2008 Kasım Anneleri

Bizim bebeğimiz de sarıydı ama doktoru test yaptırma gereği duymadı, sonra sağlık ocağı çalışanı bizi uyardığında test yaptırdık ve 30 günlükken 20 bilrubinle 1 gece yoğun bakımda yattık. Doktoruna kızgınım o yüzden... Pimpirikli bir doktor arıyorum anlayacağın :) Bu arada kocişe söyledim karşıda falan diyince mırın kırın etti biraz. Bastırmam lazım

Benden bir tane daha. Umarım işe başlayınca ben de senin giibi rahatlarım Azo'cum. Bu arada ne kadar güzel dua ediyorsun. Gerçekten herkes düşünmez bunu canım benim.

Vücudunu yıkamak kolay da canım ben de kafada çok zorlandım tek başıma yıkarken. Asortie senin tek yıkama maceran nasıldı?

Keşke canım keşke yardım edebilsem. Bildiğim okuduğum her şeyi yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum. Kafa takmıyorum neden az diye sadece çoğaltmaya calışmak için elimden geleni yapıyorum, inat ediyorum. Az kaldı ya şurda 2 - 2 buçuk ay kaldı. Umarım emzirdiğimiz dönemlere ait hiçbir pişmanlık taşımayız hiçbiirimiz. Aslında ben evde olsam ve çalışmasam hayatta endişe etmem süt konusunda çünkü bebeğim doyuyor. Benim tek derdim sağınca çıkmaması.

Kızlar bu arada kızımın sitesine yeni resimlerini ekledim, maşallah deyin teyzeleri: Bengisu'nun Günlüğü

Çok güzel o minik modeli öp benim iiçin. Gerçekten çok benziyorlar Banusu'yla :)) Fotoğraflar da güzel bu arada eline sağlık.

elmalıcım süperr olmuş bengisu..fotoları da süper çekmişsin arkadaşım.işinin ilgisi var mı bu durumla çünkü fotolarda açılar baya profesyonelce çook beğendim ve çook özendim bende yapmak istiyorum duru okyanusa

günaydıın.. cee deyip gitmiş gibi oldum geçeen günlerden bir gün. bizim kız da delirdi yaa ne oluyo bunlara, dün resmen hiç oturmadım. Şimdi uyurken bir bakayım dedim neler oluyo burda diye..

Bebişler çok tatlı hepsine maşallah. hastalıklarla uğraşanlara çok geçmiş olsun..

sabahın 5.5uğunda kendi,mizi acilde bulduk 5 de uyandı salya sümük bişekilde derdi oymuş meğer ben zaten bitmiş bi vaziyetteydim eşim ikimizide hstaneye götürdü serum fizyolojikle yıkıcakmışım burnunu sık sık başkada bişey vermedi ağrı kesici tamol verdi eve geldik iyiydi serin hava iyi geldi galbaa emzxirdim salladım gitmeden emzirmenin imkanı yoktu hem tükürük çıkarıyo hem burnu akıyo nefesini çeviremiyo ay çokzordu Allah daha büyüğünü göstermesin.banada baktı ciğerler açık ikinizde gribalbişey geçiriyosunuz dedi karda yattık ya geçen gün nerden kaptıysak yani işte bööle

Merhaba kasım anneleri.Ben uzun süredir giremiyorum.Oğlumun gazı tavan yaptı yine. Sinirlerim alt üst oldu.Sabah 6 buçuktan gece 11e kadar ayaktayım.Valla nasıl yaşadığımı bilmiyorum.İşe başlayacağım 1 hafta sonra.İyi bir süt sağma makinası biliyo musunuz?

mmmf geçmiş olsun ikinizede canım, allah daha büyüklerini göstermesin,

bende korkuyorum üşütecez minnoşu diye hergün sabahın köründe dışarı çıkıyor yavrum

günaydın herkeze
bizde yatma vakti kociş ile birbirimize girdikten sonra bi güzel uyku çektim üstüne içim boşaldı rahatladım valla
sabah beride mesaiye başladık ağlama cırlama ile birlikte
mmmfcim çok geçmiş olsun büyük ihtimalle senin paşa senden kaptı bir an önce toplada kendini oda toplasın birtanem dediğin gibi Allah daha büyüğünü vermesin

mmmf canim cok dikkat et bizim gibi 2 gün hastanede yatma benim oglanda öyle oldu tabi atesde vardi bebekler cok zor geciriyo gripi gerci büyüklerde öyle cok gecmis olsun
ya su bebekler keske hic hatalanmasalar ya

Çok güzel o minik modeli öp benim iiçin. Gerçekten çok benziyorlar Banusu'yla :)) Fotoğraflar da güzel bu arada eline sağlık.
Teşekkür ederiz Juli teyzesi. Biz de Banusu'yu öpüyoruz gıdısından. yeni resimlerini de ekle lütfen Banusu'nun.

Saphira'cım, böyle bi site yapmak istersen seve seve yardımcı olurum, zaten inan çok basit... Fotoğraflar konusunda da teşekkür ederim. İşimle alakasız sayılmaz ama çekmeyi seviyorum...

Mmf'cim çok geçmiş olsun canım. Kendini çok yoruyorsun ya bünyen zayıf düştü demek ki... Lütfen bol bol dinlen de çabucak iyileşin ikiniz de...

anladım canım öyle birşey yaşasaydık bende çok kızardım doktora,
ama karşıdan gelmekte zor olur sizin için

alışveriş listesi yapıcam ama aklıma gelmiyor hiç bişey böyle kalem kağıte elimdeyken. dün yemek yaparken bi sürü sey vardı aklımda
öff
doğumdan sonra iyice unutken oldum ben..

selam kızlar ;

mmmf cim geçmiş olsun canım ,allah beterinden korusun,bizde bugün dr a gidicektik rota aşısı ve kontrol için ama burda kar yağıyor vazgeçtik gitmekten haftaya havanın durumuna göre gidicez bakalım..üşütmesini istemedim kızımın sonrası çok kötü oluyor çünkü..

Mmmf geçmiş olsun geçen bizde aynıydık ama toparladık. Nerede hasta oluyporlar. Hava soğuk diye dışarı bile çıkmıyoruz anlamıyorum ki. Ağrı kesiciyi ben vermedim. Sadece serum fiyolojikle sıkıp sonra da aspiratörle temizledim burnunu. 1 haftaada toparladı. İnşallah siz de iyileşirsiniz kısa sürede.

Ay ya kızım 11 den beri uyyuyor. Acab artık uyandırsam mı diyorum kıyamıyorum ama acıkmamış mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…