2008 Kasım Anneleri

kızlar vizyon filmleri veren bir site buldum.recep ivedik 2 de var hemde indirmeden izlenebilyo.duru okyanusla sinemaya gidemiyoruz,bizde evde izlemenin yolunu buldum görüşmek üzere öptüm çoookkk
saphiracım özelden yada burdan bi link ver öle git böle gitmek olmaz bende gidemiyom sinemaya bizde izleyelim demi yaaa

ayy kızlar valla ilaç gibi geldi çıktığım gün hava sıcak gibiydi ertesi gün acayip bozdu çok korktum üşütürüm die ardayı pişman oıldum bilseydim çıkmazdım die ama allahtan atlattık geçen yengem aradı kızım çık gez gel bana evde dura dura fosilleşeceksin dedi gül gül öldüm sizler ne yaptınız kızlar en son sizi bıraktığımda 1804. sayfaydı 20 küsür ilerlemiş 3 günde :))))

Walla Kk dada Film odacığı var.ben Lostu burdan izliyordum hatta.
Ama şimdi pek aklıma gelmiyo film izlemek.

Yoksa daha Lostun 5. sezonuna başlicam ben.

Sedacım bende Cerenle gezmek istiyorum sıkıdık evde fosilleşiyoruz:)

Zeyna naber canım?Bıdıklar nasıl?

ay kızlar maşallah bugün kızanda ses yok ya hayırdır inşallah diyelim
pek sesi çıkmıyor ya
neyse saphira bende istiyorm linki ben kaçar

ne olsun darkcım gittim keçyiye 2 çift laf ettim rahatladım şimdi yatmaya hazılanıyorum
bızdıklar iyi biri uyudu annanesinde yarın sabah okul var öbürüde babasının kollarında sallanıyo dalamak üzere.
hepimize iyi geceler. öpüyorum meleklerinizi ve sizi Şeniz

ya evet o ne keçinin yazdıkları?
sabah sabah bende sinirlendim.ağzınıza sağlık kızlar vermişsiniz ağzının payını

ha bu arada hayırlı işler julicim
işte ilk günün..
inşallah bu günü kolay atlatırsın.
işe başlayacak diğer arkadaşlarada kolay gelsin.
moraliniz yüksek,sütünüz bol olsun annişlerhihoyyyt

günaydın kasım sultanları :))))
azodan sonra bugün sabahçı benim galiba .. hadi hertürlü çayı koydum omlet yaptım kahvaltı sofrası hazır buyrun bakalım :)))
julicim ilk iş günün hayırlı olsun canım inşallah zaman su gibi geçer herşey gönlünce olur bi an önce akşam olur sende banusu ya kavuşursun.

günaydın sevgili kasım annişler
işe başlayıp bebeğini özleyecek tüm annelere hayırlı işler günleri su gibi akıp bebeklerine kavuşmak nasip etsin.
kulak ağrısı çektiğim bi gecenin sabahında sersem gibiyim.annem sarımsak ısıt ısıt koy dedi kulağına alır ağrısını dedi.valla ölede oldu.Allah razı olsun ondan.ama bugünde yaşarsam aynı acıyı yarın gitmek lazım kbb'a.
valla saphira kendi izledi flimleri, bize link mink vermedi.görmedi yazdığımızı belkide.gelince verir inşallah.

günaydın millet
nassınız??
bugün zorunlu hizmetim bitiyor
cok sükür
onun sevinci içindeyim
dilekce yazıp yollicam okula
bi de sevk isticem
raporum bitiyor bugün
4 gün daha alıcam rapor
haftaya da ücretsiz izin alıcam
böyle işte
kızımı bırakamıyorum kimselere
kendi annem bile küçük daha ben bakamam diyo yaa

Ve aylar sonra tekrar bu masadan size yazıyorum. Ayrıldığımda koca göbüşümle klavyeye zor ulaşıyordum.

Hiç böyle olacağımı sanmıyordum. Yüzümde güller açıyor bugün., Azo başta olmak üzere katkısı olanları öpücük yağmuruna tutuyoruz. En başta da Banusu hanımı. Çünkü sabah 8 buçukta uyandı. Saat 10 buçuğa kadar annesiyle koklaştı emişti sonra onu uyuttum öyle çıktım. Her şey yolundaydı çok şükür.

Çalışmak da güzelmiş... Biraz kendime geldim gibi sanki. Hernekadar gece heyecandan uyuyamayıp gözlerim şimdi kan çanagğı gibi olsa da güzelmiş. Kızım da hissetti galiba hiç uyanmadığı kadar uyandı gece. Sabah da hep yüzümü sevdi gözlerimin içine bakıp... Yanıma onun önlüğünü aldım onun yanına da pijamamın üstünü koydurdum anneme :))) Kapıdan kovdu resmen annem beni. Bugün de böyle geçecek sanırım. Süt konusunda daha bir gelişme yok sabah 10 da emzirdim. Kaçta sağsam acaba 12 de mi 13 de mi karar veremedim.

selamlar,
bende geldim.. oğluşlardan biri uyuyor birinede mamasını vaeriyorum bir yandanda bakayım dedim..
herkese güzel bir hafta diliyoruz oğluşlarımla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…