2008 Kasım Anneleri

merhaba arkadaşlar
2009 kasımdan geliyom klava: ama susacam yoksa anlamayana dalacam :mymeka:

biz bu sabah saat 10'a kadar keyf yaptık ee tabi güne ben geç başlayınca işlerimde yavaş oldu.ancak oturabildim.zaten bide adet oldum karnım ağrıdı durdu gece hala tadım yok valla.

aman kalınca bişiler atıştırırken kereviz almıştım onu yapam dedim ööğğkk hayatımda ilk defa bu kadaar kötü yaptım.ya onlarda ya bende bi sorun vardıki çöp oldular Allahım affetsin.

ya kızlar benim iğrenç şekilde saçlarım dökülüyo :1no2: dün kendime 2 kürlük b....xin aldım.bugün başladım.ilk kür gün aşırı yıkanmış saça kullanılcak.ulen zaten sinüzitim var bide makina ile kurutulmıcakmış napcam bilmiyom. ahmette de böle dökülmüş hatta kel kalmıştım bu çok iyi gelmiştir.o zaman geç kalmıştım kullanmaya umarım bu sefer kel olmadan engellerim.

mmmfcim bu turp bal olayı süper ve çok iyi geliyor. bir gece soğukta beklet ama.ben öle büyük oğluma yapmıştım.he bide siyah turp olcek şeker.

ayyy oğluşumla başbaşa günlerimiz bitti tamamen.bi heyecanlanıyom bi seviniyom bi üzülüyom annamadım kendimi.

valla büyük oğlumu anneme bırakıp işe başladığımda bende jüli ve kalimero gibi şeyler yaşamıştım ve kendimi çok ezik hissetmiştim. hep ona bişiler alıp yapıp bi anlamda rüşvet verip sinirlerini almaya çalışıyordum. ama çokda eziliyordum.halbuki bu benim anam ya kim ondan iyi kim sevgi ile bakarki. Allahtan çok sürmedi de benide o işkenceden kurtardı.şimdi p.tesi oğlum babaannesinde olmaya başlıcak ya çok merak ediyorum onunlada aynı şeyler olcekmi.ayy valla düşündükçe kanım donuyo.zaten kayınbabam ilk baştan bakmasını bu yüzden istemedi. arada laf olur ters bi söz olur kırılırız birbirimize aramız açılır diye ayyy inşallah olmaz. annem hep şey diyo ''Allah belli bi yaştan sonra neden adetten kesip çocuk vermiyo çünki insan belli bi yaştan sonra kaldıramıyo küçük bi bebeyi '' ya kaynanamda kaldıramazsa ben bakıcıya vermek istemiyorum hazırda süper güvenilir hatta karşı komşularımız olan 2 bayan varken ben istemiyorum başkası baksın.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diloksçum işi ilerletmişsin günaydın kızlaer yazısı çok hoş olmuş :)
kalimerocum bebişine maşallah bir yaşında gibi duruo kız 41 kere maşallah
mmmfcim aman dikkat et cnm ya havalar gerçekten kötü zatüre demişsin allah korusun
eylülcüm aynı olayı bene yaşıorum cnmcım hiç uyanmazdı geceleri iki defadır kalkıo
julicim bencede en iyisi bakıcı canım inşallah herşey istediğin gibi olur
kızlar benim annemde valla 40 çıkana kadar baktı ondan sonra sıkıldı ara ara gelio artık ağırlaşmış diyerekten kucağına bile alıp bakamıyor toplasan 15 dk kucağındadır benimde işime yaramıyor artık
bende şimdi komşulara gidicem gün var biraz laflıyayım gelince görüşürüz kocaman öpüldürnüz

canım tekrar geçmiş olsun.bu sene ki grip böyle birşeymiş kendi geçsede öksuruk kalıyormuş.hani herkez bir akıl verir ya durbende bitane vereyim:))))) kalın tuz varya canım onu tavada kavur nemli bir bez torbaya koy aslında bi tane havluyu kenarlarından dikip torba haline getirince daha iyi oluyor.onu yat göğsunun ustunune koy onun buharı göğsu yumuşatıyor.bronşitede çook iyi geldiğini söyluyorlar

ahh ahh bir sürü para verdim chicconun kini aldım.bel destekli güzel kullanışlı ama birkere bile dışarda kullanamadım.evde denedim bir iki kez.bizimkiler kış bebişi olduğu için aslında gereksiz.yazada ağırlaşacaklar yine kullanamıycaz.sık sık dışarı çıkıyorsan al bence yoksa gerek yok,

yakısıklı oglum teyzelerını ve arkadaslarını selamlar hihoyyyt

ay çok tatlı maşallah .dediğin gibide yakışıklıymış.allah nazardan saklasın.

