2008 Kasım Anneleri

zeyna aynen canım ve ben bunu 2 aydır çekiyorumm artık son yarım saat sinirlerm harap
oluyo bende ağlıyorum götür bakim bi ne dicek canım

zeyna aynen canım ve ben bunu 2 aydır çekiyorumm artık son yarım saat sinirlerm harap
valla ben ince bi tülbenle temizliyorum sonra bebe kulak temzleyici ilede hafifce alıyorum arkalarınıda iyice tülbentle temziliyorum yoksa arka kısımlar bi tuhaf oluyo kirden sanki sokakta kumdan kale yapıyorlar bu kadar kirleniyorlar

evet canım bakalım ne diyecek yoksa çıldıracağım canım çok sıkılıyo 2-3 saatte bir gelen krizlerden ve bunun dışında da sürekli kucakta hobala hobala olmasına rağmen mızırdamasından çıldıracağım

Senin komşunmuş adı gülizar eşimin teyzesinin gelini geçende yağmuru görmeye gelmişti bende kkya takılıyodum aaa bu zeynep abla dedi bende hadi be dedim sana dicektim ama türk telekomun kabloları izin vermedi:)))

Kız zeyna benim seni tanıyan arakadaşım var yakaladığım ii oldu seni

evet eski oturduğum yerde çok güzel günlerimiz geçti gülizarla ve annesi ile asla unutamam onları gülizarı kardeşim gibi severim

Canım çok sağol detaylı açıklamaların için. Yeri bana çok yakın olmasa da bir sonraki kontrolümüzde Faruk Bey'den randevu alacağım. Yalnız bizim en geç 3 Mart haftasında muayene olmamız gerekiyor... Sizin de 3 Mart haftasında olsaydı randevunuz denk getirir, hem bebişleri tanıştırmış olurduk hem de alıcı gözüyle bakardım şöyle bi damat adayımıza:)

kızlar ya bebişlerin kulaklarını nasıl temislionus
Disk pamukla temizliyorum canım ben.

Bu arada aynı sorun bizde de var. Yalnız bizimki her memede ıkınmaktan ememiyor. Ya pırt yapıyor ya kaka. Kızın aklına memede geliyo böyle işler...

O da seninle ilgili çok güzel şeyler konuştu canım heytttttttttt zeyna benim korumam altında artıkkaydirigubbakcemile3
KIZ GÜLİZAR DA ÇOK İİ BABASI ANNEMLE AKRABA KIZ GÖRÜYONMU DÜNYAYI NE KADAR KÜÇÜK

evet canım aslında dünya o kadarda büyük değil herkez karıştırsa birbiri ile tanıdık koru beni kötü gözlerden :1ninca:

inşallah bir gün gelebilirim eşimle ve oğullarımla
ben az kaçar gelebilirsem gelirim ahmet süt istiyo yiğit uyumak istiyoooo ben çıldırmak istemiyom
liste böle uzayıp gideyooooo

canim zaten ben evlendigimde hep erkek olursa adi mustafa dediler kaynatamin adi esim 3 yasindayken veffat etmis baabsi o yüzden cok istediler gerci bende cok severim mustafa ismini hic karsi cikmadimda bu arada hem dayimin hemde amcamin adida mustafa :))

kızlar çıldırmak üzereyim saat 8den beriboğazı yırtılırcasına ağlıyo arrtık bende ağlıyorum çokkötüyüm zaten buda tuz biber oldu eşim olacak manyak hasta olduğumu bile bile 10da geldi keyfii zıbardı uyuyo şimdi yatağa almadım onu fatihi aldım yanıma oğlanıda zor uyuttum salla salla sarhoş gibiyim inşallah huy edinmez kafam kazan gibi oldu herhalde şu meliledan bende alıcam yoksa bu gidişat iyi değil herhalde nazar değdi yavruma hiçböyle yapmıyodu uzun zamandır .herzaman kapımızda yatan kadın bu gece gelmedi okutucaktım ona

allah koylık versin mmmf
ne oldu bu kasım bebelerine bilmem benimkide bugün akşam uykusunu az uyuduğu için yıktı ortalığı, uykusu var ama dalamadı uzun süre,resmen savaştı uykusuyla, söylemediğim çocuk şarkısı kalmadı, şimdi sızdı altında bezi ve çorabından başka bişii yok iyice dalınca giydirecem artık, oturdum pazartesiye yetiştirmem gereken rapor, program vs. onlarla uğraşacam şimdide, sabahlarım heralde, gündüz yapamıyorum çünkü oğluşu uyutunca mutlaka bir iş çıkıyor çünkü, eşimde kahve yapıyor uyumamam için-tatlicadiarzu-

elmalı turtacım eğer faruk beye gidecek olursanız öyle güler yüzlü birini bekleme, ve tavırlarına hazırlıklı ol şöyleki ilk kontrolümüzde bebeğin rengi biraz sarı bir test yaptıralım aklımızda kalmasın dedi, yaptırdık eşim sonuç göstermeye gitti öyle bir açıklamışki eşim çoookkk kötü birşey var sanmış,
ciddi bir tavırla kağıda bakıp sonucunuz şu çıkmış bu aslında şöyle şöyle diye ciddi ciddi bilgiler vermiş, eşim sararmaya başlamış dinledikçe :)) sonra bununla birlikte sonuçlarınız gayet iyi diye bitirmiş,

hani tavırlarını bilde sonra ızma nasıl doktor tavsiye ediyorsun diye:)

bu arada bir kontrolümüzü denk getirebilirsek süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…