2008 Kasım Anneleri

BENDE NEDEN GELMEDİ DİYİM BARE BELKİM YARINDA BANA GELİRkaydirigubbakcemile3

zeyna benım kocıs kendısı kesecek makıne var evde ama ben bıngıldagına zarar gelmesınden korkuyorum
aslında sacları benım cok hosuma gıdıyor ama hem nazar degıyormus hemde daha ıyı gelırmıs eger cocuklugunda kesılırse

julıcım cok stres yapıyorsun canım yaa
bosver su sut meselesını evet ınsan cok uzuluyor gelemdıgını dusununce ama boyle dusunmende gelmesını etkılıyor canım
ıs bası yapman senın ıcın zor olacak herkesde oldugu gıbı ama sen dık duracaksın kı cocukta etkılenmesın
benım oglusta dudak kıvırıyor sabah gıdıyorum deyınce ama guluyorum gelıcem oglum dıyorum sebeklıge baslıyor hemen

mmf senınde kargonun gelmesıne sevındım bende hala tık yok bakalım bıze ne zaman gelecek

bu arada bende takvımımı yenıledım sengözlerimebaksanab

Kalimerocum görmediğimiz tek kasım bebeği Emiralp? Çok mu yakışıkllı oğluşun bizden mi saklıyorsun :))

Mmmf kargo da alemmiş. Balkona atılır mı yaa :)

Bu arada milupa ya ben hamileyken üye olmuştum ama hala tık yok. Mama numunesi var mı içinde?

Kalimerocum görmediğimiz tek kasım bebeği Emiralp? Çok mu yakışıkllı oğluşun bizden mi saklıyorsun :))

canım evet oglum cok yakısıklı ama resmını yuklememın ozel bır sebebı yok
ızınde oldugum sure ıcınde makıneyı pc ye bosaltamaya usendıgım ıcın :bbo:
ıse basladıktan sonra nete sadece ısten baglanabıldıgım ıcın yukleyemıyorum
aslında ımrenıyorum sızınkılerı gorunce keske harıcı hard dıskım yanımda olsaydı dıye
kısacası ısguzarlık sadece -tatlicadiarzu-
msnımde bır tane var onuda buradan yukleyemıyorum
ama ınsa allah hafta sonu gorucuye cıkarırım oglumu sızı mı kırıcam canım

selam kızlar,
asorti oğlun çok tatlı maşallah. tombiş yemede yanında yat.ayrıca tıpkı sen demekki eşin seni daha çok seviyormuş.hani öyle derler ya.ya bizim kızın saçlarınıda mı kazıtsam napsam.ama sert çıkar diye korkuyorum.babası hevesleniyor biz buna ne zaman tokalar alıp takcaz diye ama zor 2 seneye anca çıkar heralde.
dilokscum gözün aydın canım.inş.allah tamamen kavuştursun.
elifcim benimkide uyku düzenini daha yapamadı.uyuduğu zamanda diken ustunde uyuyyor.senin kokuna alışmış.arkadaşım bana üzerinden çıkardığın birşeyi yanında uyurken yanına koy demişti.onun işine yaramış.benimki pek tınlamadı ama belki seninki kanar.
mmf kargo sana süpriz yapmış.güle güle kullan.

hava çok güzel ya pırıl pırıl tam bir gezme havası.ama ben malesef bu havanın tatırdını ancak balkonda çamaşır kurutarak çıkarabilcem.kızım yine grip oluyor.sabah burnu öyle tıkanmıştıki ememedi bile yavrum.artık burun damlasından öyle bir huylanmışki görunce anlıyor ve kafayı oraya buraya sallayıp basıyor yaygarayı.çok zor kısın bebek buyutmek yav.

benım oglum bugun anneannesı ve dedesı ıle bırlıkte dısarı cıktı
sabah kahvaltıya annemlerı abım davet edınce bızımkıler de benım yakısıklı oglumu da alarak gıttıler
bende emzırmek ıcın oraya gıttım babam heyecanlı heyecanlı oglumun dısarıda kedılere daha cok baktıgını anlattı
keske ıste olmasaydım bende oglumu alıp yuruyuse cıkardım ne guzel
ama karar verdım yarın hava boyle olursa cıkıcaz ınsa allah

mucize o benim oğlum deelkaydirigubbakcemile3zeynanın benim kızanım var:CüvCüv:

delikafadulden hayırda ben onun zeynanın olduğunu biliyoum.ama neden asorti yazmışım.a caba o an seni mi duşunuyordum.sırnaşık şey ya benim acilen dr gitmem lazıım acaip unutkan ve dalgınım.aşırı dereccede dikkat eksikligim var.gerçekten durum kötu bende .uykusuz geceler dengemi alt ust etti.alzaymır falan olmayım.zaten b12 iğnelerinide bıraktım nezamandır.korkuyom kendimden

Şifalı bitkiler uzmanı oldum valla :) Mucize senin ilacı b12 iğnesi falan değil: Havuç. Bol bol havuç ye hatta iki günde 1 kilo bitir. Yapabiliyorsa suyunu çıkar iç ya da kaynat iç ama unutkanlığın sırrı havuçmuş

herkese selaaam cici kızlr nasılsınız bakem. sırnaşık şey MUAAAAHH Şeniz özledim sizi canişler :1hug: herkese hayırlı cumalar cuma günlerini eskiden beri çok severim a.s. asortiem bana da bi mok gelmiyo cnm :1no2:

selam kızlarrr...
bugün ilk cemre düşmüş.
yani bahar geldi.
hepinizin bahar güzel olsun
az önce iş arkadaşlarımdan biri dışarıdan geldi ve çok güzel bişey öğrendim.sizinle paylaşmak istedim.
avcılar daki koska helva fab. arka tarafında ipek a.ş farika varmış ve canbebe ,molfix gibi bebek bezi markalarının az defolu(üzerindeki resim baskılarındaki ufak tefek hatalar,lastiğinde küçük kaçıklar vs.) ürünleri 3,5 milyona kocaman paketini satıyolarmış.vede ıslak mendiller 1 tl.miş.
yarın gidip 1 er paket alıp denicem.eğer pişik yapmaz iyi gelirse bi çuval almayı düşünüyorum.sizede haber vermek istedim.belki istanbul da olan arkadaşlar almak ister.

bişey daha.bugün arkadaşlarla konuşurken bebeklerde özellikle erkek bebeklerde alt değiştirirken pudra kullanılmamalıymış.zararlıymış.ben 3 aydır kullanıyorum ve bişey olmadı.ama böle duyunca artık kullanmıcam.siz böle bişey duydunuzmu?
akşam kayınvalideme sölimde pudrayı bırakıp daha önceden aldığım sebamed günlük bakım kremini kullansın.hatta biraz daha büyüdükten sonra arkonun şu klasik yeşil tüpteki nemlendirici kremleri bile çok iyi geliyomuş ve pişik yapmıyomuş..
bilginize..
hepinizi çok öpüyorum.
görüşmek üzere..

pudra kullanmak iyi değil canlarım,pişik kremi kullanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…