2008 Kasım Anneleri

kasım gacılarıkaydirigubbakcemile nerelerde pazar ya bugün dimi nasılsınız biz anneanneye geldik bugün
kimsede yok zati

selamınaleyküm bacılarım
yağmurlu iç karatıcı bi pazar daha.ve küççük bi bebemiz olduğu için biz gene evdeyiz sizde yoksunuz maşallah çocuk soğuk hak getiere geziyonuz fellik fellik galiba

Selam kızlar
nasılsınız?
ben iyiyim sabah 7 gibi Ceren Sultan kalktı.Emdi kaka yaptı.herşeyini hallettik ananeye verdim 9 gibi yattım geri.saat 12 ye kadar uyumuşum maşallah :))

Kızlar bebeklerin uyku düzeni değişiyor iser istemez.
bende çalışmaya başlamadan önce gündüz uykusu yoktu Cerenin çalışmaya başladım.Annem yatıyo diyor .Ohh dedim hatunun garezi banaymış.Beni mahvetti cadı şimdi annemde uyuyo :))
Ama şimdide akşam uykusu azaldı.Bu gidişler gece de uyumayacak die korkuyorum.

valla yaw sabahtan berım kimsecikler uğramamış bıraktığım yerdesiniz :))
baktık hava soğuk dışarı çıkılmaz bizde temzilik yaptık kocişle evi kaldırdık sonunda
şimdi babamız gitti bize mama almaya bizde kızımla başbasa oturuyoruz
bu satırları size duru hanımla beraber yazıyoruz :)))

aman öldüm gacılar ama ev tertemiz oldu bal dök yala şimdi anam kuaföre gidiyo saçları boyatıvercek bizde kızımla oturuyoruz baş başa babamızdan lahmacun istedik onu bekliyoz büyük bir sabırsızlıkla

aa bi selam vereyim dedim kız resmen krize girdi
önce kusma ardından mok operasyonu üstüne uyku sıkıştırınca resmen çığlık çığlığa hanfendi
tam edepsiz oluyor .. neyse şimdi sızdı da biraz kendine gelsin enerji depolasın uyanınca yeniden ağlamaya başlar nede olsa ((

bende saçlarımı kestireyim dedim ama çok sıra vardu geri geldim bende puff
yine kestiremedim bu gidişle kendim kescem-tatlicadiarzu-sonra buna döncem

Doru sen de işe başlayacaksın değil mi ne yaptın süt işlerini. Stresli misin?

Canım ben cuma günü başladım, evet bayağı stresliydi ama ben yokken bebeğim hiç sorun çıkarmamış anneannesine , stoktaki sütleri bir güzel hüpletmiş, eve geldiğimde akşam yedi olmuştu, biraz surat yaptı ama sonra barıştık, dünde dört saat çalışıp döndüm, amirlerimle konuştum, beşten önce çıkamayacağım ama üç kez süt sağmak için yirmi dakka filan beni idare edecekler, beşbuçuk gibi evde olacağım, umarım sağarak altıncı ayına kadar idare ederim, benimki üç saatte bir 130 cc süt içiyor çünkü:tomato:

merhaba hatunlar..

tüm gün oğlumu emzirmeye çalıştım,az az ve zorla..
mama da almıyor..geçicidir umarım..ama kısa kısa da kestiriyor,ağlamıyor fazla,demekki diyorum keyfi yerinde..
ermişim
ama işte her gün şaşırtacaklar bizi.

karnım acıktı..ne yesem bilmiyorum.iştahım azaldı benim son günlerde.2,5 kilo vermişim 25 günde..

Kızlar kimse kalmamış yine burada.Çok kötü birgün geçiriyorum.Bebeğim uyumadı 5.5dan beri.Bu arada bebekleriniz bulunduğunuz odada mı yatıyor.Ben kendi odasında yatırıyordum, çok kişi ilk 6 ay kendi odanda yatır dedi.Ben de odama beşik kurdurdum.Hata mı yaptım acaba. Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?

yasmin cen kendi odamda yatırıyorum daha kolay oluyo hem alıp emzirme vb şeyleriyle ilgilenme açısından
hemde ağlarsa duyma açısından çünkü tüm gün yorgun düşüyorum zaten nasıl uyuduğumu bilmiyorum
duymam diye korkuyordum ve yanıma aldım sende en iyisini yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…