2008 Kasım Anneleri

zeynacım çok güzel de biraz pahalı yaa..

aslında uzun vadede kullanılacaksa değer ama bilmiyorum.

ben o markanın ana kucağını almıştım keşke o zaman bunu alsaydım ..130 tl verdim..

daha araba ve oyun halısı da alcağım..ve oto koltuğu..

babamız gelsin bakacağız artık..

kelimerocuğun maşallah emiralpe.allah nazarlardan korusun

gecmısı cok okuyamıyorum malum evdeyım annem cocukla benım ılgılenmemı ıstıyor
cok konusuyorsunuz yaa ben yokken oku oku bıtmıyor anacım

azocum ben pek sagmıyorum sagacak kadar da sutum yok zaten
9'ta emzırmeyı tamamlayarak ıse gıdıyorum
11.30 veya 11.45 gıbı gelıyorum emzırıyorum altını degıstırıyorum falan 12.30'da bır daha emzırıp cıkıyorum
sonra 14.30 veya 14.45 gıbı tekrar gelıyorum yanına emzırıp cıkıyorum
aksam tekrar en gec 17.30 da evde oluyorum gelır gelmez yıne emzırıyorum
aksam evde oldugum ıcın saatlı emzırmıyorum 2 saatı gecırmemek kaydıyla yatana kadar sureklı ıstedıkce emzırıyorum
gece de uyanıyor benım kı emmek ıcın ve bende emzırıyorum
dogal olarak her ne kadar stell tea, rezene vs ıcsemde ancak bu kadar emzırebılıyorum
daha sagmak ıcınn sut olmuyor bende

mmfcım gecmıs olsun canım dıkkat et temızlık falan derken usuttun galıba sen

ya herkesın mı kocası ıgnecı canımmm :jeyyar:
benım kocıste arada bır doktor oluyor ve doktorculuk yapmaya kalkıyor ama bende hıc hasta gozu yok tabeee :1closedeyes:

yatiim uyuyim dedim 3.5 da yattım uyuyamadım tam dalmışımkociş geldi yorganın ltından çıkarmaya beni aman ne uyudum ne uyudum derken saate bibaktım 4-tatlicadiarzu-balık yapıyo bana hava buzz okullar tatil olurmu acaba kar yağarsa olur herhalde hihoyyytkarda bizim bura tammahrumiyet bölgesi oluyo ben yokuşun ortasında oturuyorum ne aşağı ne yukarı gidebiliyorum dün cemre düşmüş havaya iyikide düşmüş yoksa halimiz nice olurdu:roflol:
şu salıncağın resmini koy bakalım eylül kafa zeyno seninkide çok güzel ama tuzu fazla kaçmış acık

valla baya oturdu içimize ama uzun süreli kullancaz diye avutuyoz kendimizi

bizde kar yağsın diye bekliyoz ama farklı bi nedenden burda da kar yağınca elektik olmuyo yollar kapnıyo bizde analarımız evine kaçıyoz koca çoluk çocuk falan zevkli oluyobizim bura tam dağ başı yani ama ne yazk kar değil anca yağmur yağıyor

Aynı dertten bende muzdaribim.1 Hafta sonra bende başlıyorum işeAma çalışmak zorundayız bebeklerimiz için.Daha güzel bi hayat için.Bugün 2 saat dışarı çıktım gözlerim dolu dolu oldu.Ama yapacak bişi yok.Ekmek aslanın midesinde.Ben hamileyken çıkacaktım işten, aniden eşimi işten çıkardılar.İyi ki çıkmamışım.Canım demem şu ki, hayat sürprizlerle dolu.Bence işin varsa bebeğin için katlan.Alışırız be.

yakısıklı oglum adına hepınıze tskler canlarım

zeyna nereden aldın bu salıncagını pasamızın
hos ve kullanıslı duruyor tuzlu muzlu ama ılgımı cektı

canım biz bunu netten aldık burdayok fakat nettede 1 ayda bulduk bir sürü sitede bulduk ama ellerinde yok nisanda gelecekmiş uzakdoğudan geliyomuş sonra sahibinden de bulduk adam 350 milyon yazmış tek onda kalmış ya biz bastır bastır rica minnet 260 a aldık. eğer almak istiyosan araştırman yada beklemen gerekecek canım ama gerçekten kullanışlı biz rahat ettik valla

Minik kalimero çok yakışıklı çok tatlı oğlun var. Kasım erkekleri de yakıyor ortalığı her biri sanki büyümüş de küçülmüş gibi. Eee bizim kızların yanına yakışıyorlar yani

Mmmf, Eylül çok güldürdünüz beni ya. Siz bir alem kocalarınız başka alem.

Minik Kalimero bence çok normal emzirme saatlerin falan. Ben evdeyim ben de aynı saatlerde emziriyorum.

