2008 Kasım Anneleri

ağlayan pastada ben ikinci denememde kakao koymuştum güzel oldu ama un miktarını azalt, kakao koyacaksan koyulaştırıyor çünkü, ben az önce yine yaptım çok güzel görünüyor:) afiyet olsun şimdiden

elif gözün aydın canım kaç kilo olmuş şimdi kuzucuğun?

OLABİLİR JULİCİM FARKLI BİRŞEYSE BEN SÖLERİM YARIM. bENİM OĞLUMDA ELLERİNİ SÜREKLİ AĞZINA GÖTÜRÜYOR ZATEN O AĞIZ HİÇ KAPANMÖIYOR NE GÖRÜRSE AĞIZ AÇIK HEMEN. gÖREN GÜNLERCE AÇ BIRAKIYORUZ SANACAK. cokacimcoook

piraye'yi yıkadım uyuttum sırtım ağrıyo çok artık tempoya dayanamıyo galiba vücutlar
elif çok tatlı çıkmış zehra şifa kilo alımınızın iyi olmasınada sevindim cnm

Arkadaşlar yaa burada doğum hikayelerinizi yazdığınız bir yer var mı? Yada burada kaçıncı sayfada bilen var mı? Ben sizin doğum hikayelerinizi hiç bilmiyorum o aralar izinli olduğumdan evde de pc yok demiştim görüşemedik merak ediyorum.

saphiracım geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda düzelir
julicim meme ucu acısını en iyi ben bilirim mahvoluyodum annemler ablamlar dayanamıyolardı beni öle görmeye kan geliodu resmen ama sürekli eme eme düzeldi bunun çaresi sürekli emzirmek sanırım
seyracım 3.ayınız kutlu olsun şekerim
diloksçum belirli zaman sonra emme süreleri 4 saati buluyormuş die duydum
köftecim haber verdiğin için teşekkürler cnm inşallah kociş beni götürür
elifdemcim kzıına 41 kere maşallah cnmcım
mmmf çok çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
diloksçum sorma bende çok gıcık oldum o kadına uyus şey
asorticim bende bombalıcam bu seçim arabalarını nr moral bozucu bi halta yarıolarmış gibi bide utanmadan geziolar

selam kızlar..
lavinya ve beyaz melek maşallah kuzularınıza..
çok şekerler yaa...

saphiracım geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız neyseki..

mmf sanada geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

julicim elle sağma pompası aldınmı?
naptın merak ettim canım.
annenin hastalığınada üzüldüm.inş.kızına bulaşmaz.maske taksın bence kızınla ilgilenirken.

dilokscum benim oğlumda sabahları biraz geç emiyo.yani uyanır uyanmaz istemiyo meme..dediğin gibi 4 saat falan aç kalıyo.bide sabaha karşı çok gaz sancısı oluyo.her sabah böle.ben en son 5,5-6 gibi emzirdikten sonra yüz üstü yanıma yatırıyorum ozaman çok güzel 1-2 saat gazını çıkarıyo ve 9-10 a kadar rahat uyuyo.sende yüz üstü yatırmayı dene canım.

kalimerocum sanada kolay gelsin.taşınma işi zor valla.bende 1 ay önce taşındığımdan..
çocukla dahada bi zor oluyo.allah yardımcın olsun canım.

julicim bir havluyu sıcaksu ile ıslatıp göğsüne koymayıda dene canım sonra sağmaya çalış.olmazsa bencede doktora gitmelisin.süt dolduğu için ağrı yapıyodur ve kanallarda tıkanma olmasın allah korusun.

mucizecim bu aylarda bebeklerin ellerini emmeleri normalmiş.açlıktan değilmiş canım.bizimkide cok cok emiyo ellerini(
bide beraberinde salyaları çok akıyo.önlük takıyom bende..

asortik anne
siz yenimahallede oturuyodunuz dimi
merkezi yer orda cok olur secim borazanları
gerci
bizim evde istanbul yolunun dibinde
sizden aşağı kalır yanımız yok gürültü acısından

sabah ben cıktıktan sonra cok konusmus herkes
okuyamadım gecmısı gıdıcem bırazda eve oglusumun yanına
bugun dısarıdaydım hava cok soguk zaten
ıslerımı bıtırmıs donuyorken saglık ocagına ugradım
malum ne kadar korksamda kacınılmaz son 3.doz tetanoz asısını oldum
kolum cok agrıyor

sonra cocuk doktoru ıle gorustum
oglumu onumuzdekı ay goturucem ama ferro sanol demır damlası verdı ogluma
artık bundan kullanmaya basla dedı
ayrıca sonunda melıla damlayı buldum
kullanan arkadaslar memnun hala sanırım cunku doktoruma henuz sormadım

Azo sağmaya çalışıyorum işte burada. 2-3 saatte bir 20 dakika birini 20 dakika diğerini sağıyorum. Tabii yara oluyor sürekli çek babam çek kızımın yumuşşak ağzı yok ki karşımda :) Bakıcam bu haftasonuna kadar geçmezse doktora gideceğim. Ateşim falan çıkmadı. Titreme de olmuyor ama her zamankinden daha çok üşüyorum, memeler ise çok sıcak oluyor. Bir de benim meme ucu yara değil içi yara. Tuhaf bişey yani. Mesela süt gelirken acıyor yani öbürünü emerken o çok acıyor. Üstünde de ince kılcal damarlar görünmeye başladı. Bölge bölge kızarık. Şimdi doktora da gidemem. Çünkü ancak emzirip çıkıyorum evden. İş yerinden de zırt pırt izin almak istemiyorum. Biraz daha bekliyorum bakalım umarım geçer.

azocum sorma ya nasıl olacak bu tasınma ısı bılmıyorum ama olacak
bakıyorum gelın bakmaya baslamıssın hayırlı olsun

julıcım canım bence sen sılıkon gogus ucu ıle sag gogsunu
bır de cok dolu olunca da sagmada problem oluyor canım
ama mutlaka manuel bır pompa dene madem goguslerın yara sılıkon uclar acısını hafıfletıyor
aventı bılmem ama wee marka manuel bıle etkılı yanı

mmf e gecmıs olsun ya
bende korkuyorum allah korusun cok soguk hava ve herkes hasta

bu fuar neredeymıs ben anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…