2008 Kasım Anneleri

slm kızlar julicim hayırlı olsun işin cnm işiniz gerçekten zor hem çalışıp hem bebek bakmak allah kolaylık versin hepinize çalışmadan bakmak bile zorken çalışarak bakmak -tatlicadiarzu-
ben neredeyse bütün manuel makinaları denedim hiçbirinden memnun kalmadım sağ sağ kolumuz kopuyodu eşimle hatta bizle beraber annemlerde helak oldu ozamanlar meme uçlarım çok acıdığı için kullanıyodum ama artık ihtiyacım kalmadı ben hastanedeyken büyük bi makina vermişlerdi elektrikli o inanılmaz rahattı 15 dk da bir sürü çıkıyordu süt ama onada herzaman ihtiyacım olmayacağı için manuel almıştık neyseki o dönemleri atlattık ama çalışıyo olsaydım o makinayı tercih ederdim gerçi pahalıdır ama insan süt veremeyincede üzülüyor işte herkesin dediği gibi kızlar takmayın bu sefer sütünüz kötü yönde etkilenir

kızlar geçen hafta eşim bimden peluş eşek almıştı oğluma bayılıyor serseri ona,lülülülülülü ilk uzandığı nesne o oldu benden sonra sarılıyor, konuşuyor, gülüyor, 5 tl hemde yumuşacık, inekte aldık ama onu eşek kadar sevmedi
almak isteyen olursa diye şeyettim

canım ne güzel yaa
artık bende bişeylerle oynasın istiyorum
bizim kızın en sevdiği sey de sarı renkli bi poşet var
ama kalın öyle haşır huşur ses cıkarmıyo
ona bayılıyo sıpa
dokunuyo tadına bakıyo
görünce bi heyecenlanıyo ki görmeniz lazım
o kadar oyuncak al
cocuk işte gitsin poşetle oynasınkaydirigubbakcemile3

canım
bende sana katılıyorum ne zaman kaygılanmayı bırakayım o zaman artıyo sanki sütüm
kısır döngüyü süper anlatmışın
kendimi buldum vallaa.s

denizanası benim kızında var öle bi tane sevdiği oyuncağı cnm onu görünce gülmeye başlıyo hemen...senin dediğindende almak isterdimde geçen hafta demişsin kalmamıştır kesin bime bişey gelince hemen bitiyo

elifçim bende arzu ediyorum oyuncak almayı ama bizimkide poşetlere bayılıyor hele ıslak mendil poşetine bitiyor renkli dikkatini çekiyor haşur huşur ağzına alıyor atıyor bu şekilde idare edicez heralde oyuncak almaya gerek kalmıooo :)

görüşürüz sedacım
benimki de gelir birazdan

Allahtan yemek yaptım bugün
menüyü veriyorum:))

etli nohut
bulgur pilavı
yoğurtlu börülce
bisküvi tatlısı....

hijyenini sağladıktan sonra zararsız diye düşünüyorum, pirayenin dediği gibi fazla tüylüde olmayınca iyi oluyor, benimki dönencesini ve gıdaklayan tavuğunuda seviyor ama eşeğe bayılıyor, eşekleri sevecek herhalde benim yaptığım oyun halısının eşek kafasınıda çok seviyor , seda elif sizinkiler cidden masrafsızlar:)
elifcim seninki gibi beim lokumda ses çıkaran poşetleri görürse kaçırmıyor, kaka yaptığında yanıma poşet alıyorum kakalı bezi hemen koymak için bazen yakalıyor elinden alamıyorum

piraye bir bakın isterseniz aslında 13ünde gelecekti eşim unuttu unuttu bu cumartesi hatırlattım varmış hatta başka çeşitleride varmış ben bunları istemiştim

Bende kızıma Toyikiden hareket edip şarkı söyleyen tüylü bir köpek aldım çok sevimli ya tasmasıda var ağzını açıp kapatıyor kızıma bir heyecanla gösterdim biraz baktı sonra kafasını çevirdi hiç hoşuna gitmedi :roflol:anasına çekmiş
Ben bebekken annem oyuncak bebek almış bana elime alıp bakmışım sonrada fırlatmışım:uhm:

elif deniz börülcesimi yaptın yoksa bayılırımcokacimcoookcokacimcoook

bende nohut yaptım bugün ama pirinç pilavı yapacam ve haşlanmış brokoli yoğurt ve mayonezli

bu arada şehriyeli bulgur pilavı denedinizmi, tavsiye ederim biz çok seviyoruz

canım ben karadenizliyim
börülceyle ilk defa bu yaz cesmede tanıstım bilmiyordum eskiden ne olduğunu
cesme pazarından almıştım baya
buzlukta duruyodu
ben de cok seviyorum

ben arpaşehriye kullanıyorum, aynı pirinç gibi yapıyorum önce şehriyeyi pembeleştirip sonra buguru ekliyorum dene bence ama az yap istersen beğenmezseniz diye

canım ben karadenizliyim
börülceyle ilk defa bu yaz cesmede tanıstım bilmiyordum eskiden ne olduğunu
cesme pazarından almıştım baya
buzlukta duruyodu
ben de cok seviyorum
bende asosta yemiştim ilk defa çokta seviyoruz, istanbulda realde satılıyor aklında olsun eğer buzluktaki stok biterse ankaradada var nasıl olsa real

piraye dene bakalım canım haber ver ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…