2008 Kasım Anneleri

ay dün akşam 3 çeşit yemek yaptım ,tatlı yaptım sofrayı kurdum yedik kaldırdım,yıkadım ardından ağda

yaptım aralarda geldim kızı emzirdim,bu arada babası baktı .e banyo yaptım sonra kızı yıkadım oldu

saat gece 1 oldu ölü gibi serilmişim ,dedim bugün cumartesi kocam bakar kızada biraz iş

yaparım,sabah kalk kahvaltı ardından bi temizlik yine ölüm çıktı .nedir bu kadınların çilesi.kızı uyuttum

sabah sabah kociş istedi vermedim :dilcikar:vermeyince baktım giyinmiş nereye dedim biraz karı kız

bakiyim senden fayda yok dedi :roflol:neyse o da çıktı kaldım kızla başbaşa kar da yağıyor ,sıkıntıdan

patladım..

selam kızlarrr
çok değil sadece 24 saattir kk ya girmiyorum ama siz amma kaynatmışssınız oku oku bitmedi valla
o kadar şey okudum ama en son eylül senin yazdığını okuyunca gülmemle beraber herşeyi unuttum
yani sende alemsin :))))
dün il cemre düştü cemre ile beraber bizde kendimizi sokaklara attık :)) dün can dostumun doğumgünüydü ona süpriz yaptık caddeye çıktık bi güzel dolaştıktan sonra yemeğe gittik. restoranda aman allahım bizden çok bizim cimcimeye ilgi alaka gösterildi.topu topu 5 kişiydik ama 10 kişilik masa kapladık valla :)) şunu da görmüş oldum evet bu kızla artık böyle yemeğede gidilir büyümüş artık :))
bugün ise tam tembeliz hep beraber hiç bişey yapasaım yok bi yemek yaparım yeter :))
mmfcim çok geçmiş olsun canım bu arada.

selam kızlar burda da kar başladı bi atlatsaydık şunuda ondan sonra ver elini baharr.
bi ara ateşim 39a çıktı baya kötü oldum parol içtim sonrada terle terle şimdi yavaş yavaş çıkıyo gene ateşim antibiyotikde başladım salak dr antibiyotiklik bi durum yok dedi bide çocuk drumuzun önerisiyle bi antibiyotik kullanmıştım 15 tatilde ona başladım tekrar napiim yatağa düşücem yoksa.eşimin teyzesi vardı biraz önce kocana yemek hazırlasana kendi kendine yiyo diyo ah ah bu büyükler kendileri hasta oldumu dünya başlarına yıkılıyo sanırlar gençlere bişey olamaz ama

eylülne de güzel anlatmışsın çilemizi:))

kızlar bebek salıncağı kullanacak olan var mı.
arkadaşımın bebeği 5,5 aylık çok kullanıyorum dedi.
ama ben hanişöyle basit düzenekli, istiyorum..
fiyatları ne acaba..

mmmfçim çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun

canım kolay gelsin.bende chicconun manuel pompası var memnunum.kendinden biberonlu,başka yere aktarmaya gerek kalmadan içirebiliyorsun bebeğine.ama daha ileri düzeyde bişey istiyorsan medela vermış elektrikli çok övüyorlar

alışveriş listesi yapıcam ama aklıma gelmiyor hiç bişey böyle kalem kağıte elimdeyken. dün yemek yaparken bi sürü sey vardı aklımda
öff
doğumdan sonra iyice unutken oldum ben..

bende alışveriş listesi yapıyorum kocişi pazara göndercem kaydirigubbakcemile2 evdeki eksikleri hemen hemen yazdım,bi de sizde özet geçin bakiim süt yapanları.kereviz,havuç,pırasa yazdım,ıspanak demeyin yıkamak çok uzun sürüyo

kız eylül niye öyle yaptın adama yazık kızz kötükedihüso sabahları daha dolu oluyo erkekler kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese selaaaamm ve çok güzel bir hafta sonu diliyorumm:teytey::teytey:

eylülcüm benimkide öyle şimdi hadi desem sen hastasın demez hastayı yatağında...... diye bi lkafı var hattaonun.bide gelk sana kalsiyumcük yapiim der:))

