- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.581
kıç toplayıp hatta kıçla kalmayıp benim gözüme batacak her şey toplayan bi tanede bende var kaydirigubbakcemile3yok canım yazarmıyım sen gece nöbetçisisin zaten :))
ben eşimle yıkıyorum evde zaten ikimiz varız .. mümkün olduğunca hergece yıkamaya çalısıyorum ama bu perşembe aşımız olacağı için yıkanamayacağından uykusunda problem yaşamasın diye bir gün var bir gün yok yıkamaya başladım. zaten artık uykusu geldiğinde kendi kendine ee eee demeye başladı :)))
ben yıkıyorum eşim suyu döküyor ben giydirip masajını yaparken saolsun eşim banyoyu ve kıçımızı toparlıyor :))) ama yoruluyorum artık koştur koştur ..
anaaa benim anam gelince valla bi güsel siler süpürür ütü yapar yemek yapar benide doyurur içine siner öle gider Allah razı olsun ondan ben boş oturunca kızarhoşgeldin darkçım valla aynen benimde hiç halim yok arda bey sabah mokunu bi fırlattı yatak mahvoldu sidik mok karıştı hem onun çamaşırlarını hemde çarşafları yıkadım şimdi daha yeni kurudular çarşafları sermem lazım ama hiçççç halim yok bide kociş benle ilgilen dio nerdeeee ev desen mok götürüo poff napıcam böle ya neyse yarın annem gelicek ozaman yaparım annemde o geldiğinde iş yaptığımda benle ilgilenmiosun sıkıldım dioooo yaaaaaaaa
biz gün aşırı yıkıyoruz çünki hala cazgır cazgır bağırıyo hiç sevmiyo suyu hem alışsın hem vücudu kendini toplasın diyos suyla. ben hafta da 1 asla dayanamam kocişinle sen bu işe el at şeker.ya siz kaç günde bir yıkıosunuz ben havalar soğuk olduğunda birde annem haftada bir geldiğinden haftada bir yıkıyorum hiç içime sinmiyor ama hasta olmasınıda istemiyorum havalar çok soğuk malum
Elmalıturta tekinden mi 80 çıkıyor, ikisinden mi? Gene beni cc manyağı yaptınız bak. Hieeeeytttt CC Juli geldi :))
benim eşim bir de yemek yapmayı öğrense tamamdır dicem.valla herşeyde yardım ediyor temizlik ütü ama mutfak sıfır( hayatında hiç mutfağa girmemiş evlendikten sonra ben sokmaya başladım bir kaç parça bişeyler yapmayı öğrendi mutfakta beraber vakit geçirmeyi seviorum ben .ama daha tamamen tek başına giremiyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?