2008 Kasım Anneleri

valla benim annem gelse bi dakika oturmuyor kadın atom karınca diorum ben ona :))
iki dakikada ortalığı toplarlıyor mutfağa girip yemek hazırlıyor bana bişey bırakmıyor saolsun ..

Hoşbuldum Sedacım sende hoşgeldin.
Annen nazlı anlaşılan baya.benimkinin öle istekeleri yok Allatan.
Yap annenin yanında tekken yapamıyorum die ağla biraz :))) Bişey demez o zamanp

Lelalcim bende annemle yıkıyorum tek değil.Annemin kucağında yıkıyoruz.Küvetten vazgeçtik biz.Böle daha temiz ve daha zewk alıyoruz.Doya doya yıkanyo kızım.Hiç çıkası gelmiyo.

ayy tahmin edebiliyorum valla elimde olsa bende alıp giricem banyoya beraber banyo yapalım kızımla :))
eskiden hatırlıyorumda çok samimi olduğumuz karşı komşumuz banyo esnasında çağırıdı yazın beni :) anne oğul banyo yaparlardı bende yardım ederdim onlara o suda oynayışları o kadar hoşuma giderdiki hep aklımda kalmıştır bende bebeğim olunca böle yapmalıyım die :))

benim eşim bir de yemek yapmayı öğrense tamamdır dicem.valla herşeyde yardım ediyor temizlik ütü ama mutfak sıfır ( hayatında hiç mutfağa girmemiş evlendikten sonra ben sokmaya başladım bir kaç parça bişeyler yapmayı öğrendi mutfakta beraber vakit geçirmeyi seviorum ben .ama daha tamamen tek başına giremiyor (

bende buradayım, benimkide tam su kuşu oldu kızlar, ağlarken bile koysam küvetinde susuyor, uzanıyor suyun içine uzun uzun keyif yapıyor:))

yarın 10 saat dersim var gir çık bitmiyor kabus gibi(

ya siz kaç günde bir yıkıosunuz ben havalar soğuk olduğunda birde annem haftada bir geldiğinden haftada bir yıkıyorum hiç içime sinmiyor ama hasta olmasınıda istemiyorum havalar çok soğuk malum

geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler.ben kızı uyutup anca girebildim.mmmf ede geçmiş olsun,hastaydı zaten ama yatmaktan koprkuyorum diyodu.korktuğu başına gelmiş
zeynacım rica ederim cnm nidimek yasmincim izleyebildiğinize sevindim.denizcim çarşambanın zorluğu salıdan üstüne kabus gibi çöküyor farkındayım arkadaşım,kolay gesin.
aklımda kalanlar bunlar,çeneniz düşmüş gene,oku oku anca cvp yazabildim.iyi geceler herkese ve tatlı rüyalar.her zamanki gibi kapanış benden

bu arada 500. mesajım yahu :))) 6 ekimde katılmıştım aranıza,6 kasımda doğum yapmıştım :)) jet gibi geçiyor zaman :))

Son düzenleme:
günaydın hatunlar
valla dün akşam yemekten sonra bi gezdik bi gezdik geldiğimde uğrayamadım. oğluma kendime ciciler aldım market alışveri yaptık sonra kayınanneme uğradık geldik.farkındayım bu sıra pek çok gidip uğruyom ona ama oğlumu emanet etcem iyi geçinmek lazım
çaylar poğaçalar hazır haydin buyrun fıstıklar

kıç toplayıp hatta kıçla kalmayıp benim gözüme batacak her şey toplayan bi tanede bende var kaydirigubbakcemile3
anaaa benim anam gelince valla bi güsel siler süpürür ütü yapar yemek yapar benide doyurur içine siner öle gider Allah razı olsun ondan ben boş oturunca kızar
ya siz kaç günde bir yıkıosunuz ben havalar soğuk olduğunda birde annem haftada bir geldiğinden haftada bir yıkıyorum hiç içime sinmiyor ama hasta olmasınıda istemiyorum havalar çok soğuk malum
biz gün aşırı yıkıyoruz çünki hala cazgır cazgır bağırıyo hiç sevmiyo suyu hem alışsın hem vücudu kendini toplasın diyos suyla. ben hafta da 1 asla dayanamam kocişinle sen bu işe el at şeker.

