2008 Kasım Anneleri

elifcim afiyet olsun, geçen yaptığımdan bir dilim kaldı şimdi yiyecem çayla, bu arada benimki böyle olmuyor, krem şanti üste çıkıyor, zeyna yanlışmı yapıyorum yoksa

offfff büyük bir ağlama kriizi yaşadık.noldu anlamaadım.güzelce emdi.nolduysa ondan sonra oldu gazınıda çıkardım ama yıktı ortalığı valla başımma ağrılar ggrdi.şimdi yeni bir şey öğrendi memede emerken uyukluyor memeyi bırakıyor ama elini yakamdan asla bırakmıyor sıkı sıkı tututyor.ben bıraktırıncada ağlıyor.heralde ona kızdı.neyseki uyudu.off başım ağrıdı bütün neşem kaçtı

anaam kavga çıkmış neyi paylaşamıyolarsa seneye falan geçmişe baktıklarında neler paylaşmışız diye kavgalı gürültülü sayfalar bekliyo onları kötü....
keşke bende en başından beri sizinle olsaydım biraz geç kaldım:çok üzgünüm:bende kk daki 1 senem dolduğunda ağlayan pasta yapıp herkesi çağırcam:)) zeyna ben seni alırım kuzum üzülme sen:ecrin_bebek:

ay elif allah canını almaya bu ne kıs anam ben bunu yemessem bugün sütüm kaçar valla dahada gelmez..bi konu açıyonuz yok göbekler nolcek yok bu kilolar gitcek mi diye ,sanki onu açan kendileri değil de bide kek pasta koyuyolar gelde sinirlenme

off karar veremedim bende napsm başka hangi marka alınabilir iyidir onuda bilmiyorum

pirayecim ben chicconunkine bakarken başka bir markanınkini (baby björn)kestirdim gözüme, ammmmaa accık tuzlu. 240 civarı:uhm: ben evde de kullanmayı düşünüyorum walla sırtım çok ağrımaya başladı artık kucakta avuturken zilliyi. o yüzden alıcam birini artık yarın fuara gitmeyi planladık bakalım orda deneyerek karar vericem.

off karar veremedim bende napsm başka hangi marka alınabilir iyidir onuda bilmiyorum

pirayecim ben chicconunkine bakarken başka bir markanınkini kestirdim gözüme, ammmmaa accık tuzlu. 240 civarı:uhm: ben evde de kullanmayı düşünüyorum walla sırtım çok ağrımaya başladı artık kucakta avuturken zilliyi. o yüzden alıcam birini artık yarın fuara gitmeyi planladık bakalım orda deneyerek karar vericem.

bu arada 1. yılınız kutlu olsun, ben yeni keşfedip aranıza katılmış biri olarak nicee seneler diliyorum. a.s.
efsane ağlayan keki yaptım ben de, geri kalır mıyım hiç cokacimcoook, kasım anneleri ağzının tadını biliyo walla..

anam kavga çıkmışş ilerde geçmişi okudukların bu kavgayla karşılaşmaları kötü olacak...
keşke bende en başından beri sizinle olsaydımsenağlama bende kk da 1 senem dolunca ağlayan pasta yapıp hepinizi çağırcam:))
elif 1 dilimde bana ayır kuzum

ayy yok bacım
ben acmadım da yazmadım da o konulara hiç
kiloluyum evet ama takmıyorum pek
halimden memnunum
sen de takma
yiyen de yemeyen de aynı yere gitmiyomu bosveeeeeerrr:)))

konu yemekten açılmışken akşama ne yemek yapsam bi fikir verin benimm hamarat arkadaşlarım.
offfffff canım hiç bir iş yapmak istemiyor.çok tembelleştm ben cok.
tembelliğin anlamı yoruulmadan dinlenmekmiş.ben yorgunum ama neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…