2008 Kasım Anneleri

kızlar mmmfye ulaştım oğlanla birlikte hastaymışlar. mmmf 40 derece ateşlerdeymiş boğazı fenaymış konuşamıyormuş bile. inşallah bir an önce toparlanırlar :Saruboceq:

benimki de birkaç gündür öyle delirmiş gibi ağlıyo, özellikle uykusu varken. acaba artık uyumak istemiyolar ondan mı yapıyo diye düşünüyorum. hiç yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum artık, ayakta sallamalar, battaniyenin arasında sallamalar falan, yandık yani..

Mmmf'ye çok üzülüdüm umarım kısa sürede iyileşir, Dilek Tuna bence gaz yüzünden emmiyordur. Bugünlerde biz de Elmalı gibi memede kaka yapıyoruz. Hatta dün gece uzun süredir ilk kez 2 de kaka yaptı. Kızımınh gazının sesine uyandım yani :))

Süt kaplarım boş bense koca memelerle dolanıyorum ortada bakalım ne olacak sonumuz. Arkadaşım yarın sadece bir kere kullandığı Avent'in manuel pompasını getirecek. Benim pompada sorun yok ama kızım emmeyince süt çıkmıyor benden işte napalım. Hastaneyi aradım hemşire makineyle sağma elinle sağ dedi. Bir iki deneyim dedim ölüyorum zaten acıdan dokunamıyorum bile göğüslerime nasıl sağayım elimle. Ben de vazgeçtim. Bebişimin keyfi yerindeymiş. Buzlukta stok sütlerden içiyor. Biraz da ben bırakmıştım onlarla idare ediyor. Uyuyor hatta gülüyor telefonda duydum. Akşamı iple çekiyorum minik canavarı yemek için :)

merhaba arkadaşlar
çok yorgun ve bitkinim misafirleim hala gitmedi o yüzden hiç fırsat bulamıyorum şimdide 2 dakikalığına girdim çıkacağım umarım tüm anneler ve bebişler iyidir

malum kayınvalidemler burda o yüzden her gün misafirim var kardeşi burda bir oğlu daha burda hepsi toplanıp çoluk çocuk buraya geliyorlar bu kızın küçük bir bebeği var yazık bugünde bize gelin demiyorlar bide daha erken kalın diye ısrar ediyorlar çok yorgunum her yerim ağrıyor oğluşumda kalabalıktan iyice huysuzlaştı 1 hafta sonra raporum bitiyor canım çok sıkılıyor dün çok ağladım sinirlerim çok bozulmuş bırakmak hiç istemiyorum ama mecbur çok huysuz olduğu için bakıcı bakabilir mi çok mu ağlatır diye düşünüp duruyorum inşallah memnun kalırım ne olur yavruma iyi baksın anneleri yanında olanlar yada çalışmayanlar o kadar şanslı ki ne yapalım her şey yavrularımız için

sizleri özledim geçmişe bakamıyorum ama ilk fırsatta okuyacağım bebişlerinizi kocaaman öptüm

bu arad julicim işe başladın yazamadım bir türlü kendi sıkıntımdan.

hayırlı olsun.şöyle bir üstünkörü okudum derdini..umarım atlatırsın..zamanla bir düzen kuracaksın elbet..kolay gelsin cnm sana

vallahi çalışanların sıkıntılarını okuyorum çok zor,ama ben de sıkıldımişe başlamak istiyorum..buyur burdan yak..bakalım tayin işimiz belli olsun yazdan bir bakıcı bulup eylülde başlamak istiyorum..

iznimi yarıda bırakacağım sanırım..tabi o zamana kadar toparlanırız artık..

tünaydın kasım annişleri

mmmfciğe geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir

zeyna, asortie, elmalı turta hoşgeldiniz kızlar uzun uzun göremiyoruz sizi bugünlerde

diloks inşallah atlatırsınız bu nazlanmaları bırakmadan

saphira geçmiş olsun tatlım

ecemim allah kolaylık versin

lelal, minik kalimero, köfte sizede merhaba şekerler

juli sende çok kafana takma allah bebişinin rıskını verir meark etme

bugün 4 saat dersim vardı sabahtan gittim geldim, oğluşumda babaannesinde aradım uyuyor diyince bende evi toparlayım bari diye gitmedim aslında o kadar çok uykum varki evi toparlayınca biraz uyuyabilsem keşke

şimdi takvimi de hazırladım sanırım onu buraya nasıl yapıştırıcam bir de onu şeyetseniz a.s.

cnm 3 aşamayı da bitirince en altı tıkla.
açılan sayfanın en altında ımage url yazan yerin altındaki kutunun içini kopyala,

profillindeki en altta kilo doğum yazan yerdeki kutunun içini sil ve oraya kopyala..

