- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.901
Walla Julicim benimde aklıma hemen o geldi kaydirigubbakcemile3Kız Dark sen gerçekten iyi insansın demek yine anılınca bitiverdin hemen n :))
Denizanası seni görünce gözüm kıorktu benim her gün 10 saat ne yapacaksam ben. Zilleri takıp dolaşırım herhalde.
Eylül gönder görümceni ya bize de yapsın. Yedin mi sütlacını?
Canım benimkiler 3. sınıf senin Fatih kaçtaydı?selam kızlar mucizecim çok geçmiş olsun canım hem sana hemeşine hem bebişine .yaa biz nazlanıyoruz hasta olunca ama onları hasta görmek istemiyoruzx arkamızda duvar gibi dursunlar istiyoruz .benimkide faranjit olduğunda sabah tansiyonu düşmüştü vitrinin camıyla beraber bayılmıştı vitrinin içine düşmüştü o benim ömürümden 10 senemi çaldı valla tekrar geçmiş olsun canım
denizanası bizde zyma flour kullanmıştık canım tam ismini yzıcaktım sana net kesildi sen yazmışın zaten canım.
darkcım sen kaçıncı sınıflara bakıyorsun canım .bigün biizm örtmene eh yapmaya gidicez biz çocukları lise talebesi sanıyo bazen okuldan geliyo hemen oturuyo drse sadece yemeğe kalkıyo 10da bitiyo ödevler ki hızlı yapıyoruz .zor bu işler zorr
darkcım program dersinden yaptım sınav günlük plan yaptırdım
julicim benim hergün 10 saat değil ama evdede yapmamız gerekenler oluyorya o zorluyor
hazırla, oku vs. bizimde branş itibariyle ayrıntılı bu gün yaptığım sınavdan 100adet kağıt var okunacakdelikafadulden
selam kızlar mucizecim çok geçmiş olsun canım hem sana hemeşine hem bebişine .yaa biz nazlanıyoruz hasta olunca ama onları hasta görmek istemiyoruzx arkamızda duvar gibi dursunlar istiyoruz .benimkide faranjit olduğunda sabah tansiyonu düşmüştü vitrinin camıyla beraber bayılmıştı vitrinin içine düşmüştü o benim ömürümden 10 senemi çaldı valla tekrar geçmiş olsun canım
denizanası bizde zyma flour kullanmıştık canım tam ismini yzıcaktım sana net kesildi sen yazmışın zaten canım.
darkcım sen kaçıncı sınıflara bakıyorsun canım .bigün biizm örtmene eh yapmaya gidicez biz çocukları lise talebesi sanıyo bazen okuldan geliyo hemen oturuyo drse sadece yemeğe kalkıyo 10da bitiyo ödevler ki hızlı yapıyoruz .zor bu işler zorr
dark soğol canım
hoşgeldin fater.
valla öğretmenn arkadaşlar butun veliler öğretmenlerin ödevlerinden şikayetci.hele sürekli çoçuklarinın yerine kendilerinin yapmak zorunda olduğu proje ödevlerinden
çitos hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl?
Mucizecim geçmiş olsun canım.henüz tam olarak ne olduğunu öğrenemedim ama üzücü şeyler oldu sanırım.
Çitos iznin hayırlı olsun inşallah sıkılmazsın evde gezin bizim yerimizede.
Burnunu mu sıktılar :)))) Ya senin başında da bir yok ki bin var mmf. Bizim koyduğumuz yerde bile kız zor uyuyor Memo napsın :))
Çitos izin mi aldın hayırlı olsun. Oh ne rahatsındır şimdi. Ben p.tesi başlayacağım ya biri totoya iğne batırıyor sanki sürekli o derece rahatsızım yani.
Mucizecim şimdi okudum canım.İlerde bu anıyı anlatır anlatır gülersiniz inşallah.
Ne güzel annenlerde dinlenmişsin bu sana çok iyi gelecek.
Canım iyileşmen için gerekiyorsa ilaç kullanacaksın.Seni zorlayan geceleri uykusuz kalman olmuş dediğin gibi.bende dün uykusuz kaldım bugün çok sinirliydim evde.ceren ağladıkça daha da sinirlerim bozulyodu.Bu bebeişlerin ağlamasıda tuz biber oluyo walla.
Neyseki geçmiş canım aman eşininde gönlünü al bari :)
dark şimdi çok ağladık ama ilerde inş dediğin gibi güleriz.Canım o performans ve proje ödevlerinden bizde şikayetçiyiz.
Yok tek tek ödev konusu belirle.Tek tek ödevi sunacağı tarihi belirle.
Sonra yönergelerini hazırla.
Sonra değerlendirme kriterleri.
Sonra da getirsinler,değerlendir.
