2008 Kasım Anneleri

Walla buz gibi olmuştum ben 1 yıldır dile kolay yaniArtık alışmıştım.Ama hafif hafif bişeler oluyo sanırım :jeyyar:
Böle şeyler benimde yemem lazım aslında kaydirigubbakcemile3
Dene canım bişey kaybetmezsin hem gaz önlüyo hem süt yapıyo.

Canım bizim bi sayımız ve ölçümüz yok.Önceleri 60 cc verirdik.Sonra 90 a çıktı.
Şimdi değişiyo.ceren çok açsa 100lük yapıyoruz.Bazen 120 lik yapıyorum.Ortalama ise 90 lık içiyor.
Bugün 2 kere yüzlük.
Bir kere 90 lık
İki 60 lık içti (Bu ikisi ekstra oldu biraz)

Genelde günde 3-4 kere veriyoruz.

5 kerede emdi bugün.İyi emdi bugün çok şükür.

Yandın sen yandın. Anne bir yerde Ceren Sultan bir yerde. Zatti ev sobalı. Tez elden kes sen şu anasonu delikafadulden
Kafayı sütle bozan Juli::uhm:
Julicim öle walla kaydirigubbakcemile2 emerjimi başka şekilde atmalıyım kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım.

sağol mmmf yarın ilk işim melila almak olacak çünki kıyamıyacam daha fazla bu ağlamasına hem kendine ediyo hem benim sinirlerime
he bu arada bugün ben annemdeykene bizim telefon yapılmış umarım gene gitmez
herkeze iyi geceler yarın görüşürüz

Benim de aynı senin gibiydi böyle zamanlarda annemi arıyorum ben. O telefonda bir ayar cekiyor bana hemen kalkıp evi toplayıp yemek yapıyorum. Tavsiye edilir :)
benim de annem ve ablam geldi cnm.hiç bi iş yapmadık.5 çayı partisi verdik kendimize,yedik içtik iyi geldi.yarın da teyzem çağırıyor ama uzak bana duru okyanusla zor oluyor.sanırım gitmicem :çok üzgünüm:

zeynacım saphiracım slm nasılsınız bakemmmm

cnm şimdi gördüm mesajını kusura bakma.benim pc kalkınca bi açılıyor taa yatana kadra açık ama başında oturabilene aşkolsun tabi :bbo: aralarda fırsat bulursam yazdıklarınızı okumaya ve cvp yazmaya çalışıyorum.napayım anca bu saatten sonra boş kalıyorum.aslında çok uykusuzum ama duru okyanusu gece uykusuna yatırdıktan sonra ancak kendime vakit ayırabiliyorum.gecelerin kadını oldum valla.her zamanki gibi yetişemedim sohbete.yarın görüşürüz umarım herkese ve bebişlere tatlı rüyalar Şeniz

günaydın günaydın günaydın
günler haftalar sonra tükkanı ben açtım yehuuuu :teytey:
salak saçma bi gecden sonra anlamsız bi heycanla güna başladım.sanki az sonra kraliçe saçilecem :roflol:
eeee siz uyuyonuz mu yoksam ?

günaydınnn
günaydın zeynacım amanınn keloğlan olmuş bu :))) ama yüzü gözü çıkmış ortaya .. ayy zeyna tam ısırmalık olmuş seninki valla ..
bizde sabah m.k operasyonu ile kalktık zehirli atıkları babamızla beraber evden uzaklaştırdık.. hanfendi uykusunu aldı ya şimdi yerinde oynuo ama benim gözümden uyku akıo .nasıl geçiricez bakalım bu günü ??

selam güzeller sabah sabah ne bereketli burası maşallah .zaynacım kabakların arasına yazıyorum senin oğluşuda zaten mehmet akifle seninki var başka kel yok bebelerde...,çok datlu olmuş annesi maşallah

bende de gunaydın
zeyna senın pasaya maasallah ya
ne guzel oldu pc actım senın tosbagayı gordum aldı benı bır gulumseme
o ne tatlılık oyle maasallah
benım oglum boyle tombık olsa herhalde hergun ısırmaktan morartırım bır tarafını yaa

bebegı anlamsız yanı karnı tok altı temız sekılde aglayan anneler tebrıkler bebegınız kolık
dogdugu gunden bu yana oglum kolık ve ben hala cekıyorum
aslında tam bır ıalcı ya da yontemı yok kurtulmanın
sadece aksam olmadan gazının cıkmasına, ac ve altı pıs kalmamasına,
gunduz uykularını aksama bolmeye baslayın belkı bıraz duzelır
ha bu arada rezene cayı ve fon makınesının hakkını yememek lazım
bunların hepsı e fazla 20 dk fayda eder sonra baska bır secenek bulmanız gerekır
evet acı bır bılgı oldu sızın ıcın ama dost acı soylermıs

bunu unutmuşuz kafa burda tam belli

teşekkür ederiz teyzeleri
mmmf hiç merak etme seninkine arkadaş olsun dedim benimki çokda güzel oldu. valla yüzü açıldı sanki öpecek kocaman bi alan çıktı bize delikafadulden

bebeğim gerçekten kolik olabülür çünki bütün şeyler ona çıkıyor. kalimerocum senin dediklerini deneyeceğim.o ağlamasında bu yolda her şey mübah.

zeyna senın pasanın saclarını ne ıle kestınız
benım kocıse keselım dıyor ama ben cesaret edemıyorum
bızımkının lepıska cok uzun sacı var maasallah yakısıyor da ama kocıs nazar degdıgını dusunuyor

ayy zeyna valla bu tosbağa aynı sen ..kaydirigubbakcemile3
ben beceremedim kendime benzetmeyi -tatlicadiarzu-

bu arada bizde de genelde akşam saatlerinde bir huzursuzluk çıkıyor hanfendi mıkır mıkır
bide bizimki artık akşamları yıkanma saatine alıştı soymadığımız sürece kıyamet kopartıyor bizde her ağlamasında bir parça çıkartıp susuturuyoruz. bölee 1 saat idare ediyoruz.babamız dün "korkuyorum kızım senin bu çıplak kalma sevdandan başımıza iş açmasan bari " diyor :roflol:

lelalcim aman dikkat zaman kötü kız çocukları ayrı bi korunma istiyo biliyon şimdiden sen kat kat giydir hatta

kalimerocum babamızın berberine gittik pazar günü orda makina ile 0'a vurdular
bizim saçlarda önden değilde arkalar ense aşağısına kadardı sonra tepe dökülmeye başladı çirkin olmaya başladı bizde dedik adettir bi 0'a vuralım tertemiz çıksın kendi saçı hiç korkma acıtmıyorda ağlamıyorlarda anlamıyorla babası alsın kucağına otursun 2 dakkalık iş rahat ol yeni ve kendi saçı daha güzel olur bizde inşallah düzgün bi saçı varsa 3-4 sene kesmeyi düşünmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…