2008 Kasım Anneleri

deliçocuk asuman krauseyi dinlerken bişey yok ceza çıkınca yıktı ortalığı tekrar asumanı açtım sustu büyüyünce rap sevsin bak sorcamona tarz oluşturdu sıpa

mmf yine seninkinin bir tarzı varmış bizde oda yok
bizimkinin gündüz okadar uyumasının sebebi anlaşıldı :hasta
o kadar huysuzki napsam ağlıyor.birde noldduysa bi günde insanın sütü gidermi buğün nedense süt yok.okadar incir tahin yedim noldu anlamadım.moralimde düzgün e sebep ne bilmiyorum.acaba kullandığım hapın süte bir etkisi varmı.kız da zaten hergünkü gibi emmiyor belkide ondandır diyorum çünkü o kuvvetlice emdiğinde süt bollaşıyor.ama bu ğun iştahsız.ama süt gelmeyince azınada kızıyor bende kızıyorum biraz çeneni oynatta gelsin sut diye.iste benim paniklediğim an.süt gidince ben kendimi silahsiz asker gibi hissediyorum.offfffff ya bi ek gidaya geçseydik.
jüliiiiiiii yardım etttt.

maşallah mustafaya annesi pek yakışıklı kocişin adı mustafa çok severim ben mustafa ismini sanada isimkonusunda karışan oldumu canım mehmet akifi takabilmek için baya uğraş verdik biz halada babaannesi emir sultan halası çınar diye seviyo .

geçmiş olsun canım hemen tedbirini al.ortalık kırılıyor valla hastalıktan.bebeğim dün çok keyiflidi dün bize ğulüp neşe saçıyordu bi ğecede nolduysa oldu.inş bişeyi yoktur

valla kızlar bilmiyorm kolik molik yaramaz hepsi var mı çözemedim ama bir an
önce akşamlarımı zehir etmekten vazgeçse çok sevinecem kociş gelio
bebeyle uğraşmaktan iki çift laf edemez olduk mirmirmirmirya daral geldi valla
neyse ya sağlıkları yerinde olsun hasta falan olmasınlarda mecbur çekecez
mmmf kafa geçmiş olsun güzelliğim

Kızlar sabahtan beri pc açık ama iş güçten ara ara gelip geçmişi okuyabildim, şimdi de bir ce-e yapıp çıkıcam. Bu arada son 1 kaç gündür kendimi çok enerjik hissediyorum. Geçen gün kocişle Tindersticks konserine gittik, 2 saat de olsa günlük koşturmacadan rutinlerden uzaklaşmak öyle iyi geldi ki anlatamam... Biz şimdiye kadar hiç öyle başbaşa uzaklaşamamıştık, öyle iyi geliyo ki sizlere de tavsiye ederim. Bu arada 2-3 gündür girememiştim, biraz gündem dışı da olsa...

Mucizecim, eşine ve sana çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir...

kalimerocum medipolde faruk beye gidiyoruz....
Juli'nin süte kafa takması gibi ben de iyi doktora takmış durumdayım. Bu arada senin tavsiyen de benim için çok önemli... Eğer kafa kilo boy ölçümü dışında sosyal-zhinsel gelişimşe de ilgilenen biriyse Faruk Bey randevu alıcam...

Benimki de aynısını yapmaya başladı. Bi de bazen emip emip kafayı bana çevirip gözümün içine bakıyor. Tabi bu arada ne onda yüz göz kalıyo ne de bende üst baş. Kim emziriyo beni diye mi merak ediyor acaba.

Bizimki de son 1 haftadır doğrulmaya başladı. 15 güne kalmaz sizinki de doğrulur Mucizecim...

Uykusu geldiğinde benimki de çok huysuzlanıyor. Bu tip durumlarda çok çaresiz kalınca arabaya atlayıp dışarı çıkıyoruz. Arabaya hiç dayanamıyor, gezmeyi çok seviyor benimki.

Yemeği koydum banyoya girdim ilk defa evde kimse yokken. Bebefonu kapıya koydum kapıları da açtım :))) iki dakkada bir suyu kesip dinliyorum :) Neyseki uyanmadı.
Walla ben aylardır yapıyorum banyo evde kimde yokken hiç de vbi sorun çıkmadı şimdiye kadar. Tabi öyle uzun banyolar değil 10 dakkada çıkıyorum...

