2008 Kasım Anneleri

zeynacımm seni tebrik edip sayğıyla eğiliyorum,hangi arada yaptın bunları.ben bitek kızıma ve kk ya bakabildim büttün gün.ama kızımda çok huysuz.
valla hepsinide saat 15.30 dan sonra yaptım afferin bana be

lavinyacım 3.ayınız hayırlı uğurlu olsun ..

konuştunuz konuştunuz bende gittim domatesli soğanlı acılı bir bulgur pilavi yaptım,yanına da mantarlı tavuk yapacaktım ama kız bırakmadı mantarları yıkadım doğradım öylece kaldı .uyumak istiyomuş sallıyom sallarkende gıngı gıngı gıngı diye söyleniyo..kaydirigubbakcemile3

AY BENDE OĞLUŞUMU ÖZLEDİM YAAA NEYSEKİ İŞİM BİTTİ ÇIKACAĞIM ARTIK KİMSE TUTAMAZ BENİ HEEYYYYTTT GİDİYORUM BENsositososito GİDİP BAKAYIM ANNEM NE YEMEK YAPMIŞ VALLA BU KONUDA ÇOK ŞANSLIYIM SANIRIM OĞLUMA ANNEM BAKIYOR SAĞOLSUN KADINCAĞIZ EVİMDE YEMEĞİMİ TEMİZLİĞİMİ ÇAMAŞIRIMI ÜTÜMÜ HERŞEYİMİ YAPIYOR. GİDİNCE HAZIR SOFRAYA OTURUYORUM BİRTEK BULAŞIKLAR KALIYOR ODA BAZEN YORGUN OLMAZSA ONLARI DA YIKAYIP DÖNÜYOR EVİNE HAKKINI NASIL ÖDERİM BİLMEM

ohhhh sende büyüt maşallah
annelere fazla yüklenmeyin hanımlar onlar biz gibi genç değil
sonra üzülürüz

kız banlı ben hiç mantarlı tavuk yapmadım annatsana nasıl yapıyon
mantardan korkuyomda

ay kocam her hafta mantar yemesse ölür başımın etini yer bu hafta yapmadın diye ..
bi çok çeşidi var bu yemeğin ben bu sefer fırında yapıyom hemen anlatıyım

4 adet tavuk pirzola
yarım kilo mantar
bir kaç kaşık garnitür
hepsini fırın kapına koy üzerine baharatlı yağlı salçalı su yap fırına koy ..tabi tuzunu muzunu koyarsın artık.

yok kız balı sen sölemesen ben tuz komıcam delikafadulden
teşekkür tarif için

beyaz melek canım o anneden bi tanede bende var ama yarın gidiyor çok özleyeceğim onu çok taa yazın gelecek kayınvalidem bakacak bize o pişirecek o da çok ii ama kimse annenin yerini tutamıyor iştesenağlama

kizlar selam
bizde bügün doktordan geldik asimizi olduk cok huysuz bide zaten burnu akiyo
doktorumuz 15 gün sonra ek gidaya basla dedi basda patates le havus pürelerine ve birde kiyma et bende sasirdim ama et mecburmus ilerde kansizlik oluyomus nasil yer dedim daha kücük yer dedi merak etme aslinda onlar hep hazir satiliyo ama ben yedirmem hazir etleri püreleri hazir alip icine kiymayi ben pisirir katarim artik oglum sirf anne sütüyle besleniyo dedim olsun yinede basliyacakmisim bende sasirdim ilk basda meyveyle basliyacaktim ben ama tam tersi ni ddi doktor 20 gün sonra baslarim artik

daha erken değil mi elifsevdecim ek gıda için. gerçi doktor ne diyosa o doğru tabi ama bizim 3 ay kontrolu ve aşısında ek besinin adını bile anmadı doktorumuz.

ben kizlarimda 3 bucuk aylarinda meyve pürelerini yedirirdim hazir olanlardan sonra kasik mamalarina baslamisdim ama hicde istahli yemezlerdi illaki süt olcek beni emceklerdi gerci ilk kizim hic emmedi hep mama ama yemeklere erken baslamisdik

uyyyy bi puraktum sizi almış gitmişsiniz anam oku oku bitmio beaaa elifdemcim ne güzel bi pasta o bugün komşuda pasta yememe rağmen ağzım sulandı resmen şimdi bi nescafe yanınada bitter çikolata alayımda ağzım tatlansın
kız zeyna bücürün çok şeker olmuş
ayyy bu 2009 anneleride heeeee ne alıp veremedikleri var bea çocuk gibim kavga ediolar
bende girdim eve kociş gelmeden 10 dk önce şinitzel bide kahvaltı ettik arda da huysuzlanıo tv de maç izlio geleceğin futbolcusu hehe neysem biara uğrarım kociş hasta die o bakamıo ben bakıom tek haftasonu dinlenme hayallerimde suya düştü pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…