2008 Kasım Anneleri

ayy bugün kayınvalide nin günü vardı bir de eltimde geldi sağolsun beraber hallettik
ama çook yoruldum ya şimdi uyudu bizim böcük ama yarım saate kalmaz uyanır sanırım
ay hergünümüz yorgunlukla bitiyo ya

pek bi hamarat gördüm seni arkidişim tabi arada mamalar var yencek sizi gidi eltiler

şaka bi yana elbette yapmak güzel Allah rızası için en başta

benimkide uyumuştu gene açtı gözleri kocaman kocaman yok ben uyumam uyudumadım şaka yaptım der gibi

zeynacım bunlar kardeş değilmi benziycekler tabi ,ama benim favorim minik olanı eee yaş olarak yakın kızımla da ondan kan çekti..
bende bu akşam melisi uyutmak için her yöreden eserler seslendirdim,bilimum düğün ve kına gecesi türküleri kadifeden kesesi ,bas bas paraları leylaya .yok kar etmedi uykusu var deli gibi gülüyo ..hihoyyyt

Selam kızlar. Bu akşam kızım günler sonra aç gibiydi. Ben de dün akşam sağdığım 70 cc sütü verdim. Önce biberonu itti birkaç dakika uğraştık aman ne korktum ben yokken de almayacak biberonu diye ama sonunda aldı hepsini içti sonra da uyudu. Umarım ben çalışırken de sorun olmaz ya da biberona alışmaz. Ay iki ucu şey yani bu işin. Alsa alışır mı korkusu almasa aç kalır düşüncesi.

Canım ya ben geldim sen gitmişsin.Ama suç bende geldim oyalandım ilk buraya damlasaydım bi cee deseydim keşke.
Arkadaşlarımın fotolarına bakıyordum.Yorumlar yazılmıştı bana onları okuyordum ( Gitmişsin..

Dün misafirim vardı gündüz gece.Sonra bugün müstakbel gelinimiz geldi.Burda kalcak bugün.Giremedim.

bende bir uğrayayım dedim ama bizim oğlanda uyandı uyanacak bugün çok gazı var kuzum çok ağladı ne denediysem fayda etmedi bide misafirim vardı bi oğluşa yetiş bi çaya canım çıktı kayınvalidemler burda olunca kaynımlar kardeşi felanda geliyorlar çok kalabalık oluyoruz oğlumda sesten hiç uyuyamıyor sessiz ve karanlık ortam istiyor sizinkilerde öyle mi sese alışsın dedim ama alışmayacak galiba şimdi herkesi yolcu ettim kayınvalidelerin yatağını yaptım ortalığı topladım ve buraya koştum biraz bakınır çıkarım çok uykusuzum bebişim izin verirse biraz dinlenirim herkese selamlar bebişleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

canım benim yaa :))))))benim maymun uyandı, şimdi kucağımda.ben tekrar uyutmaya çalışayım bari
Uyusunda büyüsün Duru Okyanussssss amanın ninni söylerken zorlandım isimde :))
Dalgalansında durulsun Duru Okyanus D Böyle diyesim geldi.

Yatırın bakim minikleri.
Geçmiş olsun canım.benim kızda kaka yapana kadar huysuzdu sonra düzeldi.
Benim kız oturma odasında uyuyor şimdi ışık açık tv açık.Baştan beri böleydi.
bizde öptük canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…