- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #18.941
kısskandımmmmmmsen geliyorum de ben seni kapıdan aldırırım canım oğluşunla zorlanma diyekaydirigubbakcemile
sonrası öncesi yok işte denizanası. Iki gün önce bile gelsen (köfte gibim mesela) bizdensin başlığın açıldığı gün hepimizin günü. Ya bu arada evet itiraf ediyorum bahaneydi pasta yemek için. Ama fena fikir değil haaa 22 mart'ta açmışız başlığı :) ben uzun süre önce okumuştum yazmamıştım baktım ortam hararetleniyor ben de katılmıştım :))
minik kalimero inanmayacaksın belki ama ben de tek kızım. Bir evin bir kızı hatta tek kız torunu vs vs. Ben de ona inanamıyorum ya neden böyle oluyor diye. Annemle konuşmaya çalışıyorum bişey yok deyip kapatıyor ki benim en gıcık olduğum kelimedir. Bişey var ki böylesin :) senin annenin şartlarıı çok daha iyimiş o zaman canım. Annem kendi evinde baksa ohohohooo. Melek gibi olurdu. Bir de sıcak diyor evin içine 21-22 derece. çarpıntı oluyormuş sıcakta. Denizanası senin kayınvaliden sıcaktan şikayet ediyor mu kuzum?
Mmmf akşama hemen kocişe aldırayım ben çok severim o kurabiyeleri.
Uzun süredir size süt getiren bişeyden bahsetmedim :))) birkaç gündür deniyorum çok işe yarıyor. Bir kaşık balın içine çörek otu atıp yiyorum her sabah aç karnına. Tavsiye edilir.
Ay benim bakıcı adayım gelmedi daha ya ilk günden mi böyle yapıyoruz şimdi uffff. Halbuki ben ona kek bilem yaptım :)
kk da ben başka bir topikte takılıyorum bigun editör msj attı sayfa sayısı çok yeni başlık açın diye topik sahibi yoktu orda ben açtım ondasn sonra kavga kıyamet benim topigimi nasıl açarsın sen falan diger topikdekiler bana tavır yaptı falan şaşırdım.öyle bir kural varsa o arkadaşda yapmamalı listeleme ben yapmalıyım...
peki topigi açanın ne manası kalıyor ozaman merak ettim.ben 2009 kasım annelerini açtım orda bi arkadaş benle tartışıyo kafasına göre liste yapıyor sinir oluyorum.ben yapıcaqm listeyi diyorum arkadaş şirkette evrak düzenliyomuşda bi listeyi yapamıyomuş öle diyo:)))
selam kızlar birşey sorucam bu topigi açan kişimi listeleme vs yapar yoksa isteyen kafasına göre listeleme yapabiliyormu??
ya ben o arkadaşın tavrına kızıyorum hatta ben ona yardımcı olmanı istersem sana bildiririm dedim.herneyse aman ne yaparsa yapsın...
kısskandımmmmmm
sorma bu günlerde çok kıskancım .hele hele kocamı adamı deli etcem.noldu bana bilmem.Ay mucize sen de hemen kıskanıyorsun atla ben götürürüm seni denizanasına :)
Şenizzeynacım seninki :yemede yanında yat.çok tatlı olmuş,yada boşver ıssır ıssır
yerim ben onu pozada bak maşallah subhanallah
Şeniz üsgünüzki biz asortinin eylülü ile kerttik oğluşumuzu yeni bi aşka yelken açsın senin prenseskıs zeyna kızım oğluna aşık oldu ,alıyoruz
babası gibi dicem adam yerden kaldırmaz kafasını oyarım gözünü kime çektiyse anası mı ne delikafaduldenanam zeyna maasallah senın damada
hakkaten cok can yakacak gıbı bakıyor
julıcım fıkrıne katılıyorum
hepımız aglayan pastamızı yapıp kutlama yapalım
hazır hazır kısmetse canım ama Allah eksik etmesin sıradada var taliplerimizzeyna maşallah senin kuzuya çokkk yakışıklı, kız bakmaya başla sen en iyisi
mucize ben sevdim bu pastayı hem hafif, hem lezzetli hemde pratik, ha yeni tariflerede açığım
yok başka pasta bu 2008 kasım güllerinin resmi pastası bi kerem artık
olursa ki var denenmeyi bekleyen bi kaç şey deneyip paylaşıcaz icabında
benneyaptımkine kızıyon zeyna yaaa.tamam bişey demedim bende zaten.o resmi pastamız kabul etttik.hani yeni tatlar diye şettirmiştim.ağlarım :çok üzgünüm:
Şeniz üsgünüzki biz asortinin eylülü ile kerttik oğluşumuzu yeni bi aşka yelken açsın senin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?