kız mmmf kahlahı bastım valla kız uyandı :roflol::roflol::roflol: benimki aynı lafı söyler,bu erkekler çok fena yaaa ve terbiyesizz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ? beN İŞTE İDARE EDER DİYELİM, KIZLAR YAAA ÖZELLİKLE ÇALIŞAN ANNELER NOLUR BANA YARDIMCI OLUN BEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIM BİR HAFTA OLMADI AMA ALIŞAMADIM BİR TÜRLÜ OĞLUMU BIRAKAMIYORUM, TATİLKEN YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR İŞE GİDİNCE O KADAR MAHSUN Kİ ÖĞLE ARASSINDA GÖRÜYORUM BEN İŞE KENDİMİ VEREMİYORUM O KADAR MUTSUZUM Kİ NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM. BİRAZDA HUYSUZLANIYOR SANIRIM BEN YOKKEN ANNEM SÖYLEMEK İSTEMİYOR AMA BİRAZ AĞZINDAN KAÇIRIYOR. bIRAKMAK İSTİYORUM İŞİ EŞİMLE, ANNEMLERDE KARŞI ÇIKIYOR, BİRİ DESTEK ÇIKSA ANINDA BIRAKACAĞIM. O ZAMANDA MADDİ OLARAK ÇOK ZOR OLACAK KAFAM ÇOK KARIŞIK AMA BÖYLE GİDERSE BUNALIMA GİRECEĞİM ONA EMİNİM. :çok üzgünüm:

dilokscum bugün çıkabilseydim toyikiden bakıcaktım bende ,arkadaşta var çok hoşuma gitti kızı tıngır mıngır sallanıyo 3 aylıktan beri kullanıyomuş.sormadım fiyatını ama çok pahalı bişey değildir heralde olsunda 50-60 olsun

beyazmelek senin de diğer çalışan annelerinde durumu çok zor canım.ama aklından şunu hiç çıkarma bence,bu ayrılıklar onun iyiliği için.sonuçta onu bırakıp gezmeye gitmiyorsun,para kazanmaya,ona daha iyi bir hayat sağlamaya gidiyorsun.kendini çok yıpratma canım :1hug:

eylül şimdi netten de baktım da önünde korumalığı varsa mama SANDALYESİ DE OLUR GALİBA..

ek gıdalarda kullanırız

dur bende bi bakıyım netten ,
ay düne kadar beşik meşik bakıyoduk işe bak salıncak mama sandalyesi filan bakıyoruz şimdi..heyecanlandım birden ..kaydirigubbakcemile3

mmfcim bizde de var o iğneden arada banada teklif ediliyorda ben iğneden pek bi korkarım he onu beğenmezsem bide yarakdorin varmış ama almayım valla

dilokscum ben 2 haftadır salıncak kullanıyorum çokda memnun halinden. 260 kayme verdik ama mama içinde kullanılıyo kendi kendine sallanıp müziğide var. büyüyp oturmaya başlayıncada sallanan sandalye oluyor tevsiye ederim valla bak resmini koyayım

eylülcüm valla akşam o kadar temizlenmiş paklanmışsın verseydin o zaman yorgunmuşsunda ne doping olur gözün gönlün açılır adamında havası gelirdi şimdi soğukta karı kız peşine gidecek -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
julıcım soz verdıgım uzere oturdum ugrastım ve zorda olsa ekleyebıldım canım yaa
aslında cok hos resımlerı var ama cdlerı kurcalamam lazım genıs bır zamanda
unutmusum valla foto eklemeyı ugrastım

ta ta ta ta tammmmm karsınızda EMİRALP BEYYYYYYY delikafadulden

maasallah deyın kızlar benım canım askıma

slm
piroşu babasına verdim geldim,demin eczaneye gittim kızıma chicconun diş kaşıyıcısın aldım ama biraz tutyo atıyo sonra,off çok sıkıldın beaa hava ne kötü kar yağacaksaada yağsın artık kocişin sınavı var ders çalışıyo biyerede gidemiyoz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…