Beyazmelek çok iyi anlıyorum seni. Ben de yarından sonra işte olacağım. Dayan diyorum sana sadece. Bebeği 5 aylık bir arkadaşım alışamadım deyip duruyordu gecen gün çıkmış işten. Şimdi mutlu ama parasızlar. Diğer arkadaşımın bebeği 9 aylık işten çıktı o da. Hiç çalışmadı bebeiş doğduğundan beri. Çaktırmıyor ama yavaş yavaş tırlatmaya başlamış. Bütün arkadaşları çalışıyor o iyice umutsuz ev kadını moduna girmişti. Yani eğer çalışma saatlerin azsa, evin ve işin yakınsa, bebeğinin bakan kişiye güveniyorsan çalışmaya devam et. Bebeğin biraz daha büyüdüğünde iyi ki çalışmışmım dersin yani deriz diye umut ediyorum. Mesela ben de hep bebeğimin yanında olmak istiyorum ama nasıl yapayım. O kadar emek verdim ki buralara gelmek için. Bir kalemde silip atamıyorum şimdi işimi, emeğimi. Yapacak bir şey yok. Ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :))) Eylülcüm bu laf senin için de geçerli olabilri. Öptüm sizi :)))

Son düzenleme:
mmmf nerden aldın resmi güzelmiş, kanguru almadım ama böyle bişii alabilirim, diğer kangurular erkek çocuklarının cicilerini sıkıştırır çünkü

beyazmelek allah kolaylık versin hepimize bende geçen hafta başladım işe, evet çok zor oluyor, çok özlüyorum , çok yoruluyorum ama bırakmayı asla düşünmem allah işi bıraktıracak dert vermesin hiç birimize, allaha şükür sağlıklıyız ve sağlıklı bebeklerimiz var, ilk çalışan anne biz değiliz, sonda olmayacağız, evde oturmak hiç bir zaman bana göre olmadı, zaten bir süre sonra hepimiz patlayacaz sıkıntıdan heleki alışkın olmayana dahada zor geliyor eve tıkılıp kalmak, bir de şöyle düşün bir süre sonra bebeklerimiz büyüyüp bize ihtiyacı kalmayacak o zaman ne olur düşünelim işi bıraktığımızla kalırız uzun sürede iş hayatından ayrı kalınca tekrar iş bulmak ve adapte olmak çok daha zor olur emin olabilirsin

ayrıca sende benim gibi çok şanslısın aileden bakacak birileri var yakınında bu büyük avantaj, hergün kayınvalideme dua ediyorum bakıcıya bırakıp gitmek çok daha zor olurdu

kararını verecek olan sensin ama , kendini yıpratma, evdeki zamanını dolu dolu bebeğinle geçirmeye çalış

kalimero maşallah paşaya allah nazarlardan saklasın kuzunu, kuzularımızı

julıcım tsk ederım canım
senın guzel kızın ıcın yarıs edıcez belkı yılları sonra canım

lelal ve denızanası oglusum sızın ellerınızden opuyor

ıse baslamadan once stresını yasayıp da ne yapıcam dıye kendınızı bu kadar yıpratmayın kızlar
bırakın herseyı oluruna elbette kendıne kendıne bır duzen oturacak
elbette kı ılk etapta zor olacak ama cocuklarımızın gelısımlerı ve egıtımlerı ıcın oncelıkle bızım saglıklı bır psıkolojıye sahıp olmamız gerekıyor
calısmak vıcdan azabınız degıl, hedefınıze ulasmakta aracınız olsun
herkes herseye aynı anda sahıp olamıyor
ayrıca maddı gucu mukemmel oldugu halde ıse donmek zorunda olanlarımız da var aramızda onemlı olan cocugumuzla gecırdıgımız vaktın kalıtesı suresı degıl

emzırme saatlerımı zor ayarladım ama bazen ucu ucuna yetısıyorum oglusa
annem yoldayken arıyor hadı cabuk ol dıye
artık ıs ve ev arasında kulladıgım yoldakı ınsanlar tuhaf bakmaya basladı bana
hergun gıdıs gelısle 6 kez kosturarak gecıyorum aynı yoldan
hatta yol vermeye basladılar :)

sorma canım ya valla maraton kosucusu gıbı oldum
hatta artık o kadar rahatsız olmusum kı kendı kendıme gecen gun telefonla konusurken kocısle
bıraz seslı soyledım "cocuk aglıyormus yanına gıdıyorum" dıye
ne olmussa sankı aynı yoldan gunde 6 kez kosarak gecıyorsam :))

hersey evlat ıcın artık annemı cok ıyı anlıyorum
annem gecen aksam tv de "ben yanarım yavrum sana yavrum yanar yavrusuna" sarkısı cıkınca actı sesını bırden nedense

kalimerocum maşşallah kuzuna çok sevimli .

kıs mmmfoş güzelmiş o kanguru hoşuma gitti ,nerde orjinal bulunmayacak şey var getirip koyuyonuz aha canım çekiyo .
kıs zeyna salıncak güzel işe de yarıyodur muhtemelen emme azcıkın pahalı geldi bana neyse biz uyduruk bir milyoncu salıncağı alırız napalım..:1closedeyes:

asorticim mmmfnin dediği damlayı aldım bugün ilk kez kullandık ve çok memnun kaldık denemeni tavsiye ediyorum sabah 10 da verdim 2 damla yetmezse gün içinde bi 2 damla daha veriliyormuş valla ben memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…