2008 Kasım Anneleri

ah darkcım sabah bi kalktım her yerim ağrıyordu üzerimden araba geçmiş gibiydim aynı kemikleirm sızlıyordu nasıl kalktım bilmiyorum valla
günaydın kızlar iyi haftalar..

azo buperns çok yakışıklı yaaa maşallah kasım bebişlerinin hepsine bende koyacağım birazdan pek bi kıskandım sizi:1hug:

zeyna bacı geçmiş olsun kaldık bu sıpalarla insan kendiyle ilgilenemiyor valla ağda yaptırmaya dahi gidemedim ben annem halletti valla

elifdem canım bebişini kendin büyüt büyütebildiğin kadar o kadar güzel ve değerli ki onlarla geçen her dakika insanın bırakası gelmiyor

juli alemsin koca göbeklü senüDD
canım bence 3 saatte falan sağ ya benden önceden süt fışkırırdı şu 2 gündür sütüm azaldı iki gündür bir gün 30 cc bugün de 45 cc mama takviyesi yaptım benim kız 130 ccden aşağı doymuyor zaten benim kız beni bitek
uyku sersemi emiyor bide geceleri alıştı sanırım biberona şu 6 ay bi geçs hayırlısıyla

görüşürüz sedacım
benimki de gelir birazdan

Allahtan yemek yaptım bugün
menüyü veriyorum:))

etli nohut
bulgur pilavı
yoğurtlu börülce
bisküvi tatlısı....
off elifdem menü müthiş canım kocişlesize misafir olabülür müyüzkaydirigubbakcemile3

ya kızlar eskisi kadar yok sütüm ne yapacağım ben yaaa kocişe salep ısmarladım dur bakalım

tüüüü lavinya hatunu ağdanı anana mı yaptırıdın? hayatta anama yaptıramam valla utancımdan yerin dibine gireyim daha iyi. ben yanında soyunamam be bide ağda yaptıracam bak sennn.güle güle uzat şekerim
ya ben bu sağma pompasından bi mok annamadım. zaten sütümde can çekişiyo pazartesi işede başlıcam ne olcek halim bilmiyorum. son 10 gündür bebeğim mama ağırlıklı emiyo.önceden meme ağırlıklı mama alırdı tersine döndü.aslında kafama bişide takmıyorum süt var mı yok mu cc lerde ölçmüyorum ki kaçsın ama yok işte.anama çekmişim onunda hep bu ayda bitmeye başlarmış bugün tam 3 saat sonra bi sağayım dedim kendimi sağ göğsümden 20 cc sol göğsümden hiç bişi çıkmadı.yani ben mahvaldum yok ben değilde zavallı oğlum mahvoldu.Allah hakkımızda hayırlısı eğlesin.
bu akşam sinemaya gitcektik güya.benim sivri zekalı kocam bilet alma işini geçe bırakmış ve yer kalmamış :mymeka:haftaya p.tesiye kaldı kısmet napalım bu zaman kadar erteledik bekledik 1 hafta daha bekleriz.

Kızlar dışarı çıkarken süt sağıpmı bırakıyorsunuz yoksa mamamı bırakıyorsunuz.Sinemaya gidelim desek en az 4 saat geçer en az 100 cc süt lazım onuda çıkarmak zor oluyor

Selam kızlar nasılsınız?

Julicim ilk iş günün hayırlı olsun bak korkulcak gibi değilmiş.Ama çok güldüm ya kızının önlüğünü aldın demek:))) Onada pijamanı bıraktın ha :)) Allah seni netmedin emi Alemsin walla.Hiç böyle şeyler aklıma gelmemişti :) ya çalışmaya alışmışız ya iyi geliyor biraz da evde bunaldık ya cidden insan rahatlıyor.herne kadar bebişleri özlesek de işi de özlemiş oluyoruz.Tabi bi kaç haftaya biter iş özlemi DD

ben memnunum çalıştığıma çok şükür bi sorunumuz yok.

denizcim maşallah kıskanıyorum valla şu rahat rahat yemeklerini yapanlarını bizimki beni rahat bırakmıyor valla bugün yiğenim bizdeydi de o yarım saat baktı ben bi zeytin yağlı kabak yemeği yaptım kociş gelincede yanına salata öle geçiştirdik bugünde zor valla ya yarınada buzlukta barbunyam vardı onu bide pilav yaparım hatta birazdan onları hazırlayayım bu velet beni yarında rahat bırakmaz

önceden utanıyordum ama doğumdan sonra aştım canım elin gacılarına açacağımda annemden mi utanacağım de bakemsositososito
şü süt işi bizde de ters olmaya başladı bende sanki süt yok bu aralar bugün ilk kez mama verdim kızıma bii 40 cc biri de 70 cc hiç böyle olmuyodu çok üzülüyorum yasenağlama
Kızlar dışarı çıkarken süt sağıpmı bırakıyorsunuz yoksa mamamı bırakıyorsunuz.Sinemaya gidelim desek en az 4 saat geçer en az 100 cc süt lazım onuda çıkarmak zor oluyor
seyra ben çalışmaya başlayalı çok oldu anneme süt sağıp bırakıyordum hiç mamaya gerek kalmıyordu ama 3 gündür mama vermek zorunda kalıyorum neden böyle oluyor ya önceden göğsüm taş gibi olurdu acaba pompayla sağdığım için mi?kızım beni iki kez falan emiyo günde

bende öyle ama zor güzelim ya ama ben martın 5inden sonra felan 15-20 gün işe gitmeyeceğim çünkü yoğunluğum bitiyo bana yardımcı olan bir kişi daha var kızım uyuduğunda gider gelirim birdahaki sene aralıĞa kadar rahatım günde 3-4 saat gitsem olur hehehhhhhhh:)))) beni tek mutlu eden bu zateN
kızlar cuma günü doktora gittik kuzum 7.500 gram olmuş boyuda 65 cm maşallah kuzuma

Maşallah Yağmur cemre ye
Avut bakalım sen kendini :)))

Elifdemcim walla en fazla 2 daat ayrı kalıyoruz.geliyorum tenefüste uyumamışsa.
Şartlandırma kendini şimdiden eninde sonunda alışıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…