Denizanası yap bir kaçamak uyu canım bence. Ya ben gerçekten kafgama takmıycam ama canım yanıyor böyle olunca artık derdim canımın yanması yani süt çıkmasından geçtim :))

B.u arada biraz önce arkadaşımın eşinin sezeryan doğumdan sonra bağırsak deliği olduğunu ve bir aydır hastanede yattığını 2 ameliyat geçirdiğini 1 aylık bebeğini göremediğini öğrendim. O kadar çok üzüldüm ki bir de utandım ben bir öğün süt veremem diye üzüldüğüm için. Hepimiz çalışsak bile akşam eve gidince bebeklerimize sarılıp koklayabiliyoruz. Bence bu en önemlisi.

Julicim evde sıcak bir duş alıp hemen sonrasında sağsan.. bunu denedin mi, bende çok işe yaramıştı. olmazsa da ilgili bir doktora git bence tıkanıklık olmaya başlarsa çok zorlanabilirsin canım.

çok teşekkür ederim yaa sonunda oldu bende artık en üsttekinden başlamıştım kopyalayıp yapıştırmaya en alltaki gelmek üzereydiki sende yazmışsın. Sağol dilokscum yardımlarım için sonunda koydum ben de meleğimi :ecrin_bebek:

yat uyu şeker yat uyuu, ev toparlanır bi ara..

konuyu değiştirelim yaa.biraz da dedikodu yapalım..heheh

dün yemekteyiz programını izleyen oldumu.resmen delioldumm..
o gözlüklübayan vardı ya ,yaa insanlar biraz konuşsalar ya..hemen eleştiriye geçtiler.
acaba bilerekmi yapıyorlar..

denizcim sen de hoşgeldin cnm.

juli hadi sende konuya katıl da kafanı dağıt biraz..

ecemimkolay gelsin size de...

ay julicim yazdığını okuyunca çok duygulandım ben de üzülüyorum bebeğimi birkaç saat göremiyorum diye öğlen bir saat yanındaydım işte emzirdim oynadım, akşama yine yanındayım allah sağlık versin yeterki dimi

selam kızlar,
hasta olanlara çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama mmf ve oğlu hastaymışlar..çabuk atlatırlar inşallah..
bizde bebişler uyanık oyalanıyorlar... benimde canım çok acayip tatlı istiyor eşim evde bugün markete gönderdim sizin meşhur ağlayan pastayı yapacağım... ama yapanlara bişey soracağım keki kakaolu olmuyormuydu tarifde kakao yok..

ben yatıyom valla bu veleti bayıltıp yarın görüşürüz kızancıklara iyi bakın haaa:lepi:
asorti ve mmmf nerdeydi bugün ya bilen var mı ben mi kaçırdım yoksa?
ahh canuuummm

abe kızancıklar izin vermediler kız kardeşimde okuluna döndü birazda yoğunduk anlayacağın
mmmf kafama ne olmuş ah canıım benim çok hastaymış :teselli:bir an önce iyileş gel lokum kafa
bu arada bugün bana milupa kargosu geldi ama içinde sadece 3 adet kahvaltı ve çorba paketi
var puding paketi gibi birde organik meyve suyu var hepsinin son kullanma tarihide
haziran ve temmuz da az daha
bekleselermiş dedim s.k.t. de gönderseler iyi olurmuş s.k.t de üreteli tam 1 sene oluyor
kızım mayısta 6 aylık oluyor bir ay kala ben çocuğuma o mamaları verecem he
kaydirigubbakcemile3çok komik ya ben öle bişe yapar mıyım:1no2:
acep geri mi göndersemalın ben yiyemedim siz yiyin die
bende bişe gönderecekler sandım:mymeka: ama mmmf e daha çok şey göndermişlerdi sanırım

Ya canım haklısın boşver üzme sen de kendini. Dün akşam baktım inşallah kızım üniversitelere gidecek o zaman da o annesini bırakacak, Üstelik böyle de üzülmeyecek. Güle oynaya gidecek dedim :)) Ben öyle yapmıştım da çünkü :)) Hayat işte.

Elif aman da maşallah ne tatlı bir cimcime. Pek yaramaz bakıyor sevimli böcük ya :)

Dilek ben şöyle bir baktım da dün yemekteyize Allah'ım yine fıtık olup değiştirdim kanalı. Bu eleştiri işini abarttılar. İnsan izlerken sıkılıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…