2008 Kasım Anneleri

selamlar,
bizde bugün aşı için sağlık ocağına gittik bıdıklarım biri 6350 diğeri 7100 geldi..
şimdi mışıl mışıl uyuyorlar..hava gerçekten çok güzeldi ve benim bıdıklar ilk defa açık havaya çıktılar..

dilek canım sevindim oğluşunda bişey çıkmamasına.. benim kaan oğlanda kasık fıtığı oldu ve ameliyatla geçti ancak.. çok şükür sizinki fıtık değilmiş...

xzeyna canım bende mayla besliyorum oğluşları önce bizimkilerde koyu kıvamlı yaparlardı şimdi daha cıvık mamada bağırsaklar için ek lifler varya ondan kıvamı değişmiştir heralde ama ben beyaz beyaz şeyler görmedim hiç sadece ara ara sümükümsü oluyor.. ben şimdi meyve sularıda veriyorum biraz onlarda kakalarını etkiledi önce kabız olma yolundalardı ama biraz zeytinyağı koyuyorum bir öğün mamalarına işi hallediyorum...

tamam piroşçum mersii.
nazlıcım geçmiş olsun nekadarken ameliyat oldu ,daha 4 aylık değillermi ??
zeyna haşgeldin cnm,okuyamadım ama gördüm geldiğini.

piraye sağol canım evet büyüyorlar bıdıklar..
dilekçim 2,5 aylıkken bende altını değiştirirkeb kasığında bir şişilik gördüm ve hemen dr. gittik kasık fıtığı dedi sonra çocuk cerrahisine hemen gitmemnizi söyledi..marmaraya götürdük oda ameliyat dedi ve bir hafta sonra amelitata aldı sadece öğlene kadar hastyanede kaldık..sabah ilk kaanı ameliyata aldılar.. ertesi günde üzerindeki şeffaf bant çıktı sprey sıktı tamam bundan sonra gelmene gerek yok dedi ve bizim oğlanda da hiç sorun yaratmadı şükür çabuk atlattık..

yok be ya canım depresyona girmemişim canım sokak gezmek istiyormuş dünde gezmelere gittik
kızanımla ve kocişle ama tşk ederim fıstığım merak ettiğin için

ana asorti depresyona mı giriyordu tüh ya teelfonda yok arar sorardık girmiyo mu msn ye falan CADIARZU
canıımm girmiyormuşum gezme gezme istiyorumm gezdim iyiyim merak etme senide özledik

canımm bende milupaya üye oldum ama hala bişe göndermediler terbiyesüzler:mymeka:

bu arada sevgililer günü hediyemiz dün gecikmelide olsa geldi kızlar
kociş bana guess den istediğim saati aldı canım benüüm:asigim:

çokçok geçmiş olsun nazlıcım tekrar.
önemli olan zaten erken farkedilip erken müdehale edilmesiymiş.

bu arada doktorum dediki 45 derece eğimle yatırabilirsin dedei.ama gündüz.yastık üstü yani.bir de ddedim ki emme düzenimiz yok sürekli emmek isitiyor,o da kısa kısa.bu da hazımsızlığa sebep olurmuş gazı daha da arttırımış.bu aylardan itibaren 4 saate kadar çıkabilirsin dedi emme aralarını..

neeeee dedim.zaten az kilo almış dedim.ama normalde 4 saate kadar ara verilebilir
dedi.
geçen gün sanırım seda soruyordu bunu...ah beni bi doya doya emse de doydu diyeceğim ve ara vereceğim...

Dilek Tuna mı emmiyor süt mü yok? Bugünlerde kızımın ilgisi de başka yöne kayıyor. Dış dünyayı keşfettikçe dikkatleri dağılıyor. Dün mesela o kadar şaşırdımm ki bir kafayı döndürüp tv ye bakıyor sonra memeye dönüyor emiyor. Aç değil diye memeyi kapattım ağladı. Tv yi kapattım bulamayınca gene ağladı :)) Ben de yatak odasına gidip loş ışıkta emzirdim :)

süt te var,tuna da emiyor cnm.
ama emme sürelerimiz kısa.
ağlıyor aç diyorum.önce almıyor atıyor kafayı geriye.kaldırıyorum 1-2 dakika bekleyip tekrar veriyorum deligibi saldırıyor cuk cuk 1 dakika emiyor emmiyor tekrar kafayı atıyor arkaya yine kaldır gaz çıkar vssyine memeye yine aynısı..
sadece gece ve akşam çok uykusu geldiğinde güzel emiyor..

ama akşam uyutana kadar canımçıkıyor çok ağlıyor.artık halsiz kalıp sallıyorum da dalıyor.gazını çıkaramadığımda çıldırıyor..

julicim emmerken ses çıkarırsam tuna da kafayı kaldırıp bakıyor gülüyor ve yine emiyor..

ama ben adam edeceğimbu çocuğu:)))

Ay çok güldüm Dark sabah akşam anason içiyordu ya :))) Anason 'cinsel arzuları kamçılar' mıııış. Valla öyle yazıyor. Darkcım var mı bir gelişme :)))))))))
hahahah deliii ya çok güldüm valla.darktan da cvp bekliyorum akşama bu konuya :))

geçmiş olsun cnm ve maşallah tunamıza :nazar

ooh maşallah oğluşuna canım

anam ben hepsine üye oldum bi mok gelmedi.yalnız duyduğuma göre babystar bi paket bez gönderiyormuş numune

geçmiş olsun tatlım maşallah akıllı bıdıklara

hepinize güzel günler arkadaşlar,,
bugün benim o kadar çok işim varki yap yap bitmez.3 makine çamaşırı attım daha da var.makine yıkıyor ben asıyorum.sil süpür yemek ütü.nasıl yapacam hepsini bilmem.güyü bilgisayarı işi bitirene kadar açmıycaktım ama kızı doyurmaya oturunca dayanamadım.dedim bi bakıp çıkarım.hem yazdıklarınız fazla birikmemiş olur.neyse sakın cok çok yazıp sayfaları biriktirip bana yeni iş bırakmayın güzeller.

aynen bütün ısrarlara sıkı bir irade gösterip çıkmayıp dağ gibi olan çamaşırımı yıkamayı terçih ettim bende senin gibi canım,

zeynacım inş biranönce yapılır senin şu teller.ilk tıraşınız da hayırlı olsun.işe başlamadan bol bol gez keyfini çıkar canım.

