- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.941
[ı]ana asorti depresyona mı giriyordu tüh ya teelfonda yok arar sorardık girmiyo mu msn ye falan cadıarzu[/ı]
Çok acıktım ben ya ekmek arası helva yapayım.
Ya ne güzel gidersen selam söyle :)
Bana yakın kimse yok ki zaten :1no2:
Adana buluşma grubunu çok istedim ama onlarıda kaçırmışım.
Aksaraydan da pek katılan yok Kk ya.
günydın dilokscum.
Günaydın kızlar asorti nerelerde depresyonamı giriyorum acaba dedi bidaha gözükmedi inşallah iyidir .zeynanın teli yapılmadımı acaba
burda da hava güzel dilekçim ama ben bugün dışarı çıkmak yerine çamaşır yıkamayı tercih ettim haftasonu 1le 2 derece olucakmış ve çamaşırlar makinenin içi kirlisepeti heryer dolmuştu artık.yıkıyımda balkonda kurutiim
[ı]ben olmuyom herks burda ben geliyom kimse yok iş mi bu yani[/ı]
kaçın kaçın tabi i gün gelir bizde sizden kaçarız benneyaptımkiZeyna gelmiş hepimiz kaçalım diyoruz sositososito Hoşgeldin canım. Sen ne gezintisin var yaaa. Mart'ta işe başlaman güzel canım en azından Şubatta başlıyorum psikolojisinde değilsin. 15 gün 15 gündür.
canım eve net gelir gelemz koyacağım keltoşumun resmini. aman ne şirin oldu teyzesi bi görsen hemen kızını beşik kertmesi yapmaya razı olursun ama izin vermem biz asortinin kızı ile kerttik.Yiğit'in yeni saçlarıyla bir fotoğrafını koyarsın artık. Ay kıyamam keltoş mu oldu şimdi. Bu arada senin şu ağlayan kekin ne meşhur oldu biliyor musun yapmayanı dövdüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?