- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.221
pek bi hamarat gördüm seni arkidişim tabi arada mamalar var yencek sizi gidi eltilerayy bugün kayınvalide nin günü vardı bir de eltimde geldi sağolsun beraber hallettik
ama çook yoruldum ya şimdi uyudu bizim böcük ama yarım saate kalmaz uyanır sanırım
ay hergünümüz yorgunlukla bitiyo ya
sanmıyorum bişi olcağını bitkisel ve zaten ölçülübende tam onu soracaktım
doktora sormadan vermek sakıncalımıdır
nurse harveys kullanıyorum ama su an hala bagırıyor
anneme tutusturdum ama sesı ıcımı acıtıyor su an
Şimdi Dark nerelerde diyeceğim birazdan damlayacak buraya :))))
aaaaa pes yani dark :1shok: bende şimdi geldim cnm geçmişi okudum bir baktım ki juli sana seslenmiş gibi gelmişsin kaydirigubbakcemile3
Uyusunda büyüsün Duru Okyanussssss amanın ninni söylerken zorlandım isimde :))canım benim yaa :))))))benim maymun uyandı, şimdi kucağımda.ben tekrar uyutmaya çalışayım bari
Yatırın bakim minikleri.bende bir uğrayayım dedim ama bizim oğlanda uyandı uyanacak bugün çok gazı var kuzum çok ağladı ne denediysem fayda etmedi bide misafirim vardı bi oğluşa yetiş bi çaya canım çıktı kayınvalidemler burda olunca kaynımlar kardeşi felanda geliyorlar çok kalabalık oluyoruz oğlumda sesten hiç uyuyamıyor sessiz ve karanlık ortam istiyor sizinkilerde öyle mi sese alışsın dedim ama alışmayacak galiba şimdi herkesi yolcu ettim kayınvalidelerin yatağını yaptım ortalığı topladım ve buraya koştum biraz bakınır çıkarım çok uykusuzum bebişim izin verirse biraz dinlenirim herkese selamlar bebişleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?