- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.101
tamam canım
inşallah artık buralardayım..
nasıl işe alıştınmı?
süt sağıyomusun emzirmek için eve geldiğin zaman dışında ne içiyo oğlun?
kaç cc sağıyon?
kaç saatte bir nekadar veriyosunuz?
(bende juli gibi sütlerle kafayı bozdum()
ay bende kızıma salıncak alıcam yakın zamanda bu hafta olmadı haftaya mutlaka alırım heralde.sallanmayı çok seviyo .toyikide görmüştü ucuzdu ..
Azo hoşgeldin canım. Eylül hafif bir şey mi canım senin aldığın diş kaşıyıcısı. Ben de bir çıngırak diş kaşıyıcısı aldım ama biraz ağır geldi eline galiba bakıyor ama tutamıyor. Kumaştan oyuncaklaruı vaar. Eline tutuşturuyorum ama iki sallıyor atıyor. Asıl en sevdiği telefon şeklinde bir çıngırak. Kalkıp yürüyecek sanıyorum onu gördüğünde o kadar heyecanlanıyor. Ama hala bir şeyi tutmuyor. Eliyle vuruyor ama uzanıp tutmuyor. Çok mu şey bekliyorum acaba kızımdan. Bir de hale ellerine bakıp incelemiyor ama aynada kendisini görmekten acayşp mutlu oluyor. Çok narsist bi kızım var :)))) Görür görmez kendini agu yapıp gülüyor o yüzden her gün mutlaka ayna karşısında yarım saat geçiriyoruz.
Bu arada ütüler bitti darısı sizin başınıza :)
Juli kafa eline sağlık ben de geçen yaptım o işleri.
Bi süre daha yapmam biriktirrim:)))) Neyse ben kaçayım artıkın yavaştan yavaştan
Son hazırlıkları yapayım.
elifcim hoşgeldin.
üzüldüm canım ya..
ara sıra bikaç saat bırakabileceğin biri yokmu?
yada akşamları eşinden yardım istesen..
bizimki çok ağlamıyo ama sürekli onunla konuşup ilgilenmeni istiyo.çok fena..
yoruyo insanı anlıyorum seni..
işe başladığımda biraz kendime geldim ben.evde sürekli onunlaydım.gerçi insan bebeğinden bıkmaz ama arada nefes almaya ihtiyacın oluyo..
bizimki de sadece akşamları saat 7-8 de başlıo taaa ki 12 ye kadar ağlıo kucağıma alınca susuyor
aaa bi de gezdircen yoksa durduğun yerde yine ağlıo kucak istediğinden mi ağlıo
başka bir derdi mi var bende çözemedim 2 aydır
kolik olarak baktım netten bazı şeyleri tutuyor 4 aydan itibaren kesin geçiyormuş
bende 4 ayı bekleyim bakiim geçerse kolikmiş dicem geçmezse ayvayı yicem
mamanumunesi yok canım ek gıdaylameyve suyu var 4.aydan itibaren yazıyo sanırım sizede 4.ayda gelirKalimerocum görmediğimiz tek kasım bebeği Emiralp? Çok mu yakışıkllı oğluşun bizden mi saklıyorsun :))
Mmmf kargo da alemmiş. Balkona atılır mı yaa :)
Bu arada milupa ya ben hamileyken üye olmuştum ama hala tık yok. Mama numunesi var mı içinde?
beyazlar yıkanıyuo onlarda kurusun yarın yapıcam ütü ahhh ahhhhhhh buişler btmezMmmf ütün yok mu senin yaa. Ben yıkadım 4 makine çamaşır içinde kızınkiler de var şimdi deli gibi ütüm oldu. Daha yeni bitmişti ama yaaa.
bende hergün dua ediyorum azocuım Allahım oğlumun rızkını ver kesme diye ve sütüm olmadıkçalavaboya döktüklerim için içimsızlıyo başta o kadr çok vardıki 12 poşet arkadaşımın arkadaşına yolladım kızın sütü yoktu prematüreydi benimki gibi süt oğlum oldu ama daha görmedim 12 poşet teyzeme verdim dondurucusuna koydu e benim buzluığumda var döktüklerim falan mandıra gibiydim ama artıkoğlanı zor doyuruyorum buzluktaki sütlere fikir verdi arkadaş bugün ek gıdaya başlayınca yoğurt yaparsın tutarsa dedi dra gidince soriim bakiim oalcak gibiyse yoğurt yaparım bu mikrop süt olarak içmiicek onkları anlaşıldıcanımcım önemli olan kızının beslenmesi.
çok süt olması değil.benimkide şakır şakır akmıyo ama oğluma yetiyo.
her sütümü sağarken ALLAH IM OĞLUMUN RIZKINI VER FAZLASINI OLMAYANLARA VER diyorum.çünkü çok olanınkide ziyan oluyo..
allah hayırlısını versin.
şikayet etmeyelim.
dediğim gibi kaliteli beslenmemiz gerekiyo.humana çayıda takviye..
yoksa gereğinden fazla su içmekte sütün kalitesini düşürüyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?