2008 Kasım Anneleri

yalnız şu kurabiyeleri gözardı etmeyin 1 tanesi bile yetiyo ne varsa içinde hepside ayrı ayrı poşetli bayatlama şansı 0 misafirede pek gözel oluyo aslında misafir içinalmıştım süt yaptığını yedikçe anladım

julicim senin bebeğe kim bakıyor bakıcı adayı dediğine göre yabancı biri mi

juli sıcakta bunalıyor oda ama ince yazlık giyiniyor evin içinde, en çok korktuğu şeylerden birisi bebişin üşümesi olduğu için ses etmiyor bize

bu arada kayınvalidem açık kalp ameliyatı geçirmiş 10 yıl kadar önce damar vs değişmiş, tek korkusu şimdi evde bebekle yanlızken kendisine birşey olursa bebek çok ağlar kimse duymazmış o nedenle sabah onlara götürüyoruz, zaten annesinede baktığı için uzun süre bizde kalamıyor, anneninde öyle korkuları olabilir belki

selam kızlar birşey sorucam bu topigi açan kişimi listeleme vs yapar yoksa isteyen kafasına göre listeleme yapabiliyormu??

ya ben o arkadaşın tavrına kızıyorum hatta ben ona yardımcı olmanı istersem sana bildiririm dedim.herneyse aman ne yaparsa yapsın...

şimdi sana burada cevap vermek istedim ama bu güzel 2008 anneleri topiğinin adabını güzelliğini bozmak istemiyorum. bilmem anlatabildim mi

not : 2008 kasım anneleri boyle bir msj attığım için hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. ama yukarıda bahsedilen kişi benim ve cevap vermek durumda kaldım tekradab çok çok özür dilerim..... :sm_confused:benneyaptımkibenneyaptımki
saygılarımla

yok başka pasta bu 2008 kasım güllerinin resmi pastası bi kerem artık
olursa ki var denenmeyi bekleyen bi kaç şey deneyip paylaşıcaz icabında

benneyaptımkine kızıyon zeyna yaaa.tamam bişey demedim bende zaten.o resmi pastamız kabul etttik.hani yeni tatlar diye şettirmiştim.ağlarım :çok üzgünüm:

zeynacım seninki :yemede yanında yat.çok tatlı olmuş,yada boşver ıssır ıssır
Şeniz
yerim ben onu pozada bak maşallah subhanallah
Şeniz
kıs zeyna kızım oğluna aşık oldu ,alıyoruz
Şeniz üsgünüzki biz asortinin eylülü ile kerttik oğluşumuzu yeni bi aşka yelken açsın senin prenses
anam zeyna maasallah senın damada
hakkaten cok can yakacak gıbı bakıyor

julıcım fıkrıne katılıyorum
hepımız aglayan pastamızı yapıp kutlama yapalım
babası gibi dicem adam yerden kaldırmaz kafasını oyarım gözünü kime çektiyse anası mı ne delikafadulden
zeyna maşallah senin kuzuya çokkk yakışıklı, kız bakmaya başla sen en iyisi

mucize ben sevdim bu pastayı hem hafif, hem lezzetli hemde pratik, ha yeni tariflerede açığım
hazır hazır kısmetse canım ama Allah eksik etmesin sıradada var taliplerimiz

Beyazmelek annem bakıyordu ama bugğn bir bakıcıyla görüşeceğim . Olmadı yürümedi. Umarım bu hayırlı olur. Bu da tanıdığımız bir insan. İyi, saf ve temiz bir kadın. O yüzden o kadar rahatsız değilim.

şiiiiiii sakın ağlama klava:

severim seni ben :teselli:Şeniz

son bir şey daha demek istiyorum

ben 2003 senesinde oğluma hamile kaldığımda ( site ismi vermeyeyim uygun olmayabilir) bebek sitesinde bir sürü arkadaş edindim sizler gibi bizde her türlü heyecanımız sevincimizi üzüntülerimiz paylaştık ve inan çok çok güzel dostlar edindim.. ve hala hepsi ile görüşüyorum. ayrı şehir olduğumuz halde birbir görüştük ankara bursa cok güzel muhabbetlerimiz oldu.... demek istediğim şuki tabiki hiç bir şeyin mucadelesni vermiyorum sadece garip bir tavrın peşindeyim eğer bu ay hamile bile değilsem ( ki inşallah hamileyimidir) 2009 topiğine çok fazla gireceğimi sanmıyırum .... listeyi inann tamamen iyi niyetle ve samimice yapmıştım ama yanlış anlaşıldı hatda özelden msj gelmeden önce arkadaşa listeyi yapmıştım istersen buradan devam edebilirsin olmuştu.......
birde koca şirketi yönetiyorum bunu mu yapamıyacağım dememin sebebi çok kişi olcak yapamasın ( tam boyle soylemediyse de bu anlam cıkıyordu ) demesine karşılıktı

güzel sohbetlerinin devam etmesi dileyiğle..............

kızlar inanırmısınız su anda ağlayan kek yapıyorum
baktım burda da muhabbeti geciyor
burdaki tarifi alamadım kaçırmışım netten başka tarif bulbum onu yapıyorum
keske sanal değil de gercek olsa da hep beraber yesek
nayse tarifteki resmi koyayım bari de paylaşmış gibi olalım

YALNIZCA 2008 KASIM ANNELERİNE
bu kadar paylaşımcı ve dost canlısı oldukarı için hepsini cooook seviyorum ben...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…