- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.981
süt te var,tuna da emiyor cnm.
ama emme sürelerimiz kısa.
ağlıyor aç diyorum.önce almıyor atıyor kafayı geriye.kaldırıyorum 1-2 dakika bekleyip tekrar veriyorum deligibi saldırıyor cuk cuk 1 dakika emiyor emmiyor tekrar kafayı atıyor arkaya yine kaldır gaz çıkar vssyine memeye yine aynısı..
sadece gece ve akşam çok uykusu geldiğinde güzel emiyor..
burda hava berbat,günlerdir dışarı çıkmıyorumbunalım geliyorum diyor ama bişey yapamıyorum.2 makina ütüm birikti,onlar bana bakıyo ben onlara.yine çamaşır atmam lazım makinaya.ayrıca evi götürenler götürüyo ( bu akşam yemek yok valla,kahvaltı yapıcaz..off sinir geldi işlerden yaaa
Zeyna hoşgeldin.
Diloks geçmiş olsun
Juli öldüm gülmekten.
bende niye bu istek diodum:)))
darkçım hoşgeldin.
cnm mamayı günde kaç kez ve kaç cc veriyorsun..ben de vereceğim günde 1..
ben de bazen diyorum okulu özledim,bazen de diyorum kikim gidecek te bir de eve iş getirecek ..iznimin tadını çıkarayım bari.böyle daha iyi..yazın sıkılmam en azındann
cem yılmazın tekrarı var bu akşam kızlar.ben izledim ama bir daha izleyeceğim
Ya bu arada sıkıldınız benim süt getiren şeylerimden ama bir öneri daha. İnce köftelik bulguuru çok az suda az haşlayıp üstüne bir litre süt koyun. Kaynayana kadar karıştırın. Sonra afiyetle yiyin. Hatta az nane ve kırmızı biberle yiyin. Test edilmiştir süt getirir kendileri.
Kafayı sütle bozan Juli::uhm:
Evet doğrudur mucize, belki de tahıl türü şeyler yiyince sütün geleceğine o kadar inanıyorum ki süt geliyor, olabilir. Ben çözemedim bu işi. Çözebilen beri gelsin
mmf cim bende seni kıskanıp duruyordum.bak yine ortalarda yok butun evin işini bitirdi bu kız ben yine bi halt edemedim diye.anam ancak çamaşır as topla bide yemek bu kız hep yanında oturuyum şaklabanlık yapıyım istiyor.uyumadıda zilli
hoşgeldin eylul
güle güle kullanın cicilerinizi.sen sadece anne sütü veriyordun değilmi?6.ayı doldurmayı beklemiycekmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?