- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.181
mmmfçim çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusunsabahın 5.5uğunda kendi,mizi acilde bulduk 5 de uyandı salya sümük bişekilde derdi oymuş meğer ben zaten bitmiş bi vaziyetteydim eşim ikimizide hstaneye götürdü serum fizyolojikle yıkıcakmışım burnunu sık sık başkada bişey vermedi ağrı kesici tamol verdi eve geldik iyiydi serin hava iyi geldi galbaa emzxirdim salladım gitmeden emzirmenin imkanı yoktu hem tükürük çıkarıyo hem burnu akıyo nefesini çeviremiyo ay çokzordu Allah daha büyüğünü göstermesin.banada baktı ciğerler açık ikinizde gribalbişey geçiriyosunuz dedi karda yattık ya geçen gün nerden kaptıysak yani işte bööle
canım kolay gelsin.bende chicconun manuel pompası var memnunum.kendinden biberonlu,başka yere aktarmaya gerek kalmadan içirebiliyorsun bebeğine.ama daha ileri düzeyde bişey istiyorsan medela vermış elektrikli çok övüyorlarMerhaba kasım anneleri.Ben uzun süredir giremiyorum.Oğlumun gazı tavan yaptı yine. Sinirlerim alt üst oldu.Sabah 6 buçuktan gece 11e kadar ayaktayım.Valla nasıl yaşadığımı bilmiyorum.İşe başlayacağım 1 hafta sonra.İyi bir süt sağma makinası biliyo musunuz?
alışveriş listesi yapıcam ama aklıma gelmiyor hiç bişey böyle kalem kağıte elimdeyken. dün yemek yaparken bi sürü sey vardı aklımda
öff
doğumdan sonra iyice unutken oldum ben..
eylülcüm benimkide öyle şimdi hadi desem sen hastasın demez hastayı yatağında...... diye bi lkafı var hattaonun.bide gelk sana kalsiyumcük yapiim der:))
eylülcüm benimkide öyle şimdi hadi desem sen hastasın demez hastayı yatağında...... diye bi lkafı var hattaonun.bide gelk sana kalsiyumcük yapiim der:))
eylül şimdi netten de baktım da önünde korumalığı varsa mama SANDALYESİ DE OLUR GALİBA..
ek gıdalarda kullanırız
dur bende bi bakıyım netten ,
ay düne kadar beşik meşik bakıyoduk işe bak salıncak mama sandalyesi filan bakıyoruz şimdi..heyecanlandım birden ..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?