2008 Kasım Anneleri

mmmf çim geçen seninbaşına gelen bu sabah ta benimbaşıma geldi..

sabah oğlumun gıg demesine uyandım.normalde her sese kalkmam ama birden fırladım yerimden.
birbaktım ki beşikte tuna yok...üstü battaniyeyle örtülmüş..

hemen kaldırdım ki terler içinde kalmış,resmen sırılsıklam.
sanırım ben uyku sersemitam destekli örtemedimüzerini.
çok korktum..allahtan uyandım...
allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın..

dilokscum pırıl pırıl bir günaydın yazısıyla karşılaştım hoşuma gitti,sanada günaydın canım,,dikkat etmek lazım allah korumuş bebişini..

kalimerocum oğlun çok şeker olmuş delikanlı maşşallah

herkese günaydın ,bu gece kızım uzun zaman sonra gece iki kez uyandı emmek istedi hep ,hiç uyanmazdı.sabah ta erken kalktı 8 de ayaktaydı neyseki şimdi uyuyo biraz iş yapıyım ..

herkese merhabaaa

pirayacim bende chicconun kangurusu var..

çok güzel ama evede bir kere kullandım beceremedim sanırım.

dışarı çıkarken kalın giyindiğiiçin içine sığması zorlaşıyor.

yaza kadar da büyür de kullanır mı bilmiyorum.

öyle duruyor açıkcası..

Günaydın kızlaaaar. Bugün çok sevinçliyim ya evdeyim kızımlayım çünkü. Sabah 8 de beslendik sonra bu saate kadar keyif yaptık kızımla. Yazık annesiyle uyumayı çok özlemiş hala uyuyor cimcime :) ben gitmiş olsaydım 50 defa uyanırdı şimdi :) Hıhhh görsün ananesi .

Zaten bir tuhaflık var annemde. Bir eli yağda bir eli balda gene de yaranamıyoruz neden bilmem. Dün ben 7 de geldim. Annem 5 geçe kapıdaydı ben gidiyorum diye. Eşim bıraktı evine. Kaçarcasına gitmiş, güle güle bile dememiş zaten burada kalırken de her gece erkenden yatıp durdu. Kıza mı bakmak zor geliyor anlamıyorum ki soruyorum neden böylesin bişey de demiyor. Yemin ederim annem kıza bakacak diye evde huzur kalmadı.

Ben de bugün o na haber vermedim ama daha önce ayarladığım bakıcıyla görüşeceğim. Eğer tamam derse iş yerimle konuşup 4-5 gün rapor alıp kadınla kalaacğım her şey yolunda giderse de artık o bakacak. Kesin karar verdim buna.Umarım hayırlısı olur.

Siz iyyisiniz gördüğüm kadarıyla. Heyecanlar başladı ek gıda heyecanları dimi :) Kalimero yakışıklın gerçekten de yakışıklı hani :)) Bayıldım küçük adam.
Gideyim evi toplayım bakıcım gelicek :) İlk günden ay bu kadaının evi mok içinde demesin. Sonra yavaş yavaş görür zatti :)

Ha bu arada ben sağarken iş yerinde gören arkadaşlarım bile üzüldü. Süt var çıkmıyor hem sana hem bebişe yazık diye. Gerçekten de medela yı bazen çöpe atasım geliyor. Yarın ameda denemeye gideceğim. Kiralanan yerde önce göğüs aparatını satın alıp deneyebiliyorsun. Eğer sonuç iyi olursa ya alacağım ya da kiralayacağım iki türlü de çok tuzlu ama değer işte napalım.

julicim
dostla alışveriş yapma demişler
gercekten de aradaki ilişki mecburen bozuluyor
annene haber vermeden bakıcıyla görüşme derim ben
bu seferde beni beğenmedi gitti bakıcıyla anlaştı diye düşünür
iyice kötü olur
hem bakıcı olayı da coook zor bence
konuşun beraber karar verin
bakamıyorsa bile
bakıcı bakarken gelip gidip kontrol edebilir mesela

