2008 Kasım Anneleri

Walla banyo yapcağı için biraz sıcak olsa iyi olur.
Normalde 23-24 derecemiydi olması gereken sıcaklık?Ama kış olduğundan bu sıcaklık az bence. Sen Ufoyu 3. ayarda iyice çalıştır.

Ben de bi fayda görmedim ondan ya??

Şimdi geçmişe göz attım da Atatanem sabah kalktım taşmış felan demiş.Gece birikmesi daha kolay sütün haliyle taşma ihtimali de daha kolay oluyo.Ceren kalkmadığı zamanlarda benim gece taşıyor ama gündüz taşması lazım benim mama kullanmamam için.

Gündüz hiç taşırmadı bende.Gündüz taşan varsa beri gelsin bakim :) Neyle taşırmış?

tek ufo mu yanıyo odada? doğal gaz felan yok mu?ben doğalgaza ilave yakarsın diye düşünmüştüm.
4 te 1 saate ısınıyorsa doğrudur canım.ben hiç yalnız ufoyu kullanmadım kış geldi geleli.

yanıyor canım doğalgazımız 60 derecede hep ama yıkayana kadar yakıyorum ufoyu sonra kapatıyorum
derece 24 ü gösterince banyo yaptırıyorum

bende az önce benim cimcimeyi yıkadım mamasını yedi ve uykuda şimdi ...
valla bende öle yorgun hissediyorum ki kendimi kolumu kaldıracak halim yok ..bi bakim dedim kimler var gece nöbetinde yoklamayı aldım :)))

Bende yorrgunum canım evdekilere somurttum D Ben onlara dedim önce ben gireyim diye.
İşten sonra Cerenle uğraşmak yoruyor ya bide sürekli oyun istiyor ilgi kucak istiyor.3 kişi yetişemiyoruz siz napıyosunuz?

hoşgeldin darkçım valla aynen benimde hiç halim yok arda bey sabah mokunu bi fırlattı yatak mahvoldu sidik mok karıştı hem onun çamaşırlarını hemde çarşafları yıkadım şimdi daha yeni kurudular çarşafları sermem lazım ama hiçççç halim yok bide kociş benle ilgilen dio nerdeeee ev desen mok götürüo poff napıcam böle ya neyse yarın annem gelicek ozaman yaparım annemde o geldiğinde iş yaptığımda benle ilgilenmiosun sıkıldım dioooo yaaaaaaaa

yok canım yazarmıyım sen gece nöbetçisisin zaten :))
ben eşimle yıkıyorum evde zaten ikimiz varız .. mümkün olduğunca hergece yıkamaya çalısıyorum ama bu perşembe aşımız olacağı için yıkanamayacağından uykusunda problem yaşamasın diye bir gün var bir gün yok yıkamaya başladım. zaten artık uykusu geldiğinde kendi kendine ee eee demeye başladı :)))
ben yıkıyorum eşim suyu döküyor ben giydirip masajını yaparken saolsun eşim banyoyu ve kıçımızı toparlıyor :))) ama yoruluyorum artık koştur koştur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…