ay canım bende aynısını yaşadım.ama ben sesini falan da duymadım pat diye uyandım kalktım baktım bataniyeyi uzerine çekmiş.ama neyle karşılaşcam diye çok korktum.bunu 2 kez yaşadım oyüzden artık ayak ucundan battaniyeyi beşiğğin kenarlarına sıkıştırıyorum.çeksede gelmiyor.çok geçmişş olsun canım.

canım annen belki çekiniyordur.sizi başbaşa bırakmak için erkenden yatıyordur.gün boyuu da yoruluuyordur bebekten.benim annem de bizim eve gelince çekinmekten garip garip tavırlar sergiler.damat rahatsız olacak diye.sen yine annnenle konuş,inş hakkınızda hangsi hayırlııysa o olsun.

şanslı gelinlerden biride sensin demekki denizanası.maşallah nazar değmesin.valla benim kayınvaldem kendi kızınınkine bile bakmadı sizi buyüttüm birde çoçuklarınızı mı buyütcem diye.oda haklı artık rahat etmek istiyor demekki.

geçen kaynanam birine diyodu bi milyar vericem sana anne bakarmısın çocuğa dese bakmam diye bende sesimi çıkarmadım bakmadı zaten büyük oğlumda çok probklem yaşadım annem bakıcaktı o sadece annemin işi olduğunda okuldan gelince ilgilenecekti yıktı yıktı ortalığı ve benim iş hayatım sona erdi ..............
amaaaaan neyse size hayırlı işler banada evde kukuman kuşu olmak düştüüü

peki topigi açanın ne manası kalıyor ozaman merak ettim.ben 2009 kasım annelerini açtım orda bi arkadaş benle tartışıyo kafasına göre liste yapıyor sinir oluyorum.ben yapıcaqm listeyi diyorum arkadaş şirkette evrak düzenliyomuşda bi listeyi yapamıyomuş öle diyo:)))

canım aranızda böyle sorunlar olmasını anlayamadım sonuçta hamileyseniz 9ay hatta bizim gibi daha sonrada devamedecek arkadaşlığınız.daha şimdiden böyle konulardan tartışırsanız zaten topiğinizin geleceği olmaz .biz 1senedir tanışıyoruz daha kimse birbiriyle tartışma yaşamadı yanlışmı kızlar sizde bişey sööleyin

canım burası paylaşım alanı neden tek kişi yapsınki bir kişi yapar diğerleri düzenler, kendilerini ekler, hatasını düzeltir vs. bizde hiçöyle sorun olmadı, bebişlerin kilosu vs olan başlığımız vardı hamileyken o kadar uzun olmuştuki tek bir kişi yapsaydı haksızlık olurdu, tek başına bütün değişiklikleri kaydetmen zor olur herkes kendini yazsın ne güzel

kk da ben başka bir topikte takılıyorum bigun editör msj attı sayfa sayısı çok yeni başlık açın diye topik sahibi yoktu orda ben açtım ondasn sonra kavga kıyamet benim topigimi nasıl açarsın sen falan diger topikdekiler bana tavır yaptı falan şaşırdım.öyle bir kural varsa o arkadaşda yapmamalı listeleme ben yapmalıyım...

Haklısınız çekiniyor da olabilir ama eşim de hiç olmadığı kadar iyiydi ona karşı. Denizanası benim annem de kalp hastası ama deli gibi sigara içiyor sebze meyve yemiyor. Ben kızınca da bana daralıyor. Hatta sırf annem hasta diiye eşim 50 km yol gidip gelip onu evine götürüp getiriyor. Dün de yok sen gelme ben başka yerlere gidicem deyip haşlamış onu. Bana da biraz ağırlaşınca nasıl kaldırıcam falan diyor. Çay koyuyorum istemem diyor yemek hazırlıyorum yemem diyor. Gerçekten artık şurama kadar geldi :))))) Annem ne kadar kızsam da nefret falan etmiyorum tabii. Sadece üzülüyorum neden böyle yapıyor diye. Şu an sadece evimde huzur istiyorum onu da umarım bakıcımızla bulabilirim. Çok umutluyum bakalım.

