- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.441
gitmeyi çok isterim ama kocişin işleri çok yoğun kimbilir ne güzel şeyler vardır
elmalı ve köftecim(bu arada köfte deyince acıkıyorum ,çok severim..de)
bu güne kadar hiçsorun etmedim ama özellikle 2 gündür ağlayasım var ..
çok ağlıyor allahtan gece uyku sersemi emiyor ..şimdi salladım daldı.kalkmaya yakın alıp emzireceğim
kilo almayacak diye endişe ediyorum..
dün akşam 3 saatgazçıkarmakla uğraştım bağıra çağıra.
bir türlüçıkarıp ta uykuya dalamadı.
tabibu sürede yine acıktı.yine emzirdim azıcık.yine gaz derken ahımgitti vahım kaldı..
sonra gazlı mazlı sallaya sallaya zor uyuttum..
sabaha karşı yine gaz sancısıyla uyandık hala da devam..
kızlar mmmfye ulaştım oğlanla birlikte hastaymışlar. mmmf 40 derece ateşlerdeymiş boğazı fenaymış konuşamıyormuş bile. inşallah bir an önce toparlanırlar :Saruboceq:
şimdi takvimi de hazırladım sanırım onu buraya nasıl yapıştırıcam bir de onu şeyetseniz a.s.
Mmmf'ye çok üzülüdüm umarım kısa sürede iyileşir, Dilek Tuna bence gaz yüzünden emmiyordur. Bugünlerde biz de Elmalı gibi memede kaka yapıyoruz. Hatta dün gece uzun süredir ilk kez 2 de kaka yaptı. Kızımınh gazının sesine uyandım yani :))
Süt kaplarım boş bense koca memelerle dolanıyorum ortada bakalım ne olacak sonumuz. Arkadaşım yarın sadece bir kere kullandığı Avent'in manuel pompasını getirecek. Benim pompada sorun yok ama kızım emmeyince süt çıkmıyor benden işte napalım. Hastaneyi aradım hemşire makineyle sağma elinle sağ dedi. Bir iki deneyim dedim ölüyorum zaten acıdan dokunamıyorum bile göğüslerime nasıl sağayım elimle. Ben de vazgeçtim. Bebişimin keyfi yerindeymiş. Buzlukta stok sütlerden içiyor. Biraz da ben bırakmıştım onlarla idare ediyor. Uyuyor hatta gülüyor telefonda duydum. Akşamı iple çekiyorum minik canavarı yemek için :)
tünaydın kasım annişleri
mmmfciğe geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir
zeyna, asortie, elmalı turta hoşgeldiniz kızlar uzun uzun göremiyoruz sizi bugünlerde
diloks inşallah atlatırsınız bu nazlanmaları bırakmadan
saphira geçmiş olsun tatlım
ecemim allah kolaylık versin
lelal, minik kalimero, köfte sizede merhaba şekerler
juli sende çok kafana takma allah bebişinin rıskını verir meark etme
bugün 4 saat dersim vardı sabahtan gittim geldim, oğluşumda babaannesinde aradım uyuyor diyince bende evi toparlayım bari diye gitmedim aslında o kadar çok uykum varki evi toparlayınca biraz uyuyabilsem keşke
ahh canuuummmben yatıyom valla bu veleti bayıltıp yarın görüşürüz kızancıklara iyi bakın haaa:lepi:
asorti ve mmmf nerdeydi bugün ya bilen var mı ben mi kaçırdım yoksa?
evet seyracım bedne molfix kullanıyorum ve primadan kat kat daha iyi bizimde mokumuz çıkıyordu primadan bide yara olmuştu ama maşallah bundan hiç bi kazamız yok.bende sonua kadar tavsiye edrim.
asorti kafa özledim sizi valla yokuluğunuz çok belli. annenden neden girmedin kızancıklar mı izin vermedi yoksa. mmmf hala ortaya çıkmadı ve çok meraklandım acaba Allah korusun hastaydılar en son.du ben arayım bildirirm size burdan..
hamur mayalamıştım bi şekil verip fırına yollayım gelirim cokacimcoook eşim diyo işe başlamadan iyice döktür özleyecem diyoo delüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?