2008 Kasım Anneleri

Walla çok tanıdık bi hikaye bu Elmalıcım.İşin zor olmalı.
bende bu hikayenin tam tersini yaptım desemkaydirigubbakcemile3 hiç abartma olmaz :)))
Her iki durum da zor oluyo bence karar verdim
Banyoyu benim kızda çok seviyo ama giyinmek istemiyor.

kolbastı öğrenecem karar verdim
delikafaduldenNapcan kız zıp zıp ay ben hiç beceremem bana fazla hızlı o oyun ve pek tarzım deil galiba.Deli dana gibi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Maşallah kızına canım.

bır ılanı asktır almıs basını gıtmıs
benı seven yokmus anladım ben senağlama
:1hug: Senide seviyorum.Tüm Kasım annelerini Seviyorum :asigim:

Anladım canım maşallah emzisn emsin ver ağlatma istedikçe.
benimki süt yoksa hemen kokudanmı nasıl anlıyosa ağzına dahi sürmüyo.

kasım anneleri günaydın siz burda sohbeti iyice koyulaştırmışsınız biz mahrum kalmışız ya
Koyulaştırdık canım sen nerdesin yoksun aramızda?

Canım alıntılar gitmişti sütle ilgili cevap vermiştim yukarıda sana.
Kıskanmaya gelince ben alıştım galiba.Bizim kız değişiyo bazen bana ağlıyo bazen anneemi istiyo.2 gündür ben salalyınca yatmıyo annem sallıyo hemen yatıyo.bende bazen sinir oluyorum ama ben alıştım kıskanmıyorum şimdilik:)

Birde bebekler kimin kucağındaysa diğerini istiyor uzaktaki ve ayaktaki cazip geliyor.

He ya bende o söze takılmıştım.Çocuk acıkcak ciyak ciyak dur bekle sütün ılınsın oda sıcklığında öyle iç mi diceksin :)))
Çatlar o süt ılınana kadar bebeD
kızlar ya 2009 kasım anneleri başlığı açılmış ama herkes ihtimal üzerine yazmış hamile olan yok
doğru dürüst nasıl iş anlamadım ben
He ya çok ilginç oldu anacım fol yok yumurta yok daaa

bence cok erken actılar başlığı
daha bu zamanda nası netleşicek hamilelik anlayamadım
en az bir ay var bence o başlığın dolmasına
Allah bize yaşattı
dileyen herkese verir inşallah..
Ya aslında kesin belli olabilirdide ama bi mucize bu kadar erken öğrenmek.ben mesela şubat ayı içinde tesadüfen kan testinde öğrenmiştim daha adetime 6 gün vardı.
Bi kaç haftaya damlarlar yeni annecikler.Ama o başlık hamiş olanlarla başlamadı ya ben olsam yeni başlıkla başlardım.
Şimdi biz mesela bu başlığın ilk sayfalarına bakıp nostalji yapıyoruz.onlar ileride bakcaklar bizim yazdıklarımız olcak güzel değil CADIARZU

kavgada çıkmış 2009 dA allah allah neyi pylaşamadılar ki
Hemen bakmak lazım p
Sağol canım ya kardeşime vercem linki Cerenin fotolarını yapsın die.

Ya sorma bizim damatda öleydi.Halada öle zor bi çocuk deil.
Bizimkiler nie böle anlamadım.

gece emziğini atıyo benimki.Düşünce tekrar almıyor.
Pek nadir istediği olmuştur.yüzde 5 diyebilirim.

Bencede sensiz yapsınlar biraz Asortiecim.Afiyet olsun ısırgan bana iyi geliyo gibi.

