- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.361
kızlar geçen hafta eşim bimden peluş eşek almıştı oğluma bayılıyor serseri ona,lülülülülülü ilk uzandığı nesne o oldu benden sonra sarılıyor, konuşuyor, gülüyor, 5 tl hemde yumuşacık, inekte aldık ama onu eşek kadar sevmedi
almak isteyen olursa diye şeyettim
julicim ben de medela almıştım.gerçi çok kullanmadım ama.sürekli sağıyorsan eğer en yüksek ayarda çalıştırma..bu sefer göğüs uçların tahriş olur akşam bebek emerken ızdrap olur,tekrar sağarken de çok acı çekersin..
ben pompayı sütüm azalıyor sağaıp uyarayım diye almıştım.bi faydasını görmedim..ne zaman ki sütüm yetecek mi diye düşünmeyi bıraktım sütüm arttı.şimdi foşur foşur maşallah..o yüzden sen de bu konuda kendine çok stres yapma..
kendini bebeğim doymazsa mamayla arada takviye alabilir diye düşün..sonuçta hiç emziremeyen anneler var..onların da bebekleri gayet sağlıklı..bu bir kısır döngü ..sütüm olacak mı diye stres yaparken süt aazalıyor,süt azalınca bebek huysuzlaşıyor ,uyumuyor,o uyumayınca sen dinlenemiyorsun sen dinelenemyince süt azalıyor filan filan..
rahat ol emin ol sütün daha çok artacak..
elif deniz börülcesimi yaptın yoksa bayılırımcokacimcoookcokacimcoook
bende nohut yaptım bugün ama pirinç pilavı yapacam ve haşlanmış brokoli yoğurt ve mayonezli
bu arada şehriyeli bulgur pilavı denedinizmi, tavsiye ederim biz çok seviyoruz
bende asosta yemiştim ilk defa çokta seviyoruz, istanbulda realde satılıyor aklında olsun eğer buzluktaki stok biterse ankaradada var nasıl olsa realcanım ben karadenizliyim
börülceyle ilk defa bu yaz cesmede tanıstım bilmiyordum eskiden ne olduğunu
cesme pazarından almıştım baya
buzlukta duruyodu
ben de cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?