2008 Kasım Anneleri

merhabalar

bizde sabahın 7sinden beri ayaktayız evi toparladıktan sonra kızımı okula yolcu ettim ve oğluşumla beraber hacettepeye kalça ultrasyonu çektirmeye gittik doktoru 3-4 ay arası en uygun zaman demişti allaha şükür hiç bir sıkıntı yokmuş ama bebiş çantası çok zor oldu gidip gelmek tek başıma biraz zorlandım taksiyle gidip geldik ama biraz sıra bekledik özel gidiyoruz bir sürü yine sıra bekliyoruz anlamıyorum acıktı emzirecek yer yok ama nihayet eve geldik emdi ve yattı çok yorulmuş umarım biraz uyur birazdan misafirlerim gelecek hastanedeyken telefon ettiler doktordayım diyorum ne zaman dönersin size gelecektik diyor bende haber veririm dedim şimdi aradım bir iki saate kadar gelirler bende bi bakıp çıkacağım biraz pasta yapayım

umarım herkes iyidir geçmişe pek bakamıyorum ev maşallah misafir kaynıyor tüm bebişleri öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

mmmf hastaymış galiba bebişinede kendinede acil şifalar diliyorum

bu arada benim sütümüde en çok dere otu arttırıyor deneyin

tünaydın kızlar
akşam küt dedi elektrikler gitti tabi benim yoklama yarım kalmış benden sonra gelenler olmuş :)))
sedacım daha önce de dedğim gibi normalde ben hergün yıkıyorum kızı yıkanmadığı zaman huysuzluk yaratıyor ama yarın aşısı olupda yıkanamayacağı için bu hafta alıştırma yaptık bir gün var bir gün yok yıkayarak hani alışssın banyosuz da uyunabiliyor die :))
ben valla bir aşı oldum diğerlerini de olmaya niyetim yok ne de olsa emzirmiyorum da geçme şansı yok ..
elmalıcım diyorum zaten sen yemektede başarılı olsan artık bana ihtiyacın kalmaz o yüzden bıraktım yemek olmayıversin ama dediğim gibi beraber yine de mutfağa giriyoruz ben yemeği yaparken o salata ile oyalanıyor ..

of ya sabah beri tabiri caizse eşşek gibi koşturyorum ütü yaptım nevresimleri değiştim o kadar bu saate kadar ya daha ev süpürülecek ben mi beceriksizim elim yavaş anlamadım bu kaar işle pilim bitti nefret ediyorum bu ev işinden ve benim yetişememden senağlama

hiç deme öle zeyna valla ev işi nankör iş biz daha yeni kalktık kızımla sabah keyfi yaptık valla tembellik diz boyu.. akşama misafirim var daha ortalık toparlanacak pasta börek hazırlanacak offf..

merhaba annişleeeeer..
bakıyorumda dün akşam cibicip akşamıymış
bende kayınvalidemle yıkadım oğlumu.
kafasındada çok konak olmuş.gündüzden babaannesi zeytinyağı sürmüş.akşam ince tarakla yavaş yavaş taradım ve yıkanınca biraz çıktı.ama sanırım 3-4 defada anca bitecek bu konaklar..

sizler nasılsınız?

julicim akşam doktora gitmiş.görüştüm.çok şükür korkulacak bişey yokmuş.bütün şikayetler sütü boşaltamamaktanmış.
göğüsleri sıcak tutarak sağmayı deneyecek.inş. başarılı olur.

kalimerocum geçmiş olsun canım.valla seni duyunca bende zeyna gibi gitmekten vazgeçtim

zeynacım çözüm basit.
sende bizim gibi çalış.yavrundan ayrı kalıp süt sağma olaylarıyla uğraş.bölece ev işi yapmak zorunda kalmazsın..
nasıl ama?
hangini tercih edersin?
bence şikayet etme.yerinde olmak için can atanlar var unutma.mesela ben..

azocum p.tesi bende başlıyorum sizin temponuza bakalım beni neler bekliyor. bazen aman be evi görmeyim iş olmasında çalışayım sonra kuzumun kokusu burnumu sızlatıyo ne olcek bilmiyorum.

bide ben biraz fazla mükemmeleyitçiyim. evim hep toplu temiz her yer yerinde olmalı. bazen yatağa giriyorum konuşuyom yarın şunu yapayım ay salonda bardak kaldımı yastıklar düzeldimi ki bunları her akşam yaparım derler toplar yatarım ama genede nedense toplu gelmez bana sanırım ev hanımı olmak beni hasta edecek akşamdan akşama görürüm be rahat ederim.

sırf bu yüzden adamla birbirmize giriyoz rahat bırak sen toplusun ama hayır oda olacak sonra kaynanama sararım o biraz sölemesi ayıp pasaklı bebekle ne olcak yavrum napcak adamda deli olcak benle birlikte

valla bende pazartesi başlıyorum ..
bende yatmadan genelde toplarım ama artık saldım valla eskisi kadar derli toplu değilim ne yalan söyleyyeim..
benim evimin en toplu haklinde bile kayınvalidem çocuk var bu evde nasıl belli oluyor dağınıklıktan demişti ben tabi sinir küpü sanki kendisinin evi bal dök yala şeklinde ..kadın senede bir kaç kere gelio onda da laf sokup gidiyor klava:klava:

selamlar,
benim oğlanlarda biraz uyudularda ortalığı toparladım mutfağı toparladım..
hazır duruyorlarken bir bakayım dedim.. aman kızlar ortalık toparlamayı dert etmeyin yavs...bazen bırakıyorum valla ne yapayım bebişler var kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim eşim beğendikten sonraaaaa.. ama dediğiniz gibi bu seferde benim içim rahat olmuyor heryer dağınık olunca dağınıklakta bebişlerin ıvırzıvırları.. odamda koltuğun kenarına büyük bir sepet koydum günlük ihtiyaçlarımız hep onun içinde rahat oluyor öyle fazlada dağınıklık olmuyor..
bu arada dün ağlayan pastayı yaptım çok süper oldu yaa.. eşim bile çok beğendi bugün giderken bir kaç dilim arkadaşıyla çayla yiyim diye götürdü..
ben kekinide kakaolu yaptım dün sordum kimseden cevap gelmeyince googlede arttım kakaolu tarifler vardı hep birini alıp yaptım..bitter çikolatayı sevenlere birebir bir kek oldu valla..

