2008 Kasım Anneleri

Aaaaa gerçekten pes valla. Ben ses ediyorum sen duyuyorsun :)) Valla yanyana değiliz kızlar :))

Ecemim benim kızım da sessizlik ve loş ışık istiyor ben de başından beri yanında tv falan açtım ama huy bizimkisinin babaya çekmiş. Bir de uykusuz kalınca kaşlarıyla burnu kızarır :)))

Şimdi onu diyecektim yauw senin kız çabuk büyümüş. 39. yaşta ek gıdalara da başlamışsınızdır artık :))

Ya bu arada kızlar benim kuşumun ayağı kokuyor ya DD Valla. Terliyor heralde. Tabii ki öyle büyük adam kokusu gibi değil. Her altını açtığımda ağzıma alıyorum kokluyorum bende, ikimiz de bayılıyoruz buna. Nasıl gülüyor şebeğim

Ek gıda mek gıda felan hakgetire :)))
Ya ben doğru girdim tarihi bu nie böle çıkarıyor bende başka bi yerdeen ayarladım ondada doğum gününe geri sayım yapıcaz :))

Bende yiyorum ayakalrını daha kokmadı bakalım .Terliyo demek Banusumuz.

Julicim dün büyük korku atlattık karşı komşıunun bacası alev aldı.Annem sütüm kesilcek diye korktu.bana bi tokat atıı ki sorma.

Elifcim maşallah Mustafaya.

Elmalıcım bengisuda büyümüş maşallah.

Aaaa gerçekten büyük korku yaaşamışsınız. Geçmiş olsuın canım. Yarın da tatil tadını çıkar bakalım. Benim de son günüm. Ama kararlıyım ilk günü ağlamadan bitiricem :))

iyi geceler kızlar.ben geldim ama kimseler kalmamış galiba.
oğlumu uyuttum yatmadan fırsat bulup bi bakayım dedim.

darkcım geçmiş olsun canım.çok korkmuşsun...allah korusun sütün falan kaçmasında..

julicim evet evde son günün ama çok kötü bişey olacakmış gibi kendini üzme..tabi kızından ayrılmak üzecektir seni ama onun daha iyi şartlarda yaşaması için bu fedakarlığı yaptığını düşünüp metanetli ol arkadaşım.

biliyomusun ben bir damla bile göz yaşı dökmedim.
moralini nekadar yüksek tutarsan okadar kolay alışırsın ve sütün olur..
p.tesi görüşürüz inş. ama şimdiden işe dönüşün hayırlı olsun canım.

günaydınlar

pazar pazar açılış yapmak bana düştü, çalışmaya başladığımdan beri oğluşumun davranışları değişti, 8 de kalktı, mama yiyip kaka yaptı şimdide oynuyor, öncedende kalkardı bu saatte ama geri uyurdu şimdi uyumuyor, öyle çok uykuya ihtiyacım varki anlatamam, gecede 12 gibi onu uyuttuktan sonra ikiye kadar kağıt okudum zaten çokkk yorgunum,

umarım sizler miniklerinizle öğleye kadar uyursunuz

yardımlarınız için teşekkürler kızlar dayanmaya çalışacağım artık ne yapalım, bebeğim için üzülürken aynı8 zamanda bebeğime kötülük yapıyorum, sütüm eskiye göre azaldı üzüntüden, allaha şükür tamamen bitmedi ama yetmediği zamanlar oluyor artık. O yüzden kendimi fazla üzmemeye ve duruma alışmaya karar verdim, iş yerim eve uzak ve oldukça yoğunum bu da beni strese sokuyor, ama eşim iş yerimin yanından bir ev tutalım diyor öyle yaparsak biraz daha iyi olacak sanırım, oğluma ananesi bakıyor o konuda da gözüm arkada değil, ama kim olursa olsun benim kadar iyi bakamayacağını düşünüyorum. Oğluşum en çok benim yanımda mutluymuş gibi geliyor. işi bırakırsam ben de mutlu ama parasız bir aileye sahip olacağım bir zaman sonra o mutluluk yine mutsuzluğa dönüşecek. inşallah alışırım yarın tatilim yarını iple çekiyorum.

günaydın canım nerdeee bak bende işe geldim çalışıyorum uyku falan unuttuk onları, neyseki yavrum geceleri uyanmıyor da biraz dinlenebiliyorum.

hoşgeldin tatlım benim oğlumda geceleri uyanmazdı, ama çalışmaya başlayınca uyanmaya başladı, sabahlarıda uyurdu şimdi uyumuyor düzeni değişti tabi, iyi çalışmalar

hoşgeldin tatlım benim oğlumda geceleri uyanmazdı, ama çalışmaya başlayınca uyanmaya başladı, sabahlarıda uyurdu şimdi uyumuyor düzeni değişti tabi, iyi çalışmalar

aynı şey benim oğlumda da oldu bir hafta oldu çalışmaya başlayalı geceleri uyanmaya başladı birden ben de neden olduğunu anlamadım acıkıyor heralde diye düşündüm bir akrabam dediki gündüz seni özlediği için gece uyanıp yanında olduğunu hissetmek istiyor olabilir dedi hakikaten mantıklı geldi çünkü tam işe başladığım zamana denk gelmesi tesadüf değildir heralde. şu iki gündür biraz daha iyi bsakalım ne olacak

selam şekerler
günlerdir doğru dürüst uğrayamıyorum iş güç ev çocukçıkmazdayım yani...dünde bir sürü misafirim vardı annemle çok bunaldık annem de bugün ne var ne yok döktü temziliğimi yapıyor çünkü haftaya cumartesi gidiyor çok üzgünüm günlerdir çok üzülüyorum 13 seneden beri ilk kez annemle bukadar uzun süre birlikte kaldım 4.5 aydır birlikteydik gideceği gün yaklaştıkça içim içimi yiyor onun gidecek olması çok koyuyor bana ya:a015:
günlerdir sıkıntıdan içim içimi yiyor ondan gizli gizli ağlıyorum annemle babama o kadar çok kızıyorum ki kardeşimi ve beni bu duruma soktukları içinsenağlama

tünaydınn kıslarr
sabah sabah bizde mokla gözümüzü açtık sonra biraz yatak keyfi yaptık ve şimdi buralardayız.
julicimm yarın sana başarılar hayatım normalde benimde yarınbaşlamam gerekiyordu ama 1 hafta daha yıllık iznimden kullanarak uzattım daha nereye kadar uzatıcaksam ama artık son yani bizimde bu hafta bitiyor haftaya pazartesi bende başlıyorum kaçınılmaz son sonuçta ..moralini yüksek tut canım herşey çok daha iyi olacak.
beyazmelek dediğin doğru olabilir gündüz görmeyince gece yanındamısın diye kontrol ediyor olabilirler.bu çocuklar cin gibi maşallah bizleri sulu götürür suzuz getirirler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…