Ya ben ne pudra ne bakım kremi kullanıyprum. Pişik kremi olarak da kızarıklık görürsem Sudocrem sürüyorum ki o da ayda yılda 1oluyo. İlla bir şey sürmek mi gerekiyo?!

Elifcim üzüntünü anlıyorum, başın sağolsun canım ama senin stresin ve üzüntün sütünle beraber kızına da geçiyor sanırım. Kendini mutlu edecek şeylerle uğraşmaya çalış... Sen ne kadar mutlu olursan kızın da öyle olur...

kızlar kötü haber galbaa hasta oluyorum yandıkkkk sırtımağrıyo parmaklarım bile ağzrıyooooo
Aman kendine dikkat et Mmmf'cim. Sen hastalanırsan kim yapar o kadar işi sonra...

Son düzenleme:
elmalı turtacım maşallah bengisu ya, kızınızı gördük beğendik, müsait olduğunuz bir akşam size gelicez hayırlı bir iş içina.s.a.s.

valla doktoru özellikle eşim çok beğeniyor, doktor çok konuşkan değil ama sorduğum tüm sorulara sabırla cevap veriyor, çoğu zaman birçok şeyi ben sormadan açıklıyor aslında,

sonra geçen ay çok uzun süre muayene etti ölçümlerden sonra, dinlemeler, kbb, refleksler, kas gelişimi falan filan işte yapılabilecek herşeyi yaptı adam, ama bu ay bu kadar uzun yapmadı gerçi reflekslerin bir çoğu bu aylarda azalıp kaybolmaya başlıyor onun için bakmamış olabilir, aşısınıda orada yaptırdık bu ay rota ve karma vardı, iğne yaparken oğlum ağlamadı hiç herhalde elide hafif, aklıma gelirsede yazarım daha,

hatta eşim diyorki 17 marttaki randevumuza gelip gözlem yapsınlar :))

biz babannemizden yeni geldik gelebildik ama burnumdan da geldi
oğluma bişi oldu kızlar oğluma bişi oldu sürekli ağlıyo mamayı bitiremiyor beni emmiyo zor uyuyo ve sürekli ağlıyo canım çok sıkkın çok moralim bozuk ve sanki tırlatacağım zor tutuyorum aklımı kendimi ağlayacak diye gözüne bakıyorum

sağol canım benim
canım bu kadar sıkma canını emin ol zamanla alışırsın ve herşey onların geleceği için uzun ayırlıklar değilki Allah korusun saatlik ayrılıklar.Allah uzun ayrılık vermesin kimseye
sanırım zeyna demek istedin delikafaduldensağol canım

ben de B vitamini kullanıyorum ama hap olarak günde 1 tane alıyorum belkide gel gitlerimi bununla yendim bence başla canım herşeyin başı sağlık ben B vitamini hap olarak neuvitan kullanıyorum ayrıca hamileliğimde kullandığım Elevitede devam ediyorum
aynı dertten muzdaribiz canım dünde konuştuğumuz gibi ve benimki artıkın gündüzleride yaşamaya başladı o krizleri anlayamıyorum çıldırmak üzereyim nefes alamaya korkuyorum hızlı hızlı ona bile kızıp ağlayacak diye
kayınvaldemin ısrarı ilede p.tesi için drdan randevu aldım dayanamayacam varsa bişi baksın bide bizim kaka problemimiz var yapamıyo yaptığı zamanda bi lokmacık yani nerde bu kadar süt mama bakalım belki bağırsakları yapıyo bu kadar sorun ama bildiğim bişi ben tırlamak üzereyim zor sahip oluyorum kendime
dün mmmfnin dediği ilacı az önce aldı kociş verdim 2 damla bakalım ne olacak büyüklerde kullanabiliyormuş olamadı damlayı ben dikecem kafaya
kızlar kötü haber galbaa hasta oluyorum yandıkkkk sırtımağrıyo parmaklarım bile ağzrıyooooo
hemen bol bol vitamin ve bi parol falan al ilerlemesine izin verme güzelim dikkat et kendine çok geçmiş olsun

azocum ve elifsevde hoşgeldiniz iyi olmanıza sevindik oğlumla ben inşallah bizde iyi günlerimize döneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…