ben geeldiim :)) çitos gece benden sonra takılmış maşallah :)) sağol arkadaşım,kremin bir tanesi hormon içeriyormuş onu da incecik sürüyoruz kenarına.ama aklıma gelmemişti kıl olayı,doğru söylüyosun valla,olabilir.inşallah olmaz.gerçi benim kız sarışın ama belli olmaz dimi
ev işlerinden bende nefffter ediyoruz.keşke gelip işlerimi yapan biri olsa,bende tüm zamanımı kızıma ayırsamm:1closedeyes:

canım dün denizanası sana cvp verdi ama geç kalmıştık sanırım bende baktıgımda aksam olmuştu :)) sen çoktaaan yapıp yemişsindir die düşündüm:)))
bu arada afiyet olsun bugün bende yapıcam akşama misafirim var ..
zeyna böle yeni tarifler versene şekercim eşim bugün dioki bu tamamdır artık yenlerine geçelim:)))

selam millet..
oğlumu yıkadık komşumla.emdi ve uyudu.

suyu sevemedi.vıyak vıyak..artık yazın alışacak sanırım.

haberleri izliyorum da şu uçak kazasına üzüldüm vallahi..allah yardım etsin yaralılar..

ev işlerine bayılırım.yani temizlemeye..tunadan sonra çok yapamasam da kendikendine oynarken sürekli toparlıyorum..şimdilik yani.
hareketlenince nasıl olur allah bilir..

selam
nasılsınız hamarat kasım anneleri
zeyna valla kıskandırdın beni,maşallah işlerin zor kısmı bitmiş.işe gidenlerde günlerini yarıladı ben daha iş yapacam,noldu bana bilmiyorum bebişimle oyalanmaktan iş yapabildiğim yok.güya pcyi açmıycaktım oyalanayım diye.ama dayanamadım dedim bi bakıyım kızlar neler yapmış diye ama iyiki bakmışım gazı aldım valla.kız da şöyle uzun uyursa biraz hallederim inş.
ya bende kızı bir gün durup bir gün yıkıyordum bir grip oldu hafta da 1 e düşürdük.birde banyodan sonra yırtılırcasına ağlıyor giydirene kadar canım çıkıyor.kafasını yıkayınca kıza bir hal oluyor. hele en son banyodan sonraki ağlamasından sonra korkuyorum valla yıkamaya,
diloks ne kazası nerde olmuş hiç haberim yok valla.

evet ya denizanası cevap vermiş ama ben bebişlere mama vermek için çıkmak zorundaydım kaçırmışım geçmişede yeni baktım biraz... neyse tüm yapıp yiyenlere afiyet olsun.. yapmayanlarada tavsiye ederiz.. ama yeni teriflerede açığız...:))
uçak kazasına bende üzüldüm kızlar.. inşallah fazla can kaybı olmaz..

slm kızlar bende bebişimi uyuttum anca girebildim kaşla göz arasında bulaşıkları yıkaqdım toparladım yatağımızı düzelttik yapmam gereken okadr çok iş varki işin içinden çıkamıcam temizlikçi çağırırsam içim rahat edicek anca bende zeyna gibi mükemmelliyetçiyim mobilyalarım siyah olduğu için hergün toz oluyor her gün temizlesemde iki kişi olsakta sanki ev berbatmış gibi gelio göüme kısacası camlar koltuklar ve halılar temizlenmediği sürece ben eve temiz diyemiyorum koltuklarda kusmuk lekeleri oldu hep camlar ve perdeler temzlenmeyeli 3,5 ay oldu geçen mutfakla odanın camını siliim dedim ertesi gün yağmur yağdı yatağın altına kolyemi düşürmüştüm alayım dedim toz için de olmuş ki bebişte bizimle aynı oda da ayyy çok sıkıcı yaaa poffff şöle i,nceden inceden temizlemek lazım ama zaman vakit yok ya eşim geldiğinde de ölü gibi oluyorum bi haftasonu var onda da temizlik temizlik temizlik

ben valla bu son hafta iyice koyverdim gitti.pazatesi iş başı kızla artık böle gün içinde oynayamıcam die sürekli dipdibeyiz.bu aralarda tam koala modunda benimki :))) oyüzden boşveerrrrr :)))
birazdan benim kociş gelir akşama hazırlık yapmam lazım öpüyoruz kızlar sizi akşama fırsat bulursam girerim yarın sabahta doktor kontrolumüz var bakalım .. bu arada bugün benim ki bi kaç kere öksürdü ama beni gördüğünde numara yapmaya da devam edio inşallah bişeyi yoktur ( yarın doktorda akla karayı görücez bakalım :) öpüom sizleri

Slm kızlar ne var ne yok bu saat oldu deli gibi çalışıyorum pc de yetişmesi gereken işler var bitiremedim bir türlü deli olucam valla yaa kafam salak gibi oldu zaten öğlen 1,5 saat eve gidip geldim oğluşumu emzirdim o kadar.
Juli yok sanırım buralarda ben yokken iletirsiniz kendisine o da okur zaten benim kullandığım kremin ismi garmastan mış. Göğüs ucum yara olunca kullanmıştım ama gerek kalmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…