2008 Kasım Anneleri

hoşbulduk güzelim unutulmadığıma sevidim.
ama asortiye üzüldüm belki bişi yoktur da oda geziyordur o gözle bakalım en iyisi ve en yakın zamanda bi irtibat no alalım birbirimizden haberimiz olsun.
hava ne kadar güzel dışarda ya dün de böleydi. bizde net olmadığı için çalışmaya geldim anneme güya burdan çıkamıyorumki.
annemde kanıma girmeye çalışıyo haav güzel gel gezmeye gidelim bakalım şincilik direniyom

Çok acıktım ben ya ekmek arası helva yapayım.

Cesarete bak ya hatun gece 1 de helva yiyiyor.

Ya ne güzel gidersen selam söyle :)
Bana yakın kimse yok ki zaten :1no2:
Adana buluşma grubunu çok istedim ama onlarıda kaçırmışım.
Aksaraydan da pek katılan yok Kk ya.

Ben yazın İzmir den Kayseri ye giderken Aksaray'dan gecicem sanırım. Orada olursan seni görmeden geçmem :)

mmmf aynen ben de o işi dün yaptım hatta o akdar ki yer kalmadı asacak ama hala çamaşır bitmedi. utanmasam kızla birlikte ben bile girecektim makineye :))

[ı]ben olmuyom herks burda ben geliyom kimse yok iş mi bu yani [/ı]

Zeyna gelmiş hepimiz kaçalım diyoruz sositososito Hoşgeldin canım. Sen ne gezintisin var yaaa. Mart'ta işe başlaman güzel canım en azından Şubatta başlıyorum psikolojisinde değilsin. 15 gün 15 gündür.

kaçın kaçın tabi i gün gelir bizde sizden kaçarız benneyaptımki

evet ya şubat değilde mart demek bile güzel Allah razı olsun iş yerimden mazeretimi anladı maaşımıda kesmeyecek delikafadulden

valla biZ acunu geçtik gezme konusuna gelince :roflol:

Son düzenleme:
Yiğit'in yeni saçlarıyla bir fotoğrafını koyarsın artık. Ay kıyamam keltoş mu oldu şimdi. Bu arada senin şu ağlayan kekin ne meşhur oldu biliyor musun yapmayanı dövdüler.

tünaydın kızlarrrr

julicim yok yok bu sefer kahvaltı kısa sürdü akşam gittiler ama ev şenlikli oldu iyi oldu .teyzem antepte yaşıyor çok özlemişim hazır bulmuşken lafladık bol bol :))
mucizecim çok geçmiş olsun canım yaşadığın korkuyu ve telaşı tahmin edebiliyorum allah bir daha yaşatmasın
ata ,azo,dilok maşallah oğluşlarınıza .. ya şöle bi düşünüdümde kasım bebekleri bir başka ya kızları farklı farklı güzel erkekler ayrı ayrı yakışıklı bravo anneler :))))

Bu arada kızlar bugüne kadar kuru fasulye yememiştim direk olarak gaz yapar diye korkmuştum dün yedim süte inanılmaz etki etti. Duyurulur. Her denediğimi paylaşıyorum sizinle. Deneyin bakalım sizde de işe yarar belki.

zeynacım hoş geldin.. yokluğun hissedildi şekercim..
juli haklı valla ğalayan kek tavan yaptı ..yapmayaana zorla yaptırmaya başlıcaz nerdeyse :))

yaa hava çok güzel evi m.k götürüyor yemek yok halim yok
ne olucak benim bu halim hiçbişey yapasım yok
mmf biraz bana sürtünsene belki bana da bulaşır hamaratlık :))

Yiğit'in yeni saçlarıyla bir fotoğrafını koyarsın artık. Ay kıyamam keltoş mu oldu şimdi. Bu arada senin şu ağlayan kekin ne meşhur oldu biliyor musun yapmayanı dövdüler.
canım eve net gelir gelemz koyacağım keltoşumun resmini. aman ne şirin oldu teyzesi bi görsen hemen kızını beşik kertmesi yapmaya razı olursun ama izin vermem biz asortinin kızı ile kerttik.
ağlayan kekimin meşhur olmasına çok sevindim çünki bana göre gerçekten çok zahmetsiz pratk ve leziz bi tatlı

az önce doktordan geldim.
2 gündür tunanın kasığında bir şişlik vardı.aslında şişlik değil de biraz daha yağlı gibi..tam kasık ta değil.bacakta..
neyse sabah annemle konuşuyorum telde,d,kkat eet fıtık olabilir dedi.doktorumu aradım fıtık olabilir dedi..

aldı beni telaş.int baktım..canım sıkıldı,5 dadikada hazırlandık ve atladım taksiye gittim doktoruma.

neyse ki fıtık değil.fıtık kasıkta olur dedi.bu bacakta.olsa olsa yağ tabakasıdır.hiçbirşey yok dedi.
okadar sevindim ki.
rabbim önce eşeği kaybettirdi sonra buldurdu.
tatrttık oğlumu az almış 300 gram ..ama hiç takmadım bile.kilo herzaman alınır...olmadı ara sıra mama veririm deim..
sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil.
neyse hemen yazayım dedim şimdi ağlamaya başlarrr

sevgiler :)))))))

Aman canım ne kertecem. Ben memoyu aldım bir kere. Anası da verdi ben de verdim gitti :)) Hem kayınvalidesi de pek hamarat. Kız işe gider mmf onalra yemek bilem yapar. Geleceğe yatırım yapıyorum tatlışko ben :))) Yalnız biraz uzak oturuyorlar onu da Memo'yu yanımıza almakla çözdük.

selam kızlar
biz bu sabah oğluşumla sağlık ocağına gittik boy kilo için maşallah bizim paşa 7 kg olmuş. Sağlığımız da yerinde en çok sevindiğim nokta bu. Ama aklıma takılan bişi var biz mama destekli besleniyoruz oğlum mamaya ilk başladığında kakası normal hatta kabıza yakındı ama şimdilerde daha sulu ve bazen içinde beyaz noktalar oluyo doktora sordum ağzında oluşan pamukçuklardan olabilir dedi içim bi türlü rahat diil nedense. böyle bi sorunu olup da çözümleyen oldu mu arkadaşlar?

slm
demin niveadan bide milupadan numuneler geldi çok düzel şeyler niveadan pişik kremi ıslak mendil,2 tane huggiess bez,milupadan sütlü pirinçli muhallebi,organik elma kayısı suyu çok güzel kitapçıklar bide indirim çekleri var 2 ay öncemine üye olmuştum...
zeyna hoşgeldin cnm
ayy hava süper ya dışarı çıksammı acaba şöyle koçtaşa gitsem diye düşünüyorum ama cesarette edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…