- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.901
canım tekrar geçmiş olsun.bu sene ki grip böyle birşeymiş kendi geçsede öksuruk kalıyormuş.hani herkez bir akıl verir ya durbende bitane vereyim:))))) kalın tuz varya canım onu tavada kavur nemli bir bez torbaya koy aslında bi tane havluyu kenarlarından dikip torba haline getirince daha iyi oluyor.onu yat göğsunun ustunune koy onun buharı göğsu yumuşatıyor.bronşitede çook iyi geldiğini söyluyorlargünaydınn güzellerrrrrrrr.nabersiniz bakalım
yaa ben çok öksürüyorum yaa nedecem bilmem hay allahım yaa inşallah zatürre diilimdir sanki benzetiyorum halimi ama inşallah diildir.hamilelikten önce geçirmiştim 2 ayda zor kendime geldimdi.puffffffsssssss
ahh ahh bir sürü para verdim chicconun kini aldım.bel destekli güzel kullanışlı ama birkere bile dışarda kullanamadım.evde denedim bir iki kez.bizimkiler kış bebişi olduğu için aslında gereksiz.yazada ağırlaşacaklar yine kullanamıycaz.sık sık dışarı çıkıyorsan al bence yoksa gerek yok,günaydın kızlar.. mmfcim geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırsın.
aranızda kanguru kullanan var mı? ben almak istiyorum ama hangisi iyidir karar veremedim.. böyle evde netten ne kadar anlıycaksam artık alıcam bir tane..
ay çok tatlı maşallah .dediğin gibide yakışıklıymış.allah nazardan saklasın.
ay canım bende aynısını yaşadım.ama ben sesini falan da duymadım pat diye uyandım kalktım baktım bataniyeyi uzerine çekmiş.ama neyle karşılaşcam diye çok korktum.bunu 2 kez yaşadım oyüzden artık ayak ucundan battaniyeyi beşiğğin kenarlarına sıkıştırıyorum.çeksede gelmiyor.çok geçmişş olsun canım.mmmf çim geçen seninbaşına gelen bu sabah ta benimbaşıma geldi..
sabah oğlumun gıg demesine uyandım.normalde her sese kalkmam ama birden fırladım yerimden.
birbaktım ki beşikte tuna yok...üstü battaniyeyle örtülmüş..
hemen kaldırdım ki terler içinde kalmış,resmen sırılsıklam.
sanırım ben uyku sersemitam destekli örtemedimüzerini.
çok korktum..allahtan uyandım...
allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın..
canım annen belki çekiniyordur.sizi başbaşa bırakmak için erkenden yatıyordur.gün boyuu da yoruluuyordur bebekten.benim annem de bizim eve gelince çekinmekten garip garip tavırlar sergiler.damat rahatsız olacak diye.sen yine annnenle konuş,inş hakkınızda hangsi hayırlııysa o olsun.Günaydın kızlaaaar. Bugün çok sevinçliyim ya evdeyim kızımlayım çünkü. Sabah 8 de beslendik sonra bu saate kadar keyif yaptık kızımla. Yazık annesiyle uyumayı çok özlemiş hala uyuyor cimcime :) ben gitmiş olsaydım 50 defa uyanırdı şimdi :) Hıhhh görsün ananesi .
Zaten bir tuhaflık var annemde. Bir eli yağda bir eli balda gene de yaranamıyoruz neden bilmem. Dün ben 7 de geldim. Annem 5 geçe kapıdaydı ben gidiyorum diye. Eşim bıraktı evine. Kaçarcasına gitmiş, güle güle bile dememiş zaten burada kalırken de her gece erkenden yatıp durdu. Kıza mı bakmak zor geliyor anlamıyorum ki soruyorum neden böylesin bişey de demiyor. Yemin ederim annem kıza bakacak diye evde huzur kalmadı.
Ben de bugün o na haber vermedim ama daha önce ayarladığım bakıcıyla görüşeceğim. Eğer tamam derse iş yerimle konuşup 4-5 gün rapor alıp kadınla kalaacğım her şey yolunda giderse de artık o bakacak. Kesin karar verdim buna.Umarım hayırlısı olur.
Siz iyyisiniz gördüğüm kadarıyla. Heyecanlar başladı ek gıda heyecanları dimi :) Kalimero yakışıklın gerçekten de yakışıklı hani :)) Bayıldım küçük adam.
