2008 Kasım Anneleri

bi öğlen bıraktım sizi amma kaynatmışssınız maşallah çenelerinize yani :=)))
buluşun buluşun valla ben bi dedim denizanasına buluşalım die bi ara ben kaçtım anneme hava güzel oldu ben eve geldim havanın haline bak burnumu bile çıkartamıyorum valla dışarı :)) ama düzelsin buluşucaz dimi meydanda denizanası :)) azimliyim valla ben :)
julicim valla dün aklımdan ne geçti hani sordum ya sana pompan ne marka die benim pompayı ben şuan kullanmıyorum hani yakınsak bi de benimkini denesen dicektim.. ben emziremedim ya emzirenler devam etsin die valla içim gidio .. bugün sıcak bi banyo yapsan sonra sağsan belki sıcaklık işe yarar.
bi de aklımdayken hemen yazayım unutuyorum sonra süt sıtması olunca kızlar göğüslerinize soğan bağlayın.bir soğanı ortadan ikiye bölüp yarım yarım göğsünüzün yanlarından sıkıca bağlayın ve öle uzun bi süre kalsın acayip iyi geliyor.benim bir arkadaşım ne iğneler oldu bu uğurda ama çareyi soğanda buldu nitekim bende denedim.çok sütüm varmış gibi az olanıda sıtma yaptı bir gece.çok fena bişey allah kimseye yaşatmasın valla.

arada bizden de çıkıo mucizecim sanırım emziğine yapışıyor gece onuda düşürdüğü zaman geri ağzıyla alabildiği için gözden kaçıyor sanırım

elifdem maşallah senin kıza beklediğinden iyi çıkmış gelişmesi ..kaç kilo olmuş şimdi ??
bende çok merak ediyorum perşembe günü de bizim kontrol var en son bıraktığımda 4700 dü inşallah toparlamışızdır ..

canım kızım gecen ay cok az kilo almıştı
günde 14 gr
bunun20-30 arası olması gerekiyormuş
biz de sadece gecleri mamaya başladık
sütü artıran seylerde yaptım tabi
şimdi 34gr almış günde
üsütne cıkmış dediğim bu
6.200 kızımın kilosu
normal sınırlarda cok sükür

maşallah bebeğine canım evet normal sınırlarda,
benim oğlum özellikle 1-2 aylar arasında çok kilo aldı birden büyüdü 3. ayında normal almaya başladı 3 aylıkken 7 kg olmuştu, sevmesi güzel oluyor ama çok tombik olsun istemiyorum , sonra verdirmesi zor olur diye

canım maşallah yaa
sağlıklı olsunlar da
kilo milo önemli değil
yürüme döneminde de az kilolu olsun isteriz
hemen yürüsün diye
biz annelerin istekleri bitmez
bebişler biliyo napaacağını Allah tan:))

ben 2 bardak fln içtim kutuda da öle yazıo 2-3 bardak die bende 4 bardak içim bari yaa

yanlış kalmış aklında galiba çünkü kutuda 3-4 bardak için yazıyo canım.git bidaha bak istersen:))2 bardak içtiğin için işe yaramadı herhalde.sıcakmı içiyosun.ben normal suyla içiyom iki tatlı kaşığı atıyom 1 bardak suya

Herkese iyi akşamlar..

Oğlum iki gündür çok huzursuzzzz..uzun süreli uyumuyor yarım saate bir uyanıyor..uyanıkken bi bağırıyor ellerini ağzına tepmeye çalışıyor deli gibi..diş olayı mı acaba..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…