2008 Kasım Anneleri

selamm kızlarr..herkes iyidir umarım.
biraz önce sezeyan la iligili bilgi almak istenen bir forumdan bir mesaj okudum.daha önce kendim de yazmıştım tecrübemi.hamile bir arkadaşımız merak etmiş ve konu açmış.keci51 diye biri mesaj yazmış oraya.nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.öyle kötü şeyler yazmışki,tüm hamileler doğum yapmaktan vazgeçer yani o derece klava:klava: üstelik doğru da değil galiba yazdıkları.çünkü lavman taktı bilmeyen biri çok canım acıdı ve sürekli çiş yaptım her yerim çiş oldu filan yazmış.lavman desek bu tarife göre,lavman değil,sonda desek sonda değil.siz söyleyin arkadaşlar bu ne? linki de göndereyim deisteysn bi baksın

Gördüm o konuyu Saphiracım ben o konuya ilk cevap yazan kişiydim :)
Söyleyeceğimi söyledim arkadaşa daha da davosa yazmam:roflol:

Walla sinirlerini zıplatma canım.Lavmanla sondayı karıştırmış arkadaş.
Bende şahsen böyle konularda kötü şeyler yazılmasına karşıyım.Sonuçta herkesin yaşadığı şeyler değil bunlar.Boşu boşuna insanları korkutmaktan başka bişey değil.

bende sondadan felaket korkuyordum öcü gibi anlatıyolar.kötükedihüso

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr cumadan beri yoktum yazdıklarınızı okuyamadım baya uzayıp gitmiş ananem tuturdu çok özledim getir die bizde topladık herşeyimizi gittik bigün orda kaldık ertesi gün dayımlara geçtik orda myseverle görüştüm çok tatlı çok şeker kk dan tanışmıştık bundan sonra sık sık görüşmeye karar verdik onla görüştükten sonra diğer dayımlara geçtik birgünde orda kaldık daha şimdi içeri girdik

iyiyim darkcım ya kızı uyutmaya uğraşıyorum o da inatla uyumuyor daha banyo yapcam ben ya offff dün misafirlerle uğraşmaktan bugünde temizlikten çok yorgun düştüm yaaaa nasıl işe gideceğim ben bu yogunlukla yaaa(((

oohh seda ne güzel gezmişssin
ya ben inanamıyorum hem ne yapıldığından haberleri yok neyin ne olduğunu bilmiyorlar hemde insanın gözünü korkutmak için öyle acıklı acıklı öcü bişeymiş gibi anlatıyorlar .. pes yani ..neyse konuyu açan doğum yapmıştır zaten heralde en son kendisi de yazar nasıl bir tecrübe olduğunu. :))
bu arada benim böcük ayakları keşfetti daha tam ağzına doğru çekemiyor ama sürekli yukarı kaldırıp yüzüne doğru çekmeye başlıyor ayak gelmeyincede çığlığı basıyor ..ondan önce de oyuncağınıa lmış eline bi saattir ona bişeyler anlatıyor bizde uzaktan izliyoruz.kociş diyoki kesin bizi şikayet ediooo :))))

kızlar vizyon filmleri veren bir site buldum.recep ivedik 2 de var hemde indirmeden izlenebilyo.duru okyanusla sinemaya gidemiyoruz,bizde evde izlemenin yolunu buldum görüşmek üzere öptüm çoookkk

eee bal dök yala yapmak kolaymı bi bedeli var :icecream: :sm_confused:

Ama tüm hafta rahat olcaksın bi de bunu düşün rahatla,evin temiz misler gibi ohh .bende yatmadan mutfağa bi girim bulaşıkları mak.dan çıkarim.Yenileri yerleştirim diyorum daha yapcam ooo:bbo:

canım katılıyorum sana
bende yazdım bişiler

baya gezmişiniz seda ne güzel
bizde dün kızı anneme bırakıp sinemaya gittik aylar sonra
recep ivedik
fena değildi

Darkcim
ne zamandır karşılaşamadık
nasılsın
işe başladın heralde
kendi sınıfını aldın mı tekrar
toplamak da zor olu onları şimdi yaa
Allah yardımcın olsun...

saphiracım iyi seyirler sana :)) biz hergece kızı uyuttuktan sonra bir film izliyoruz kocişle
ee sinemaya gidemeyince bizde böle yapar olduk :))
size şiddetle tavsiyem kesinlikle benjamin button u izleyin kızlar ..layık görüldüğü ödülleri sonuna kadar hak etmiş bence ..

Selam şekerlerrrrrrrrrrr....okuyorum okuyorum bişiler yazamıyorum bi türlü..

Dün oğluşun kontrolüne gittik 7300 olmuş,boyu 64 cm..maşallah oğluma..Genel muayenesinde de bi sorun yok dedi doktorumuz..

Sizin bebişler nasıl???

Darkcim
ne zamandır karşılaşamadık
nasılsın
işe başladın heralde
kendi sınıfını aldın mı tekrar
toplamak da zor olu onları şimdi yaa
Allah yardımcın olsun...

Teşekkürler Elifcim
İyiyim çok şükür 3 gün evde olunca daha bi iyi oluyor insan.Cuma da kar tatiliydi.gerçi gelenim gidenim çok oldu ama öğlene kadar yatmanın baya bi olumlu etkisi oldu.

kendi sınıfımı aldım yine.
Gerilememişler çok şükür ki.Yerime bi arkadaşım bakmıştı,iyi bakmış sağolsun.Bilgi olarak bi sorun yok.Azcık yazıları bozulmuş, şimdilik bi problem yok bakalım.

Çalışmak zor oluyor gece emzirmeye kalkınca sabah zombie gibi kalkıyorum bazen.
-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…