2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar. Artık evden de giremiyorum nete gerçekten hiç vaktim olmuyor çünkü. Dün erken çıkıp 5 de evde olmama rağmen yemek, kızım, iş, derken gece oldu bile. Bir de annem çok ağır grip oldu, kızım da yeni yeni iyileşmişken bu sabah yeniden burnu akmaya başladı. Ne yapacağım, hangisine üzüleceğim bilmiyorum. Süt sağma pompamın adaptörünü de işte unutunca dün gece süt de sağamadık zaten göğsüm yara oldu. Valla hep güzel haberler vermek isterdim ama böyle işte Bu memelere ne oldu anlamıyorum. Meme ucu değil içi acıyor. Süt gelirken acıyor kızım emerken acıyor. Acıdan ağlıyorum. Ve kızım emmesine rağmen hala göğüsler dolu. Zaten kızım da pek emmek istemiyor. Emiyor 1 saat sonra yine istiyor. Çünhkü tam emmiyor. Biberona alışmak böyle bir şey heralde. Zor günler... Neyseki eşim çok destek oluyor. Bugünleri de atlatacağız inşallah..

amaaan oku oku bitmiyo ya ne çok çalışıyor çeneniz anam
zeyna kafam benim dün annemdeyidm giremedim meraklandığın için çok mersü fıstık kafam benim
ama mmmf yok cidden

Julicim bence pompadan dolayı olmuştur.Şimdi mecbur daha çok kullanıyorsun o yüzden olmuştur ben 1 kez kullanınca bile göğüs ucumda ağrı oluyor.
Geçmiş olsun belki hastalanmaz atlatır hemen.Bendede grip başlangıcı var umarım geçmez bebeğime
Bende bugün rapor alıyorum bakalım sonrada 20 gün yıllık iznimi kullanacağım

Bu arada bugün 3 Aylık oldu Prensesimhihoyyythihoyyythihoyyyt2 gündür hauuuuu hauuu diye birşeyler diyor:sm_cool:yiyesim geliyor

Kızlar ya bebeğimin ayakları terliyor hep soğuk.Önceden sıcacık olurdu.Genelde 3 kat oluyor ayakları.En üsttede patikleri oluyor.Acaba terliyormu ya neden önceden olmuyordiki.Korkuyorum hasta olacak diye.Şimdide patikleri çıkardım bakalım terleyecekmi

Bu arada Prima-Canbebe -Haggies ve Molfix denedim Molfixi çok beğendim gayet emici kenar bantları diğer bezlerde hep sıkıştırdı .Primadan kakası çıkıyordu ve kenar bantları çok sıkıyordu.Haggiesinde sıvıyı eşit dağıtmıyordu ve iç sızdırmayan bandı çok sıkı iz bırakıyordu.Molfix çok iyi oldu tavsiye ediyorum

Sabagh sabah çenem düştü hayırlısı.......a.s.

dün bende dicektim asorti mmf nerde die ..zeyna bi ara girdi selam verdi gitti hadi onun varlığını anlamıştık.. asorti benden önce davranmış acep mmf hasta falan mı oldu ( aman allah korusun da ..

seyracım nice nice daha güzel aylara canım..
kızlar elifdem yazmış ya gece emzirme sütü arttırır diye doğru ..benim doğum doktorum demişti özellikle gece 2 ile sabah 6 arasında daha fazla uyarılma oluyormuş ve bu saatlerdeki emzirme ile süt üretimi artıyormuş.

evet seyracım bedne molfix kullanıyorum ve primadan kat kat daha iyi bizimde mokumuz çıkıyordu primadan bide yara olmuştu ama maşallah bundan hiç bi kazamız yok.bende sonua kadar tavsiye edrim.

asorti kafa özledim sizi valla yokuluğunuz çok belli. annenden neden girmedin kızancıklar mı izin vermedi yoksa. mmmf hala ortaya çıkmadı ve çok meraklandım acaba Allah korusun hastaydılar en son.du ben arayım bildirirm size burdan..