çok teşekkür ederim canım.

ahh ahh bende yemek istiyorum artık fasulye nohut.ama yok artık normal yeme içmeye geçecem bende başlıycam gazından artık.offfff ya

Ay çok güldüm Dark sabah akşam anason içiyordu ya :))) Anason 'cinsel arzuları kamçılar' mıııış. Valla öyle yazıyor. Darkcım var mı bir gelişme :)))))))))
hadi ya.niye bende tıkyok:)))))) tık olsa ne sanki gece hayatımızmı var.bizim kız doğal korunma yöntemi

canım geçmiş olsun.birşey çıkmadınğına sevindim.

şimdiden hayırlı olsun o zaman.iyi düşünmuşsun jülicim

bu arada
mucize geçmiş olsun canım
azo hoşgeldin sende
sağol asorticim.depresyonda olmadığına sevindim.

ya bende merak ediyorum bunu.ben valla her istediğinde veriyorum.ilk aylarda 2 saatte bir verecem diye inat etmiştim ve kızım eksik kilo almıştı.az kaldı dr bizi mamaya başlatcaktı.sonra dr saat tutma heristediğğinde ver dedi bende öyle yaptım ve birdaha ki kontrolde kilosu çok iyi çıkmıştı oyuzden saatlı vermek istemiyorum pek.

bizdede aynı şey oluyor jülicim bi fırt çekiyor bir bana bakıyor yada etrafında kii seslere.kahve keyfi yapıyorlar galiba.

adam etme formulunu bana da söyle noluuuuuuuuurrrrr

kızlar hepinize mrh
ya ben netin başına dahi geçemiyorum.Benim kız çokmu edepsiz ne...:)) Öyle mızmızki anlatamam.Uyurken bile mızırdıyor inanırmısınız...Gecem gündüzüm onunla...Neyse hasta falan olmasınlarda gerisi önemli degil..Bu arada bebekleri ve kendileri hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

burda hava berbat,günlerdir dışarı çıkmıyorum bunalım geliyorum diyor ama bişey yapamıyorum.2 makina ütüm birikti,onlar bana bakıyo ben onlara.yine çamaşır atmam lazım makinaya.ayrıca evi götürenler götürüyo ( bu akşam yemek yok valla,kahvaltı yapıcaz..off sinir geldi işlerden yaaa

merhabalar,

bugün dersim vardı ama fuar vardı oraya gittik karşıya geçmek gerekti buda yordu beni ama iyi oldu hava çok güzeldi motorda dışarıda keyif yaptım:)

sonrada geldim aradım oğluşum uyuyormuş, babaannesi işine bak dedi bende evi toparladım ve temizledim, bu arada oğluşum uyanmış mama yemiş kaka yapmış tekrar uyumak üzere yemeğinide yap dedi kayınvalidem uyanınca arayacak gidip alıcam, özledim oğlumu

diloks geçmiş olsun canım bir şey çıkmadığına sevindim

asortie,saphıra size cimrilik ediyolarr:)ama bekleyin siz gelebilir.
juli piraye de aynı banusu gibi yapıyo dönüyo televizyona bakıyo sonra bana dönüp bi fırt çekiyo yine televizyona dönüyo çok komik oluyo:)

bu arada ben niveaya üye olmadan iletişim bölümüne mail atıp numune istemiştim bir sürü şey gönderdiler, hala oradan gelen pişik kremini kullanıyorum:))

bayb star ve bioksin de göndermişti, şimdide milupaya atayım bari devam mamaları için

biri benim ismimi çalmuşşşş kaydirigubbakcemile

neyse ben aranıza girmiyim öle hamarat dünür ben olamam kızın da aç kalır falan Allah mesut etsin sizi
hşgördük canım valla milupaya ben baya oldu üye olalı tık yok acaba gene üye olsam yollarlar mı benneyaptımki
tamam piroşçum mersii.
nazlıcım geçmiş olsun nekadarken ameliyat oldu ,daha 4 aylık değillermi ??
zeyna haşgeldin cnm,okuyamadım ama gördüm geldiğini.
sağol canuuum sanada geçmiş olsun
canıımm girmiyormuşum gezme gezme istiyorumm gezdim iyiyim merak etme senide özledik

canımm bende milupaya üye oldum ama hala bişe göndermediler terbiyesüzler:mymeka:
bende sizi özledim valla ve iyi olmana çok sevindimm gez valla hayat akıp gidiyo yoksa ayrıca o terbiyesüzler banada yollamadı numune falan kafalarını kırcem valla
zeynacım inş biranönce yapılır senin şu teller.ilk tıraşınız da hayırlı olsun.işe başlamadan bol bol gez keyfini çıkar canım.
ay valla mucizecim bir an önce yapılsın yoksa ben kafayı sıyıracam az kaldı bugün annemdeyim ama hah akşam oldu gitcem gene 0+0 elde var 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…