- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.621
lelal sen hangi dr götürüyordun bebişi,ben valla bu son hafta iyice koyverdim gitti.pazatesi iş başı kızla artık böle gün içinde oynayamıcam die sürekli dipdibeyiz.bu aralarda tam koala modunda benimki :))) oyüzden boşveerrrrr :)))
birazdan benim kociş gelir akşama hazırlık yapmam lazım öpüyoruz kızlar sizi akşama fırsat bulursam girerim yarın sabahta doktor kontrolumüz var bakalım .. bu arada bugün benim ki bi kaç kere öksürdü ama beni gördüğünde numara yapmaya da devam edio inşallah bişeyi yoktur( yarın doktorda akla karayı görücez bakalım :) öpüom sizleri
allah yardım etsin sanada canım ya biri uyusa biri uyanık hiç vaktın olmuyordur.ama sen yinede tv den uzak tut.:1shokfffffffffff kızlar benim şalterler öyle bir attıki sormayın.. delikafaduldenmakineye renklileri atmıştım az olunca bebişleri salladığımız küçük minder yastığıda yıkansın diye içine attım güzel güzel yıkandı diye düşünürken bir baktım minder hıza dayanamayıp yırtılmış minderin içindeki küçük sünger parçaları makinenin içindeki tüm çamaşırlara yapışmış açtım makineyi banyo tüm sünger oldu çamaşırlar batık kafam döndü valla kafamçokkarıştı.. Allahtan bebişin biri uyuyordu diğeride tvyle oyalanıyordu çamaşırları süngerden arındırıp tekrar makineye attım minderi çöpe attım..:jeyyar: hemen bebiş uyanmadan banyoyu yıkadım çıktım.. şimdi suyum kaynıyor kahvemi alıp oturacağğım tabi bebişde her an uyanabilir..
canım yakalayamadım seni valla bekledim ama gelen olmayınca kaçtım bendeasortiiiiiiiiiii ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya siz kaç günde bir yıkıosunuz ben havalar soğuk olduğunda birde annem haftada bir geldiğinden haftada bir yıkıyorum hiç içime sinmiyor ama hasta olmasınıda istemiyorum havalar çok soğuk malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?