2008 Kasım Anneleri

darkçım hoşgeldin.
cnm mamayı günde kaç kez ve kaç cc veriyorsun..ben de vereceğim günde 1..

ben de bazen diyorum okulu özledim,bazen de diyorum kikim gidecek te bir de eve iş getirecek ..iznimin tadını çıkarayım bari.böyle daha iyi..yazın sıkılmam en azındann

cem yılmazın tekrarı var bu akşam kızlar.ben izledim ama bir daha izleyeceğim

Dilek belki bir fikir olur sana. Ben sağarken görüyorum önce ilk 1-2 dakika süt gelmiyor memeden ondan sonra geliyor. İçerken bakıyorum en mızmızlandığı zaman da bu dakikalar oluyor. Sonra süt şiddetli (yani ne kadar şiddetli gelebilirse benimki) bir şekilde gelince dalıyor emmeye. Belki ondan da olabilir. Sen o küçük adamı ısrarla tut memede.

Benim de aynı senin gibiydi böyle zamanlarda annemi arıyorum ben. O telefonda bir ayar cekiyor bana hemen kalkıp evi toplayıp yemek yapıyorum. Tavsiye edilir :)

Zeyna hoşgeldin.
Diloks geçmiş olsun

Juli öldüm gülmekten.
bende niye bu istek diodum:)))

Yandın sen yandın. Anne bir yerde Ceren Sultan bir yerde. Zatti ev sobalı. Tez elden kes sen şu anasonu delikafadulden

Dilek sen de mi öğretmensin.

Ya bu arada sıkıldınız benim süt getiren şeylerimden ama bir öneri daha. İnce köftelik bulguuru çok az suda az haşlayıp üstüne bir litre süt koyun. Kaynayana kadar karıştırın. Sonra afiyetle yiyin. Hatta az nane ve kırmızı biberle yiyin. Test edilmiştir süt getirir kendileri.

Kafayı sütle bozan Juli::uhm:

jülicim sut getirme olayı birazda kafada bitiyor.yani benim için öyle nezaman süt varmı acaba diye sorsam sut gidiveriyor.yada doydumu acaba diye sorunca.ben kendimi test ettim onayladım.sizi bilmem valla,

arkadaşlar bebekler 3 aylık olunca ters yatırılınca dirseklerden güç alıp doğruluyormuş.biz cumartesi 3ayı doldurcaz ama hala bir numara yok.sadece popoyu sağa sola kaldırmaya çalışıyor ve o şekilde yatırınca çot sinirleniyor.sizde durum nasıl

buna benzer bi çorba tarifim var benim juli..

dene bak hem çook süt yapıyo hemde lezzetli..
benziyo ama benmkinde soğan var e soğanda süt yapar biliyosun..

1 koca soğanı tereyağında hafif öldürüyosun..
üzerine azcık salça ve azcık pul biber onlarıda bir iki kavurup üzerine daha önceden 1,5 litre suda haşladığın 1 çay bardağı dolusu yarma buguru suyuyla beraber döküyosun..

suyunu ko9ntrol edip kıvamını ayarlarsın zaten düdüklüde pişiyo ama gerçekten baya leziz oluyo..

şiddetle tavsiye edilir..

Evet doğrudur mucize, belki de tahıl türü şeyler yiyince sütün geleceğine o kadar inanıyorum ki süt geliyor, olabilir. Ben çözemedim bu işi. Çözebilen beri gelsin

jülicim bence onların da etkileri var bence.ama kafa olumsuz olunca onların etkisi gidiveriyor.yoksa yediklerimizinde etkisi olduğuna ben inanıyorum.ve bunun altına sığınıp bol bol yiyorum özelliklede incir.tahin pekmez.holcak benim bu halim bilmem.bu gidişle zor kilo veririm ben.ayrıca bol bol rezene anason karışımı içiyorum.bunlarında iştah açtığını duymuştum.

SELAM KIZLARR ANİ BİKARAR DEĞİŞİKLİĞİYLE SOKAĞA ATTIMKENDİMİ EVDEN ÇIK EVE GİR OLDU AMA OLSUN DEĞİŞİKLİK OLDU EŞİMİN KUZENİ AMELİYAT OLMUŞTU SALI DÜN AKŞAM GİTTİK AKİFİ GÖTÜRMEDİK DİYE ÜZÜLDÜ BENDE MİLLETİ AYARLADIMN HEP BERABER ÇIKTIK 5 KİŞİ OTURDUK YEDİK İÇTİK AKŞAMA KADR YENİ GELDİK ANCA OKUDUM ÇOK GEVEZESİNİZ ÇOOOOKKK
JULİ KAFA PEK MENFAATÇİ GÖRDÜM SENİ ..ÇOCUKLARI EVLENDİRİNCE BU KADR KOŞTURMAM PEŞLERİNDE HABERİN OLSUN BANUSU YAPAR BİZ YERİZ EEEE GELİN KAYNANA TOPRAĞINDAN OLURMUŞ NEDE OLSAkaydirigubbakcemile3 BEN OLMAMIŞIM AMA PEK BENİMKİ PEK BECERİKSİZ ÜŞENGEÇ İŞİNİ BAŞKASINA YAPTIRMAYI PEK SEVER

yaa geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı birilerine maşallah bvirilerine geçmiş olsun kusura bakmayın bazen adımı unutucak hale giriyomlülülülülülü

mmf cim bende seni kıskanıp duruyordum.bak yine ortalarda yok butun evin işini bitirdi bu kız ben yine bi halt edemedim diye.anam ancak çamaşır as topla bide yemek bu kız hep yanında oturuyum şaklabanlık yapıyım istiyor.uyumadıda zilli

Son düzenleme:

YOK ANAM NERDE 2 MAKİNE YIKADIM BEYAZLARIDA BASTIM SUYA 1 GECVE BEKLESİN ONNAR BİDE EV SÜPÜRÜP KAÇTIMEVDENkaydirigubbakcemile

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kızlar

bugün babanne burdaydı kızım bi türlü onda durmak istemedi,neyseki uyuttum ve dışarı çıktım biraz,
kızıma su biberonu ,mama kaşığı , diş kaşıyıcı ve cam rende aldım,bu ay sonu başlıyorum meyve suyu ve yoğurt ile cokacimcoook

hoşgeldin eylul
güle güle kullanın cicilerinizi.sen sadece anne sütü veriyordun değilmi?6.ayı doldurmayı beklemiycekmisin.

evet canım sadece anne sütü fakat bunları hergün vermeyi düşünmüyorum ,tatlara ufak ufak alışsın diye 6.ayına kadar ara ara vereceğim haftada 1 gibi .dr umuz bu şekilde önerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…