2008 Kasım Anneleri

Julicim, kaç gündür ilk kez girebildim, hayırlı olsun başlamışsın çalışmaya... Göğsün eğer taş gibiyse mutlaka sağman gerekir canım. Ben Medela Harmony manuel pompa kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Tabi kızım kadar iyi çekmiyor ama yine de sütüm varsa 1 sağmada 80 cc civarı çıkarabiliyorum. Bu arada ofis ortamında süt sağımını kolaylaştırmak için sıcak havluyla boynuna ve göğüslerine sıcak kompres yap canım. Eminim faydasını göreceksin.

El,ifdem'cim, senin şeker çok tatlı olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın...

Julicim, kaç gündür ilk kez girebildim, hayırlı olsun başlamışsın çalışmaya... Göğsün eğer taş gibiyse mutlaka sağman gerekir canım. Ben Medela Harmony manuel pompa kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Tabi kızım kadar iyi çekmiyor ama yine de sütüm varsa 1 sağmada 80 cc civarı çıkarabiliyorum. Bu arada ofis ortamında süt sağımını kolaylaştırmak için sıcak havluyla boynuna ve göğüslerine sıcak kompres yap canım. Eminim faydasını göreceksin.

El,ifdem'cim, senin şeker çok tatlı olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın...

hepinize mutlu,güzel günler kızlar,
kac gündür pc nin bozuk olmasından giremedim nete.dayanamayıp göçtu zavallı.valla özlemişim sizi.geçmişi okuyamadım inş.hepiniz iyisinizdir.apartmanımızın kapısı değişiyor öyle bir gürültü yapıyorlarki kızım durmadan sıçrayarak uyanıp ağlıyor.sonra sallıyorm tekrar dalıyor sinir oldum valla.
jülicim işe başlamşsın hayırlı olsun.inş alışma süreniz kolay geçer.göğuslerinede geçmiş olsun canım.makine çok ağrıtıyor ondandır ben sağmadan önce hep göğus kremi sürüyordum o iyi geliyordu.birde canım boşalmayınca daha cok ağrı yapıyor.allah korusun süt sıtması olursun.bence dişini sık ve boşalt canım.haaa bu arada sütle ilgili yeni bir şey öğrendim arkadaşın görümcesinin bebeği çok zayıf doğmuş kayınvaldesi susamla şekeri kavurup anneye bol bol yedirmişler.bu sutu yağlandırıp artırıyormuş ve bebek kısa sürede çok güzel kilo almış.hatta susamı kesmek zorunda kalmışlar.onlar faydasını görmuş ama herkesde nasıl olur bilemem.
mmfciğe de geçmişlerrrrrr olsun.

evet kızlar gittim doktora
cok sükür her şe yolunda
doktorlar yiyeceklerdi kızımı zor aldım ellerinden
kilo alımı normale dönmüş hatta üstüne bile cıkmış
sadece geceleri mama vererek süper dedi doktor
haa bi de
sebamedin bebe yağını verdi
cildi cok kuruymuş
yaglıycaz artık cadıyı

julicim
kasma kendini
seni coook iyi anlıyorum
bu süt işi adamı var ya kanser eder
en güzeli hiç düşünmeden sürekli emzirmek
yine de doymuyor diyosan geceleri ver mama
benim akşam üstü azalmaya başlıyor sütüm
mama verdiğimden beri sütüm arttı inan
ac kalmadığını biliyorum cünkü

dilek
ben artık dün
coook afedersiniz
zıkkım yiyin diyerek kapattım
anladın sen onu:)))

saol canım
Allah ömürlerini uzun etsin...

Elmalıturta tekinden mi 80 çıkıyor, ikisinden mi? Gene beni cc manyağı yaptınız bak. Hieeeeytttt CC Juli geldi :))

Ay Nazlımelek yap canım yap ağlayan pastadan hatta ben de yapıyım eve gidince zırlaya zırlaya yiyim valla çok ihtiyacım var yiyince mutlu oluyorum.

