2008 Kasım Anneleri

selam kızlar mucizecim çok geçmiş olsun canım hem sana hemeşine hem bebişine .yaa biz nazlanıyoruz hasta olunca ama onları hasta görmek istemiyoruzx arkamızda duvar gibi dursunlar istiyoruz .benimkide faranjit olduğunda sabah tansiyonu düşmüştü vitrinin camıyla beraber bayılmıştı vitrinin içine düşmüştü o benim ömürümden 10 senemi çaldı valla tekrar geçmiş olsun canım

denizanası bizde zyma flour kullanmıştık canım tam ismini yzıcaktım sana net kesildi sen yazmışın zaten canım.
darkcım sen kaçıncı sınıflara bakıyorsun canım .bigün biizm örtmene eh yapmaya gidicez biz çocukları lise talebesi sanıyo bazen okuldan geliyo hemen oturuyo drse sadece yemeğe kalkıyo 10da bitiyo ödevler ki hızlı yapıyoruz .zor bu işler zorr

Mucizecim geçmiş olsun canım.henüz tam olarak ne olduğunu öğrenemedim ama üzücü şeyler oldu sanırım.

Çitos iznin hayırlı olsun inşallah sıkılmazsın evde gezin bizim yerimizede.

darkcım program dersinden yaptım sınav günlük plan yaptırdım

julicim benim hergün 10 saat değil ama evdede yapmamız gerekenler oluyorya o zorluyor
hazırla, oku vs. bizimde branş itibariyle ayrıntılı bu gün yaptığım sınavdan 100adet kağıt var okunacakdelikafadulden

Walla Julicim benimde aklıma hemen o geldi kaydirigubbakcemile3
Geçende böyle olmuştu.Aslında tam deniz yazmadan gelmiş olcaktım ama gezicikitap a bi bakayım dedim ondan oyalandım.Sonra bi ara tekrar bakarım deyip kapattım.
Zil az gelir ben söyleyeyim.Çok yorucu oluyor.Yorgunluğun üstüne wıyak wıyak aman allahım.Ohh uyudu şimdi kafam kazan gibi oluyo p

Canım benimkiler 3. sınıf senin Fatih kaçtaydı?
Fatihti değil mi :)
Ya işte ortasını bulmak zor bu ödev meselesinin.-tatlicadiarzu-
Kaç sayfa vermiş öle?

Burnunu mu sıktılar :)))) Ya senin başında da bir yok ki bin var mmf. Bizim koyduğumuz yerde bile kız zor uyuyor Memo napsın :))

Çitos izin mi aldın hayırlı olsun. Oh ne rahatsındır şimdi. Ben p.tesi başlayacağım ya biri totoya iğne batırıyor sanki sürekli o derece rahatsızım yani.

Hım anladım.
Ay ben seni okul öncesinde çalışıyor sanıyordum miniklerlesin die:)))
Öğretim görevlisi yazısını yeni okudum.Zor olcak o kadar kağıt okumak.

ben sana kolay bi yol gösterim.Bunun için birine daha ihtiyacın olcak.Bizim üniv. hocalar şöyle yaparlardı.İkiside genç hocalardı.Odaları birdi.
Biri diğerine sınav kağıdını atar,diğeri tutar kaç gram geldi derdi:)))) Ona göre not verirlerdi.Daha çabuk biter bu yöntemle:bi kez dene vazgeçemeyeceksinkaydirigubbakcemile3

Çok düşük verme notları, ahh biz ne korkardık bu planlardan.Birde hiç okulda yaptığımız planla,günlük hayatta yapılan planlar uymaz.

sealm kızlar iyi geceler
nasılsınız canlarım
anacım bir türlü fırsat bulupta gelemiyorum buralara
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bir bakıyorum sabah bir daha bakıyorum akşam olmuş bile
özledim sizi bu arada bende 1 ay daha evdeyim
işe başlayacaklar için hayırlısı olsun bende o günü şimdiden düşünüyorum
Allah hepimize kolaylık versin

sağol canım.ilk defa eşimi öyle görünce benimde baya bir ömrum giti.aklıma ğeldikce tüm gun ağladım.

dark soğol canım

hoşgeldin fater.
valla öğretmenn arkadaşlar butun veliler öğretmenlerin ödevlerinden şikayetci.hele sürekli çoçuklarinın yerine kendilerinin yapmak zorunda olduğu proje ödevlerinden

Mucizecim şimdi okudum canım.İlerde bu anıyı anlatır anlatır gülersiniz inşallah.
Ne güzel annenlerde dinlenmişsin bu sana çok iyi gelecek.
Canım iyileşmen için gerekiyorsa ilaç kullanacaksın.Seni zorlayan geceleri uykusuz kalman olmuş dediğin gibi.bende dün uykusuz kaldım bugün çok sinirliydim evde.ceren ağladıkça daha da sinirlerim bozulyodu.Bu bebeişlerin ağlamasıda tuz biber oluyo walla.
Neyseki geçmiş canım aman eşininde gönlünü al bari :)

dark soğol canım

hoşgeldin fater.
valla öğretmenn arkadaşlar butun veliler öğretmenlerin ödevlerinden şikayetci.hele sürekli çoçuklarinın yerine kendilerinin yapmak zorunda olduğu proje ödevlerinden

