- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.021
Walla buz gibi olmuştum ben 1 yıldır dile kolay yaniArtık alışmıştım.Ama hafif hafif bişeler oluyo sanırım :jeyyar:ben geldım
dark anason cayının gercekten boyle bır etkısı var mı
benım kocıs daha gecen aksam nette arastır bakalım kadınların bu donemde ısteklerını artıracak ne varmıs ogren demıstı benım uyuzlugum yuzunden
merak ettım valla benı anasona bogar adam herhalde gercekten oyle bır etkısı varsa
Canım bizim bi sayımız ve ölçümüz yok.Önceleri 60 cc verirdik.Sonra 90 a çıktı.darkçım hoşgeldin.
cnm mamayı günde kaç kez ve kaç cc veriyorsun..ben de vereceğim günde 1..
ben de bazen diyorum okulu özledim,bazen de diyorum kikim gidecek te bir de eve iş getirecek ..iznimin tadını çıkarayım bari.böyle daha iyi..yazın sıkılmam en azındann
cem yılmazın tekrarı var bu akşam kızlar.ben izledim ama bir daha izleyeceğim
Julicim öle walla kaydirigubbakcemile2 emerjimi başka şekilde atmalıyım kaydirigubbakcemile3Yandın sen yandın. Anne bir yerde Ceren Sultan bir yerde. Zatti ev sobalı. Tez elden kes sen şu anasonu delikafadulden
Kafayı sütle bozan Juli::uhm:
Geçmiş olsun canım.SELAM KIZLARR ANİ BİKARAR DEĞİŞİKLİĞİYLE SOKAĞA ATTIMKENDİMİ EVDEN ÇIK EVE GİR OLDU AMA OLSUN DEĞİŞİKLİK OLDU EŞİMİN KUZENİ AMELİYAT OLMUŞTU SALI DÜN AKŞAM GİTTİK AKİFİ GÖTÜRMEDİK
benim de annem ve ablam geldi cnm.hiç bi iş yapmadık.5 çayı partisi verdik kendimize,yedik içtik iyi geldi.yarın da teyzem çağırıyor ama uzak bana duru okyanusla zor oluyor.sanırım gitmicem :çok üzgünüm:Benim de aynı senin gibiydi böyle zamanlarda annemi arıyorum ben. O telefonda bir ayar cekiyor bana hemen kalkıp evi toplayıp yemek yapıyorum. Tavsiye edilir :)
zeynacım saphiracım slm nasılsınız bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?