- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.421
Selam kızlar. Artık evden de giremiyorum nete gerçekten hiç vaktim olmuyor çünkü. Dün erken çıkıp 5 de evde olmama rağmen yemek, kızım, iş, derken gece oldu bile. Bir de annem çok ağır grip oldu, kızım da yeni yeni iyileşmişken bu sabah yeniden burnu akmaya başladı. Ne yapacağım, hangisine üzüleceğim bilmiyorum. Süt sağma pompamın adaptörünü de işte unutunca dün gece süt de sağamadık zaten göğsüm yara oldu. Valla hep güzel haberler vermek isterdim ama böyle işte Bu memelere ne oldu anlamıyorum. Meme ucu değil içi acıyor. Süt gelirken acıyor kızım emerken acıyor. Acıdan ağlıyorum. Ve kızım emmesine rağmen hala göğüsler dolu. Zaten kızım da pek emmek istemiyor. Emiyor 1 saat sonra yine istiyor. Çünhkü tam emmiyor. Biberona alışmak böyle bir şey heralde. Zor günler... Neyseki eşim çok destek oluyor. Bugünleri de atlatacağız inşallah..
son durum mmmf telefona cevap vermedi mesaj attım bakalım bekleyim olmadı gene ararım aklım karşıtı bak şimdibenneyaptımki
diloks:
kızlar oğlumu son günlerde özellikle sabahları emziremiyorum mama da almıyor.
acaba erken mi beslemeye çalışıyorum..ağlıyor gaz oluyor falan..
neyse bana söylermisiniz beslenme aralıklarınızı..4 saat oldu bekliyorum almıyorr.
son zamanlarad böyle..
nasılbir yol izlesem acaba??
son zamanlarda bizim de emmemiz çok sorunlu olmaya başladı. nedense kızım hep emerken kaka ya da gaz yapıyor. 2 dk emiyor sonra çığlık çığlığa sancısı başlıyor. 10-15 dk bi ara veriyorum. karnına masaj yapıyorum, kakasını yapıyor tekrar emmeye koyuluyor. bu sefer de ilgisini bi şey çekiyor yine memeyi bırakıyor. dün akşam en sonunda çareyi sessiz ve karanlıkta yatakodamızda emzirmekte buldum. artık tek dünyaları meme olmaktan çıktı, kendilerini ve dış dünyayı keşfetmeye başladılar. bu arada uykusunda emzirmek de iyi bi çözüm. uyanmazsa kuzu kuzu emiyor...
bu arada 4 saatte bence de acıkmıştır. uykusunda vermeyi dene cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?