Mmmf cim üzülme bu gidişle yakında beni de işten atacaklar ikimiz kukuman kuşu gibi evde kalıp büyütücez bebeleri :)

Kalimero senin de durum vahimmiş valla :) Neyse bulaşık makinesi rüşvetin işe yarar umarım :) Annen sizde kalmıyor dimi akşam evine gidiyordur. Keşke benim de öyle olsaydı ama evlerimiz uzak. Biraz da o yüzden sorun oluyor.

Elif ve Zeyna umarım siz benzer sorunlar yaşamazsınız kızlar. Zeyna ne kadar mükemmel olursa olsun sanırım anne ya da kayınvalide daha iyidir canım.

Denizanası şanslısın sen de. Benim de kayınvalidem seninki gibi ama ne yazık ki şehir dışında. Doğumdan sonra 1 buçuk ay kaldı benim yanımda. Kadına neler yapmadım neler demedim yine de lohusalık depresyonudur dedi geçti gitti. Aynılarını anneme yapsam heralde ölene kadar benimle konuşmazdı. Bir de ben annelerimizin gerçekten çok büyük sıkıntı cekmediklerini düşünüyorum. Sadece ev hayatı çocuklar sıkıya elemiyorlar halbuki biz onlardan daha çok çalışıyoruz ev iş birarada.

sizin derdiniz hamile kalmak bişeyleri paylaşmakmı yoksa liste şu bu yapmakmı bırakın Allah aşkına yaa güzellikleri paylaşın yaşadıklarınız bidaha kolay kolay elinize geçmiicek bugünlerin kıuymetini bilin bırakın listeyide kim yaparsa yapsın

ya arkadaşım önemli olan kim açtı kim düzenledi bu değil.önemli olan sizin içinizde atan minicik kalpi in heycanı.niye bu güzel heycanın böyle boş tartışmalarla kacırıyorsunuz.liste yapsanız nolur yapmasanız.en güzeli her heycanı paylaşacağınız birilerinin olması sizi sizin gibi anlayan yalnız.oda topiğinizde olacak.iyi ki dark açmş bizde herşeyimizi burda yaşadık.korkumuzu endişemizi dr sonrası sevincimizi ve hüznümüzü.sizi görunce ben dark ve uyumu bozmayan güzel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.bence siz o topiği tertemiz olarak yeniden açın.

Bu mudur yani liste yapmak için mi ya da bir şeylerin sahibi ol mak için mi kk'ya geliyorsunuz. Ne gerek var tartışmaya aslolan başka şeyleri paylaşmak. O liste yapmış bu mesaj atmış ne önemi var ki. Gerçekten bunlarla tartışmaktan hamileleiğinizin ilk günlerinizin güzelliğini yaşayamazsınız.

Ya bu aarada evet biz 1 yıldır tanışıyoruz dimi. Vaaay canınaaaa :))) Eeee ağlayan pasta günü yapalım o zaman bunun şerefine :) Topiğin açılış gününde :)

sevgili arkadaşıma bu yazısından dolayı teşekkür eder ve harfiyan katıldığımı beyan ederim kaydirigubbakcemile5

puhahahhahhahhahh herkes evinde yapıp kk karşısında yiices dimii

evet yani hamileliğimiz başından beri herşeyi paylaştık listeler bozuldu bir daha düzelttik bilemeyenler oldu yardım ettik güzel bir arkadaşlar kurduk tartışmaya gerek yok canım burda güzel şeyleri,bazen de sorunları paylaşıyoruz rahatlıyoruz sizde öyle yapın ecrin1001 bence

julicim annelerimizin bizim kadar zorlanmadıklarına katılıyorum benim kayınvalidem emekli eşimede onun annesi bakmış, hep tehdit edermiş bak şöyle yaparsan bakmam çocuğuna işten çıkar bakarsın vs vs. o nedenlede bana çok yardımcı oluyor halimden anlıyor, allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…