gunaydın
zeyna tsk ederım canım boregımı yedım cayımı yudumluyorum

bu tetanoz asısı anamı aglattı benım
kolumda tonlarca agırlık var sankı
ustune yatmayı bırak soluma dogru yonelemıyorum bıle
gece mok operasyonumuz vardı bızımde
saat 3,5 da oglum uyandım emzırmeden evvel acacaktım ama aclıkta cıglık atmaya baslayınca
bende emzırdıkten sonra alt temızledım pek sık yapmazdı ama gecelerı

stell tea nın faydasını bende gordum ama ben gunde 4 bardak ıcmıyorum
2 bardak ılık su ve sekerlı ıcıyorum
2 bardakta rezene ıcıyorum

julıcım ınsa allah goguslerınde suu sorunsuz bosaltabılırsın
aslına bakarsan bosaltmak derken ınsa allah kanamalı bır bosaltma olmaz
bılıyorsun gogus ucu yaralarım harıcınde bende mantar oldu ve kanama sebebıyle gogsum sagılsa bıle dokulmek zorunda kaldı
ıyıce yara falan olusmadan caresıne baksan daha ıyı olur

bebıslerı sık yıkayanlar cok dıkkat edıyor sanırım
bız haftada 2 ve ya 3 kez yıkıyoruz malum cok soguk
bır kez bronsıt ettıkten sonra cocugu odum kopar oldu

afiyet olsun kalimerocum

valla bende bu tetonos aşısından bu yüzden kaçıyorum işte. bende bide böle vücut ağrısı sanki grip olmak üzere gibi yapmıştı. hafif ateşte. o yüzden çok tırsıyom ya yaptırmıcam galiba.

zeyna bende yaptırmamak ıcın cok dırendım ama
doktorum sut yoluyla cocuga etkı ettıgı ıcın olmamı soyledı
bunu duyan kocıs benı rahat bırakmadı hergun aradı hadı gıt yaptır dıye
en fazla 15 gun oyalayabıldım sonunda korka korka ası oldum
ama mahfoldum kolum kopacak neredeyse

günaydın kızlar
sabah sabah bi sürü iş hallettim geldim
3 gün rapor aldım
hafta sonuna kadara idare etsin beni
pazartesi de ücresiz izne ayrılıyorum inşallah
neyse sabah 8de kayınvalidem geldi
hanfendinin işi varmış10a kadar anca bakarım dedi
kızım 3bucuk aylık daha ilk defa bakıcak
daha önce sadece 5-10 dk sevmek için almıştır kucağına
neyse bizde koştur koştur gittik geldik

kızı uyutup elektrik süpürgesi acmış evi süpürmüş
ayy
sinir oldum yaaklava:
sanane
2 saat cocuga bakıcan ne diye gelip süpürge falan acıyosun
benim evi pislik mi götürüyo
anlamadım yaaa!!!klava:
hem dün acmıştım zaten ben
iyilik mi yapmaya calısıyo
nedir niyeti bilemedim vallamirmirmirmir

Elmalıturta tekinden mi 80 çıkıyor, ikisinden mi? Gene beni cc manyağı yaptınız bak. Hieeeeytttt CC Juli geldi :))

Nerdee canım, ikisinden toplam 80 çıkarsa öpüp başıma koyuyorum. Ama benim canavar 120'den aşağı doymuyor bence. Bebişler memeden daha çok süt çıkarıyor bence...
Julicim bu arada gittin mi doktora? Sakın ihmal etme arkadaşım, aynı şey benim başıma yeni doğum yaptığımda gelmişti. Göğüslerim taşlaştığı için Bengisu da ememiş ve kilo kaybından kızım sarılık olmuştu. 2 saatte 1 hastane tipi elektrikli pompayla sağarak ve sıcak banyoda masajla sütümü boşa akıtarak düzelmiştim. Bu arada benim ateşim falan da çıkmıştı, yani seninkinden biraz daha fenaydı sanırım...

Benimki de yemekte süper, temizlikte ütüde sıfır. Dört dörtlük olsalar erkek değil kadın olurlardı zaten :)

elmalıcım bu konuda esımın hakkını yıyemeyecegım
cunku esım yemekte superrr olmak uzere, temızlık ve utu konusunda da ıyıdır şakkıdı
tek sorunumuz dagınık olması
dagınık ama her aradıgını buluyor nasıl oluyorsa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…