2008 Kasım Anneleri

Lavinyacım Maşallah kuzuna gelişimi gayet iyİ çekik gözlerinden öp benim için

Bu aralar çok rüya görüyorum uykusuzluktan herhalde.Dün akşamda Lavinyayla ben Darka oturmaya gitmiştik :)) KK bağımlılık yaptı herhalde

İlahi Seyra Hayır olsun canım inşallah.

Buyrun gelin beklerim her zaman

ya öyle bir rüya bende görmüştüm bir kere ama ben juliyi görmüştüm çok komik ya dark belki gelemez ama sen gelebülürsün trabzona yarım saat benim evim cuma günü trabzondaydım yine beklerim canım
Çapkın Ardayı görüyon mu?
p
sorma ya arada kaptı benim kızı
maşallah subanaalh lavinyacım güzel kızına

sağol canım öpüyoruz efeyi bizde keltoşundanfisfisfis

neyse şekerler sizleri ve minik prens ve prenseslerinizi öpüyorum yirim onları ben ya
dünkü yorgunluğum hala çıkmadı ben yatıyorum öpüldünüz iyi geceler çok yazmayın ha okumak zor oluyo yatıveren bakam

ben yatıyom valla bu veleti bayıltıp yarın görüşürüz kızancıklara iyi bakın haaa:lepi:
asorti ve mmmf nerdeydi bugün ya bilen var mı ben mi kaçırdım yoksa?

akrep burcu erkeğiyiz çapkınlık doğuştan kaydirigubbakcemile3 kocişde ardayı uyutucam die kendi uyudu adam bende ardayı uyutup yatiim bare herkese ii geceler mujuks

saphiracım özelden yada burdan bi link ver öle git böle gitmek olmaz bende gidemiyom sinemaya bizde izleyelim demi yaaa

Saphiracım linki bana da atar mısın?

arkadaşlar pardon valla yeni gördüm.zeynacım geçmiş olsun.
yine herkes kaçmış sanırım,yetişemedim
bu akşam dr randevumuz vardı.sonunda istediğim gibi bir dr buldum sanıırm.aman dilimi ısırayım da minnoşum maşallah 59cm olmuş,5.570gr,kafası da 40 cm olmuş ben mamadan tamamen kesmek isterken dr umuz mama sayısını gündew 3 e çıkardı ama memeyı verme şeklimiz bira değişik.önce emziricem üstüne mama vericem 120 cc ye kadar en fazla.buraya kadar herşey güzeldi ve eşiminde benim de yüzümüz gülüyordu.muayeneye geçene kadar mış!vajen yapışıklığı varmış kızımda :çok üzgünüm:
dr. şimdi açıcam eğer olmazsa cerrahi müdahale gerekir dedi.ben acıakmı peki şmdi ağlayacakmı dedim,dr evet biraz ağlayacak dedi.eşime baktım kuvvet almak için o benden beter çok kötü oldum çooookksenağlama göz yaşım hazırda bekliyor her an bırakıcam o haldeyim.neyse çok şükürki hemencecik açıldı belki 1 sn sürmüştür :Saruboceq: benimki de azıcık ıhhh yaptı yüzünü buruşturdu hafif hemen düzeldi.nasıl bir oohh çektiğimi içmden anlatamam.dr pomad sürdü.3 tane pomad yazdı reçeteye bunların alın uygulayın dedi.yeni kapanmış Allahtan.3 haftayı geçince cerrahi müdahaleyle açıyorlarmış!sürekli kontrol edicekmişiz,eğer tekrar olursa doğru dr a.bööle işte akşam akşam bi yürek kalkıntısı yaşadık ama şükür ki geçti:Saruboceq:

günadın millet
tükkanı ben acayım bugün

gece emzirmeleri hormanlar gece calıştığı için sütü artıroyormuş gece sık emzirmek gerekiyormuş
emzirmek için cok sık uyandım gece
bi de sağdım 1 saat falan
fark edecekmi bakalım

bugün 1de randevumus var doktora gidicez
gene tartıya cıkacak kızım ve ben sinir krizleri geciricem gene
inşallah bu sefer biraz fazla kilo almıştır

daha hiç bişey yemedim
ne yesem acaba
üseniyorum kahvaltı hazırlamaya yaa
atıstırayım bişeyler

öğleden sonra gene uğrarım inşallah

zeynacım
hakkaten dün asortie ve mmmf yoktu
nerdeydiler acaba??

gunaydın mıllet
her zamankı gıbı sabah erkenden ısımın basında kahvaltı arkasından ılk sıze bakıyorum
yagmur bebek cok sırın maasallah

saphıra bende ıstıyorum su lınkı bana da gonderırsen sevınırım canım

bız dun aksam yıne oglusumla ugrastık
huysuz nazlıydı yıne
zeyna melıla ısımlı ılacı bulamıyorum burada
3 eczandeye sordum ne ılacı dıye bana sordular depolarını arattırdım yok dedıler

tasınma ısım artık yakınlasıyor ama havalrın tamamen ısınmasını beklıyorum
tasınma esnasında hasta olup cocuga bulastırmaktan korkuyorum
ama artık evımın ozellıkle salonum toplanması lazım ıcım kabarıyor valla dusundukce
bır arkadasa soyledım cumartesı yardım ederım dedı ama vazmı gecsem dıye de dusunuyorum hanı
bu hafta ustalar baslıyor tadılata ama sımdıden gozum korktu valla

bende cok ruya goruyorum bu aralar
bu gece kadın dogum doktoruma ıkı arkadası tavsıye ettım ve doktorumla konusyordum kaydirigubbakcemile3

günaydın millet ben geldim julicim işim hayırlı olsun ben her sabah yine ağlamaklı oluyorum biraz ama atlatacağım inşallah
geçmişi fazla okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim süt sağma olaylarından bahsetmişsiniz bende aventin manuel pompasını kullanıyorum çok memnunum. sağıp bırakıyorum yeterli gelmezse mama veriyor annem. oğluşumun fotolarını pc ye yükledim sonounda birazdan sizinlede tanıştıracağım minik prensimi becerebilirsem şimdi birini koyayım

ama nasıl dı hatırlayamıyorum yine yaa benneyaptımki off salaklalığıma doymayayım bir de şu bebek takvimini anlatmıştınız geçen haftalarda hangi sayfada kaldı acaba bilen var mı lütfeeen yardııım fisfisfis

geçmiş olsun saphiracım

günaydın herkeze çok karnım aç bişiler yiyeyim görüşürüz.

lavinyacım subanallah maşallah yağmur hanıma ..
saphiracım geçmiş olsun size de aman sonrası için dikkat et sık sık kontrol et sende ..
arada bir börülce duydummm bayılırımmmm bende istiyorumm :)))
kız dalmak üzere bende bişiler yiyim gelirim inşaallah tekrar tabi cimcime müsade ederse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…