2008 Kasım Anneleri

Kıslar bebek bakımı ve beslenmesinde hazır yogurt kullanan varmı diye bi konu açmış arkadas oraya danoneyle ilgili bilgi paylaştım mutlaka okuyun aklınızda bulunsun buraya yazmak dogruysa burayada yazım

Ya öle de ne bileyim öteki süslü hatunlar görünce ne yapıyorum ben diyorum ama cumartesi alışveriş yapıcam yağmuru kayınvalidme bırakıp çünkü dolabımdski hiç bir bluz olmuyo üstüme yaa:teselli:

amaaan kimse kalmamış be ya denizanası bende bugün seni sordum
kendi kendime
selam herkese
asortiecim bende eve yeni geldim okuyordum,

yoğun iki gün geçirdim, salı gecesi oğlum nerdeyse hiç uyumadı 2 saat uykuyla gittim okula dün, üstelik 10 saat dersim vardı, allahtan tahmin ettiğim kadar zorlanmadım, ayrıca eşimin doğum günüydü kayınvalidemlere gittik yemek pasta vs. geç geldik sonra oğluşu yıkadım iyi uyusun diye gece 1 de yatırdım sabah ben giderken hala uyuyordu dinlendim böylece:)
bugünde yine babaannede yedik yemeğimizi yeni düştüm, şöyle bir okudum herkes iyi görünüyor biraz bunalmalar dışında

keşke benimde kendi işim olsaydı ( ama inşallah birkaç seneye kadar olacak:)) daha rahat olurdum, sizin iş kolunuz ne avm de olduğunuzu hatırlıyorum

Herkese iyi gecelerrrrrrrrr..

Yaa kızlar ruh haliniz nasıl?ben 2-3 gündür çok fenayım herşey gözüme batıyor..ben uyusam oğlan uyumuyor o uyusa ben uymuyorum derken ecinliler üşüştü başıma..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-...küçücük yerde gidecek bir yer de yok..senağlama..off bugünler çabuk geçsin allahım:Saruboceq::Saruboceq:

Çitos bende kaç gündür kafayı yemiş vaziyetteydim bugün etkilerini gösterdi 40 cc anca çıktı az önce sütüm (
Bizim hiç stres yapmamamız lazım.
Dün kötü bi haber aldım uyuyamadım gece hala etkisindeyim.

iyi geceler hanımlar
misafirlerim yeni gitti
sabahtan beri sağdığım 100cc süt vardı onu verdim kıza
babası sallıyo uyusun artık istiyorum yaa
yoruldum cook

darkcım
takma kafana herseyi
hiç bişey senden ve kızından daha değerli değil..

Ya pek hayır değil üniv.den oda arkadaşımın sınıf arkadaşı vardı bende tanırdım kızı muabbetimiz vardı..bi sevgilisi vardı evlenmişler.Sonra anlaşamamışlar kız ayrıkmak istemiş,eşi bıçaklamış kız ölmüş.Daha çok gençti ( Allah rahmet eylesin.Çok etkilendim duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…