2008 Kasım Anneleri

ben geldım
amma cok konusyorsunuz ya oku oku bıtmıyor
bıtene kadar da unutuyorum zaten
aklımda kaldıgı kadarıyla

mucızecım gecmısler olsun canım
hem sana hem bebıse hem kocısıne

denızanası canım ıalc ısmı ıcın tsk ederım
henuz doktorumu aramadım ılacı netten bıraz arastırdım sadece
normalde 6.ayda baslanıyormus ama sanırım senın denız oglan anne sutu almıyor dıye erken verdı doktorun
cunku bıze boyle bırseyden hcı bahsetmedı acıkcası ılk senden duydum ama kontrolumuzde de sorucam ınsa allah doktoruma

julıcım sutu dert edıyorsun ya evet anne sutu en ıyısı en onemlısı ama sen cok sıkıntı yapma kendıne
keske hepımızın bebıslerı sadece anne sutu alsa ama artık cokta mınık sayılmazlar
sutun yeterlı gelmezse eger ıse baslayınca ek besınlere baslarsın canım sende
zaten er ya da gec bır gun anne sutu yeterlı gelmeyecek ve ek besıne baslayacaklar

zeyna oglusunun saclarını kestırmıssın
nasıl cesaret ettın bılmem ama benım kocıste kestırmek ıstıyor benım oglan kız gıbı maasallah
belkı bu donemde kızlarda yoktur ondakı sac
ama ben bıngıldak sebebıyle ve daha hassas olur dıye korkuyorum
sız ne ıle kestınız canım yaa?

dark anason cayının gercekten boyle bır etkısı var mı
benım kocıs daha gecen aksam nette arastır bakalım kadınların bu donemde ısteklerını artıracak ne varmıs ogren demıstı benım uyuzlugum yuzunden
merak ettım valla benı anasona bogar adam herhalde gercekten oyle bır etkısı varsa

eylul bu cocuklar acaba annelerının dusuncelerınden etkılenıyormu dıye dusunuyorum bende
dun bızım babaannemızde gelmıs oglusumu gormeye
aksam ben gelene kadar beklemıs ama oglum ne kucagında durdu cocugun ne de ona bır parca gulucuk attı
cok sasırdım ama sanırım ıcgudusel olarak etkılenıyor cocuklar sanırım

Dilek belki bir fikir olur sana. Ben sağarken görüyorum önce ilk 1-2 dakika süt gelmiyor memeden ondan sonra geliyor. İçerken bakıyorum en mızmızlandığı zaman da bu dakikalar oluyor. Sonra süt şiddetli (yani ne kadar şiddetli gelebilirse benimki) bir şekilde gelince dalıyor emmeye. Belki ondan da olabilir. Sen o küçük adamı ısrarla tut memede. juli..

julicim evet haklısın öyle oluyor.ama 2 gelişte de artık yüzüne gözüne fışkırıyor ama yine aynı..kaç kere üst değiştiriyorum...artık bilmiyorum.bıraktımoluruna..teşekkür ederim fikirlerin için.
senin süt çoğaltma çabalarına hayranım..:))))

evet öğretmenim.sınıf öğrt.

ya kızlar ya bu kız saat 7 den 12 ye kadar hiç uyumuyor ve hergün ağlıyor hiçbişeyden hoşnut olmuyor
hergün oluyor ama ya neden böle yapıyor anlamıyorum beni çok yoruyor bu konuda ya ne yapacağımı şaşırıyorum bazen
morarana kadar ağlıyor bazen karnı tok altı temiz ve gazı olmasa bile yapıo bunu ne yapcam ben yaa

aynı problemi 4 gündür bende yaşıyorum ne yaparsam yapayım asla susmuyor ve kendini mahvediyo 4 gündür günde 2 kez bunu yaşıyorum ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım az önce bi yenisini atlattık sayılır ağlamaktan bağırmaktan yorgun düştü çok korkuyorum bişi olcaka diye bi bilen varsa ne olur banada sölesin olmadı götürecem doktora ne yapacaksa

aynen canım ya bende hele dün öyle bir ağlama ki sorma resmen morardı ya çocuk
şuan da hala ağlıyor kafayı yicem hiç bişeyi yok altı temiz karnı tok gazını çıkardım ama
yok bana mısın demio

kızlar kolikli bebeklerin belirli saatlerde hiçbir sebep olmaksızın bunu yaptığını biliyorsunuz değilmi ? bence asortie senin kızın uzun zamandır bunu yaptığına göre kolik var senin kızda ,zeyna senin oğlanı bilemem 4 gündür böyle diyorsan devam ederse bi dr a filan götür belki bişey vardır..

kızlar kolay gelsin hiç kolay değil buzuki orahanı denedinizmi? bizde işe yarıyor

birde çalışmaya başladımya kayınvalidem kolları yorulunca evde arabasıyla gezdiriyormuş aslında ileri geri yapıyor ne kadar gezdirecekki evde , orada hem susuyor hemde uyuyormuş, aslında doğru birşey değil ama çok ağlayıpta çaresiz kaldığınızda deneyebilirsiniz

valla böle bi kaç gün daha devam ederse gtüreceğim çünki tok altı temiz uykusu yok ve morarana kadar ağlıyo
ahh asorti şmdi en iyi ben anlıyorum seni arkadaşım kafayı sıyırmak üzereyim başım ağrıdan geberiyo günlerdir bide bu başlıyo kendime zor hakim oluyorum yoksa tırlayacam

asorticim bi damla var melini diye tamamen bitkisel huzursuz bebekler içinmiş eczacı öyle dedi yengemaldı oğluna oda 5 aylık yeğenim çok huysuzlanıyomuş geceleri 3 gündür kullanıyomuş maşşallah artık rahat bi uyku çekiyorlarmış istersen sende dene
bu hzursuzluğu gazından dolayı olabilir canım mehmetakifde bu aralar çok huzursuz gazı çok var ve dişleri acaip kaşınıyo alt dişlerinin çıkacağı yerde bi tarafında baya kabartı var sanırım erken çıkarıcak dentinox diye bi jel aldım dişleri için tadına bayılıyoı onu baya iare ediyo

ayy julicim aynı şey bizde de var çok komik bi emiyor bi kafasını çeviriyor ama ne çevirmek öyle bir hızla çeviriyorki gül gül ölüyorum

ayyy bende sabahtan beri temizlik yaptım yatak odasıyla mutfağın camını sileyim dedim yağmur yağıyo adaletmi bu yaaaaa hem oğluşuma banyo yaptırdım hemde kendim ölü gibiyim arda uyuyunca bende yatanzi
kızlar arda da sabahları uyumuyordu huzursuz bende ayağımda sallıyordum alıştı şimdi gündüzleri 1-2 saat uyuyor bende arada rahat ediyorum neyse ben kaçanzi ölü gibiyim çok konuşmayın okuması zor oliiii

Asorticim tamamen bitkisel bişey içinmde melisa falan var sakinleştirici etkisi var melisanın birikigün dene bakalım belki geçirir huzursuzluğunu .saçkurutma yada süpürge sesi işe yarayabilir .bide ayaklarının yakınına sıcaksu torbası koy yada havlu ısıtıp karnıyla beraber sar belki karnı ağrıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…