hamur mayalamıştım bi şekil verip fırına yollayım gelirim cokacimcoook eşim diyo işe başlamadan iyice döktür özleyecem diyoo delüüü

bu arada hep dicem hani benim takvimdeki simpsonlardaki magie varya işte benim kız aynı ona benzioo :))) tıpkı onun gibi emzik emio emziği ucuna kadar çıkartıyor emzik tam düşecek derken bi anda hhüüüüüüppp die çekip emmeye devam ediyor çok komik ..annemler kızıma magie diyip duruyorlar

slm
kızımı yıkıycam ama önce size bi bakayım dedim
saphıra geçmiş olsun cnm
julicim sizede geçmiş olsun,göğüslerinde makineden acıyodur bence cnm bide göğüslerini boşaltamıyosun oda rahatsız ediyodur
lavinya yağmur çok tatlı maşallah fıstığa...

kızlar oğlumu son günlerde özellikle sabahları emziremiyorum mama da almıyor.
acaba erken mi beslemeye çalışıyorum..ağlıyor gaz oluyor falan..
neyse bana söylermisiniz beslenme aralıklarınızı..4 saat oldu bekliyorum almıyorr.
son zamanlarad böyle..
nasılbir yol izlesem acaba??

cnm 4 saatte acıkmıştır bence ama gazı olduğu için ememiyodur belki ben öle olunca yatarak emziriyodum rahat emiyodu bi dene istersen,ben gündüzleri deyil 4 saat 2 saati zor buluyorum huysuzlanıyo emmeyince

diloks:
kızlar oğlumu son günlerde özellikle sabahları emziremiyorum mama da almıyor.
acaba erken mi beslemeye çalışıyorum..ağlıyor gaz oluyor falan..
neyse bana söylermisiniz beslenme aralıklarınızı..4 saat oldu bekliyorum almıyorr.
son zamanlarad böyle..
nasılbir yol izlesem acaba??

son zamanlarda bizim de emmemiz çok sorunlu olmaya başladı. nedense kızım hep emerken kaka ya da gaz yapıyor. 2 dk emiyor sonra çığlık çığlığa sancısı başlıyor. 10-15 dk bi ara veriyorum. karnına masaj yapıyorum, kakasını yapıyor tekrar emmeye koyuluyor. bu sefer de ilgisini bi şey çekiyor yine memeyi bırakıyor. dün akşam en sonunda çareyi sessiz ve karanlıkta yatakodamızda emzirmekte buldum. artık tek dünyaları meme olmaktan çıktı, kendilerini ve dış dünyayı keşfetmeye başladılar. bu arada uykusunda emzirmek de iyi bi çözüm. uyanmazsa kuzu kuzu emiyor...
bu arada 4 saatte bence de acıkmıştır. uykusunda vermeyi dene cnm.

Son düzenleme:

Bizde de var yaklaşık aynı sorun, emmede çok sorun olmuyo ama önceki gibi hemen yapışmıyo memeye, kakasını da iki günde bir falan yapıyodu şimdi günde iki üç kez yapar oldu, birkaç gündür böyle. ben de gece uyurken verdim bayağı iyi emdi.

kızlar anne bebek çocuk ürünleri fuarı varmış İstanbul CNR'da 26 şubat 1 mart arası, ben gitmek istiyorum çok ama minnoşla nasıl yapıcaz bilmiyorum. var mı gitmeyi düşünen?

elmalı ve köftecim(bu arada köfte deyince acıkıyorum ,çok severim..de)

bu güne kadar hiçsorun etmedim ama özellikle 2 gündür ağlayasım var ..

çok ağlıyor allahtan gece uyku sersemi emiyor ..şimdi salladım daldı.kalkmaya yakın alıp emzireceğim
kilo almayacak diye endişe ediyorum..
dün akşam 3 saatgazçıkarmakla uğraştım bağıra çağıra.
bir türlüçıkarıp ta uykuya dalamadı.
tabibu sürede yine acıktı.yine emzirdim azıcık.yine gaz derken ahımgitti vahım kaldı..
sonra gazlı mazlı sallaya sallaya zor uyuttum..
sabaha karşı yine gaz sancısıyla uyandık hala da devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…