- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.121
Juli'nin süte kafa takması gibi ben de iyi doktora takmış durumdayım. Bu arada senin tavsiyen de benim için çok önemli... Eğer kafa kilo boy ölçümü dışında sosyal-zhinsel gelişimşe de ilgilenen biriyse Faruk Bey randevu alıcam...kalimerocum medipolde faruk beye gidiyoruz....
Benimki de aynısını yapmaya başladı. Bi de bazen emip emip kafayı bana çevirip gözümün içine bakıyor. Tabi bu arada ne onda yüz göz kalıyo ne de bende üst baş. Kim emziriyo beni diye mi merak ediyor acaba.Bugünlerde kızımın ilgisi de başka yöne kayıyor. Dış dünyayı keşfettikçe dikkatleri dağılıyor. Dün mesela o kadar şaşırdımm ki bir kafayı döndürüp tv ye bakıyor sonra memeye dönüyor emiyor. Aç değil diye memeyi kapattım ağladı. Tv yi kapattım bulamayınca gene ağladı :)) Ben de yatak odasına gidip loş ışıkta emzirdim :)
Bizimki de son 1 haftadır doğrulmaya başladı. 15 güne kalmaz sizinki de doğrulur Mucizecim...arkadaşlar bebekler 3 aylık olunca ters yatırılınca dirseklerden güç alıp doğruluyormuş.biz cumartesi 3ayı doldurcaz ama hala bir numara yok.sadece popoyu sağa sola kaldırmaya çalışıyor ve o şekilde yatırınca çot sinirleniyor.sizde durum nasıl
Uykusu geldiğinde benimki de çok huysuzlanıyor. Bu tip durumlarda çok çaresiz kalınca arabaya atlayıp dışarı çıkıyoruz. Arabaya hiç dayanamıyor, gezmeyi çok seviyor benimki.ya kızlar ya bu kız saat 7 den 12 ye kadar hiç uyumuyor ve hergün ağlıyor hiçbişeyden hoşnut olmuyor
hergün oluyor ama ya neden böle yapıyor anlamıyorum beni çok yoruyor bu konuda ya ne yapacağımı şaşırıyorum bazen
morarana kadar ağlıyor bazen karnı tok altı temiz ve gazı olmasa bile yapıo bunu ne yapcam ben yaa
Walla ben aylardır yapıyorum banyo evde kimde yokken hiç de vbi sorun çıkmadı şimdiye kadar. Tabi öyle uzun banyolar değil 10 dakkada çıkıyorum...Yemeği koydum banyoya girdim ilk defa evde kimse yokken. Bebefonu kapıya koydum kapıları da açtım :))) iki dakkada bir suyu kesip dinliyorum :) Neyseki uyanmadı.
Ya ben ne pudra ne bakım kremi kullanıyprum. Pişik kremi olarak da kızarıklık görürsem Sudocrem sürüyorum ki o da ayda yılda 1oluyo. İlla bir şey sürmek mi gerekiyo?!bugün arkadaşlarla konuşurken bebeklerde özellikle erkek bebeklerde alt değiştirirken pudra kullanılmamalıymış.zararlıymış.ben 3 aydır kullanıyorum ve bişey olmadı.ama böle duyunca artık kullanmıcam.siz böle bişey duydunuzmu?
akşam kayınvalideme sölimde pudrayı bırakıp daha önceden aldığım sebamed günlük bakım kremini kullansın.hatta biraz daha büyüdükten sonra arkonun şu klasik yeşil tüpteki nemlendirici kremleri bile çok iyi geliyomuş ve pişik yapmıyomuş..
bilginize..
hepinizi çok öpüyorum.
görüşmek üzere..
Elifcim üzüntünü anlıyorum, başın sağolsun canım ama senin stresin ve üzüntün sütünle beraber kızına da geçiyor sanırım. Kendini mutlu edecek şeylerle uğraşmaya çalış... Sen ne kadar mutlu olursan kızın da öyle olur...herkese merhabalar
uzun zamandır girip iki cift laf yazamadım
özledim valla kasım annelerini
son bir haftam anneannemin vefatı nedeniyle cok yoğun ve bir o kadar da mutsuz gecti
gelen giden temizlik yemek
yorucuydu
kızım yeni yeni ağlama sekilleri icat ediyor
cok huysuz
doğduğundan beri o kadar cok ağladıki
artık gercekten bir derdimi var yoksa huysuzluğundan mı ağlıyor anlaamıyorum
doktora götürüyoeum sağlıksal hiç bi sorunu yok
gündüzleri hep ağlıyor
yatırıp kendi kendine durduğu bi yarım saat hatırlamıyorum
cok yoruldum kızlar yaa...