Eylülcüm geçmiş olsun sıcak havlu çok rahatlatıyor ondan gülmüştür pırt oırt yaptıysa sen duymadan felan DD

geldim darkçım benimki göğsümde oyalandıı tam çekiorum uyanıo tekrar emzirmeye uyuyo tam çekiorum uyanıo en ayağıma aldım salladım kıpırdandı yne şimdi arada yine kıpırdanıp üstündeki örtüyü yemeye çalışıo memede uyumayı çok sevio haylaz

buarada annesi babası ayrı olan çocuklar sevgiye gerçekten muhtaç oluyolar benim eşimde anne babasız büyümüş şimdi benim ailemi kendi ailesi gibi görüp seviyor annemlerde onu ne kadar haylaz olsada ona sevgini diğerlerine farklılık yaratmıyacak şekilde göster ilgilen belki onlarda bulamadığı sevgiyi sende hisseder ve bu onun için yararlı olur

Büydükçe memede oynuyolar sedacım.
Walla öğrencime ilgi göstermeye çalışıyorum.ama sabırları zorlayan bir öğrenci keşke babası kendi çalıştığı okula alsa.Ama müdürü istemiyo çocuğu ondan almıyo sanırım.Babası hizmetli başka bi okulda.

dark kız nerdesin cerenlemi oynuosun ben yatıom dün gece arda bey 5 te kalktı sonra 15 dk da bir uyandı böle yapmazdı ilk defa böle yaptı bu gecede böle yaparsa annemde yok uykusuz kalırım bende yatiim bare kocişte arda da uyudu hade burda olanlara allah rahatlık versin mujuks

offfffffffffffff ya 2günü oku oku beynim sulandı ne çok yazmışsınız öyle ama yaptığım alıntılar nereye gitti anlamadım neyse.

bu gün kızımı aşıya götürdük.önce bir cıyakladı benim içim gitti ama hemen sustu.
gelişimi normal zamanına göre gidiyormuş.beslenmesi için sen proğram yapma onun proğramına uy 1 ay sonra kendiliğinden düzene girer dedi dr.bende öyle yapıyorum.ek gıdaya geçince doyduğundan emin olup rahatlıycam inş.

günaydınn güzellerrrrrrrr.nabersiniz bakalım
yaa ben çok öksürüyorum yaa nedecem bilmem hay allahım yaa inşallah zatürre diilimdir sanki benzetiyorum halimi ama inşallah diildir.hamilelikten önce geçirmiştim 2 ayda zor kendime geldimdi.puffffffsssssss

gunaydınnnn

mmfcım canım cok dıkkat etmen gerekıyor
cunku bu hastalık tekrar eden bır hastalık canım
agır gecıyor bılıyorum ama sen yıne de ılac takvıyesı al bence gecmıyor cunku hemen

amma konusulmus yıne yaa
benım oglum aksamları cok nazlı oluyor yaa
hıc kucagımdan ınmek ıstemıyor annemdeydık yıne dun aksam
koltuguna oturtup foto cekeyım dıye cok ugrastım ama bır ıkı tane ancak cekebıldım
eklerım bırazdan yaksıklı oglumu

neyse gecmıse bakmaya calısıcam
malum hafta sonuna gırıcez yogun gun bugun

Herkese günaydınnnnnnnnnnn..

mmfff ıhlamu iç bol bol..öksürüğün en iyi ilacı..bi de geçen tv de görmüştüm adam siyah turpun içine bal koydu,zencefil koydu bir gece bekletip için demişti..birebir demişti soğuk algınlığı ve öksürüğe..ilaç içemeyince kocakarı ilaçlarına dadandık heptenkafamçokkarıştı

günaydın kızlar.. mmfcim geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsın.
aranızda kanguru kullanan var mı? ben almak istiyorum ama hangisi iyidir karar veremedim.. böyle evde netten ne kadar anlıycaksam artık alıcam bir tane..

ben kullanıyorum köftecim portbebe bebek çantası ve kanguruyu beraber almıştık belirli bi markası yok yani bilindik değil bir kere kullandım kullanışlı ama kış olduğu için üzerine battaniye attım taşıması daha zor oldu artık yazın otobüsle falan biiyerlere gidersem kullanıcam

günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
kızım uyudu
o uyurken
biraz evi toparlayayım ütü yemek sonra gelirim inşallah
fazla kaynatmayın haa
sonra yetişemiyoruz

şu gece konuşmalarına bir türlü katılamıyorum ben..
akşam 8,5 dedik mi başlıyoruz..saat yarıma kadar..
sabahta tam okuyamıyorum geçmişi ama artık olduğu kadatr..
tuna durmuyo biraz ilgileneyim geleceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…