- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.141
valla ben ince bi tülbenle temizliyorum sonra bebe kulak temzleyici ilede hafifce alıyorum arkalarınıda iyice tülbentle temziliyorum yoksa arka kısımlar bi tuhaf oluyo kirden sanki sokakta kumdan kale yapıyorlar bu kadar kirleniyorlarzeyna aynen canım ve ben bunu 2 aydır çekiyorumm artık son yarım saat sinirlerm harap
oluyo bende ağlıyorum götür bakim bi ne dicek canım
evet canım bakalım ne diyecek yoksa çıldıracağım canım çok sıkılıyo 2-3 saatte bir gelen krizlerden ve bunun dışında da sürekli kucakta hobala hobala olmasına rağmen mızırdamasından çıldıracağımzeyna aynen canım ve ben bunu 2 aydır çekiyorumm artık son yarım saat sinirlerm harap
yoksa beni tanıyan arkadaşının adı gülizar mı? ayırca kaçmıyom şeker burdayım hepKız zeyna benim seni tanıyan arakadaşım var yakaladığım ii oldu seni
Kız zeyna benim seni tanıyan arakadaşım var yakaladığım ii oldu seni
evet eski oturduğum yerde çok güzel günlerimiz geçti gülizarla ve annesi ile asla unutamam onları gülizarı kardeşim gibi severimSenin komşunmuş adı gülizar eşimin teyzesinin gelini geçende yağmuru görmeye gelmişti bende kkya takılıyodum aaa bu zeynep abla dedi bende hadi be dedim sana dicektim ama türk telekomun kabloları izin vermedi:)))
elmalı turtacım maşallah bengisu ya, kızınızı gördük beğendik, müsait olduğunuz bir akşam size gelicez hayırlı bir iş içina.s.a.s.
valla doktoru özellikle eşim çok beğeniyor, doktor çok konuşkan değil ama sorduğum tüm sorulara sabırla cevap veriyor, çoğu zaman birçok şeyi ben sormadan açıklıyor aslında,
sonra geçen ay çok uzun süre muayene etti ölçümlerden sonra, dinlemeler, kbb, refleksler, kas gelişimi falan filan işte yapılabilecek herşeyi yaptı adam, ama bu ay bu kadar uzun yapmadı gerçi reflekslerin bir çoğu bu aylarda azalıp kaybolmaya başlıyor onun için bakmamış olabilir, aşısınıda orada yaptırdık bu ay rota ve karma vardı, iğne yaparken oğlum ağlamadı hiç herhalde elide hafif, aklıma gelirsede yazarım daha,
hatta eşim diyorki 17 marttaki randevumuza gelip gözlem yapsınlar :))
Disk pamukla temizliyorum canım ben.kızlar ya bebişlerin kulaklarını nasıl temislionus
Bu arada aynı sorun bizde de var. Yalnız bizimki her memede ıkınmaktan ememiyor. Ya pırt yapıyor ya kaka. Kızın aklına memede geliyo böyle işler...zeyna aynen canım ve ben bunu 2 aydır çekiyorumm artık son yarım saat sinirlerm harap
evet canım aslında dünya o kadarda büyük değil herkez karıştırsa birbiri ile tanıdık koru beni kötü gözlerden :1ninca:O da seninle ilgili çok güzel şeyler konuştu canım heytttttttttt zeyna benim korumam altında artıkkaydirigubbakcemile3
KIZ GÜLİZAR DA ÇOK İİ BABASI ANNEMLE AKRABA KIZ GÖRÜYONMU DÜNYAYI NE KADAR KÜÇÜK
evet canım aslında dünya o kadarda büyük değil herkez karıştırsa birbiri ile tanıdık koru beni kötü gözlerden :1ninca:
maşallah mustafaya annesi pek yakışıklı kocişin adı mustafa çok severim ben mustafa ismini sanada isimkonusunda karışan oldumu canım mehmet akifi takabilmek için baya uğraş verdik biz halada babaannesi emir sultan halası çınar diye seviyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?