- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.001
valla hepsinide saat 15.30 dan sonra yaptım afferin bana bezeynacımm seni tebrik edip sayğıyla eğiliyorum,hangi arada yaptın bunları.ben bitek kızıma ve kk ya bakabildim büttün gün.ama kızımda çok huysuz.
sağolsun aynen bende öle az önce de dedim ona keşke hiç ayrılık olmasaydı hep birlikte olsaydık neler yaşadıysam hep yanımdaydılar Allah razı olsun çok özlüyorum onlarıbende yiğit oğlanla öpüyoruz sizi Şeniz
maşallah subanallah yağmura
gülizarla konuştuk şimdi kıskandı güzel kardeşim bizi sonra ben onu öptüm geçti[/QUO
sabah bankaya gitmiştim bir iş için gülizarında yanına uğradım çay içtik birlikte kız senden çok güzel bahsediyor çok seviyormuş seni,kızkardeşim abala yok dedi onu o yere koymuştum dedi kız zeyna sen ne hatunmuşsun beeeee
ya burdaki herkes çok iyi ya kötü olanı barındırmayız zati biz 2009 kasım anaları yiyor birbirlerini editörlere diyelimde 2008 kasım annelerine nazar boncuğu taksınlar demi ama
kötü hiç olamadım kendi halimde bi kadunum işte
ayrıca katılıyom sana nazar boncuğunu hak ettik biz
lavinyacım yağmurun 3.ayı hayılı olsun öpüyorum onu
ohhhh sende büyüt maşallahAY BENDE OĞLUŞUMU ÖZLEDİM YAAA NEYSEKİ İŞİM BİTTİ ÇIKACAĞIM ARTIK KİMSE TUTAMAZ BENİ HEEYYYYTTT GİDİYORUM BENsositososito GİDİP BAKAYIM ANNEM NE YEMEK YAPMIŞ VALLA BU KONUDA ÇOK ŞANSLIYIM SANIRIM OĞLUMA ANNEM BAKIYOR SAĞOLSUN KADINCAĞIZ EVİMDE YEMEĞİMİ TEMİZLİĞİMİ ÇAMAŞIRIMI ÜTÜMÜ HERŞEYİMİ YAPIYOR. GİDİNCE HAZIR SOFRAYA OTURUYORUM BİRTEK BULAŞIKLAR KALIYOR ODA BAZEN YORGUN OLMAZSA ONLARI DA YIKAYIP DÖNÜYOR EVİNE HAKKINI NASIL ÖDERİM BİLMEM
ohhhh sende büyüt maşallah
annelere fazla yüklenmeyin hanımlar onlar biz gibi genç değil
sonra üzülürüz
kız banlı ben hiç mantarlı tavuk yapmadım annatsana nasıl yapıyon
mantardan korkuyomda
yok kız balı sen sölemesen ben tuz komıcam delikafaduldenay kocam her hafta mantar yemesse ölür başımın etini yer bu hafta yapmadın diye ..
bi çok çeşidi var bu yemeğin ben bu sefer fırında yapıyom hemen anlatıyım
4 adet tavuk pirzola
yarım kilo mantar
bir kaç kaşık garnitür
hepsini fırın kapına koy üzerine baharatlı yağlı salçalı su yap fırına koy ..tabi tuzunu muzunu koyarsın artık.
kizlar selam
bizde bügün doktordan geldik asimizi olduk cok huysuz bide zaten burnu akiyo
doktorumuz 15 gün sonra ek gidaya basla dedi basda patates le havus pürelerine ve birde kiyma et bende sasirdim ama et mecburmus ilerde kansizlik oluyomus nasil yer dedim daha kücük yer dedi merak etme aslinda onlar hep hazir satiliyo ama ben yedirmem hazir etleri püreleri hazir alip icine kiymayi ben pisirir katarim artik oglum sirf anne sütüyle besleniyo dedim olsun yinede basliyacakmisim bende sasirdim ilk basda meyveyle basliyacaktim ben ama tam tersi ni ddi doktor 20 gün sonra baslarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?