- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.001
aynı problemi 4 gündür bende yaşıyorum ne yaparsam yapayım asla susmuyor ve kendini mahvediyo 4 gündür günde 2 kez bunu yaşıyorum ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım az önce bi yenisini atlattık sayılır ağlamaktan bağırmaktan yorgun düştü çok korkuyorum bişi olcaka diye bi bilen varsa ne olur banada sölesin olmadı götürecem doktora ne yapacaksaya kızlar ya bu kız saat 7 den 12 ye kadar hiç uyumuyor ve hergün ağlıyor hiçbişeyden hoşnut olmuyor
hergün oluyor ama ya neden böle yapıyor anlamıyorum beni çok yoruyor bu konuda ya ne yapacağımı şaşırıyorum bazen
morarana kadar ağlıyor bazen karnı tok altı temiz ve gazı olmasa bile yapıo bunu ne yapcam ben yaa
Dilek Tuna mı emmiyor süt mü yok? Bugünlerde kızımın ilgisi de başka yöne kayıyor. Dış dünyayı keşfettikçe dikkatleri dağılıyor. Dün mesela o kadar şaşırdımm ki bir kafayı döndürüp tv ye bakıyor sonra memeye dönüyor emiyor. Aç değil diye memeyi kapattım ağladı. Tv yi kapattım bulamayınca gene ağladı :)) Ben de yatak odasına gidip loş ışıkta emzirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?