- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.881
günaydın kızlar.. mmfcim geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsın.
aranızda kanguru kullanan var mı? ben almak istiyorum ama hangisi iyidir karar veremedim.. böyle evde netten ne kadar anlıycaksam artık alıcam bir tane..[/QUOT
ben chicconun kangurusundan almak istiyorum çok rahat görünüyo ama o kadar para verip kullanamazsam diye korkuyorum siz kullancakmısınız kızlar
Günaydın kızlaaaar. Bugün çok sevinçliyim ya evdeyim kızımlayım çünkü. Sabah 8 de beslendik sonra bu saate kadar keyif yaptık kızımla. Yazık annesiyle uyumayı çok özlemiş hala uyuyor cimcime :) ben gitmiş olsaydım 50 defa uyanırdı şimdi :) Hıhhh görsün ananesi .
Zaten bir tuhaflık var annemde. Bir eli yağda bir eli balda gene de yaranamıyoruz neden bilmem. Dün ben 7 de geldim. Annem 5 geçe kapıdaydı ben gidiyorum diye. Eşim bıraktı evine. Kaçarcasına gitmiş, güle güle bile dememiş zaten burada kalırken de her gece erkenden yatıp durdu. Kıza mı bakmak zor geliyor anlamıyorum ki soruyorum neden böylesin bişey de demiyor. Yemin ederim annem kıza bakacak diye evde huzur kalmadı.
Ben de bugün o na haber vermedim ama daha önce ayarladığım bakıcıyla görüşeceğim. Eğer tamam derse iş yerimle konuşup 4-5 gün rapor alıp kadınla kalaacğım her şey yolunda giderse de artık o bakacak. Kesin karar verdim buna.Umarım hayırlısı olur.
Siz iyyisiniz gördüğüm kadarıyla. Heyecanlar başladı ek gıda heyecanları dimi :) Kalimero yakışıklın gerçekten de yakışıklı hani :)) Bayıldım küçük adam.
Gideyim evi toplayım bakıcım gelicek :) İlk günden ay bu kadaının evi mok içinde demesin. Sonra yavaş yavaş görür zatti :)
pirayacim bende chicconun kangurusu var..
çok güzel ama evede bir kere kullandım beceremedim sanırım.
dışarı çıkarken kalın giyindiğiiçin içine sığması zorlaşıyor.
yaza kadar da büyür de kullanır mı bilmiyorum.
öyle duruyor açıkcası..
Ha bu arada ben sağarken iş yerinde gören arkadaşlarım bile üzüldü. Süt var çıkmıyor hem sana hem bebişe yazık diye. Gerçekten de medela yı bazen çöpe atasım geliyor. Yarın ameda denemeye gideceğim. Kiralanan yerde önce göğüs aparatını satın alıp deneyebiliyorsun. Eğer sonuç iyi olursa ya alacağım ya da kiralayacağım iki türlü de çok tuzlu ama değer işte napalım.
bu akşam dı demi ask-ı memnu
bakalım noolcek
bu arada benim o dizide sinir olduğum bişe var
peyker
hani yeni oğlu oldu
kadın doğum yapmış ama
maşallah menken gibi
süs püs o biçim
gezmeler tozmalar
bi de yardımcısı var ya
bebeğe mama yediriyo altını değiştiriyo
ayyy
sinir oluyorum:mymeka:
hiç gercekci değil yani.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?