2008 Kasım Anneleri

ay ben tetanozun 3.dozunu yaptırmayı unuttuuuuuum..:bbo:
kalimero sen yazınca geldi valla aklıma.
ocakta gel demişlerdi şubat bitti
bende oğlumun aşı zamanı gidince sorayım şimdi yaptırsam olurmu diye..

julicim kanallar süt dolu olduğundan acıyodur.bazen benimde geç sağınca içten acıyo.
sıcak havlu ile buraz yumşatmayı dene öle sağ dediğim gibi.
bide gerekirse akşam işten sonra git doktora.bırakacak kimse yoksa al kızınıda babasıyla gidin.
valla canım acıyo dedin ben senden çok telaşlandım canım benim çok geçmiş olsun.bi yoluna girse herşey ne güzel olacak.geçecek inş. bu sıkıntılı günlerde..

kalimerocum fuar CNR da. 26 şubat ta..

canim bence sen hemen doktora git kizarmaya basladiysa iyi degil yada aksama kizina güzelce emdir

birde sunu kesin dene iki memeucunu tut yat biryere ikisini ucundan salla bazen kil dönermis nasil bebekler pamukcuk oluyosa memedede olurmus ben yaptim ise yaradi gerci sende agriyo diyon dayanacanmi bilmiyorum biraz agriyo cünkü yaparken

yaşasın yaşasın gelin adaylarında bolluk var dicektim ama üsgünüm biz asortiye dünürüz kaydirigubbakcemile5

hepnizin bebişlerine maşallah subanallah içinde bizimkilerede

valla ben öle bir yerde yaşıyorumki bırakın seçim arabasını normal bi araba bile geçmiyo simitçiiiiiiii diye bağıran adamları bile özlüyorum bazen bu sessizlikte.

haftaya bugünlerde bende işte olacağım ve ne halde olacağım çok merak ediyorum.yani pskolojim nasıl olacak şimdi pek bi rahat atıp tutuyorum Allah'ım çalışan kuzusundan ayrı olan herkeze yardım etsin. süt işine gelince dediğim gibi geçende zaten can çekişiyo burda ne duyduysam bana fayda etmedi baya baya azaldı. sabah emzircem gidebilirsem öğlenleri gitcem 4'de paydosum zaten 4.30 da da yanında olacağım.sağmak yada saklamak gibi bi telaşım yok.zaten dün bi deneyim dedim 3 saat emmemişti ve sağ göğsümden 25 cc çıktı soldan hiç bişiiii kendime sinir oldum :mymeka:
ya bu tetanoz aşısı hamileyken beni mahvetmişti şimdi gene mi yaptırcaz ya.gerçi ben sormadım bile ne zaman gelem diye. ilk bebekte 2 tane oldum bunda 1 tane o zaman 2 daha ol ömür boyu kourn dediler ama valla gene öle olcam diye hiç istemiyom açıcası

kızlar ya bu tetanoz aşısını neden oluyorsunuz mecburimi bana kimse böyle bişeyden bahsetmedi neleri kaçırıyorum
kız asorti sen bakırköydemisin yakınmışız buralarda oturanlarla bi buluşma ayarlıyalım bahara doğru ne kaynatırız ben myseverle bulşuştum bilem

seda ben ankaradayım ama yakında bakırköy hastanesine yatacam:)
ama sen ankara ya gelirsen buluşalım yavrumkaydirigubbakcemile3

valla gelme şansım olsa ilk sana gelecem zeyna kafa sonra mmmf ve seda ya giderük beraber olur mu loo
her zamna beklerim canım arkidişim birlikte atlar arabaya bebeleride bağlar arkaya mmf ye geçeriz ordan da alır sedaya biz güzel çene çalar eğleniriz
zaten ist ye gitmek için burdan geççen ilk bana gelirsin kurarız düzeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…