- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.381
eee bal dök yala yapmak kolaymı bi bedeli var :icecream: :sm_confused:
Ama tüm hafta rahat olcaksın bi de bunu düşün rahatla,evin temiz misler gibi ohh .bende yatmadan mutfağa bi girim bulaşıkları mak.dan çıkarim.Yenileri yerleştirim diyorum daha yapcam ooo:bbo:
günaydın kızlar iyi haftalar..
günaydın sevgili kasım annişler
işe başlayıp bebeğini özleyecek tüm annelere hayırlı işler günleri su gibi akıp bebeklerine kavuşmak nasip etsin.
kulak ağrısı çektiğim bi gecenin sabahında sersem gibiyim.annem sarımsak ısıt ısıt koy dedi kulağına alır ağrısını dedi.valla ölede oldu.Allah razı olsun ondan.ama bugünde yaşarsam aynı acıyı yarın gitmek lazım kbb'a.
valla saphira kendi izledi flimleri, bize link mink vermedi.görmedi yazdığımızı belkide.gelince verir inşallah.
günaydın millet
nassınız??
bugün zorunlu hizmetim bitiyor
cok sükür
onun sevinci içindeyim
dilekce yazıp yollicam okula
bi de sevk isticem
raporum bitiyor bugün
4 gün daha alıcam rapor
haftaya da ücretsiz izin alıcam
böyle işte
kızımı bırakamıyorum kimselere
kendi annem bile küçük daha ben bakamam diyo yaa
Ve aylar sonra tekrar bu masadan size yazıyorum. Ayrıldığımda koca göbüşümle klavyeye zor ulaşıyordum.
Hiç böyle olacağımı sanmıyordum. Yüzümde güller açıyor bugün., Azo başta olmak üzere katkısı olanları öpücük yağmuruna tutuyoruz. En başta da Banusu hanımı. Çünkü sabah 8 buçukta uyandı. Saat 10 buçuğa kadar annesiyle koklaştı emişti sonra onu uyuttum öyle çıktım. Her şey yolundaydı çok şükür.
Çalışmak da güzelmiş... Biraz kendime geldim gibi sanki. Hernekadar gece heyecandan uyuyamayıp gözlerim şimdi kan çanagğı gibi olsa da güzelmiş. Kızım da hissetti galiba hiç uyanmadığı kadar uyandı gece. Sabah da hep yüzümü sevdi gözlerimin içine bakıp... Yanıma onun önlüğünü aldım onun yanına da pijamamın üstünü koydurdum anneme :))) Kapıdan kovdu resmen annem beni. Bugün de böyle geçecek sanırım. Süt konusunda daha bir gelişme yok sabah 10 da emzirdim. Kaçta sağsam acaba 12 de mi 13 de mi karar veremedim.
off elifdem menü müthiş canım kocişlesize misafir olabülür müyüzkaydirigubbakcemile3görüşürüz sedacım
benimki de gelir birazdan
Allahtan yemek yaptım bugün
menüyü veriyorum:))
etli nohut
bulgur pilavı
yoğurtlu börülce
bisküvi tatlısı....
tüüüü lavinya hatunu ağdanı anana mı yaptırıdın? hayatta anama yaptıramam valla utancımdan yerin dibine gireyim daha iyi. ben yanında soyunamam be bide ağda yaptıracam bak sennn.güle güle uzat şekerim
ya ben bu sağma pompasından bi mok annamadım. zaten sütümde can çekişiyo pazartesi işede başlıcam ne olcek halim bilmiyorum. son 10 gündür bebeğim mama ağırlıklı emiyo.önceden meme ağırlıklı mama alırdı tersine döndü.aslında kafama bişide takmıyorum süt var mı yok mu cc lerde ölçmüyorum ki kaçsın ama yok işte.anama çekmişim onunda hep bu ayda bitmeye başlarmışbugün tam 3 saat sonra bi sağayım dedim kendimi sağ göğsümden 20 cc sol göğsümden hiç bişi çıkmadı.yani ben mahvaldum yok ben değilde zavallı oğlum mahvoldu.Allah hakkımızda hayırlısı eğlesin.
bu akşam sinemaya gitcektik güya.benim sivri zekalı kocam bilet alma işini geçe bırakmış ve yer kalmamış :mymeka:haftaya p.tesiye kaldı kısmet napalım bu zaman kadar erteledik bekledik 1 hafta daha bekleriz.
seyra ben çalışmaya başlayalı çok oldu anneme süt sağıp bırakıyordum hiç mamaya gerek kalmıyordu ama 3 gündür mama vermek zorunda kalıyorum neden böyle oluyor ya önceden göğsüm taş gibi olurdu acaba pompayla sağdığım için mi?kızım beni iki kez falan emiyo gündeKızlar dışarı çıkarken süt sağıpmı bırakıyorsunuz yoksa mamamı bırakıyorsunuz.Sinemaya gidelim desek en az 4 saat geçer en az 100 cc süt lazım onuda çıkarmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?