Önceden birde sınıfta muhafaza ediyorduk.Sınıf sınıflıktan çıkıyordu.Neyseki artık sınıfta durması gerekmiyor.
Birde her gelen müfettişin farklı bir isteği oluyor.
bende bıktım velileri değerlendirmektenDD
Bazen annen çok güzel yazmış diyorumkaydirigubbakcemile3
Ya öğretmen çocuklarının ödevlerini bile annesi yapıyor yani düşünün artık.
Ay çok güldürm akşam akşam.:roflol: Kız öyle deme ama bak dün sağdım iki göğsümden ancak 50 cc falan çıktı nasıl doyacak bu kız onla ya da nasıl şimdi doyuyor da kilo alıyor ben anlamıyorum. Benim memeleri servise göndermek istiyooom ya garantisi bitmeden :1no2:
Maşallah canım yerim ben bunu kocaman delikanlı olmuş.ay azocuum hoşgeldin nerelerdesin canım yaa ufalıklar tüm boş zamanları alıyo dimi?iyi olunda gerisi önemli değil.oğluşun topaç maşşallah nazar değmesin canım
eylül kız damat adayımı biriktiriyon:))bizi de ekle işte benim yakışıklı oğluşum
Hoşgeldin köfte.Cidden aç zamanımıza denk gelmezsin inşallah :)))süpersiniz hepiniz yaa, dışarıdan ben de orada olsamya dedirtiyonuz yani.. cümle karışık oldu idare edin, bir yandan da benim minyatür cadıyı oyalamaya çalışıyorum da..
Azocum maşallah büyütmüşsün Ömer Kaanı.senin oğlanın saçı benim kızınkinden uzun :))) benim kız kel mi ne?selam kızlar...
ben geldiiiiiiiiiimmm..
sizleri çok ama çoooook özledim.
işe başladğımdan beri okadar yoğunumki..
akşamlarıda eve kendimi zor atıyom.
malum oğlumu çok özlediğim için..
uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonrada benimde pilim bitmiş oluyo ve uyuyorum.bütün günlerim böle geçiyo.
inş. şu kolleksiyonu biraz toparlarsak sık sık gelicem bende aranıza..
oğlum çok iyi şükür.eşşek kadar adam oldu.size resmini gönderiyorum.en son 20 gün önce boyu 63 cm. ve 7 kilo olmuştu maşallah..
burada süt sağıyorum ve ertesi gün kayınvalidem oğluma içiriyo 2 saatte bir.çok şükür şimdilik yetiyo sütüm.
sizinkiler nasıl?
siz nasılsınız?
umarım hepinizde iyisinizdir.
en kısa zamanda görüşmek üzere..
hepinizi çok öpüyorum.bebişerinizide..
kendinize iyi bakın..
Ay ben nasıl görünyorum acabaBak baaaaak dışarıdan nasıl görünüyormuşuz da hiç haberimiz yokmuş :)
benim kızda klavye kullanıyo şimdiden.Tuşlara deli gibi vuruyo,eliyle tutup çekiyo :)selamlar, kasım anneleri bugün nasılsınız? bebeler nasıl?..
eylülcüm google hımmm maşallah pek erken başlamışınız bilgisayar terimlerine benim oğluşlar klavye bilem kullanıyor oğlan kucağımda yazıyı okurken bir bakıyom yazı aşağıya kayıyor benim oğlan basıyor tabii...:))))
Benimkide msnden yazışıyonazlıcım bi google olsa tamam facebook bile diyor kızımkaydirigubbakcemile3
Walla sizle içemiyorum sabah çaylarınıgünaydın çıtırdak hatunlar rezene ikram edeyiz size bide ısırgan çayı varki onu heç tavsiye etmiim igrenç ötesi töbe töbe
Tekbaşına yıkayabilenlere bravo valla. Ben hala cesaret
Ben de bugün kızı anneme bırakıp 4-5 saatliğine işe gitmiştim. Döndiğimden beri keyifsiz hanfendi. Oyunlarıma eskisi gibi tepki vermiyor, mahsun duruyor. 5'ten beri de gece başladım.
QUOTE]
canım anlıyorlar beim kızda küsmüştü bana.Bi kaç sefer şimdi biraz daha alıştı gibi.Duvardaki resmimize bakıp bakıp gülüyormuş.
Çok geçmiş olsun canım,ne kadar sakınsakda oluyor değil mi...slm kizlar nasilsiniz biz cok kötü bir üc gün gecirdik iki gün hastanede yattik grip septi ogluma atesini indiremedik iki gün yatti serum verdiler ama
Yok canım bize böyle bir ilaç verilmedi???bebişleri 3. ayını bitiren arkadaşlara bir sorum olacaktı,
bugün kontrolde doktorumuz dişleri sağlam çıksın diye bir ilaç yazdı, içinde 400 adet olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?