- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.161
Benden bir tane daha. Umarım işe başlayınca ben de senin giibi rahatlarım Azo'cum. Bu arada ne kadar güzel dua ediyorsun. Gerçekten herkes düşünmez bunu canım benim.tamam canım
inşallah artık buralardayım..
nasıl işe alıştınmı?
süt sağıyomusun emzirmek için eve geldiğin zaman dışında ne içiyo oğlun?
kaç cc sağıyon?
kaç saatte bir nekadar veriyosunuz?
(bende juli gibi sütlerle kafayı bozdum()
Vücudunu yıkamak kolay da canım ben de kafada çok zorlandım tek başıma yıkarken. Asortie senin tek yıkama maceran nasıldı?elifçim ,azocum hoş geldiniz.
elif nasıl gidiyor bebeğin toparla dımı..tarttırdın mı bir daha.
takvimimi de yaptım bakayım nasıl olmuşş
bu arada ilk kez oğlumu yıkadım bugün..ama saçını şampuanlayamadım,çünkü çıldırdı.denemek istedim.kolaymış ama ahh bir de aylamasa..son anada ağlamaktan morardı neredyse hemen çıkardım..deli işte su sevilmez mi??
mmf yine seninkinin bir tarzı varmış bizde oda yok
bizimkinin gündüz okadar uyumasının sebebi anlaşıldı :hasta
o kadar huysuzki napsam ağlıyor.birde noldduysa bi günde insanın sütü gidermi buğün nedense süt yok.okadar incir tahin yedim noldu anlamadım.moralimde düzgün e sebep ne bilmiyorum.acaba kullandığım hapın süte bir etkisi varmı.kız da zaten hergünkü gibi emmiyor belkide ondandır diyorum çünkü o kuvvetlice emdiğinde süt bollaşıyor.ama bu ğun iştahsız.ama süt gelmeyince azınada kızıyor bende kızıyorum biraz çeneni oynatta gelsin sut diye.iste benim paniklediğim an.süt gidince ben kendimi silahsiz asker gibi hissediyorum.offfffff ya bi ek gidaya geçseydik.
jüliiiiiiii yardım etttt.
Kızlar bu arada kızımın sitesine yeni resimlerini ekledim, maşallah deyin teyzeleri: Bengisu'nun Günlüğü
Teşekkür ederiz Juli teyzesi. Biz de Banusu'yu öpüyoruz gıdısından. yeni resimlerini de ekle lütfen Banusu'nun.Çok güzel o minik modeli öp benim iiçin. Gerçekten çok benziyorlar Banusu'yla :)) Fotoğraflar da güzel bu arada eline sağlık.
Saphira'cım, böyle bi site yapmak istersen seve seve yardımcı olurum, zaten inan çok basit... Fotoğraflar konusunda da teşekkür ederim. İşimle alakasız sayılmaz ama çekmeyi seviyorum...elmalıcım süperr olmuş bengisu..fotoları da süper çekmişsin arkadaşım.işinin ilgisi var mı bu durumlaçünkü fotolarda açılar baya profesyonelce çook beğendim ve çook özendim bende yapmak istiyorum duru okyanusa
Mmf'cim çok geçmiş olsun canım. Kendini çok yoruyorsun ya bünyen zayıf düştü demek ki... Lütfen bol bol dinlen de çabucak iyileşin ikiniz de...sabahın 5.5uğunda kendi,mizi acilde bulduk 5 de uyandı salya sümük bişekilde derdi oymuş meğer ben zaten bitmiş bi vaziyetteydim eşim ikimizide hstaneye götürdü serum fizyolojikle yıkıcakmışım burnunu sık sık başkada bişey vermedi ağrı kesici tamol verdi eve geldik iyiydi serin hava iyi geldi galbaa emzxirdim salladım gitmeden emzirmenin imkanı yoktu hem tükürük çıkarıyo hem burnu akıyo nefesini çeviremiyo ay çokzordu Allah daha büyüğünü göstermesin.banada baktı ciğerler açık ikinizde gribalbişey geçiriyosunuz dedi karda yattık ya geçen gün nerden kaptıysak yani işte bööle
Bizim bebeğimiz de sarıydı ama doktoru test yaptırma gereği duymadı, sonra sağlık ocağı çalışanı bizi uyardığında test yaptırdık ve 30 günlükken 20 bilrubinle 1 gece yoğun bakımda yattık. Doktoruna kızgınım o yüzden... Pimpirikli bir doktor arıyorum anlayacağın :) Bu arada kocişe söyledim karşıda falan diyince mırın kırın etti biraz. Bastırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?