Aman kendine dikkat et Mmmf'cim. Sen hastalanırsan kim yapar o kadar işi sonra...kızlar kötü haber galbaa hasta oluyorum yandıkkkk sırtımağrıyo parmaklarım bile ağzrıyooooo
sağol canım benimDEĞİŞTİRMEK İSTEYEN OLURSA
MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers
canım bu kadar sıkma canını emin ol zamanla alışırsın ve herşey onların geleceği için uzun ayırlıklar değilki Allah korusun saatlik ayrılıklar.Allah uzun ayrılık vermesin kimseyeDüşmez mi canım ama dik durmaya çalışıyorum. Sabah akşam onu seyrediyorum uyurken bile. İçim yüreğim sızlıyor bu saatte senin yanında olmayacağım seni göremeyeceğim diye ama yine de çok üzülmemeye çalışıyorum. İş yerinde kapı arkalarında ağlamak istemiyorum. Bakalım paazartesi havaya girmek için sabah kalkarım kuaföre giderim falan diyorum. Bir fön cektiririm kızımı emzirir giyinir süslenir giderim ama havam nereye kadar gidecek tüm gün ne yapacağım inan en ufak bir fikrim yok.
sanırım zeyna demek istedin delikafaduldensağol canımselam kızlar,
asorti oğlun çok tatlı maşallah. tombiş yemede yanında yat.ayrıca tıpkı sen demekki eşin seni daha çok seviyormuş.hani öyle derler ya.ya bizim kızın saçlarınıda mı kazıtsam napsam.ama sert çıkar diye korkuyorum.babası hevesleniyor biz buna ne zaman tokalar alıp takcaz diye ama zor 2 seneye anca çıkar heralde.
dilokscum gözün aydın canım.inş.allah tamamen kavuştursun.
elifcim benimkide uyku düzenini daha yapamadı.uyuduğu zamanda diken ustunde uyuyyor.senin kokuna alışmış.arkadaşım bana üzerinden çıkardığın birşeyi yanında uyurken yanına koy demişti.onun işine yaramış.benimki pek tınlamadı ama belki seninki kanar.
mmf kargo sana süpriz yapmış.güle güle kullan.
hava çok güzel ya pırıl pırıl tam bir gezme havası.ama ben malesef bu havanın tatırdını ancak balkonda çamaşır kurutarak çıkarabilcem.kızım yine grip oluyor.sabah burnu öyle tıkanmıştıki ememedi bile yavrum.artık burun damlasından öyle bir huylanmışki görunce anlıyor ve kafayı oraya buraya sallayıp basıyor yaygarayı.çok zor kısın bebek buyutmek yav.
ben de B vitamini kullanıyorum ama hap olarak günde 1 tane alıyorum belkide gel gitlerimi bununla yendim bence başla canım herşeyin başı sağlık ben B vitamini hap olarak neuvitan kullanıyorum ayrıca hamileliğimde kullandığım Elevitede devam ediyorumdelikafadulden hayırda ben onun zeynanın olduğunu biliyoum.ama neden asorti yazmışım.a caba o an seni mi duşunuyordum.sırnaşık şey ya benim acilen dr gitmem lazıım acaip unutkan ve dalgınım.aşırı dereccede dikkat eksikligim var.gerçekten durum kötu bende .uykusuz geceler dengemi alt ust etti.alzaymır falan olmayım.zaten b12 iğnelerinide bıraktım nezamandır.korkuyom kendimden
aynı dertten muzdaribiz canım dünde konuştuğumuz gibi ve benimki artıkın gündüzleride yaşamaya başladı o krizleri anlayamıyorum çıldırmak üzereyim nefes alamaya korkuyorum hızlı hızlı ona bile kızıp ağlayacak diyebizimki de sadece akşamları saat 7-8 de başlıo taaa ki 12 ye kadar ağlıo kucağıma alınca susuyor
aaa bi de gezdircen yoksa durduğun yerde yine ağlıo kucak istediğinden mi ağlıo
başka bir derdi mi var bende çözemedim 2 aydır
kolik olarak baktım netten bazı şeyleri tutuyor 4 aydan itibaren kesin geçiyormuş
bende 4 ayı bekleyim bakiim geçerse kolikmiş dicem geçmezse ayvayı yicem
hemen bol bol vitamin ve bi parol falan al ilerlemesine izin verme güzelim dikkat et kendine çok geçmiş olsunkızlar kötü haber galbaa hasta oluyorum yandıkkkk sırtımağrıyo parmaklarım bile ağzrıyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?