- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.861
Walla çok tanıdık bi hikaye bu Elmalıcım.İşin zor olmalı.Ben de hep yakışıklı koca istemem dedim, dünya çirkini adamlarla çıktım, sonunda gittim Brad Pitt'in Türkiye şubesiyle evlendim... Ama ben çok kıskanç biri oldum şu son zamanlarda. Derhal kilolarımı verip yeniden kendime güvenimi kazanmam lazım yoksa benim yok yere kıskançlık krizlerim ikimizi de fena yıpratacak. Bu arada Brad Pitt konusunda ciddiyim, hemi de tescilli eski manken.
delikafaduldenNapcan kız zıp zıp ay ben hiç beceremem bana fazla hızlı o oyun ve pek tarzım deil galiba.Deli dana gibi delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkolbastı öğrenecem karar verdim
Maşallah kızına canım.ay ay ay nostaljik olsun dedim .. okudum bu sayfaları... ah annem neler yaşamışız be... mide bulantıları ... iştahsızlıklar... sonra çok yemelr... geçti gitti işte... şimdi de yumurcaklar kucağımızda...
nezire muazzezim tekne kazıntım...süprizzzzz
:1hug: Senide seviyorum.Tüm Kasım annelerini Seviyorum :asigim:bır ılanı asktır almıs basını gıtmıs
benı seven yokmus anladım ben senağlama
Anladım canım maşallah emzisn emsin ver ağlatma istedikçe.canım ben 8,00 gıbı emzırıyorum ama ıkı gogsumu bırden verıyorum cıkıyorum
11,30 - 11,45 gıbı gelıp yıne ıkı gogsumu verıyorum
ama ben gelene kadar dayanamazsa eger annem saat 10,00 - 10,15 gıbı 50 cc sut verıyor stoktan
sonra 14,45 - 15,00 gıbı yıne emzırmeye baslıyorum
aksam 15,30 gıbı emzırıyorum
sonrasında saat tutmuyorum cunku aksamları cok huysuz oluyor ve ne zaman ıstese verıyorum
ama araları mutlaka 1 saat oluyor
gecelerı de kalkıyor benım oglus o zamanda emzırıyorum en az 2 kez
toplamda gunde 8 kez falan emmıs oluyor sanırım
Koyulaştırdık canım sen nerdesin yoksun aramızda?kasım anneleri günaydın siz burda sohbeti iyice koyulaştırmışsınız biz mahrum kalmışız ya
Canım alıntılar gitmişti sütle ilgili cevap vermiştim yukarıda sana.Sağol canım, sen başlattın demiiiiii bu ilan - ı aşk gününü :))) :asigim: Ay kızlar hepinizi seviyorum ben de. Sevmesem bu yoğunluğun içinde bile ne yapıp allem edip kallem edip gelir miydim yanınıza. Valla biriniz gelmeseniz hemen özlüyorum. Bu arada ben bir de çileği çok seviyorum yaa. Biz kocaman aileyiz de sanki çilek de evin küçük kızı gibi geliyor.
Evet canım haklısın sağmak çok zor bir iş. Burada aşağı katta ara sıra boş olan bir toplantı odası buldum orada sağıyorum. Bazen de müdürümü odasından çıkartıp onun odada yapıyorum. Adam sağda solda duruyo ben sağıcam diye. Gerçekten şu dönemde onlara manevi olarak çok şey borçlandım.
2 saatte bir işine gelince zaten benim kız çoğunlukla 2 saatte bir acıkıyor. 3 saatte oluyor elbette ama ben ilk gün 3 saatte bir sağdım ikinci gün 2 saatte bir sağdım çıkan süt miktarı aynıydı hatta 2 saatte bir sağdığımda biraz daha fazla çıktı. İlk sağmam 3 saat sonra diğer ikisi 2 saatte bir oluyor. Zaten eve gidince de kızım memelerde biriken sütü bulunca kendini cennette sanıyor memeden ayrılmıyor :) Ben evdeyken de en az 8 ama genellikle günde 9-10 sefer emzirirdim. Bir de bu aralarda grip olduğu için sık emzirmemi söylemişti doktor. Ben de öyle yaptım. Belki mamayla her öğünde 3-4 saati bulur acıkması ama memeyle daha çabuk acıkıyorlar. Sen emzirdikten sonra kaç saatte acıkıyor Ceren?
Dün eve gittim. Annem dedi aç değil sen yemeğini ye. Aldım yanıma. Kızım gözlerini bile kırpmadan beni seyrediyor. Ben ona baktıkça ellerini çırpıyor beni al diye. Kucağıma aldım bu sefer de meme isteyen sesi çıkardı. Hadi memeyi vereyim dedim nasıl kaptı halbuki 2 saat önce 125 cc yi hüpletmişti. Bence 3 saat durması lazımdı ama durmadı. Belki fiziksel belki psikolojik bir ihtiyaçtı zaten oynaya oynaya emdi.
Kalimero bazen benim kızım da aynısını yapıyor yani memeyi almak istemiyor, diliyle itiyor. Hiç biberona alışıyor mudur diye aklıma getirmek istemiyorum. Heralde çok aç değil diyorum ya da ilgisi dağılıyor diyorum. Ha bir de bazen annemden kıskanıyorum bebeğimi ben ya. Benim kucağımdayken ananeye gülücük yapıp hpep ona bakınca valla sinir oluyorum. Aramızda kalsın sengözlerimebaksanab
He ya bende o söze takılmıştım.Çocuk acıkcak ciyak ciyak dur bekle sütün ılınsın oda sıcklığında öyle iç mi diceksin :)))elifcim ben peykerin güzelliğine hayranım hem güzel hemkibar bi hatun maşallahda bi kere kaynanasına bırakıyo bebeğini defalarca buzdolabında süt var onu oda sıcaklığında bi süre bekletip öyle ver dedi :1shok:nası yaaniiii oldum cahal karıııı dedim :mymeka:ulen buzdolabından çıkarılıp verilirmi çocuğa süt oda sıcaklığında olsa bile verilirmi manyamışlar çocuk bakmaktan bi haber
He ya çok ilginç oldu anacım fol yok yumurta yok daaakızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben
Ya aslında kesin belli olabilirdide ama bi mucize bu kadar erken öğrenmek.ben mesela şubat ayı içinde tesadüfen kan testinde öğrenmiştim daha adetime 6 gün vardı.bence cok erken actılar başlığı
daha bu zamanda nası netleşicek hamilelik anlayamadım
en az bir ay var bence o başlığın dolmasına
Allah bize yaşattı
dileyen herkese verir inşallah..
Hemen bakmak lazımkavgada çıkmış 2009 dA allah allah neyi pylaşamadılar ki
Sağol canım ya kardeşime vercem linki Cerenin fotolarını yapsın die.
Ya sorma bizim damatda öleydi.Halada öle zor bi çocuk deil.Evet her bebek farklı oluyor..geçen de bana bebek görmeye geldiler..bebekleri vardı 6 aylık..hiç ağlamadı bile imrendim valla..öyle oturdu kucakta..
Gece uyanıp emziğini istiyor mu senin kız?benimki mızırdanarak uyanıyor emziği veriyorum susuyor 1 saat sonra yine aynı.aç desem o da değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?