2008 Kasım Anneleri

SÜTÜ AZ OLAN ARKADAŞLAR BANA KULAK VERİİİİİİİİİİİİİİİİİN

benim göğüslerim sütten taş gibi olurdu uyandığımda ama 2 haftadır hep sönüktü.gittim HUMANA STİLL TEA çay aldım şimdi yine eskisi gibiyim.çok işe yarıyo şiddetle tavsiye ediyorum kızlar....

ohhhhh valla yaz planları yapılıyor gidiliyor geliniyor.
hatıralar da canlanmış bir bir.valla herşey okadar paldur küldür olduki biraz zor oldu benim doğurduğuma inanmam.
komşum geldi kahve içmeye oturduk.ahh kızlar ya kadın bi dert yanmaya başladı kızından ağla ağla helak oldu karşımda o ağladı ben ağladım. şimdi en iyi günlerin dedi asıl herşey buyuyunce başlıyor dedi.allah ne verirse hayırlısını versin.insan anne olup emek verince anlıyor bazı şeyleri.böyle binbir emek gözune bakmaya kıyamadan buyut sonra ortaya çıkınca sana dert ıstırap olsun.kadın gittiğimden beri kızımın melek yüzüne bakıp ne olur bana kötü şeyler yaşatma diyorum kızıma.insan buyuyunce neyle karşılaşacağından korkuyor.inş hepimizin bebekleri bizlere hayırlı evlat olur..ve bizi hiç üzmezler.

öle valla mucizecim annemler herkes öle söylüyo özelliklede erkek çocukları için kızlar vefalı oluyo valla allah evladında hayırlısını versin inşallah hayırlı olurlar
neyse kızancıklar ben kaçanzi arda uyandı artıkın kociş gelince damlarım zamanım olursa beni özleyin anacımmmmmmmmmmmm byeeee

ohhh zeynacım afiyet olsun.bende eşime yemek yapmadm dedim kahvaltı hazırlarız dedi.
napıyım bu kızla anca.kucaktan inmiyor buğün..kucağıma alıp oturuyom benle birlikte bilgisayara bakıyor.tv den kaçırıyorum pcye bakıyor.meraklı

walla asortie bende çok işe yaradı 3 günde inanılmaz farketti.hergün bardak içtim 3.günde sabah kalktığımda sütyen atlet göğüs pedim ne varsa sırılsıklam süt olmuştu tabii bende mutluluktan uçtum zaten asla zararı yok tamamen bitkisel çünkü çok da yararlı.hem rezene falan da var için de bebişlerin karınlarını rahatlatır.yanlız ben sıcak suyla içmiyorum normal suyla içiyorum.sıcak suyla iğrenç dediler çünkü.

bende hiç birşey işe yaramadı ilk günlerde stelltea, malt içeceği, komposto, helva, vs vs denemediğim hiçbirşey kalmadı ama olmayınca olmuyor(

elifdem önceki sayfalarda sormuştum sanırım görmedin kaç kg olmuş senin kuzucuk, üstüne bile çıkmış dedinya merak ettim

Bugün stresi atınca üzerimden sonuç biraz daha iyiydi. Bir de Azo benim 2 saatte bir sağmam lazım galiba. Çünkü 3 saat olunca acıma başlıyor. İşten izin aldım ben yarın dr a gidiyorum. Korktum birden eğer süt birikmesi falan olursa sonra sütüm gider diye. Aman iş her zaman olur idare edecekler. Emzirmek için eve giden gacılar çok şanslısınız, haberiniz olsun. Sağmak dünyanın en sabır isteyen fiziksel, psikolojik en zor işlerinden biri gerçekten günde 3 defa sağım yapan Azo'ya ve kendime acıyorum :))

jüli ve azocum allah yardmcınız olsun.ben merak ettim.sütü sağmak için ortam ve zamanı nasıl buluyosunuz.iş ortamı zor olsa gerek.

kızlar ya benim kızımın kakasından kendi saçları çıkıyor.saçları dökülüyor da ağzına nasıl girip sindiriyor.o kadar dikkat ediyorum.korkuyorum ya karnında da varsa kalırsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…