- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.461
Julicim, kaç gündür ilk kez girebildim, hayırlı olsun başlamışsın çalışmaya... Göğsün eğer taş gibiyse mutlaka sağman gerekir canım. Ben Medela Harmony manuel pompa kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Tabi kızım kadar iyi çekmiyor ama yine de sütüm varsa 1 sağmada 80 cc civarı çıkarabiliyorum. Bu arada ofis ortamında süt sağımını kolaylaştırmak için sıcak havluyla boynuna ve göğüslerine sıcak kompres yap canım. Eminim faydasını göreceksin.
El,ifdem'cim, senin şeker çok tatlı olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın...
işte benim meleğim
41 kere maşallah süphanallah
rabbim hiç ağlatmasın inşallah yavrumu...
hepinize mutlu,güzel günler kızlar,
kac gündür pc nin bozuk olmasından giremedim nete.dayanamayıp göçtu zavallı.valla özlemişim sizi.geçmişi okuyamadım inş.hepiniz iyisinizdir.apartmanımızın kapısı değişiyor öyle bir gürültü yapıyorlarki kızım durmadan sıçrayarak uyanıp ağlıyor.sonra sallıyorm tekrar dalıyor sinir oldum valla.
jülicim işe başlamşsın hayırlı olsun.inş alışma süreniz kolay geçer.göğuslerinede geçmiş olsun canım.makine çok ağrıtıyor ondandır ben sağmadan önce hep göğus kremi sürüyordum o iyi geliyordu.birde canım boşalmayınca daha cok ağrı yapıyor.allah korusun süt sıtması olursun.bence dişini sık ve boşalt canım.haaa bu arada sütle ilgili yeni bir şey öğrendim arkadaşın görümcesinin bebeği çok zayıf doğmuş kayınvaldesi susamla şekeri kavurup anneye bol bol yedirmişler.bu sutu yağlandırıp artırıyormuş ve bebek kısa sürede çok güzel kilo almış.hatta susamı kesmek zorunda kalmışlar.onlar faydasını görmuş ama herkesde nasıl olur bilemem.
mmfciğe de geçmişlerrrrrr olsun.
hepinize mutlu,güzel günler kızlar,
kac gündür pc nin bozuk olmasından giremedim nete.dayanamayıp göçtu zavallı.valla özlemişim sizi.geçmişi okuyamadım inş.hepiniz iyisinizdir.apartmanımızın kapısı değişiyor öyle bir gürültü yapıyorlarki kızım durmadan sıçrayarak uyanıp ağlıyor.sonra sallıyorm tekrar dalıyor sinir oldum valla.
jülicim işe başlamşsın hayırlı olsun.inş alışma süreniz kolay geçer.göğuslerinede geçmiş olsun canım.makine çok ağrıtıyor ondandır ben sağmadan önce hep göğus kremi sürüyordum o iyi geliyordu.birde canım boşalmayınca daha cok ağrı yapıyor.allah korusun süt sıtması olursun.bence dişini sık ve boşalt canım.haaa bu arada sütle ilgili yeni bir şey öğrendim arkadaşın görümcesinin bebeği çok zayıf doğmuş kayınvaldesi susamla şekeri kavurup anneye bol bol yedirmişler.bu sutu yağlandırıp artırıyormuş ve bebek kısa sürede çok güzel kilo almış.hatta susamı kesmek zorunda kalmışlar.onlar faydasını görmuş ama herkesde nasıl olur bilemem.
mmfciğe de geçmişlerrrrrr olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?