Gideyim evi toplayım bakıcım gelicek :) İlk günden ay bu kadaının evi mok içinde demesin. Sonra yavaş yavaş görür zatti :)
şanslı gelinlerden biride sensin demekki denizanası.maşallah nazar değmesin.valla benim kayınvaldem kendi kızınınkine bile bakmadı sizi buyüttüm birde çoçuklarınızı mı buyütcem diye.oda haklı artık rahat etmek istiyor demekki.günaydın herkese
bugün boş günüm evdeyimhihoyyythihoyyythihoyyyt
sabah oğlumla keyif yaptık 10 a kadar yattık:))
minik kalimero oğluna maşallah canım çok yakışıklı,
benim oğluma babaannesi bakıyor, çok ta mutlular kalp ilacım benim diyor (kalp hastasıda)
iyi geliyormuş bebiş:) annem ankarada olduğu için bakma şansı yok zaten ama o baksaydı herhalde benzer sorunları bizde yaşardık, insanın kendi annesi olunca daha çok şey bekliyor nedense, ama kayınvalidemden o kadar çok şey beklemiyorum allah razı olsun şikayetlenmiyor, erken geldiğim günler işini gücünü yap diye hemen vermiyor, dersim olduğunda hemen her gün yemeğide orada yiyoruz daha ne yapsın
ha bugün oğlumun ayakta sallanmaya alıştığıyla yüzleştim ama bişey diyemem baktığına dua ediyorum, allahtan gece beşiğine koyunca uyuyor, gündüz istedi
onlarda haklı aslında biz kendi bebeğimiz olduğu halde yoruluyoruz, evde sıkılıyoruz onlarda sıkılır elbet
selam kızlar birşey sorucam bu topigi açan kişimi listeleme vs yapar yoksa isteyen kafasına göre listeleme yapabiliyormu??
peki topigi açanın ne manası kalıyor ozaman merak ettim.ben 2009 kasım annelerini açtım orda bi arkadaş benle tartışıyo kafasına göre liste yapıyor sinir oluyorum.ben yapıcaqm listeyi diyorum arkadaş şirkette evrak düzenliyomuşda bi listeyi yapamıyomuş öle diyo:)))
peki topigi açanın ne manası kalıyor ozaman merak ettim.ben 2009 kasım annelerini açtım orda bi arkadaş benle tartışıyo kafasına göre liste yapıyor sinir oluyorum.ben yapıcaqm listeyi diyorum arkadaş şirkette evrak düzenliyomuşda bi listeyi yapamıyomuş öle diyo:)))
canım aranızda böyle sorunlar olmasını anlayamadım sonuçta hamileyseniz 9ay hatta bizim gibi daha sonrada devamedecek arkadaşlığınız.daha şimdiden böyle konulardan tartışırsanız zaten topiğinizin geleceği olmaz .biz 1senedir tanışıyoruz daha kimse birbiriyle tartışma yaşamadı yanlışmı kızlar sizde bişey sööleyin
sizin derdiniz hamile kalmak bişeyleri paylaşmakmı yoksa liste şu bu yapmakmı bırakın Allah aşkına yaa güzellikleri paylaşın yaşadıklarınız bidaha kolay kolay elinize geçmiicek bugünlerin kıuymetini bilin bırakın listeyide kim yaparsa yapsın
Bu mudur yani liste yapmak için mi ya da bir şeylerin sahibi ol mak için mi kk'ya geliyorsunuz. Ne gerek var tartışmaya aslolan başka şeyleri paylaşmak. O liste yapmış bu mesaj atmış ne önemi var ki. Gerçekten bunlarla tartışmaktan hamileleiğinizin ilk günlerinizin güzelliğini yaşayamazsınız.
Ya bu aarada evet biz 1 yıldır tanışıyoruz dimi. Vaaay canınaaaa :))) Eeee ağlayan pasta günü yapalım o zaman bunun şerefine :) Topiğin açılış gününde :)
canım aranızda böyle sorunlar olmasını anlayamadım sonuçta hamileyseniz 9ay hatta bizim gibi daha sonrada devamedecek arkadaşlığınız.daha şimdiden böyle konulardan tartışırsanız zaten topiğinizin geleceği olmaz .biz 1senedir tanışıyoruz daha kimse birbiriyle tartışma yaşamadı yanlışmı kızlar sizde bişey sööleyin
.
Ya bu aarada evet biz 1 yıldır tanışıyoruz dimi. Vaaay canınaaaa :))) Eeee ağlayan pasta günü yapalım o zaman bunun şerefine :) Topiğin açılış gününde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?