2008 Kasım Anneleri

mucize çok geçmiş olsun cnm kendinide suçlu hissetme bence, o durumda herkes senin gibi yaapardı heralde. eşinede sanada tekrar geçmiş olsun umarım tahlil sonuçları iyi çıkar cnm

menekşecim oğluşların utku ve egeyi sağlıcakla büyüt inşallah.. ben tek bakıyorum oğluşlarıma sana profilden mesaj yazdım canım..

mucizecim çok geçmiş olsun.. kendinede yükleme bütün herşeyi canım bazen benim kocişde ben varım diye bakmaz yada derin uyuduğunda duymaz bir hışımla çağırınca korkuyla kalkar yataktan sen beni panik atak yapacan der hep..
inşallah çok antibiyotik almanı gerektirecek kadar değildir tekrar geçmiş olsun..

sağol canım bu bebişler kocalardan etcek bizi

ahhh mucizeciiimm kıyamam arkadaşım ailecek geçmiş olsun cnm.bu kadar evham yapma tatlım yaa.biraz daha sakin.sonuçta bebekler ağlar çünkü konuşamazlar.bende bazen çok evhamlı davranıyorum ama iyi değil kafayı yicez bu gidişle :))

Mucize geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız. Senin suçluluk duymana gerek yok herkes aynı şekilde davranabilirdi eşin de çok hassas sanırım. Bundan sonra ikiniz de bu yaşadığınıza göre hareket edersiniz sanırım.

Kızlar nerdesiniz. Maç başladı bebiş uyudu diyenler gelsin bakim.

Ben geldimmmmmmmmmmmm..Naber şekerlerrrrrrrrr?

Eşim nöbetçi,ben evdeyim..annemler burda babam maç izlemeye başladı yaprak dökümü yarım kaldı..

Mucizeee çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum..Çok geçmiş olsun idrar yolların için de bol suyu ihmal etme..a.s.a.s.

mucizecim geçmiş olsun canım ailecek geçmiş gitmiş şükür ..

benimde sevgili görümceciğim burda bize fırın sütlaç yapıyo 3 saattir mutfakta henüz yiyemedik malesef

yaprak dökümü izliyoz ana kız ,kocişte salonda maç

bugün anne anne ve dedemiz geldi bizi görmeye ,yarında babaannemiz gelecek ( hoş pek sevinçli değiliz geleceği için ,babaanne işte ) kaydirigubbakcemile3

selam kızlar eve 9.30 da geldim ancak okudum yazdıklarınızı 10 sayfa yazmışsınız ayol oku oku delikafadulden böyle oldum

bugün çok yoruldum 10 saat dersim vardı sonra kayınvalidemde yemek yedik geldik, çok işim var yıllık plan yapıcam birde bugün sınav yaptım onlar okunacak ama size uğramadan yapamadım:)) özlemişim sizi

kalimerocum medipolde faruk beye gidiyoruz ilacın ismini birazdan bakıp yazarım, mmmfin anlattıklarından sonra bende memnun oldum doktorun yazmış olmasına, bugün ilkini verdim, incileri sağlam olacak lokumumun, anne sütü alamadığı için bu destek özellikle bize iyi oldu

azo, atatanem, diloks paşalara maşallah kızlar abi olmuş bunlar

xzeyna, köfte hoşgeldiniz aramıza

mucize geçmiş olsun tatlım umarım çabucak iyileşirsiniz

rota aşısı yaptırmakla iyi yapmışız desenize

çileği bende özledim, zeynayıda,

bugün asortide girmemiş

mmmf, juli, diloks nasılsınız şekerler

umarım atladığım birşey kalmamıştır, kaldıysa çalışan bir annenin yorgunluğuna ve gevezeliğinize verin-tatlicadiarzu-

Ben de pazartesi itibariyle ücretsiz izine ayrılıyorum bugün dilekçemi verdim..inşallah çok sıkılıp bunalmam..yaz da geliyor gezeriz oğluşumlaa...

köftecim hoşgelidn aramıza
azo bebişin kocaman olmuş maşallah sende çok şekersin
julicim evet şirin biri ama konuşmuyo ya konuşurken yüzüne bakmıyo bezmiş giibi ben ilgili birini istiyorum mart 6 da aşımız var muayeneye ataköy hastanesi dr.leyla ya gidicem çok methediyorlar
buarada misafirlerim var ev kalabalık annemler ablamlar abimler fullüz yane babamın doğum günüydü bugün biz gidemeyince onları çağırdım bizde kutluyoruz çok yedim ölüyorummmm 74 den 72 ye düşmüştüm 2 kilo daha vermiştim ama bugün geri almışımdır kesin bööööööööö

Mucizeee çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum..Çok geçmiş olsun idrar yolların için de bol suyu ihmal etme..a.s.a.s.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...

jülicim aslında eşim çok dayanıklı ve hep yapıcıdır.bende o yüzden çok korktum.herzaman herşeyde dimdik ayakta duran adam bi anda hassaslaştı.işi çok stresli ve yoğun.birde evin strsi kaldıramadı artık vucudu demekki.yaşlandımı ne:)))

eylulcum afiyet olsun.bu nasıl bir şütlaç böyle 3 saate yapılıyor
bizim babaanne oğluna bişey diyemiyor bana laf sokuşturup duruyor.sinir etti beni.sen getirme çoçuğu bize yürüyünce getirirsin getirme getirme diye daha bii sürü şey sanki ben alıp gidicem.bakalım bu hafta sonu bizde babaannedeyiz herhal.gece zor olcak ama 1 gece idare etces artık

kalimero ilacın ismi zymafluor canım

bu arada dark yok birkaç gündür

bugün lavinyada gelmemiş

Geldim canım :1hug:
Dünde yoktum özledim sizleri naber şekerler.

Çok yoruluyorum denizcim ben ya mirmirmirmir
Bugün geldim uyudum biraz dün gece bizim kız kalktı oyun istedi zor yatırdım sabah zombie gibiydim.kafamçokkarıştı

Hem okul hem çocuk insanın sinirleri bozulyo.Bide Ceren çok ağladı bugün ya hiç tahammülü kalmıyo insanın,kendimi suçlu hissediyorum sanki kızıma ağladığında annelik yapamıyorum

Seninde zor olmuştur bugün 10 saat ya Allah sabır versin hepimize.Ne sınavı yaptın hayırdır?

Kız Dark sen gerçekten iyi insansın demek yine anılınca bitiverdin hemen n :))

Denizanası seni görünce gözüm kıorktu benim her gün 10 saat ne yapacaksam ben. Zilleri takıp dolaşırım herhalde.

Eylül gönder görümceni ya bize de yapsın. Yedin mi sütlacını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…