- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.881
sağol canım bu bebişler kocalardan etcek bizimenekşecim oğluşların utku ve egeyi sağlıcakla büyüt inşallah.. ben tek bakıyorum oğluşlarıma sana profilden mesaj yazdım canım..
mucizecim çok geçmiş olsun.. kendinede yükleme bütün herşeyi canım bazen benim kocişde ben varım diye bakmaz yada derin uyuduğunda duymaz bir hışımla çağırınca korkuyla kalkar yataktan sen beni panik atak yapacan der hep..
inşallah çok antibiyotik almanı gerektirecek kadar değildir tekrar geçmiş olsun..
Mucize geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız. Senin suçluluk duymana gerek yok herkes aynı şekilde davranabilirdi eşin de çok hassas sanırım. Bundan sonra ikiniz de bu yaşadığınıza göre hareket edersiniz sanırım.
Kızlar nerdesiniz. Maç başladı bebiş uyudu diyenler gelsin bakim.
Mucizeee çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum..Çok geçmiş olsun idrar yolların için de bol suyu ihmal etme..a.s.a.s.
mucizecim geçmiş olsun canım ailecek geçmiş gitmiş şükür ..
benimde sevgili görümceciğim burda bize fırın sütlaç yapıyo 3 saattir mutfakta henüz yiyemedik malesef
yaprak dökümü izliyoz ana kız ,kocişte salonda maç
bugün anne anne ve dedemiz geldi bizi görmeye ,yarında babaannemiz gelecek ( hoş pek sevinçli değiliz geleceği için ,babaanne işte ) kaydirigubbakcemile3
selam kızlar eve 9.30 da geldim ancak okudum yazdıklarınızı 10 sayfa yazmışsınız ayol oku oku delikafadulden böyle oldum
bugün çok yoruldum 10 saat dersim vardı sonra kayınvalidemde yemek yedik geldik, çok işim var yıllık plan yapıcam birde bugün sınav yaptım onlar okunacak ama size uğramadan yapamadım:)) özlemişim sizi
kalimerocum medipolde faruk beye gidiyoruz ilacın ismini birazdan bakıp yazarım, mmmfin anlattıklarından sonra bende memnun oldum doktorun yazmış olmasına, bugün ilkini verdim, incileri sağlam olacak lokumumun, anne sütü alamadığı için bu destek özellikle bize iyi oldu
azo, atatanem, diloks paşalara maşallah kızlar abi olmuş bunlar
xzeyna, köfte hoşgeldiniz aramıza
mucize geçmiş olsun tatlım umarım çabucak iyileşirsiniz
rota aşısı yaptırmakla iyi yapmışız desenize
çileği bende özledim, zeynayıda,
bugün asortide girmemiş
mmmf, juli, diloks nasılsınız şekerler
umarım atladığım birşey kalmamıştır, kaldıysa çalışan bir annenin yorgunluğuna ve gevezeliğinize verin-tatlicadiarzu-
mucizecim geçmiş olsun canım ailecek geçmiş gitmiş şükür ..
benimde sevgili görümceciğim burda bize fırın sütlaç yapıyo 3 saattir mutfakta henüz yiyemedik malesef
yaprak dökümü izliyoz ana kız ,kocişte salonda maç
bugün anne anne ve dedemiz geldi bizi görmeye ,yarında babaannemiz gelecek ( hoş pek sevinçli değiliz geleceği için ,babaanne işte ) kaydirigubbakcemile3
kalimero ilacın ismi zymafluor canım
bu arada dark yok birkaç gündür
bugün lavinyada gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?