Canım o performans ve proje ödevlerinden bizde şikayetçiyiz.
Yok tek tek ödev konusu belirle.Tek tek ödevi sunacağı tarihi belirle.
Sonra yönergelerini hazırla.
Sonra değerlendirme kriterleri.
Sonra da getirsinler,değerlendir.
Önceden birde sınıfta muhafaza ediyorduk.Sınıf sınıflıktan çıkıyordu.Neyseki artık sınıfta durması gerekmiyor.
Birde her gelen müfettişin farklı bir isteği oluyor.

bende bıktım velileri değerlendirmekten DD
Bazen annen çok güzel yazmış diyorumkaydirigubbakcemile3
Ya öğretmen çocuklarının ödevlerini bile annesi yapıyor yani düşünün artık.

Ahahahaha 19 sayfamı yaşasın kötülük dermişim DDD

Walla benimde yarıyıl tatilinde her güne 1 sayfa verdiğim oldu.

Benim konuya zorluk derecesine göre değişiyor.
Bazen tek bir sayfa veriyorum ama ben tek kağıda 4 sayfayıda çekerim D

Yapabilecekleri kadar veriyorum.Bugün mesela 1 tane matematik testi verdim.

Bazen çalışma kitaplarından veriyorum.Dün mesela 4 sayfa verdim çalışma kitaplarından.Dört sayfa ama bi sayfada 2 problem vardı sadece.Yer çok gözüküyo ama içeeerik azdı.

çitos hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl?

Sağol canım benim iyiyiz bebiş de ben de..annemler burda rahatım o yüzden hoş cuma günü gidiyorlar..off içime sızısı çöktü şimdiden..

seni sormuyorum çok yorgunsun anlaşılannn..kolay gelsin..

Mucizecim geçmiş olsun canım.henüz tam olarak ne olduğunu öğrenemedim ama üzücü şeyler oldu sanırım.

Çitos iznin hayırlı olsun inşallah sıkılmazsın evde gezin bizim yerimizede.

teşekkürler canım.inşşallah sıkılmammm sıkılırsam yarıda keserim diye teselli ediyorum kendimi..

Canım benim ne zordur şimdi bırakp gitmek ama ne yapacaksın çok üzme kendinii bak sütün gider sonraaaaaa..mazallah 20 cc süt çıkar bak sonra 2 memeden:roflol::roflol:..

yaaa bu annelik harbi patolojik bir durum yaa ..hiç birimizin hali normal gelmiyor bana..ama çok keyifli bir hastalık hali bu..:asigim::asigim:

dark şimdi çok ağladık ama ilerde inş dediğin gibi güleriz.
demek öğretmen çoçuklarınınkini de anneleri yapıyor.zaten öyle ödevler veriliyorki çoçukların yapması mumkun değil.arkadaşa öğretmen demişki siz yapınca çoçuklar gözlemliyor o şekilde öğreniyorlar demiş.yiğenimden tarihi ev yapmasını istemiş öğretmen abimle yengem yapmıştı şahane olmuştu

julicim senin eşinde pek bi acımasızmış

Juli merak etmişsin ya aşırdın mı diye.
Aman canım ya o marlboru paketini bulamadım DD Bitirmiş bencil adam.
Mecbur 2009 aşırdım.Her akşam gizlice bi tane tüttürüyorum.Eşim he dese annem var bide o kızacak.mecbur yakalanana kadar böle.

Ay çok güldürm akşam akşam.
bende servise göndereyim bari.

Maşallah canım yerim ben bunu kocaman delikanlı olmuş.

süpersiniz hepiniz yaa, dışarıdan ben de orada olsamya dedirtiyonuz yani.. cümle karışık oldu idare edin, bir yandan da benim minyatür cadıyı oyalamaya çalışıyorum da..
Hoşgeldin köfte.Cidden aç zamanımıza denk gelmezsin inşallah :)))
Azocum maşallah büyütmüşsün Ömer Kaanı.senin oğlanın saçı benim kızınkinden uzun :))) benim kız kel mi ne?

Bak baaaaak dışarıdan nasıl görünüyormuşuz da hiç haberimiz yokmuş :)
Ay ben nasıl görünyorum acaba p

benim kızda klavye kullanıyo şimdiden.Tuşlara deli gibi vuruyo,eliyle tutup çekiyo :)
Zamane bebeleri işte.

nazlıcım bi google olsa tamam facebook bile diyor kızımkaydirigubbakcemile3
Benimkide msnden yazışıyo DD

günaydın çıtırdak hatunlar rezene ikram edeyiz size bide ısırgan çayı varki onu heç tavsiye etmiim igrenç ötesi töbe töbe
Walla sizle içemiyorum sabah çaylarını
Okulda tek başıma içiyorum.
bende ısırganı rezeneden daha çok seviyorum nedense.
Isırgan ağır biraz o yüzden demlerken çok az koymak lazım.Acaba çok mu koyuyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…