2008 Kasım Anneleri

hadi yaaa çok üzücü, yazık olmuş canım, zor ama fazla düşünmemeye çalış

ii geceler darkçım lavincim denizcim tekrar slm bende bugün ardaya banyo yaptırdım eşşek uyuması lazım şuanda nasıl oynuo eli kolu kocişimde hastalandı adam sabah bu soğukta saçlarını ıslatıp joleleyip dışarı çıkıo banyo yapıo yemek odasında camda sigara içmeye çıkıo gelde sinirlenme bu evde hasta olmakta yasak dio eee artık bebişimiz var herşeyden önemliside o valla kimse kusura bakmasın kociş bilem
darkçım gerçektende çok üzücü bi olay ama takma kafana allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm
bende dün pazara çıktım köşede bi tane erkek çoçuk vardı görseniz o soğukta önüne mendil tartı koymuş içine doğru sokulmuş birde güzel maşallah gittim yanına bu soğukta burda durma sen okula gidiomusun dedim yok ablacım babam öldü bi annem var bende mendil satıorum durumumuz yok dedi çok üzüldüm yanımda yiğenime aldığüım kalın bi yelek vardı değiştirmek için yanıma almıştım dedim ona seni burda görünce bak bunu sana aldım dedim bide girdim bakkala ona bir sürü çikolata bizküvi aldım yavrum bana dediki ne gerek var ablaccım canım benim yaaa içim gitti resmen allah yardımcısı olsun inşallah ileride çok zengin olur şu 22 milyon tl bana çıksada aylık faizi 300 bin tl miş her ay bi fakira ev alırım valla keşke etrafıma yardım edebilecek kadar zengin olsaydım

selam sedacım sıhhatler olsun Arda ya.
Cidden insan çevresine duyarsız kalamıyor.benim sınıftada anne babası ayrı bi çocuk var.psikopata bağlamış ama ona kızamıyorum.Anne babasında hayır yok.İkiside kafadankontak desem yeri.Çocuk yaramaz ama gözlerine bakınca sevgiye aç olduğunu görüyorum ve üzülüyorum.
Keşke elimizde siirli bir değnek olsada düzeni değişşşşştirsek.
Anacım kocişinde fazla süslenmesin kış günü :) Züleyhanın düşkünü beyaz giyer kış günüDD

Bak şu işe sende ilçedesin ben de..yavv şöylee nefes alaıcak bir yer bile yok .çocuk yokken atlayıp arabaya oraya buraya gidiyorduk şimdi o da yok..yaaa sabır diyelim..

Aldığın haber de cidden kötüymüşş.Toprağı bol olsun..

Geçmişten onca alıntı yaptım hepsi gitti yaaaa

Julicim ben emzirince hemen acıkyo benim kız ya bazen daha emdikten sonra bile doymuyo hemen mama veriyorum.O yüzden beni baz almayalım:))
Demek 2 saatte sağdığınla 3 saatte sağdığın miktar aynıydı.o halde 2 saate sağmak daha mantıklı tabi memiş yara olmazsa.Ki bu sağmya da fazla dayanmaz sanırım.
bende pompamı okula götürmek istiyorum ama neyrde muhafaza ederim ki? kaloriferli ve çok sıcak bozulur süt.termosmu götürsem :)
Bende sağayım bari ya off ya emzirme dönemi bi geçse ya ne zormuş cidden.

Amin Çitoscum amin..

Walla bizde bi yere gidemiyoruz:bugün bizim okulda çalışan bi bayan vardı anasınıfçı öğle yemeğinde bebeğini görmeye gittik.33 günlüktü bebeği ama maşallahı vardı.Biz Cerene hareketli şöle böle diorduk o Cerenden de dinçti MAŞALLAH.
Havalar ısınsın evde durmicam :)

Evet her bebek farklı oluyor..geçen de bana bebek görmeye geldiler..bebekleri vardı 6 aylık..hiç ağlamadı bile imrendim valla..öyle oturdu kucakta..

Gece uyanıp emziğini istiyor mu senin kız?benimki mızırdanarak uyanıyor emziği veriyorum susuyor 1 saat sonra yine aynı.aç desem o da değil..

iyi geceler kızanlar nabersiniz hanımı uyuttum kendime ısırgan demledim bakim dedim
çok yorgun hissediyorum kendimi ya pufff
denizanası avm deyik cnm restoran bizim ki ama sanırım bana ihtiyaç varmış
ama hiç gidesim yok bakalım ne olacak
anaaaamm kızan uyandı ya ufff

güzel bir iş:)
aman idare etsinler biraz sensiz çocuklusun sen

ankaraya geleceğimiz zaman öğrenirim hangisi olduğunu yemek yeriz inşallah orada

offff inanılmaz bir yarım saat geçirdim..benim kız bi başladı ağlamaya hiç böle yapmazdı ..neyse bi fitil attım belki ağrısı vardır diye.birde ütüyle havlu ısıtıp karnına koydum iyi gelmiş olacakki gülücükler saçarak uykuya daldı ..umarım gece huzursuzlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…