2008 Kasım Anneleri

ya anacım güzel güzel olmasınada bende artık sese tahammül edemiyorum hele sabah apartmandan aşşağıya inenleri parçalıcam o kadar düşün yani bide abimin oğlu 6 yaşında sesinin ayarı yok ablamınkide 9 yaşında kudur kudur ayyyyy -tatlicadiarzu-

sırnaşık şey eee saat bir oldu anam bunada şükür bende fenayım bakma ama kk dan ayrılamıyorum senide bulmuşken iki laflıyayım dedim annemde bende kaldı karşımda horluyo şuansırnaşık şey eşiminde gözleri kapanıp kapanıp gidio ben bile kk ya olan enerjimi hala çözmüş değilim uyuşturucu gibim hehe ayyy anam hem diğer yazıda hem burda yazışıyoruz biz fena kaptırmışız eşim annem bombalayacak beni nedir bu böyle deyip deyip duruyolar

Walla neti açınca anca buraya girebiliyorum.
msn ye takılınca burayı kaçırıyorum ya ondan vazgeçiyorum da burdan geçemiyorum :)))
Yarın fırsatım olursa açayım canım ok.
Benimde annem eşim ceren hepsi uyuyor.Ben akşamüstü uyudum şimdi uykum gelmiyo.
Annem var bu odada kalkınca beni görürse kızar :))

ok cnmcım bende pek açmıyorum artık öle aklıma gelirse dediğiin gibi kk yı hiç kaçırmıyorum kkdan dışarda görüştüğün kişiler var mı ben cumartesi günü myseverle görüşücem belki onlara gidicem biz bayadır görüşüyoruz onla telefonda msn de

Ya ne güzel gidersen selam söyle :)
Bana yakın kimse yok ki zaten :1no2:
Adana buluşma grubunu çok istedim ama onlarıda kaçırmışım.
Aksaraydan da pek katılan yok Kk ya.

günaydın kızlar.
aa inanmıyorum bu sabah açılışı ben yapıyorum...

hava çok güzel burada..güzel deuyduk gece..iyibir gün olacak demekkibugün.
kendimi ve oğlumu deli gibi dışarı atmak istiyorum..

herkes iyidir inşallah..kimse yok mu??

günydın dilokscum.
Günaydın kızlar asorti nerelerde depresyonamı giriyorum acaba dedi bidaha gözükmedi inşallah iyidir .zeynanın teli yapılmadımı acaba
burda da hava güzel dilekçim ama ben bugün dışarı çıkmak yerine çamaşır yıkamayı tercih ettim haftasonu 1le 2 derece olucakmış ve çamaşırlar makinenin içi kirlisepeti heryer dolmuştu artık.yıkıyımda balkonda kurutiim

heyooo millet ben geldim unutuldum mu yoksa :a015:
bizim telefonlar hala mafiş sürekli arıyoz dilekçe veriyoz ama yapan eden yok ne olacak böle bilmiyorum canım çok sıkkın şu türk telekoma :mymeka:
günlerim gezmeyle geçiyor her zamanki gibi. bugün annemdeyim nete kavuştum bayram yapıyorum.geçmişi okuyamıyorum çünki eminim ona zamanım yetmez.
mart 2'de işe başlıyorum yani 15 günden az zamanım kaldı.bi yanım heyecanlı bi yanım buruk valla. aman ne yapayım her şey iyi bi gelecek için.
pazar günü oğlumun saçlarını 0'a vurdurduk. o kadar çok dökülüyorduki ağzı burnu saçtı bizde en iyisi kestirelim temiz temiz çıksın dedik ama bi komik olduki anlatamam.resmini koymayı çok isterdim ama annemlerdeki pc de bu iş olmuyo.kısmet başka bahara.normale döndüğümüzde bol bol oğlumu göstertirim size bana büyümüş geliyo abakalım size asıl gelecek az gören daha iyi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…