Mucize sen denedin mi susam ve şeker işini. Aman Allahım nasıl kilo aldırır o biliyor musun. Zaten sütleri çıkaramıyorum. Sahil Güvenlik dizisi çekicem yakında, tişörtü patlatacak benimkiler şincik :)))

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için
julicim çok doğru söylüyorsun onlar öyle annemden ayrılıyorum diye oturup ağlamazlar :)
juli sen o aventin süt sağma pompasını arkadaşından mutlaka dene, benim göğüslerim ne yara oldu ne acı çokta güzel sağıyor el kaslarım biraz gelişiyor o kadar :) ayrıca ilk günlerde oğlum memeyi tam tutamadığı için göğüslerim yara olmuştu doktor bir krem verdi çok iyi gelmişti eve gidince adını yazayımda yarım unutmazsam vereyim buradan onu kullan birkaç sürdüm hiçbişery kalmadı göğüslerimde

valla kızlar ölculeri yok göz kararı koyup şekerle birlikte hafif kavur yemiş gibi ye dedi bana .ama henuz uyğulayamadım.yalnız tahin helvasından ve tahinden yola çıkarak aklıma yattı çünku tahinde susamdan yapılıyor benim bildiğim.

işte benim meleğim
41 kere maşallah süphanallah
rabbim hiç ağlatmasın inşallah yavrumu...

Maşallah kuzuna ne tatlı poz vermiş ye beni diyor ya

susamla şeker nasıl kavrulur nasıl bir tat olur acaba denesekmi kızlar

canım faydası olabilir
ama onu öyle sekerli yağlı bol bol yiyen annenin halini düşünemiyorum ben
zati hala duba gibiyim gören dönüp bi daha bakıyo:1shok::1shok::1shok:

neymiş kızlar ben geride kaldım susam süt mü yapıyormuş, bana da tahin önermişlerdi, ama bende en çok ne süt yaptı biliyor musunuz kuru incir kuru inciri yedimmi göğüslerim dolup taşıyor çeşme gibi oluyorlar maşallah. Eee aydınlı olunca doğal olarak incirle süt oluyor benimkiler :)

ay benim takvim yine uçmuşşşş.
valla haftasonu benim sut damla damla gelince sütum gidiyor diye kafayı yedim ne buldumsa yedim..sutu duşununce kilo falan gelmiyor aklıma kendi kendimi teselli ediyorum butun sıkıntı ek gıdaya geçene kadar ondan sonra rahatlıycam ve kilo vermek iiçin her yolu deniycem diye.kilo verebilirim ama sütüm biterse kızımı emziremem diye kendime teselli veriyorum.birde ben emzirmenin tadına yeni varıyorum galiba.kızım bi çekiştirip bir kafasını kaldırıp gczumun içine bakıp gülünce acaip mest oluyorum.

ya kızlar sizin bebişlerde aç kurt gibi ellerini yiyorlarmı bukızın böyle yapması benim sinirimi bozuyor sanki aç gibi,birde azının kenarları hep fısırdıyor bu yüzden.
inip kovacam bu adamları yine uyandırdılar kızımı

pufff ya ne sıkıcı birgün bu ya yaz gelsiiin artıkk
şu seçim arabalarıda yokmu gürültüden başka bi işe yaramıyor
çocuğu uyutuyorum zırt bırt geçiyolar uyandırıyolar çocuğu ya

aynen asorticim hava bulutlu ve karanlık ve sıkıcı.evde birsuru iş var ama yapacak adam yok.kız da uyuyamıyor gürültüden zaten.aslında bende uyumak istiyorum.tam uyku havası.şöyle güneşli pırıl pırıl enerji dolu günler bi gelse

Elif hadi gözün aydın darısı tartı yolu bekleyen bütün annelere :) Bak sen de çok sıkıntı yapmıştın gördün mü hiç sıkılmana gerek yokmuş canım benim :)

Beyazmelek krem muhtemelen Lansinoh'tur. İlk günler de ben de denemiştim şimdi yeniden sürüyorum. İyi olacak inşallah. Yarın deneyeceğim Avent'i, bakalım inşallah dediğin gibi fark eder bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…