2008 Kasım Anneleri

babaannemize gitcez oğlum hazır nasıl olmuş kızlar

aman hala ayakkabılar ayağımıza olmuyo güya 0-4 aylık bebeler için bizimkilerin ayaklarımı ufak anası babası gibi acaba

gezentiiii zaynooooo çokşeker olmuş oğluşun ben patik giydiriyorum ayağana çıkarkende çok ayakkabı kaybettik büyükte hem patik daha güzel koruyo hemde patiklerimiz pek göözel

Selam kızlar. Zeynacım çok tatlı olmuş maşallah. Nazar boncuğunuzu da takın. Bu arada ben de patik giydiriyorum bqazen de kadife ayakkabı patikleri var onları giydiriyorum.

Kızım hala uyuyor gerçekten mmf dediğin gibi öğlene kadar uyuyıor anası babası gibi uykucu bu da. Annem bağırınıyo telefonda deli misin bu saate kadar yatırılır mı uyandırsana diye :))) Banane uyandırmam. En son 9 da emdi zaten birazdan karnı zil çalar. Ben de fırsattan istifade evi topladım. Yemeği koydum banyoya girdim ilk defa evde kimse yokken. Bebefonu kapıya koydum kapıları da açtım :))) iki dakkada bir suyu kesip dinliyorum :) Neyseki uyanmadı.

günaydın kızlarr...

zeynacım keltoşun çok tatlı olmuş maşallah..

julicim geçen ben de duşa girdim ilk defa.şükür uyanmadı..ama artık kokmaya başlıyorum:))biri gelsin diye bekliyorum..

bu arada haftaya eşim geliyor izne..yupppii

günaydın kızlar

bugün boş günüm keyif yaptık oğlumla, o uyumadı ama en azından yanımda yattı kuzum:))

zeyna çok şeker olmuş oğluşun maşallah, bizimde alttan geliyor yeni saçlar, diğerleri dökülüyor ama çirkin görünmüyor özellikle yanlar kısaltılmış gibi duruyor

diloks çok sevindim senin adına gözün aydın canım şimdiden, ne heyecanlısındır şimdi:)

juli içine sızı düşmeye başladımı, pazartesi başlıyor mesai (

bu arada gezicikitap tan yeni kargom geldi, set içinde gelen 6 ciltlik seri yerine çok istediğim kitaplarım oldu

slm kizlar nasilsiniz
ya size birsey sorcam sizin bebeklein uyku düzene girdimi benimki hala düzenli degil sabaha kadar meme agzinda uyudu diyorum yatagina koyuyorum yok hemen gözleri aciyo yanimada alisdi bu sayede gündüz uykusuda yok en fazla yarim saat bazen 10 dakika devamli emiyo mama yapiyorum acaba sütümmü yetmiyo diye icmiyo agzinda geveliyo cok yoruluyorum ya hastaneden ciktikdan sonrada huy degisti

zeyna oglun cok tatli sen mamada veriyodun demi keske benimkide mama icsse bende biraz rahatlarim bari bazen diyomki ben gögüslerim disarda gezssem daha iyi koyduguma deymiyoki:))

benimki sabahtan beri pek bir mıkır mıkır sabah 8 de kalktı hanım bu saate kadar oyun istedi
anca şimdi sızdı kaldı bende ortalığı toparlayayım barim akşama doğru dışarı çıkıcas kızımla can dostumun kızımın teyzoşunun dğünü ona süpris yapıcaz bugün.
bu arada ben izni bir hafta daha uzattım mart başında başlıyorum artık neyseki şubat sonunda başlıyorum sendromundan kurtuldum mart sanki daha uzakmış gibi geliyor ama 1 hafta o da göz açıp kapayıncaya kadar geçer..süt iznim içinde cevap geldi sonunda cumaları kullanmamı istenmiyor çarşamba veya perşembe kullanmam istendi .çarşamba kullansam tam hafta ortası 2 gün çalış izin yap 2 gün daha çalış tam adapte olunmaz perşembe desen ayrı 1 gün için işe gidilecek off ne saçma illa kendi istedikleri olsun diye böyle yapıyor.. (

juli sen bir ara cok takmisdinya süt sagmaya az cikiyo diye ya benimki daha az sagdigi cok az ama ogluma yetiyor demekki sütüm var kilosuda iyi gidiyo 7 kilo oldu ben sordum doktora bazi kadinlarin sütü pompayla gelmezmis yani bebegin emmesi lazimmis ilerde olurmus süt anca emerek gelirmishatta bunu nasil anlarsin dedi bebek biraz emdikten sonra gögsünü cek eger fiskirmiyosa süt ilerde olurmus benimki hic fiskirmadi

Düşmez mi canım ama dik durmaya çalışıyorum. Sabah akşam onu seyrediyorum uyurken bile. İçim yüreğim sızlıyor bu saatte senin yanında olmayacağım seni göremeyeceğim diye ama yine de çok üzülmemeye çalışıyorum. İş yerinde kapı arkalarında ağlamak istemiyorum. Bakalım paazartesi havaya girmek için sabah kalkarım kuaföre giderim falan diyorum. Bir fön cektiririm kızımı emzirir giyinir süslenir giderim ama havam nereye kadar gidecek tüm gün ne yapacağım inan en ufak bir fikrim yok.

şimdiden allah kolaylık versin canım, o psikolojiden çıkmak çok zor valla ama bir şekilde başlamak gerekiyor, alışılmıyor ama en azından bir süre sonra daha az acıtacak galiba

Gözün aydın Dilekcim. İlk kez mi görecek şimdi babası. Allah daha uzun ayrılıklar vermesin canım.

teşekkürler julicim.hayır doğumdan 2 gün önce geldi.17 günlüktü gitti..

diloks senin simdi günlerinde gecmez ama gercekten cok zor tek olmak
evet cnm sorma.ben kendimden geçtim de oğlunu görmesini için heyecanlanıyorum

puhahaha biraz önce balkonda çamaşır topluyodum yerde bi kutu gözüme ilişti anam bi korktum bi korktum bu ne diye yaklaştım bi baktım milupa yazıyo toparlayamadım kendimi nedne burda diye dün evde yoktum kargo balkona fırlatmış zannımca numunelerim gelmiş doğduğunda üye olmuştum meyve suyu 1 muhallebi 2 huggies bez nivea mendil nivea pişik kremi migroslardan indirimçeki beslenme rehberi felan filan dolu kutu çokhoşuma gitti geçen burda konuşmuştuk bende neden gelmedi bana acaba demiştinm ertesi gün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…