öff ne zor yaa
benim de seneye annem bakıcak
ama şimdiden catlak sesler işitmeye başladım
üzülüyorum ben desenağlama

off karar veremedim bende napsm başka hangi marka alınabilir iyidir onuda bilmiyorum

ben çalışmış olsam ya bakıcıya baktırırdım ya da anneme kendi evinde baktırırdım yakınsam tabi çünkü aynı evde kalınca insan rahat edemez gibi geliyo mesela benim annem çok çekinir yemek bile yemez doğru düzgün, her hareketimizde alıncak bişey bulur o zamanda eşimle kavga ederiz ü yüzden ben olsam bakıcıyı tercih ederdim

oglusum adına herkese tsk edıyorum

ben kanguru hıc kullanmadım ama kullanmayı da dusunmuyorum
erkek cocuklar ıcın sakıncalı oldugunu soyluyorlar

julıcım herkesın mı annesı aynı canım
bızımkı de bu sıralar bıraz keyıfsız zorlanıyorum dıye laflar soylemeye basladı
bakmam demedı hıcbır zaman hatta hamıle kalmadan once sen dogur ben bakarım da dıyordu ama
benım dogumumdan once amelıyat olması, cocuktan dolayı hıc dısarı cıkamaması uzerıne de bogaz enfeksıyonu zorladı dıye dusunuyorum
ama bazen kızmıyor da degılım hanı

neyse ben bızımkıne yenı bulasık makınesı alıp bıraz gonlunu yapmayı planlıyorum evıme tasınınca

demekki bazı annelerimizin kafası kaldırmıyor olabilir,kimi canı da olsa, üzülsede çekemez o yaştan sonra bebeği..benim annemde ne olur bana bırak git işe başla deyip duruyor ,ama henüz erken,hele bir yaşına girsin ,herşeyi yemeğe başlasın benden muaf olsun o zaman düşünücem..

günaydın herkese
bugün boş günüm evdeyimhihoyyythihoyyythihoyyyt
sabah oğlumla keyif yaptık 10 a kadar yattık:))

minik kalimero oğluna maşallah canım çok yakışıklı,

benim oğluma babaannesi bakıyor, çok ta mutlular kalp ilacım benim diyor (kalp hastasıda)
iyi geliyormuş bebiş:) annem ankarada olduğu için bakma şansı yok zaten ama o baksaydı herhalde benzer sorunları bizde yaşardık, insanın kendi annesi olunca daha çok şey bekliyor nedense, ama kayınvalidemden o kadar çok şey beklemiyorum allah razı olsun şikayetlenmiyor, erken geldiğim günler işini gücünü yap diye hemen vermiyor, dersim olduğunda hemen her gün yemeğide orada yiyoruz daha ne yapsın
ha bugün oğlumun ayakta sallanmaya alıştığıyla yüzleştim ama bişey diyemem baktığına dua ediyorum, allahtan gece beşiğine koyunca uyuyor, gündüz istedi
onlarda haklı aslında biz kendi bebeğimiz olduğu halde yoruluyoruz, evde sıkılıyoruz onlarda sıkılır elbet

Canım bende medela kullanıyorum ama memnun değilim.Arkadaşım bebedorun manuel pompasını önerdi.15 tl onda rahat etmiş bende onu deniyeceğim beyenirsem sana söylerim

Canım hiç sorma ya bende sinir olmadım ama çok komiğime gitti
Birde erken doğum yaptı bebeği bir gösterdilerki Maşallahı var en az 1,5 aylıkkaydirigubbakcemile3
Sanki doğum yapan o değil 0 beden geziyor.Birde dün Behlülle jimlastik salonunda karşılaştılar.Neresini eritecek bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

Bimbirgecenin Bennusu doğum yapmıştı eve geldi karnını biraz şişirmişlerdi yeni doğum yaptığı belliydi.Zaten süper bir dizi.Aşkı Memnuyuda çok seviyorum ama Behlüle gıcık oluyorum birde Bihter kocasına ikidebir seni seviyorum deyip duruyor onada gıcık oluyorum.klava:

denızanası tsk ederız canım
bızımkı de bakma sıkayetınde degıl aslında
sadece yoruldugunu soyluyor ben alınıyorum hemen
dogru soyluyorsun kendı annemız olunca daha fazla sey beklıyoruz bence de
ne bıleyım calısmasam mı dıye dusunuyorum bazen :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…