kocişi bekliyorum.. bugün evde ekmek ve bebelere mama almaya gitti.. benimde ocakta yemek var anacığım sağolsun lahana sarıp birkaç paket dolaba koymuştuk hazır onu çıkarttımda pişiyor.. bu gidişle yemek yapmayıda unutacağım..
ama sizin şuuu meşhurrrrrr ağlayan keki kesin yapacağım bir ara..
bende bi İzmir köfte yapayım bari ,köfte köfte canım çekti yafu cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?