2008 Kasım Anneleri

arkadaşlar ıslak mendilde kullanmamak laızm aslında ya.ama maşalah benim kızda pişik olmuyo.çünkü pişik kremini sürmeden kapatmıyorum

azocum hoşgeldin. lastıklerinde problem varsaacaba bu bezler sızdırma falan yaparmı.sen bidenede bize bi haber ver canım.ben kızımda unibayb nin kremlerini kullanıyorum.çok iyi geldi.sebamed öylece kaldı hiç memnun kalmadım.unibaybnin pişik önleyici kremi çok güzel yolculukta gece uzun süre altını açmıycan zamanlar için yoğun bir krem.
ya benim kız bu saat oldu hala uyanmadı.emdi tekrar uyudu.hiç yapmadığı birşey acaba gribin etkisimi..benim hisırtıma uyanan çoçuk öpuyorum kokluyorum uyanmıyor.korktum valla

bende sebamed den çok memnunum azo sende kullan gece boyunca hiç
açmadığım zaman bile
maşallah hiç bişey yok maşallah maşallah deyim de allah korusun olur fln

mucizecim geçenlerde benimkız da çok uyudu.akşam 8 de gece uykusuna yattı,hiç yapmadığı şey.ilk ve son oldu zaten :)) tam da bir cumartesi gecesiydi.hıh dedim,babasıyla bana izin verdi minnoşum ama gel gör ki adam 10 uyudu :S o akşam bi rehavet vardı sanırım bizim evde

mucizecim hoşbulduk.yok canım okadar büyük defo değilmiş.ufacık bişi oluyomuş.ama yarın alıp denicem ben zaten.yazarım sizede..
asorticim bende pişik kremi olarak penaten diye bi krem getirmişti eşimin yengesi almanya dan onu kullanıyom.bu unibabenin kremi gibi yoğun.çok şükür benimkininde pişiği olmadı hiç.geceleri uykusuz bölünmesin diye ben en son 10-11 gibi yatarken altını değiştiriyorum bidaha sabah saat 8-9 gibi değiştiriyorum.ama krem koruduğu için çok şükür hiç kızarmıyo bile altı.

selam millet saphiracım yettim gari..bugün temizlik falan filan,malum yarın dr var,annemde kalıcam hafta sonu ist a gitmişken ..o yüzden evi biraz temiz bırakayım istedim..eee sizler napıyonuz ..pişik kremi fialn konuşulmuş,bizde ilk günden beri nivea kullanıyoruz çooook memnunuz..

oohhh güle güle kirlenin cnm eline sağlık yerimseniben

sağol canımcım

kızlar rota virüs için randevu aldım bugün yarın olucaz aşımızı hayırlısıyla ,130 tl aşı fiyatı yuh dedim yaaa..ama bebişkom için milyarlar feda olsun ..
kızlar dün aldığım diş kaşıyıcısıyla kafayı bozdu benim kız ..iki eliyle tutup ağzına götürüyo önce kafaya bi vuruyo sonra yavaşça aşağı indirip bi güzel emiyo ay çok güldüm doğrusu çok komikti..

merhaba arkadaşlar evde misafir olunca anca fırsat buldum kayınvalidemler 1 haftadır burda hiç fırsat bulamadım sizleri özledim bebişyler umarım iyidir biraz geçmişi okuyayım fırsat bulursam yine gelirim

Selam kızlar ben geldim ve gitcem hemen
Azocum hoşgeldin seni burda görmek güzel doğrusu.

benimde üst komşum geldi.Çay içtik.Akşamada misafirim var.

Ha bu arada bugün okula gittik ama geri geldik tatil oldu.İşte komşum olunca gelemedim.

Akşama hazırlık yapcam.Bu misafiride atkatsaydım bikaç kişi kaldı gelmeyen.Haftasonuda bi grup gelir gibi geliyo bana.

Azo hoşgeldin canım. Eylül hafif bir şey mi canım senin aldığın diş kaşıyıcısı. Ben de bir çıngırak diş kaşıyıcısı aldım ama biraz ağır geldi eline galiba bakıyor ama tutamıyor. Kumaştan oyuncaklaruı vaar. Eline tutuşturuyorum ama iki sallıyor atıyor. Asıl en sevdiği telefon şeklinde bir çıngırak. Kalkıp yürüyecek sanıyorum onu gördüğünde o kadar heyecanlanıyor. Ama hala bir şeyi tutmuyor. Eliyle vuruyor ama uzanıp tutmuyor. Çok mu şey bekliyorum acaba kızımdan. Bir de hale ellerine bakıp incelemiyor ama aynada kendisini görmekten acayşp mutlu oluyor. Çok narsist bi kızım var :)))) Görür görmez kendini agu yapıp gülüyor o yüzden her gün mutlaka ayna karşısında yarım saat geçiriyoruz.

Bu arada ütüler bitti darısı sizin başınıza :)

julicim wee marka eczaneden aldım sadece diş kaşıyıcı,elma şeklinde,sulu olanlardan ,dişleri çıkmaya yakın buzdolabında tutuyosun soğuk soğuk iyi geliyo biz tabi şu an öyle bişey yapmıyoruz..

hoşbulduk julicim.
yaw siz bebişlere oyuncaklar almışsınız,diş kaşıyıcılarda oynatıyosunuz bile..
e ben bir iki şıngıraklı oyuncağı var.onları sağa sola şıkırdatarak yavaş yavaş gözünün önünden gezdiriyorum.bakıyo.kafasını çevirip takip ediyo.ama pek eline alamıyo.anca önlük takıyorum salyaları aktığı için onu eliyle tutup ağzına götürüyo.nerdeyse yiyecek
bide ellerini çok ağzına götürüp emiyo.çok tatlı ya..
bizimki kro olduğundan okadar emziği emmedide bakkal emziğini emmişti.chicco nun kauçuk emzikli olan 6+ emziğini aldım geçen hafta şükür emdi bunu.ama emziğin yanından bazen parmağınıda ağzına sokup cop cop emiyo.ay çok komik ya..(

ooooo maasallah utuler mısafırler yemek temızlık ne hamaratsınız yaaa

ben ısten geldıkten sonra ancak cocukla vakıt gecırebılıyorum hıc ıs yapamıyorum
hos zaten yapılacak ıs kalmıyor annem sayesınde de ama kalsa da yapamam herhalde

neyse ben eve gıttgımde saat 15 'de oglusumu emzırmek ıcın
baktım annem guluyor
bızım pasa benım yoklugumu hıssedıp kendınız guvensız hıssetmesın dıye yıkamadıgım bır atletımı koymustum yatagının kenarına
nasıl ulasmıs bılmem ama ulasmıs elıne almıs burnunda koklaya koklaya oynuyor bızım yumurcak
annemde elınden almamıs ızlıyor onu
gorsenız cok sevımlıydı maasallah ogluma
gıttım basına yavrum geldım deyınce bır gulucuk kı sormayın yaaa
valla emzırıp gerı gelmesı cok zor geldı :çok üzgünüm:
calısmayan evde cocugun yanında olan anneler elınızdekı nımetın ne buyuk bırsey oldugunu bılemezsınız :bbo:

kalimerocuuuuuum!!!
nasılsın
üzülme canım çalışıyoruz ama onlara daha iyi bir hayat sunabilmek için..
bende akşamları gidince oğluma sarılıp yatana kadar kucağımdan indirmiyom.
özlüyo insan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…