- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.921
kızlar benim küççük damadım nası oldu
nerde oturuyon denizin annesicokacimcoook
katılıyorum kaydirigubbakcemile5canım aranızda böyle sorunlar olmasını anlayamadım sonuçta hamileyseniz 9ay hatta bizim gibi daha sonrada devamedecek arkadaşlığınız.daha şimdiden böyle konulardan tartışırsanız zaten topiğinizin geleceği olmaz .biz 1senedir tanışıyoruz daha kimse birbiriyle tartışma yaşamadı yanlışmı kızlar sizde bişey sööleyin
arkadaşım boşver ya valla gereksiz şeyler bunlar hayatta daha tatlı şeyler varken kim ne yaparsa yapsınya ben o arkadaşın tavrına kızıyorum hatta ben ona yardımcı olmanı istersem sana bildiririm dedim.herneyse aman ne yaparsa yapsın...
gene katılıyorumkaydirigubbakcemile5sizin derdiniz hamile kalmak bişeyleri paylaşmakmı yoksa liste şu bu yapmakmı bırakın Allah aşkına yaa güzellikleri paylaşın yaşadıklarınız bidaha kolay kolay elinize geçmiicek bugünlerin kıuymetini bilin bırakın listeyide kim yaparsa yapsın
ne zaman yapcaz hafta sonu olsun herkez evdeyken amaaa müthiş olur cokacimcoookBu mudur yani liste yapmak için mi ya da bir şeylerin sahibi ol mak için mi kk'ya geliyorsunuz. Ne gerek var tartışmaya aslolan başka şeyleri paylaşmak. O liste yapmış bu mesaj atmış ne önemi var ki. Gerçekten bunlarla tartışmaktan hamileleiğinizin ilk günlerinizin güzelliğini yaşayamazsınız.
Ya bu aarada evet biz 1 yıldır tanışıyoruz dimi. Vaaay canınaaaa :))) Eeee ağlayan pasta günü yapalım o zaman bunun şerefine :) Topiğin açılış gününde :)
sanada katılıyorum banlı eylül kaydirigubbakcemile5sevgili arkadaşıma bu yazısından dolayı teşekkür eder ve harfiyan katıldığımı beyan ederim kaydirigubbakcemile5
yok başka pasta laelaelaelaelae bu 2008 kasım güllerinin resmi pastası bi kerem artıkdeğiştirin kızlar artık bu pastayı.yok mu yenisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?