- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.041
günaydın kızlar
bugün boş günüm keyif yaptık oğlumla, o uyumadı ama en azından yanımda yattı kuzum:))
zeyna çok şeker olmuş oğluşun maşallah, bizimde alttan geliyor yeni saçlar, diğerleri dökülüyor ama çirkin görünmüyor özellikle yanlar kısaltılmış gibi duruyor
diloks çok sevindim senin adına gözün aydın canım şimdiden, ne heyecanlısındır şimdi:)
juli içine sızı düşmeye başladımı, pazartesi başlıyor mesai(
bu arada gezicikitap tan yeni kargom geldi, set içinde gelen 6 ciltlik seri yerine çok istediğim kitaplarım oldu
Düşmez mi canım ama dik durmaya çalışıyorum. Sabah akşam onu seyrediyorum uyurken bile. İçim yüreğim sızlıyor bu saatte senin yanında olmayacağım seni göremeyeceğim diye ama yine de çok üzülmemeye çalışıyorum. İş yerinde kapı arkalarında ağlamak istemiyorum. Bakalım paazartesi havaya girmek için sabah kalkarım kuaföre giderim falan diyorum. Bir fön cektiririm kızımı emzirir giyinir süslenir giderim ama havam nereye kadar gidecek tüm gün ne yapacağım inan en ufak bir fikrim yok.
Gözün aydın Dilekcim. İlk kez mi görecek şimdi babası. Allah daha uzun ayrılıklar vermesin canım.
evet cnm sorma.ben kendimden geçtim de oğlunu görmesini için heyecanlanıyorumdiloks senin simdi günlerinde gecmez ama gercekten cok zor tek olmak
slm kizlar nasilsiniz
ya size birsey sorcam sizin bebeklein uyku düzene girdimi benimki hala düzenli degil sabaha kadar meme agzinda uyudu diyorum yatagina koyuyorum yok hemen gözleri aciyo yanimada alisdi bu sayede gündüz uykusuda yok en fazla yarim saat bazen 10 dakika devamli emiyo mama yapiyorum acaba sütümmü yetmiyo diye icmiyo agzinda geveliyo cok yoruluyorum ya hastaneden ciktikdan sonrada huy degisti
QUOTE]
elifçim ben de mama veremiyorum.almıyor.az kilo almış dedi dr.bari dedim 10 gün mama vereyi de toparlasın..yok banamısın demiyo.belki de tam acıkmadan veriyorum..eylemlerim devam ediyor..azimle gidiyorum..:))kaydirigubbakcemile
DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN OLURSA
MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers
teşekkürler cnm..harikasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?