- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.401
Lavinyacım Maşallah kuzuna gelişimi gayet iyİ çekik gözlerinden öp benim için
Bu aralar çok rüya görüyorum uykusuzluktan herhalde.Dün akşamda Lavinyayla ben Darka oturmaya gitmiştik :)) KK bağımlılık yaptı herhalde
Lavinyacım Maşallah kuzuna gelişimi gayet iyİ çekik gözlerinden öp benim için
Bu aralar çok rüya görüyorum uykusuzluktan herhalde.Dün akşamda Lavinyayla ben Darka oturmaya gitmiştik :)) KK bağımlılık yaptı herhalde
sorma ya arada kaptı benim kızıÇapkın Ardayı görüyon mu?
p
maşallah subanaalh lavinyacım güzel kızına
saphiracım özelden yada burdan bi link ver öle git böle gitmek olmaz bende gidemiyom sinemaya bizde izleyelim demi yaaa
Saphiracım linki bana da atar mısın?
günaydın sevgili kasım annişler
işe başlayıp bebeğini özleyecek tüm annelere hayırlı işler günleri su gibi akıp bebeklerine kavuşmak nasip etsin.
kulak ağrısı çektiğim bi gecenin sabahında sersem gibiyim.annem sarımsak ısıt ısıt koy dedi kulağına alır ağrısını dedi.valla ölede oldu.Allah razı olsun ondan.ama bugünde yaşarsam aynı acıyı yarın gitmek lazım kbb'a.
valla saphira kendi izledi flimleri, bize link mink vermedi.görmedi yazdığımızı belkide.gelince verir inşallah.
yasmincim özel mesajın kapalı tatlım :uhm:
geçmiş olsun saphiracımarkadaşlar pardon valla yeni gördüm.zeynacım geçmiş olsun.
yine herkes kaçmış sanırım,yetişemedim
bu akşam dr randevumuz vardı.sonunda istediğim gibi bir dr buldum sanıırm.aman dilimi ısırayım daminnoşum maşallah 59cm olmuş,5.570gr,kafası da 40 cm olmuş ben mamadan tamamen kesmek isterken dr umuz mama sayısını gündew 3 e çıkardı ama memeyı verme şeklimiz bira değişik.önce emziricem üstüne mama vericem 120 cc ye kadar en fazla.buraya kadar herşey güzeldi ve eşiminde benim de yüzümüz gülüyordu.muayeneye geçene kadar mış!vajen yapışıklığı varmış kızımda :çok üzgünüm:
dr. şimdi açıcam eğer olmazsa cerrahi müdahale gerekir dedi.ben acıakmı peki şmdi ağlayacakmı dedim,dr evet biraz ağlayacak dedi.eşime baktım kuvvet almak için o benden beter çok kötü oldum çooookksenağlama göz yaşım hazırda bekliyor her an bırakıcam o haldeyim.neyse çok şükürki hemencecik açıldı belki 1 sn sürmüştür :Saruboceq: benimki de azıcık ıhhh yaptı yüzünü buruşturdu hafif hemen düzeldi.nasıl bir oohh çektiğimi içmden anlatamam.dr pomad sürdü.3 tane pomad yazdı reçeteye bunların alın uygulayın dedi.yeni kapanmış Allahtan.3 haftayı geçince cerrahi müdahaleyle açıyorlarmış!sürekli kontrol edicekmişiz,eğer tekrar olursa doğru dr a.bööle işte akşam akşam bi yürek kalkıntısı yaşadık ama şükür ki geçti:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?