2008 Kasım Anneleri

merhabalar

oku oku bitmedi vallahi ama hepsini okuyup bitirdim ilk sayfalarada göz gezdirdim ve çok duygulandım ne sıkıntılar ne güzellikler paylaştık allaha şükür hepimizin sağlıklı bebişleri var

bugün sabah canım çok sıkkındı ama sizi okuyunca rahatladım kayınvalidem çok canımı sıktı gerçi sonra hatasını anladı özür diledi ama pek bir anlamı yok şimdi içerde oturuyor bende sizin yanınıza geldim iyiki varsınız

oğluşum maşallah bugün çok akıllı çıngırağıyla oynuyor arada yiyor yemeğimde var rahatım yanlız iki gündür sürekli yatarak emmek istiyor bırakıyor sonra yine emiyor sizinkilerde öyle mi

bu arada çarşamba günü işe başlıyorum ve çok kötüyüm moralim cok bozuluyor bebişim biberonu almak istemiyor mamada daha hiç vermedim inşallah alışır yoksa bakıcı kadın kaşıkla ne kadar içirecek inşallah memnun kalırım çok huzursuzum
tüm bebişleri öpüyorum

bu arada mmmf öksürük için zencefil tozu bal limon karışımı birebirdir mutlaka yap

pirayecim domates koymuyoruz bildiğin şehriyeli pirinç pilavı gibi yapıcaksın

zeyna şehriyeli bulgur piavı canım, normalde pek bulgur piavı sevmeyiz ama bunu çok seviyoruz, arpa şehriyeyi pembeleştiriyoruz sonra bulguru ekleyip biraz kavurup su ekliyoruz

bende bugün karnıbahar yapıcam ama nasıl yaparım henüz karar vermedim
yanınada makarna, eşim isterse birde çorba ve mutlaka salata

ben şuşehriyeli bulgur pilavını hiç sevmedim yaa benimki soğanlı salçalı acılıolcek ööle bembeyaz olunca zati içimçekmedi tadıda hoşuma gitmdi bulgur bulgur olarak kalsın bence
nooluyo leyyynnnn burayıda karıştırmışlar anam bunlardan korkulur

katılıyorum bulgur dediğin soğanlı moğanlı domatisli biberli olcek kim karıştırmış ortalığı yaw noluyo açılın ben doktorum şakkıdı

deniz annem sağol cnm yapçam birazdan
ya bende domatesli çok severim bulgur pilavınıda değişiklik olsun severim böyle şeyleri,bide sebze çorbası yapıcam yanına

afiyet olsun canım umarım beğenirsiniz

ben seviyorum değişik şeyler denemeyi, yenilerinede açığım varsa tarifleriniz paylaşın

belkide ani bi kararla asortik kız işe başladı

vaallla bu 2009 lardan çekecezmi kaçacazmı bende annamadım yediler birbirini bizide yicekler hırslarından kötükedihüso

bulgur pilavı domates biber salça azda acılı olup yanına cacık yapıldımı tam olur beeeee

annaaaaa bır oglanı emzırmeye gıttım geldım yemedıgınız kalmamıs yane heee
hatta bırbırını yıyen bıle olmus doktor gelmıs
anam bırakın kalsın kılolar yıyın yıyın

neyse benım yemek sorunum yok bu aksam cunku kocıs cocugu emzır yanıma gel dedı ısyerıne
benı yemege goturecekmıs bu adama bır haller oldu
arada bır kukruyorum cok bunalıyorum dıye fayda etı sanırım
neyse kızlar ben kacar yarın okurum yazdıklarını ve yedıklerını

selam şekerler vesselam el atmadığınız konu yok maşallah subhanallah
bu arada bugün bizimde 3.ayımız bitti hehehehhhhh:teytey:
2008
kasım ayının en küçük bebişi olan yağmurumla hepinizi öpüyoruz şekerler:1hug::dance::dance:

uufffffff ya kkarnımı acıktırdınız zaten demin beri bakınıyorum yiycek bişi yok çayın yanına.şöyle bir sıcak peynirli börekk olsa ne güzel olurdu.uf ya acıktım.
kızda yordu beni zati.bakalım ne zaman başlıyck yeniden ağlamaya .aşıdan mı oldu bu huysuzluk acaba.
depresyondayım çok yallniiiiizııııııııııımmmmmmmmmmmm

bizimde menümüzde bu akşam cuma akşamının final yemeği mantı var anaacım kendi elleriyle açtı ohhh mis gibi yicez ye ye nereye kadar yakında doğuma gittiğim kiloma geri döneceğim bu gidişte çok iştahlıyım ben yaaaa(((

zeynacımm seni tebrik edip sayğıyla eğiliyorum,hangi arada yaptın bunları.ben bitek kızıma ve kk ya bakabildim büttün gün.ama kızımda çok huysuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…