2008 Kasım Anneleri

ben geldım canım cok sıkıldı yaa
eve gıttım oglusumu emzırmeye saat tam 3'te basladım emzırmeye
2 dk surmedı bıraktı basladı gulmeye falan
zorladım olmadı, sesten vs dıkkatı dagılıyordur dıye baska odaya gectım olmadı
ayaga kalktım kucagmda ugrastım olmadı, yatırdım emzırmeye yıne calıstım olmadı
almadı beyefendı kafayı cekıyor donuyor dıger tarafa etfarı ızlıyor yaaa
annem uyanınca 2 gıbı 60 cc sut vermıs dun aksamdan kalma
annem onun ıcın emmıyor dıyor ama dunde vermıstı o kadar sut ve benı emmıstı
ne oldu anlamadım 4.ay sendromu mu yoksa bıberon mu kolay geldı de benı ıstemıyor benneyaptımki

:1shokfffffffffff kızlar benim şalterler öyle bir attıki sormayın.. delikafaduldenmakineye renklileri atmıştım az olunca bebişleri salladığımız küçük minder yastığıda yıkansın diye içine attım güzel güzel yıkandı diye düşünürken bir baktım minder hıza dayanamayıp yırtılmış minderin içindeki küçük sünger parçaları makinenin içindeki tüm çamaşırlara yapışmış açtım makineyi banyo tüm sünger oldu çamaşırlar batık kafam döndü valla kafamçokkarıştı.. Allahtan bebişin biri uyuyordu diğeride tvyle oyalanıyordu çamaşırları süngerden arındırıp tekrar makineye attım minderi çöpe attım..:jeyyar: hemen bebiş uyanmadan banyoyu yıkadım çıktım.. şimdi suyum kaynıyor kahvemi alıp oturacağğım tabi bebişde her an uyanabilir..

kalimerocum karnı toktur bebişinin ondan öle yapmıştır saat iki de verdiyse annen daha açıkmamıştır bence takma
nazlımelekçim artık en ufacık tersliklere bile tahammülümüz yok dimi hele ki sende iki çocuk allah yardımcın olsun cnm valla tv izlemesi sakıncalı değilmi cnm izlettiriyorsun

kalimero ben de zaman zaman aynı şeyleri yaşıyorum.bence de 4. sendromu:))
nazlıcım hakikaten sinir bozucu bir durum

sedacım yaa senin şu olayları anlatış tarzına bayılıyorum.demek kolyeni düşürdün ve bir baktın ki toz..çok datlu yaa:))

sedacım tv anakucağının karşısında biraz üstündeki oyuncaklarla biraz tvyle oyalandı haklısın sakıncalı tv ama tvderenkli bişy varsa arkası dönük bile olsa bakıyor kaan oğlan..

yaptığım resmin üzerindebir adres yazıyor.
tıkla ve karıştır.
ben bu formatı o adreste glitterfy photos yazan yerden yaptım.
yaptığını bilgisayarında bir yere kopyala sonra buraya herzamankigibi gönderirisin.
ben de şimdi başka yerlerini incal,iyorum ve çözzmeye çalışıyorum..

oldu hehe sen bul yeni şeyler bende yapiim çok zevkli diloksçum
nazlımelekçim arda da aynı ağlıyo kucağımıza alıyoruz susmuyor tv yebi döndürüyoruz hemen susuyo arkasını döndürüyoruz tekrar ağlamaya başlıo

ahamda benimki uyandı ayyy bugün ne soğuk varya d.gaz 4 te yanıo ayağımda kalın çorap var hala ısınmadı ayacıklarım nazlımelekçim bizimki uyandı tv tersinde duruo nasıl kafasını geriye doğru atıp bakıyo yaaaa

sedacım şimdiki bebekler sese çok duyarlı şimdi renkleride çözmeye çalışıyorlar ya tv cazip geliyor onlara.. sırf tvye bakmasın diye anakucağının üzerine oyuncaklarını taktım tvye illaki bakılacak..
bu arada benimde kerem oğlan uyandı muhallebi verdim pirinçli milupanın devam sütü ve pirinçli muhallebisi 4. aydan itibaren eşim marketde 4. aydan itibaren ne kdar çeşit mama meyve suyu varsa almış bende mecburen bir taze sinden bir hazırından veriyorum böyle şeyleri..
dilekçim güzel bir site geçen sene keşfetmiştim bende hamile kalmadan önceki imzamı oradan yapmıştım..

lelal sen hangi dr götürüyordun bebişi,

allah yardım etsin sanada canım ya biri uyusa biri uyanık hiç vaktın olmuyordur.ama sen yinede tv den uzak tut.

hoşgeldin dark benimkide 2 gündür çok huysuz.hiç bir derdiyok sırf huy edindi ağlamayı napcam bilmem.kucağımda olduğunda sorun yok ama yanından ayrıl felaket.
arkadaşlar ben cahile biraz yardımcı olun.
1-neden ben renkli yazamıyorum yazı karakterini değiştiremiyorum..burdan seciyorum ama yazı yine aynı çıkıyor.
2-bu puanlar nedir?neye göre verilir?puanlamayı yapan kim?

mucizecim evet bazen ikisi birden uyuyor bazen biri uyuyor biri uyanıyor.. idare ediyorum işde yinede iki bebeğe göre iyiler diyim.. tvye çok bakmıyorlar zaten ama sesler ve renkler dikkatini çekiyor bebişlerin...

ayy kızanlar naber ben bittim ya batık osman misalikaydirigubbakcemile3çok yoruldum valla
sabah bi kalktım misafirim gelecekmiş hemen akşam yemeğim ve misafirlere
ikramlık bişeyler hazırladım akşam yemeğini yaptım sonra misafirlerin
yemeklerini yaptım hemen temizliğe giriştim evi götüren götürene
süpürdüm sildim toz wc banyo derken tam üstümü giyindim misafirlerim geldi
onlarla ilgilendim yeni gittiler bulaşıkları makinaya yerleştirdim bi duşaldım
ama bittim artık kızımla da uğraştım aralarda emzir yna fln çok yoruldum yaa:1closedeyes:işte çok yoğun bir gün geçirdim ütü var bi de ya diğerleri bitmeden
yenileri gelio pufff-tatlicadiarzu-

asortiiiiiiiiiii ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yakalayamadım seni valla bekledim ama gelen olmayınca kaçtım bende
ya siz kaç günde bir yıkıosunuz ben havalar soğuk olduğunda birde annem haftada bir geldiğinden haftada bir yıkıyorum hiç içime sinmiyor ama hasta olmasınıda istemiyorum havalar çok soğuk malum

valla bende hava soğuk olduğundan haftada bir yıkıyorum napiim:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…